19778
-
bendáj17 #13495 én se nagyon szeretném ha elbasznák. -
#13494 konzolon veszik mint a cukrot majd, mint mindent -
Slashice #13493 Én azért remélem nem basszák el a játékot :) -
#13492 Remélem, az EA games hülyesége miatt a Bioware rendesen elbassza majd a játékot, és a hiányzó fordítások miatt még kevesebben veszik majd meg, hagy bukjon az EA pár millát, megérdemlik. -
Slashice #13491 Amúgy pedig köszönöm a választ :) Azért kíváncsi lennék, hogy az említett fordító játszott-e az első résszel, és annak is a lokalizált változatával... mert ha igen, nem lepődnék meg, ha esetleg ő írta volna Ilos-t Ílosznak :) -
Slashice #13490 Nekem ott lett nyilvánvaló, hogy nem kaptak valami részletes leírást arra vonatkozóan, hogy éppen mi történik az adott szöveg alatt, amikor a Normandia elhagyta a törmelékmezőt, és Joker "too close" megjegyzését "túl közeli"-nek fordították. Ha tudták volna, hogy azt ott mire mondja, tuti nem ennek fordítják, hanem inkább "meredek volt" vagy valami hasonló jelentésű.
Az viszont meglep, hogy 2 évvel előbb megkapták a cuccokat. A CD Projektes csapat (egy PC Guru cikk tanulsága szerint) 1 hónapot kapott az első rész lokalizációjára. Más kérdés, hogy asszem előtte már xbox-ra megjelent a játék. -
#13489 ja és amit kihagytam, ha már a határidőnél tartunk, undorító határidőket követelnek meg például az EA-nél is a magyarok, illetve a többi ország fordítói és egyéb munkálatokban résztvevő munkatársaktól, amik szinte tarthatatlanok, mégis teljesíteni kell, mert a gyereknek enni kell adni, és a számlák sem jótékonykodnak az emberrel...dióhéjban ennyi -
#13488 Kérlek szépen volt szó róla, hogy gyenge lett a fordítás, elismerte, hogy nem a legmagasabb színvonalt képviseli, de azért azt had' áruljam el, és ezt ő is elmondta nekem, hogy ők nem egy játékot kaptak lefordításra, hanem a játék megjelenése előtt, nem viccelek, 2 ÉVVEL! korábban megkaptak 10 könyvnyi szöveget excel és word fájlokba zsúfolva, és nekik kellett megszülniük, hogy legalább körül belül milyen szituációk vannak éppen, milyen hangnemben hangzanak el adott párbeszédek...szóval lehet szidni orrvérzésig jó magyar mentalitással, de egy ilyen fordítás,azért nem egészen úgy megy, ahogy azt sokan gondolják...
ami a másik, és amit bár utálok kijelenteni, de az EA abból a szempontból talán-talán nem okolható, hogy bizony megint csak a hiedelmekkel ellentétben, nagyon is drága egy játék adott lokalizációjának elkészítése, mivel sokan dolgoznak rajta, és több hónapos, esetenként éves folyamat... -
Slashice #13487 Tényleg, Vranyek! Arról volt szó a fordítóval történt beszélgetés során, hogy a második rész fordítása bizony-bizony gyengére sikeredett? Illetve kaptunk egy új szószedetet? Esetleg szoros volt a határidő? -
bendáj17 #13486 ez nagyon elszomorít. -
#13485 őszintén szólva gőzöm sincs Activision mostani dobásairól, szóval erről nem nagyon tudok nyilatkozni - EA "zsenialitását" viszont lépten-nyomon megérzem, és nagy általánosságban nem csal mosolyt az arcomra. -
#13484 -
#13483 activisionhöz képest egy szent ez EA mostanában
-
Slashice #13482 Legalább a CD Projektben még nem csalódtam... -
#13481 most? hol voltál az elmúlt... öööö.. évtizedben?
nincs náluk gyökerebb kiadó széles-e világon, pedig az Ubisoft keményen próbálja felvenni a kesztyűt. -
#13480 arról, hogy az EA hogy a fenében létezhet még, na ez egy az élet nagy kérdései közül - annyi baklövést követtek már el kicsiny szánalmas életük során, hogy az rémisztő... ugyanazt a játékot adják ki, minden évben újra, csak más évszámmal (NFL, FIFA, társai), beleszólnak a fejlesztők munkájába, ezzel módszeresen tönkretéve a végterméket, valamint nagy általánosságban szarnak a játékosokra, de olyan ívben amihez alsó hangon is egy elképesztően nagy daru és rengeteg hashajtó kell.
a legnépszerűbb teória szerint kiskutyákat és szűzeket áldoznak fel Cthulhu-nak, de ezt még senkinek sem sikerült bizonyítania, valamint Cthulhu már azon is felháborodik és vérfürdőbe kezd, ha egy mondatban emlegetik a nevét az Electronic Arts-al. -
Slashice #13479 Hát, most hatalmasat csalódtam az EA-ben... hiába jó fejek a munkatársaik, ha a vezetés egy rakás idiótából áll. És az egészben az a legbosszantóbb, hogy tényleg, ahogy Evo is írta, az első két részt lokalizálták, majd a harmadikat basznak? Bár már ugye a második legutcsó DLC-jét sem lokalizálták...
Most komolyan... mennyibe kerül egy ilyen lokalizáció? Úgy összes költség? Nem tudom elképzelni, hogy annyira drága lenne, hogy ne térülne vissza, plusz haszonnal legalább az alapjáték lokalizálása (DLC-k nélkül)! -
Evoluti0N #13478 A legjobb megoldás országszerte orgiákat szervezni és 2011 végére megduplázni a lakosság számát -
#13477 Tipikus EA tulajdonság....pénz-pénz-pénz...ennyi, nem tudom, hogy lehet így szórakoztató iparban helyt állni?!... -
Evoluti0N #13476 "Enyhén" pofátlanság egy trilógia első 2 lefordított része utána a harmadikat lefordítatlanul kiadni. -
#13475 Srácok, nagyon sajnálom!! :S:S:S -
sanya200 #13474 Hát hülyén is nézne ki kéken egy chuck norris:)Feltéve ha totál úgy néz ki mint a faterja:) -
sanya200 #13473 :) -
#13472 Szerintem Shepard van akkora "arc", mint Chuck Norris, úgyhogy neki tuti ember-gyereke születne Liarától... Max tiszteletből lenne T'Soni:D -
sanya200 #13471 Jane T'Soni Shepard?
xD -
#13470 Az első nagyon ott van... a másodikon olyan, mintha az anyja lenne inkább a képen...XD XD -
#13469 Nem muszáj ezt a szálat folytatni, maga az univerzum szerintem elég kiaknázatlan. Ha star wars-ból is csak a 6 filmet vehetnék alapul akkor baszhatnád. -
#13468 Nem valószínű h lesz 4. része. Ha már multiplayert terveztek a 3.ba, talán jobb is ha lezárják, egy értelmes, jól megcsinált résszel. De ha nagyon akarsz 4. részt akkor már ifj. John Sheparddal menjünk :D vagy Jane T'Soni Sheparddal XD attól függ melyik szerelmi szálat választottad. Mekkora lenne.
Más, akkor most lesz multiplayer vagy nem? Eredetileg bejelentésnél azt mondták raknak be, de aztán vmi biowarees arc kijelentett h biztos nem lesz. Én is jobban örülnék ha soló kampány maradna. -
sanya200 #13467 Gondolkodtam egy kicsit ha lenne 4. rész miről szólna, szerintem az lenne a legjobb hogy a 3 részen belül játszódna, úgy értve hogy most egy sima katonát irányítasz és a földön harcoltok az ellenséggel, lehetne benne ugyan úgy csapatirányítás meg minden.Úgy lenne a legjobb ha úgy kezdődne hogy először csak pár kolóniára mentek rendezkedni és te is csak egy csapattag vagy nem parancsnok, aztán jön a hír hogy megtámadták a földet, hazarohantok és felveszitek a harcot és ugyan úgy lépnél szintet tapasztalatot szereznél majd ha a játék úgy véli eléred azt a szintet hogy saját csapatod lehessen akkor jönne egy baleset vagy valami, ami a parancsnokoddal történik és neked kéne átvenni a helyét.
De ez úgy lenne jó hogy tényleg attól függne mikor leszel a csapat élén hogy hogy teljesítesz.Lehetne olyan benne hogy olyan opciók lennének hogy mesterlövész, csali, elterelő..stb.Úgyértem hogy pl van egy épület amit be kéne venni és kiválasztod a mesterlövészt de te döntöd el hogy hova menjen te lehetnél pl a csali aki elölről bemegy a csapat másik fele meg hátulról menne.Berontasz elől kicsalód őket a sniper elé mikor meg vissza akarnának menni akkor jön a hátsó csapat és akkor se előre se hátra.Ha ilyen lehetőségek lennének benne az nagyon de nagyon jó lenne.Persze ez csak mind elmélet de jó lenne.
És azért ide írtam mert a me3 fórumin nem megy más csak a cirkusz már unom hogy mindig jön valami kis p*cs aki beleköt mindenbe. -
bendáj17 #13466 nekem is tetszik jók lettek. -
#13465 Szintén nekem is tetszik mind2. -
sanya200 #13464 hát kinek mi:)
Nekem tetszik:) -
#13463 Hát őszintén szólva egyik sem túl jó :( -
#13462 -
#13461 Semmi különbség. Nekem is az LV-s van meg, ugyanolyan mint az eredeti, csak már nem nyomtatják rá az origi birítót -
linimil #13460 Üdv. Meg akarom venni a mass effect 1-t, mivel ez kimaradt anno nekem, de a közelben nem adják csak valami LV-s kiadásban. Azt akarom kérdezni hogy, ez mit jelent ha nem a hivatalos kiadás? UGyanúgy tudok vele majd játszani vagy származik belőle valamilyen hátrányom? -
sanya200 #13459 Bocs a devianartos link szar volt
http://noob.hu/2010/12/18/mirandalawson2.jpg
http://noob.hu/2010/12/18/miranda1.jpg -
sanya200 #13458 xD nézzétek mit találtam:)
-
sanya200 #13457 Nem tudom de remélhetőleg minél hamarabb.
Nem ide tartozik teljesen de a fallout 3 is rpg ugye?nektek tetszett?Gondoltam leszedem kipróbálom hátha tetszik de érdekel a véleményetek. -
#13456 Valaki tudja, hogy a másik két könyv mikor jelenik meg kicsiny hazánkban???