19778
  • Kindred Blades
    Ha netán erre járna írókám, akkor egy kis javítás, mégis jobban veszi ki magát.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az 'as well' vagy aswell az első mondat végére kerül (a bővített subject-be nem szúrunk ilyesmit), a második mondatban a The Mass Effect fan base és az excluding it lenne szerencsésebb, mert a levelet a 'magyar' rajonjóbázis nevében írja, tehát az Eastern-Central-Europe referencia képzavart okoz. S decision, nem dicision. Én a legelső vesszőt is elhagynám, bár ez nem kőbe vésett, de mégis jobban fest. A zárójeles részt nem kezdjük nagy betűvel, inkább egy vesszőt illesztünk az 'a' betű elé.
  • bendáj17
    szerintem is minél több helyen látja az ember annál jobb.
  • Slashice
    Ez nagyon rendes tőled! :) Minél több helyre jut el, annál nagyobb lesz a foganatja. Egyébként lehet nem lenne butaság, egy Közép-Kelet-Európai petíciót is írni, és összefogni a lengyel, cseh és szlovák rajongókkal (ugyanis rájuk is ugyanaz a sors vár, mint ránk), hogy igenis legyen lokalizálva a játék.
  • Vraaanyek
    Bátorkodtam EZEN cikk megírását véghez vinni, talán így jóval több emberhez jut el, aminek el kell!
  • adam0615
    Most néztem a ME1 és a ME2 trailer-eit és kb 6-7 hónap van első trailer és a játék megjelenése között (mindkét esetben).

Akkor lehet hogy mégis csak valahogy nyáron jelenik meg a 3. rész?
    (ez csak egy gyors eszmefuttatás volt)
  • Vraaanyek
    újat kezdtem me2 karakterrel, szint megmaradt, viszont paragon/renegád pontok elvesztek teljesen!:O:O:(
  • sanya200
    Ha egy me2 karaktert importálsz?Jó kérdés ha ugyanazzal kaszttal kezded előlről akkor megmarad minden, még meg is kérdezi a végén hogy folytatod-e vagy hogy kezdesz egy újat azt hiszem.De lényeg a lényeg ha ugyanazzal a karakterrel mész még egyszer akkor megmarad a szinte meg minden szerintem.
  • Evoluti0N
    Az, h abban az esetben ha a ME2-es karaktert importálsz, akkor meglesznek az előző játékban megszerzett fegyverek, felszerelés. Az, h a pénz, illetve a fejlesztések megmaradnak-e, azt nem tudom sajnos.
  • Vraaanyek
    Mi a különbség a között, ha Mass Effect 1-es karaktert improtálok megint új játék esetén, vagy azt a Mass Effect 2-es karaktert, amelyet az előbbi, ME1-es mentéssel játszottam ki????
  • bendáj17
    igen nagyban függ milyen kaszttal próbálja az ember,
  • Vraaanyek
    Tárgytalan, megoldottam! :)
  • Vraaanyek
    Hogy is kellett megcsinálni a Shadow Broker Dlc telepítését? és könyörgöm ne a megoldás kommentszámát írjátok be,mert megtaláltam, ahol le van írva, de egyszerűen nem értem! pedig egyszer már megcsináltam... valaki le tudná vezetni, hogy hol is kell átállítani a hun-t en-re???
  • sanya200
    Hát kaszttól függ igazából hogy milyen nehéz mert csak pisztollyal meg shotival nem sokra mész.De be kell vallanom tényleg gáz néhol én is most tolom a legnehezebb szinten és nem a nehézséggel van bajom hanem azzal hogy hiába vagyok 60-as szintű alig lehet leszedni az ellent.De komolyan a legdurvább shotim van ami létezik és nem hal meg az ellen 10 lövés meg se kottyan az ellennek.Komolyan tiszta irreális az egész 3-an lövünk egy ellenfelet 1,5-2 percig mire megdöglik ha nem tovább, egyszerűen nem sebeznek a fegyverek pedig megsemmisítő töltényem van ami +40% sebzést ad szerves ellenfelek ellen de iszonyat sok idő mire kitakarítok gy szobát vagy 4-5 percig tart mire legyűrök 3-4 ellenfelet.Levehetném a nehézséget de akkor nem lesz meg a medál amit akkor kapok meg ha végigtolom a legnehezebb szinten is, csak baromira idegesít ez az egész.
  • Fenrir
    Mint mondtam, hogy ne a történetet nézd hanem a megvalósítást, abban az FF nagyon jól meg volt csinálva.
  • JethroHUN
    Nehogy már ezt is olyan emojapános szemétnek csinálják meg.

Más: most megint az ME1el játszok, hát... kegyetlen egy bosszantó szar az egész. 12es szint, pont a normadia megszerzése után, amikor már mehetsz arra amerre akarsz. DE!!! hova menjek ahol nem lőnek le 1 lövéssel? Ez az egész skilles, gagyi fegyveres ökörködés kb 30as szintig. Komolyan... nincs olyan ellenfél sehol amit le tudnék lőni. Nem értem, veteran szinten vittem végig anno, alap Shepardal akkor nem voltak ilyen gondjaim tényleg jó h kivették ezeket az ostoba skilleket és a sok szemét fegyvert, "pontosság: 1" király.
  • Fpocok
    Jó film. Csak az a baj, hogy kiba hosszú és igazából nincs mire...
  • Pares
    CGI film? Annak meg mi értelme lenne? Hiszen eleve a játék egy film! Számítógépes grafikával ellátott interaktív film. Ha ebből az egészből filmet csinálnak, akkor annak csak élő szereplőkkel lenne értelme, csak az adna valami újat az egészhez. Szerintem.
  • sanya200
    Nem kell hogy átmásolják egy az egybe a játékból a szöveget csak elég a lényegi részét.Meg meglehet azt csinálni hogy azok a döntések legyenek benne amit a játékosok többsége választott pl hogy megmarad-e a tanács vagy nem...stb
    Én nagyon örülnék hogyha az első részből csinálnának filmet mert nagyon jó története van van benne minden ami kell szerelem/árulás/akció/dráma minden ami egy jó filmhez kell.A főszereplő kérdése viszont kérdéses mert ha beválasztanak valami majmot shepard helyére akkor bukik az egész, ezért lenne jobb talán egy durva kinézetű animációs film ott egy az egybe a játékban szereplőket csak meg kell rajzolni. Meg kérdés mennyire lesz élethű vagy hihető az idegen fajok kidolgozása, elég ha csak 1 apró hibát vétenek valahol a szereplőknél vagy a történetnél és bukik az egész.
  • bendáj17
    egyetértek nagyon szerteágazó az egész.
  • Fenrir
    Mi a bajod az Eredet-tel? Az egy tökéletesen megkomponált film, meg is fogom venni dvd-n ahogyan már kapható.
  • Doom 4
    Szerintem meg kimondottan, a játék történetét hagyják békén, mert úgy se lehetne megcsinálni, mert a játékban annyi lehetőség van.

Ezer meg egy dolgot ki lehet hozni ebből az univerzumból de akár még Shepard történetéből is, hogy elég legyen a film(ek)hez!
  • Fpocok
    Nem vagyok a CGI mozik ellen, de nagyon kiváncsi leszek, hogy csinálják meg előszereplősnek. Jó lenne, ha egy rész lenne, úgy értem lenne befejezés. És mondjuk lenne 3 órás film. Bezzeg az ilyen baromságokat mint az EREDET-et megcsinálták, ezt meg tuti lezavarják 90 percben :S
  • Fenrir
    Szerintem pedig például a Final Fantasy Warrior Within nagyon profi módon lett megcsinálva (most a történet az másik tészta). Ha egy olyan szintű animációs ME filmet csinálnának akkor maximálisan elégedett lennék.
  • mike01010101
    Lehet hogy igazad van, de ettől függetlenül egy AAA CGI film elkészítése sokkal több energiát igényel mint egy előszereplős mozié.
  • bendáj17
    az klassz lenne a film is 3 részes :)
  • sanya200
    Hát reménykedjünk benne hogy jó lesz nagyon sok függ a szereplőkön is hogy mennyire élik bele magukat, mennyire hiteles lesz az egész.A forgatókönyv remélem nem üt majd el az első résztől, bár ki tudja lehet mind a 3. részt összegyúrják és abból lesz 1 film. De jobb lenne ha mind a 3 részt megfilmesítenék.
  • bendáj17
    nagyszerű én is a dlc várom nagyon.
  • Vraaanyek
    Hát, szerintem az nagyon zs-kategóriás "szagot" adna az egésznek, ez a cím megérdemli, hogy több energiát fektessenek belé, mint hogy csak CGI legyen az egész, én bízom a Warner Bros-ban és a Legendary Pictures-ban, illetve azokban a nevekben,akik kezei közt folyik a projekt! Nagyon profin meg fogják ezt csinálni!
  • mike01010101
    Lehet, hogy jobb lenne egy ilyen mozifilm mint egy élőszereplős.
  • mike01010101
    Aláírtam a peticiót, jó lenne a sikerülne. Bár én most inkább az új DLC-t várom, az közelebb van és az biztos, hogy lokalizált lesz, általunk.
  • Vraaanyek
    Nagyon szépen köszönöm!:)
  • Tehasut
  • evil006
    Ez a videó baromira jól siketült de lehetett volna hosszabb is.

Amúgy szerintetek a csapattagok közül ki marad meg a harmadik részre?
    Vagy ki csatlakozik a csapathoz.
  • bendáj17
    az nagyon király lenne
  • Vraaanyek
    Srácok, valószínűleg már 100ezren kérték, és 100ezerszer is le volt írva, de meg tudnátok adni a linket,ahonnét le lehet szedni a javított magyarosítást???
  • Doom 4
    Vagy inkább egy N7 sisakot.
  • Doom 4
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Én meg bealudtam, 01:44 kor!!!!!!!
  • sanya200
    Apropó ti minek örülnétek a collectors vagy akár a reaper edetionba?
    A nevet csak kitaláltam de jól hangzik nem reaper edition?
    Jó lenne valami fasza borító pl fém meg egy jó nagy poster esetleg egéralátét vagy pendrive?Én mondjuk annak örülnék a legjobban ha adnának hozzá egy normandy sr1 vagy sr2 mdoellt.
  • bendáj17
    így van az a legkevesebb.
  • Barnez
    Ebből nem problémázok, átírom, köszönöm, van amikor sajnos nem figyelek oda amire írok és sületlenségeket írok. Kijavítom! :)