Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
pontosan, tekintve hogy... nos, halott.
ha nem importálsz, az alap karakter mindenütt a lehetõ legrosszabbul dönt. de tényleg.
ellenben... mentésben átírhatsz könnyedén ME1-es mozzanatokat gibbed save editor-ral.

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Nemtudom. 3al még nem játszottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Ezzel még én sem találkoztam. :)
Viszont...
Nem az 1. rész mentéseivel kezdtem a 2. részt, így wrex meghalt. Most akkor benne sincs a 3. részbe, csak ha a saját mentésemmel játszom tovább? Nélküle elég szar. :/

Fpocok
NA NEEEEEEEE Nézzétek kivel futottam össze. Eddig egy végigjátszás alatt sem bukkant fel (nem csináltam meg az egyben a küldit).

Van jó kis egyenruhája és engem utánoz :D

Maximus4
Ó de hülye vagyok,ez totál kiment a fejembõl:P
Köszönöm <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rowlend
Nem DLC, hanem Legion, a geth társ hiányzik.

GET OVER HERE!

Maximus4
Sziasztok!

Kérdésem lenne.Melyik DLC hiányzik?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Optimus Prime
Ja. Csak mert az 1-2-t végig vittem Harcore-on, de majd neki esek Insanity-n is és hát... könnyû volt. Boss fight alatt nem haltam, de egy sima mellék küldetésen néha tucatszor. :D

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
3

Optimus Prime
Melyik részrõl van szó?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem sok az a 30. Insanity nehézségen, sõt már hardcoren is elég nehéz 30-as szinttel kezdve is.
Optimus Prime
Majd gondolj rám is légyszi és fejezd be az Advent Rising trilógiát. :) Orson Scott Card biztos segítene, ha lenne rá project.

Metalmilitiakid
Már itt elbasztad, frostbite ra akkor se építenek semmit ha fizetnének érte, legalábbis ebben az állapotában,ahogy eddig láttam.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok
Ha lesz rá pénzem, fogok is :D
Elõször capcomtól megveszem a RE jogait, eltörlöm az utolsó pár gagyi részt, és a harmadik után rebootolnám. Frostbite motorral fog menni (jelenlegi helyzet szerint) és visszatérünk az old school RE-hez, kivéve az elavult kamerát. FPS vagy TPS lesz.

Metalmilitiakid
Amúgy igazából szinte mindegy lett volna mennyi pontot kapok, mert biotikus létemre alig használtam bármilyen képességet onnantól, hogy megkaptam a robbanó gömbös pisztolyt :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BoneDragon
Neked soha semmi nem jó, akármelyik topicot olvasom....
Szerintem fejlessz te magad játékot, hátha odabasz. :)

Fpocok
30. Az kurva sok. Közte kellett volna belõni szerintem.

Metalmilitiakid
Am az nem volt baromság, mert ha belegondolsz, itt most újjá építettek, szép hogy nullázódsz, de ott semmi nem történt, csak élted az életed. Miért felejtetted volna el az összes tudásod.

Calver
hülyeséget írtam, sry, azt hittem ME2 importra írtad.
nevet már lehet "rendesen" változtatni, vagy még mindig csak pont olyan hosszú lehet, mint az eredeti volt?

Calver
nemet nem, másik kettõ stimmel. na meg ofc teljesen újracsinálhatod a külsõdet.

Optimus Prime
Egyébként nemet, nevet és kasztot is lehet váltani. Nekem egy FemShepem van, Liarával és mindenki él, akit meglehet menteni. De csak level 51-es és Sentinel.

Fpocok
Szerintem meg az volt egy hatalmas baromság.

Calver

Metalmilitiakid
Kicsit szomorú vagyok, azt hittem, hogy már az elején itt is lesz sok-sok csapatpontom, mint a háromban importálás után, de itt nem adott :(

Metalmilitiakid
Jaja nagyon köszi találtam benne egy 60 as engit, ezt az oldalt mentem is le :D

Fpocok

Metalmilitiakid
Mivel nagyon nincs kedvem megint átvinni az ME1 et, valaki nem tudna nekem adni egy olyan férfi shep es mentést ami fullban jó és lehetõleg Liara val volt kapcsolatban, illetve mérnök (most nemtom hirtelen, hogy ezt lehet e változtatni import után, ha igen akkor mindegy). Ha valakinek van ilyen nagyon megköszönném.

Csupa ilyesmi lesz még benne. Ezért jó mentést importálni :)
Fpocok
HOPP! Nem tudom mennyire spoiler, azért berakom.

-Anno nem öltem meg Fistet és most találkoztam vele az Omegán :D
-Zaeed ismeri Tarakot. Kaptam plusz infókat így :D

Optimus Prime
Bolygó szkennelésnél tényleg fárasztó az egész érzékenysége oda-vissza lökdösöm az egeret. De más részeknél jó.

Calver
ME3-ban nem kell ám nonstop nyomni :)
pillanatok alatt meg lehet ott már szerencsére mindent találni bolygókon.

Metalmilitiakid
Akkor ne akard a 3 ban a scannert használni :D

BoneDragon
Én nemrég kezdtem el újra a 2-õt, mert véletlen töröltem még anno a mentéseimet, aztán kezdem csak a 3-at. De ez az egér érzékenység tényleg katasztrófa, fõleg mikor keresem a nyersanyagot a bolygókon...

Metalmilitiakid
Nemtom veletek mivan, nekem külön meg kell szokni, hogy alig mozgassam az egeret ha nem akarom visszább venni mert elég gyors.

MerlinW
Venni kék dpi állítható egeret. 2000Ft-tól kaphatók:)

[merlinw.org]

Ryder62
Jó egyeseknek. Nekem mind a ME1-ben és 2-ben kitörik a kezem mire megfordulok egérrel. Jah, és persze maxon , és szinte csak a Mass Effectekben. <#rolleyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Hát ez elég béna... Na majd állítok az egeremen.

Optimus Prime
Options -> Input
Nincs sok választás, azt hiszem Normal és High. nálam High-on van és ha nekem az elég, másnak bõven. :)

Fpocok
Hol a faszban tudom beállítani az egér érzékenységét ingame?

Optimus Prime
Szerintem elõbb-utóbb meglesz rá a javítás. engem jobban érdekelne, hogy nem lehetne-e a 3-as FemShep kinézetét az 1-2be átvinni? Vagy egy másik álmom, hogy egy Milla Jovovich-ra hasonlító karaktert próbáljak meg kreálni.

Van valami módja annak, h megnézzem valahogy a facecode-ját a karakteremnek? Az elsõ részbõl importáltam másodikba, a harmadikban ugye nem ismeri fel és ezért ki akarom írni a kódot. Azonban mivel a 2. résznél karakterkészítésnél ugye elfogadom az elsõ részbõl importált arcot nem mutat ki facecode-t. Szal meg lehet utána valahogy a játékon belül, vagy valami tool-lal?
Calver
pontosítás:
Liara a Shadow Broker, de nem tesz úgy a játék, mintha végigtoltad volna vele LotSB-t

Sziasztok!
Hogyan tudom feltelepíteni a magyar ME2-re azokat a DLC-ket, amik már angolul jelentek meg?

Calver
igen, közben megnéztem.
de úgy néz ki nem is számít, mivel...
3. rész befejezettnek fogja tekinteni mind Arrival-t, mind Lair of the Shadow Broker-t... Overlord-ról tippem sincs, de õszintén nem is érdekelhetne kevésbé, egyetlen dolog, amit bukok ha nem állok neki DLC-zni, az Kasumi és az ott szerezhetõ SMG.

Fenrir
Én nem tudok róla, ha esetleg van akkor nekem is mondjátok meg.

A gibbed save editor az ME1 történetét és a ME2 bizonyos részeit változtatja csak meg, pl nyersanyag, kredit, renegát/paragon pontok. Az ME2 döntéseidet nem tudod vele átírni.

A halál csupán a kezdet...

eredeti a gém, mindjárt megnézem, erre nem is gondoltam, köszi szépen :D
Calver
ide is bekérdezek, ME3 topic után: készült-e esetleg ME2-höz valami progi, amivel mentéseket lehet machinálni ME3 importra felkészülve? van több karakterem, akikkel végigvittem a fõszálat, meg egy, akikkel a DLC-ket - egyikkel sincs kedvem harmadik részre készülve órákat pörgetni a játékot, azért érdekelne <#rolleyes>

Attól függ hogyan vagy full renegade.
Ha mondjuk a választott hivatás skill-je 4-es és ott a +100%-os variációt választottad (ami paragon/renegade pontokra ad +100%-ot) akkor korántsem biztos hogy tényleg full renegade lennél anélkül.
Ezt le tudod csekkolni azzal, hogy újra elosztod a pontokat a tech részlegben a hajón (valami 5000 element zero az egész), mert akkor látod, hogy minden extra nélkül mennyid van.

Ha a fenti skill nélkül nem éred el a teljes csík több mint felét, akkor bizony nem jön be a játék vége felé esedékes nehezebb meggyõzéseknél az extra opció a dumálásra. Amennyiben viszont több van akkor hiba (tört játékoknál elõfordulhat ilyesmi, eredetinél nem jellemzõ).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

az hogy lehet, hogy full renegadeként nem tudok néha választani az opciók közül? úgy értem amikor mndjuk Legion és Tali közt volt konfliktus akkor sem, és most itt van Vasir, és itt sem... hát hogyvan ez?

amúgy ha jól emlékszem akkor Shepard újra spectre nem? vagyis meg lehet csinálni, hogy az legyen, de vasir még is úgymondta hogy nem helyeztek vissza?
Szerintem nem csinál befejezési mentést, mivel akkor a fõszál után végigjátszott dlc-ket, mellékküldiket nem venné figyelembe a 3. részben. Pl. jómagam minden végigjátszáskor a fõszál után pörgettem ki a Shadow Broker és az Arrival dlc-t is és elég gáz lenne ha a 3. résznél az importáláskor úgy venné, mintha ezekkel nem is játszottam volna.