Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
https://docs.google.com/document/pub?id=1puZA9yn-RLj67kI4OWfsU4epBRb3AcmHUnxJR3wPUpM&pli=1
READ ONLY IF YOU HAVE AN XML FILE GENERATED WITH TLK TOOL VERSION LESS THAN 1.0.3
Here's the instruction on how to make your pre 1.0.3 version XML file compatible with newer versions of Mass Effect 2 TLK Tool.
I know there's a bunch of people already working on their modifications, so just let me clarify: you won't loose any of your modified lines and the conversion will only take you 2 mins. (well, maybe 5 including reading the instructions 😊).
I promised not to change XML format since 1.0 version and so far I haven't touched it at all. But recently I've discovered some "FemShep" stuff in TLK files, which also needs to be processed. So the XML format hasn't changed. It's just your XML files need to contain a little bit more stuff than before 😊
But all the "new" stuff has to be at the end of XML file, so it shouldn't be a big issue.
This board doesn't provide any formatting, that would make my description human-readable :p
Please follow this link, to read the instructions on Google Docs (no account required):
https://docs.google.com/document/pub?id=1a0cohsGtmERomDUqVDcs0KgwwbkGacf0hLADREIUbAA
Mike: Lehet, hogy még ma át tudom küldeni, amit ígértem, legalábbis nagyon igyekszem.
Bár lehet hogy súlyos lelki sérülesek érnék a játékost.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Még szerencse hogy nem lehet mindenkit lefektetni, az elég szar lenne. Legalább a játékokból hagyják ki az ilyeneket.
A ME3 mikorra várható?
Én is tapasztaltam egy hibát. Az autós üldözés elõtt amikor Liara meg az aszári fantom lövöldözi egymást ott nem tölt tovább a játék. Illetve hogy is mondjam, tovább tölt, de rosszul valahogy, úgy tölt be hogy oda tudok menni az aszári fantomhoz, de nem enged semmit csinálni és így nem tudom tovább vinni. Csak úgy jutottam tovább hogy egy elõzõleg már végig vitt mentést töltöttem be újra. tapasztalt valaki hasonlót? Csak akkor találkoztam ezzel amikor bemásoltam a magyarosítást. Azelõtt jó volt.
Egyébként ez a bizonyos incisor mesterlövészpuska a nyelvi fájl legelsõ sora.
<string>
<id>314326</id>
<position>0</position>
<data><CUSTOM1>-1<CUSTOM0> Incisor mesterlövészpuska</data>
</string>
Az egyértelmûen látszik elsõ ránézésre, hogy nincsen lezáratlan tag.
A halál csupán a kezdet...
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
De egyébként csak vicceltem ezzel.
Zorrobomber a dlc-ket bármikor elindíthatod egyeddül talán a shadow brokerhez kell az hogy találkozz liara-val az illiuon.
Talán 1 vagy 2 alkalommal toltam férfi karakterrel.Szerintem próbáld ki mike nõi-vel is teljesen más játékélményt nyújt.Már maga shepi hangja is sokkal jobb meg valahogy nem tudom miért de férfi karakterrel 10 perc után unalmassá vált az egész.
Én az angol verzióra raktam fel a javított magyarítást meg a Shadow Broker fordítást és jelentkezik a bug, de csak a nõi karakteremnél. Férfi Shepard esetében semmi gond sincs. Próbáltam azt is, hogy csak az egyik vagy a másik nyelvi file-t másolom be, de a helyzet nem változott.