19778
-
bendáj17 #13455 az biztos hogy nagyon jól kitalálták ezt a döntéseket és hogy hatással van mindenre. -
Slashice #13454 Simán meg lehetett volna azt csinálni, hogy aki nem mentett állást importált, annak a rejtőző fickó felé való úton kell, Mirandának választ adnia a kérdéseire, és ezzel meghatározza, hogy mi történt. Ugyanúgy, ahogy ott mondod meg, hogy kit választottál a Tanácsba (ugyanis ez az adat nem került bele az ME1 mentésbe, ezért kell arra külön válaszolni). -
sanya200 #13453 Mindegy úgy sincs pénzem most ilyenre ha 31 euroért vennék bármit is akkor is 21 euro ki kell pengetni ami 6-7000ft meg nincs is olyan game ami érdekelne, meg a gépre akarok most költeni és még az se biztos hogy lesz rá.ME3-ból úgy sincs fent ce kiadás úgyis csak az érdekel a simát nem rendelem meg előre.Más meg nem kell igazából a másik 2-rész megvan a 2 meg 2 féle változatban is egy ce meg a digital edition is.Majd lehet odaadom valakinek karácsonyra vagy nem tudom. -
sanya200 #13452 ME2 dlc-t nem lehet belőle venni? -
sanya200 #13451 Hát én anno leírtam a döntéseket hogy miket hoztam benne, de ez érthető én is így vagyok vele.Én úgy csináltam hogy év vége fele nekiálltam az egynek és elvittem 60-as szintig a karaktert még mielőtt megjelent volna a 2.Csak nem fejeztem be a játékot mert elértem ugyan de a játék legelején és befejezni már nem fejeztem be vele.De most elkezdtem vagyis inkább folytatom azzal a karakterrel és utána nekiállok megint a 2-nek egy full kijátszott 60-as szintű karival. -
zyggee #13450 Gondolom 2010. dec. 31., lévén novemberben regeltem a ME2t.
Megveheted, csak 30 euróig ki kell pótolni valamivel. -
sanya200 #13449 Gyerekek ilyen euro árfolyam mellett nem éri meg néztem pl a cryis 2-t az 50 euro ami átszámolva majd 15000ft és az csak a sima kiadás, itthon a limited előrendelve 11, most ha használom is azt a 10-euros utalványt akkor is lejön max 3000ft a 15-ből és akkor is 12-be van a sima.A cd galaxisnál 9990 a limited plusz nekem kell kiszállítást is fizetni szóval itthon olcsóbb.Más terméknél lehet megéri de ennél nem, meg akkor éri meg igazán ha csökken az euro értéke vagy a forinté nő de most nem éri meg. -
Pares #13448 Tudom, ismerem azt az oldalt. Jó, meg minden, csak én szeretem, ha saját magam csinálok végig valamit, vagy legalábbis saját magam választom ki a döntéseket, és nem egy ismeretlen ember rohangászását folytatom. -
sanya200 #13447 Most akkor 2010 dec.31.ig érvényes vagy hogy van, mit keres ott hogy május?Az apró betűs rész ugye csak 30 euró vagy afeletti vásárlás esetén érvényes.Pedig néztem 9.995-ért más játékot akkor azt nem lehet megvenni? -
bendáj17 #13446 érdekes videó az tuti. -
zyggee #13445 Csak 30 € vagy ennél nagyobb értékű új rendelésekre érvényes
na akkor ME1 és ME2 egyszerre rendelődik.
Könyv jön kedden, két ünnep között csak elleszek valahogy. -
sanya200 #13444 Erre találták ki a masseffectsaves.com-ot.Én mikor megjelent a 2, felraktam az 50-es deadult shepard-et a netre mert sok embernek nem volt meg a mentése.Persze akkor még nem voltam ezen a fórumon amit utólag már bánok.De ha kell most is tudok adni mentést van női 60-as meg 50-es is.:)
Talán megvan a férfi 60-as is haverom gépén mert neki is adtam egyet.
Képes voltam végigjátszani az első részt férfi karakterrel hogy legyen mentése:) -
Pares #13443 Nem tudom, Ti hogyan vagytok vele, de nekem jól jött volna egy ilyen interaktív képregény. Ugyanis a 2-es részen belül minimális döntésváltoztatást lehet hozni, így aki véletlenül kitörölte az első rész mentéseit, az cseszheti. Én speciel a ME2 megjelenésekor kénytelen voltam a default, BW által hozott döntésekkel végigjátszani, mert egyszerűen nem volt kedvem megjelenéskor elkezdeni játszani a ME1-el. Később ugyan újra kijátszottam az első részt a kívánt döntésekkel, de egy kínszenvedés volt, megmondom őszintén. A gameplay miatt. A történet meg már nem tudott annyira magával ragadni, hiszen előtte jó párszor kijátszottam már. Egyszóval kiadhattak volna valami ilyesmit a többi platformon játszóknak is, vagy eleve bele tehették volna a játékba. Például azon a képernyőn, ahol látjuk az importált mentés döntéseit, oda lehetett volna tenni azt, hogy azok helyett a döntések helyett kiválasztunk másokat. -
sanya200 #13442 És tényleg én is kaptam.Meddig lehet ezt felhasználni? Június 30.-ai. -
zyggee #13441 Idézet a bonusz levél kisbetűs részéből:
Az ajánlat május 31/12/2010-ig érvényes
Ezt akár be is rakhatnák feladatnak a ME3ba.
-
zyggee #13440 szülinapi jóság -
sanya200 #13439 mass effect 2 ps3
Érdekes egy videó kiderül hogy az arcok a játékban sokkal szebbek lettek és pl hogy plusz 4 küldetést kapnak ami kb 6h-nyi játékidőt jelent, ez gondolom a főbb dlc-ket takarja ami eddig megjelent, de említi a cerberus networköt is, és mindez magyar felirattal.Mármint a videó magyar feliratos:) Hogy a játék az lesz-e nem tudom. -
sanya200 #13438 hogy kaptál vagy mire?Bár ha jól rémlik én is kaptam valami hasonlót csak nem használtam ki megyek és utánanézek. -
bendáj17 #13437 okés ha látok szólók nekem is jó lenne. -
zyggee #13436 kösz Slashice
Nem bánkodom most kaptam az EA-tól 10 ójró bonuszt játék vásárlásra, azt hiszem meg van mire költöm el. Következő egy ME2 digital kiadás lesz.
-
sanya200 #13435 Ha találtok esetleg mass effect 1 vagy 2-es egérpadot a neten szóljatok:)Be kéne szerezni egyet már ha létezik:) -
sanya200 #13434 Hát az eladásokat nézve pedig baj mert így nem veszik annyian a me-t és azért nincs lokalizált verzió ha több lenne az eladás nem lenne semmi technikai probléma. -
bendáj17 #13433 nagy baj pedig én nagyon szerettem az ilyen játékokat. -
sanya200 #13432 Nem hiába vagyunk fps ország de ez azért elég szomorú hogy az embereket csak az érdekli hogy hány embert tud lelőni meg hogyan, nem mondom hogy én nem játszok vele mert igen de ha választani kéne egy cod vagy me2 között a me2-t választanám lehet a cod-ba ott a multi ami igaz jó de egy idő után az is unalmas már.Egyébként én meg úgy tudom hogy elég jól fogyott a me2 collectors edition mert még után kellett rendelnie a cdgalaxisnak. -
Slashice #13431 Van benne valami... viszont lehet, hogy ma már népszerűbb a játék, mint mikor megjelent a 2.
Ugyanakkor azt is hozzátenném, hogy Magyarországon az olyan játékoknak mostanság nincs túl nagy sikerük, melyek gondolkodást igényelnek, és mondanivalójuk is van. Szerintem ha összehasonlítanánk egy CoD eladást bármilyen más szerepjátékkal, a CoD simán verné őket (szeretem a CoD-ot, de szerintem színvonalban sehol sincs egy ME-hez vagy DA-hez képest.). Minél "agyatlanabb" egy játék, annál nagyobb sikere van itt hazánkban... :) -
#13430 Annyira nem lehetnek jok az eladások, mert én gyüjtöi változatot vettem az alap változat árán még megjelenéskor, és utánna még honapokig lehetett kapni pedig gyüjtöi változatot nem szoktak annyit behozni mint simát. Ki lehet következtetni mennyi fogyott a játékbol akkor, hát nem sok.... -
Slashice #13429 Nem mellesleg, ezek az EA Classic dobozok annyira ocsmányak, hogy az hihetetlen. Mégis milyen elvetemült marketinges találta ki ezt a szerencsétlen sárga/fekete designt? Egy 10 éves kisgyerek jobb tervet talál ki egy dobozra, számítástechnika órán. Ránézek, és mindig az az érzésem, hogy ezt valaki powerpointtal tervezte...
Most nézzétek meg: http://cdgalaxis.hu/PC/18073/mass-effect-2.html
Oké, legyen EA Classic kiadás, de akkor ezt az otromba sárga hátteret és az elfordított borító-képet hanyagoljuk. Elég a tetejére az a karbonszálas csík, benne az EA Classic logó, a hátulja pedig maradhat változatlan. Ja, és a CD kép se legyen karbonszálás, pofonegyszerű design, mert valami hihetetlenül illúzió-romboló, arról nem is beszélve, hogy nincs benne kézikönyv (ez most csak találgatás a részemről, abból indulok ki, hogy amit vettem Hot Pursuitot, ahhoz adtak egy Fifa 10 EA Classic kiadást, és abban mindössze egy DVD van - a már említett designal - kézikönyv meg sehol, valószínűleg a DVD-n PDF formátumban).
No, de legalább a DVD tartalmával nincs gond :] -
Slashice #13428 Egyékbént köztünk szólva, az egyik legnagyobb öngól az EA részéről az az volt, hogy a ME2-t benyomták classic kiadásban, amikor a játék idén jött ki! Ráadásul mindezt úgy, hogy a kettő ugyanannyiba kerül. Nem is értem, hogy mire gondoltak, mikor ilyen fapados kiadást adtak egy olyan játéknak, ami kb mindenhol besöpri az év játéka címet, és nem Classic kiadást kéne kiadniuk, hanem Ultimate-t. Mondjuk azt itt nem lehetne, mert ugye a LotSB DLC-t nem lokalizálták... izé "technikai okok" miatt nem működik a mi verziónkkal :) -
Slashice #13427 Viszont, ha ez igaz, márpedig minden jel arra utal, hogy az: nagyon jók az eladások a ME-nél :) tehát van remény a lokalizációra, és ha szerencsénk van, minőségit fognak összedobni és nem csapják úgy össze, mint a második rész fordítását :) -
Slashice #13426 Már nincs. Tegnap még volt... ezek szerint elég gyorsan elkapkodták... :( :) -
#13425 XBOX-ra van csak ahogy néztem -
zyggee #13424 hali
Slashice, hol találtad ME1 normál kiadást, vagy csak nekem nem akar megjeleni?
kösz -
#13423 A könyvön felbuzdulva megint kedvet kaptam az első részhez...el is kezdem azt hiszem, úgyis rég volt már nyár, az utolsó végigjátszás...:D:D:D -
bendáj17 #13422 meglesz Barnez ahol csak lehet hirdetjük. -
Barnez #13421 Kedves fórumozók!
Megkérek mindenkit, aki tudja, hogy reklámozza az ismerősei számára ezt a facebook oldalt! Tegyünk azért, hogy a saját megvásárolt ME 3 példányaink magyar felirattal jelenjenek meg!
Köszönöm!
(Bocsánat attól, akit ezzel idegesítek, de célomnak tekintem azt, hogy növekedjen az esély arra, hogy a petíció sikeres legyen, ezért kérek mindenkit, hogy aki teheti, csak ajánlja.) -
bendáj17 #13420 én is remélem hogy a következő rész is magyar lesz. -
Renegade #13419 megnéztem a me3 teasert, szó se róla, komoly motiváló tényezőt találtak a bios srácok :-) -
sanya200 #13418 Ezeket az eladásokat tudja az ea vagy a bioware.Mármint hogy most ugye megjelent magyarul és veszik is rendesen, legalábbis remélem.Ha látják hogy fogy akkor lehet a kövi képregény már magyar lesz.Bár az a baj ezzel a kiadóval hogy nem reklámozza nagyon pedig szükség lenne rá nagyon sokan nem tudják hogy van már magyarul, még a gs se adta le a hírt ami azért szomorú. -
sanya200 #13417 Elkészült a ps3-as mass effect 2 már a sokszorosító üzemben gyarapodik, legalább most már a kövi dlc-re koncentrálhatnak a fejlesztők.
gamestar cikk -
#13416 Nekem is elég lett volna egy nap, de én kb. egy hét alatt olvastam ki. Pont azért, hogy ne fogyjon el olyan hamar. És tényleg eszméletlen jó könyv! Remélem hamar jön a másik kettő is!