19778
-
#19258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még annyival kiegészítem, h csőhöz Kasumi is jó, és h lehetőleg ne vigye az ember magával a végén Garrus/Grunt/Zaeed kupac tagjait, mivel ha ezek közül kettőt magával cipel, tök mindegy eddig milyen jól döntött, Mordin golyóba fog harapni - nem marad elég erős védő. -
#19257 Ki volt az, és mikor történt? Mert ennyiből, még nem lehet leszűrni hol rontottál. -
Cef #19256 Az attól függ, hogy ki halt meg, mikor és miben. Mivel mindenki lojális volt és a hajó összes fejlesztését is megcsináltad bizonyára rosszul osztottad be az embereket.
Az utolsó küldetésnél nálam ezek a kombinációk jöttek be:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csőben: Tali/Legion
1. osztagvezető: Garrus/Miranda
2. osztagvezető: Garrus/Miranda
Pajzs: Jack/Samara/Morinth
A túlélőket visszakíséri: Tali/Kasumi/Zaeed
-
Trantorius #19255 Végjátékkal kapcsolatos kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helló! Én a játék során teljesítettem az összes karakterrel és hajóval kapcsolatos küldetést és a végén mégis meghalt 1 emberem. Gondolom valahol rossz döntést hoztam, de nem tudom hol mert nekem mind logikusnak tŰnt. Tudtok valamit segíteni, mit ronthattam el? -
#19254 mert minden játékot amint tudok darabokra szedek, és "saját ízlésemhez" modolok
gyerekként elektronikai cuccokat szedtem darabokra és raktam össze lépten-nyomon feltápolva, idősebb koromra ezzé nőtte ki magát
btw pisztoly: Carnifex, SMG: Locust, és nehézfegyvernek... semmi más, mint a Cain
nem szórakoztam ilyen kis Preatorian-okkal meg Reaper mass effect core-al, kapott egy csókot Cain pajtiból, és véget ért a móka mára -
torma1 #19253 Hát pedig szerintem a mérnők az egyik legjobb karakter. A droiddal nagyon le tudod foglalni az ellent. Addig simán lelövöd. -
#19252 Mit szórakozol? Heavy pistol és standard ammo Hardcore, az az igazi móka. Az SMG pisztolyból a heavy-s jó, a másik piszok pontatlan és alacsony táras. Shotgunból meg Scimattar a jó, asszem. Collector particle beam-et meg csak akkor használni, ha 5x se tudod kinyírni a 2-3 YMIR mechet vagy Preatorian-t. -
#19251 nálam meg kasztok kiegyensúlyozásának kijavítása - teljesen értelmetlen, h minden más fegyver úszik a lőszerben, kivéve a mesterlövész puskákat, főleg úgy, h Soldier válthat is más, erős fegyverre... Infiltrator nem igazán.
megkockáztatom, h alapból Soldier-re balanszoltak, azért van így - úgy még lenne is valami (nem sok) értelme, ha használhatod az összes fegyvert, ne csak mesterlövész puskával puffogtass. ráadásul olyan ritkák a lőszerhelyek, hogy módszeresen 0 elhibázott lövéssel így is ki-ki fogyogattam - pedig kivettem előbb emlegetett felezést.
másodsorban meg azért nyúltam bele, mert Infiltrator-ral fedezék mögül pocsék erőket használni - ugyebár zoomol, és emiatt belassul az idő... ez nem gond amikor fel-le futkározol fedezék nélkül és Husk-okat darált Incinerate-el és SMG-vel, de valami elképesztően irritáló tud lenni ha fedezékben sunyulsz, és a játék élvezetére megy... meg amúgy is: a játék mesterlövész mesterlövészkedjen csak -
#19250 A snipe zoom, az még belefér, de a több lőszer dolog nálam már cheatelésbe tartozik. -
#19249 amik szerepelnek kb 2 küldetésben (Tali) és egy anomaly-ban...
és ott is egyszerűbb lepuffantani őket, mint játszani velük.
Disruptor Ammo is nagyon jó geth-ek ellen, csak arra meg ugye megint ott van Zaeed.
Cryo Ammo szintúgy szituációs - huskok ellen jó, de oda is elég 1 pont, minden máshova meg felesleges. nem értem hogy miért adták pont ezeket a játék igazi "egylövéses" kasztjának - szerencsére Warp Ammo felvételével egy kompenzálható, mást nem is érdemes, AP olyannak való, aki tud Barrier-t bontani.
mondjuk azt sem értettem, h melyik zseni szülte meg azt, h a mesterlövész puskákhoz nem lehet lőszert találni - minden más fegyver fuldoklik a lőszerben, ez miért nem? soldier Revenant-ja megérdemli, de Infiltrator nem? szerencsére ez könnyen módosítható - bár coalesced.ini-ben van konkrétan egy olyan érték, ami alapból mesterlövész puskák lőszerfelvételét megfelezi... (fAmmoMultiplier=0.5)
meg még egy okosság, amibe belenyúltam: Mantis alapból *nagyon* (FOV 10) ráközelít a célpontokra, Widow pedig egyáltalán nem - pont olyan vele célozni, mint minden más normális fegyverrel (FOV 40), annyi a különbség, h rádob egy távcsövet is a képre. érdemes megkeresni ZoomFOV=10 értéket és átírni 25-re Mantis esetén (sokkal kellemesebb), és Widow-hoz (iniben MassCannon) bedobni egy ZoomFOV=25 sort, sokkal jobb így új nyílásokat elhelyezni az ellenfelek buksiját
ezekkel az apró módosításokkal hirtelen az alapból is vicces Infiltrator valami elképesztően szórakoztató kaszt lesz -
#19248 Az AI hacking az nagyon gethek ellen... -
#19247 villámvégigjátszás Warp Ammo-s Infiltrator-ral letudva, kicsit határozatlan vagyok, elmúlt héten 4 különböző kaszttal estem neki ME2-nek - eddig már Engineer-t leszámítva minddel játszottam, de még mindig Sentinel és Infiltrator a favorit
a lehető legkevesebb küldetést csináltam meg, Horizon után Tali felvétele + 3 lojalitás küldi (Kasumi, Jack, Garrus), és egy anomaly, IFF után még Tali lojalitás és még egy anomaly... végére volt 9 csapattársam, 4 lojális, és természetesen mindenki túlélte
mondjuk szegény Infiltrator-ral nem is érdemes többet, szeretem a kasztot, de 20+ nincs nagyon hova fejlődnie - van 2 felesleges ammo powerje (cryo max husk-ok ellen jó, Disruptor-ra meg ott van Zaeed), meg a szintúgy felesleges AI Hacking... viszont ők kb az egyetlen kaszt, akiknek Warp Ammo valami elképesztően jó. -
Olandin #19246 Persze, hogy érdekel :) -
#19245 *Talival. -
#19244 Mass effect saves oldalon van ilyen. ILLETVE nekem is van egy pont ilyenem. Talivan van románc, ha érdekel... -
Olandin #19243 Sziasztok. Lenne egy kérésem felétek. Olyan mentésre lenne szükségem ami minden DLC-t tartalmaz, nem halt meg egyik csapattag se a végén, és teljes Paragonba van az illető. Szóval 100% végigjátszás :) Remélem a segítségemre lesz valaki. Előre is köszönöm mindenkinek! -
#19242 Az minden játékhoz kell:) -
Narandil #19241 Ezt még nem próbáltam, s remélem többet nem is lesz olyan gondom, amihez kell. -
#19240 ez is?
Mindig ezt kell felrakni, ha gond van dxel. -
Narandil #19239 Volt az is. 9-től 11-ig mindet próbáltam. -
#19238 ha mindenki lojális, akkor nem is tudom h el lehet-e annyira rontani, h elhulljon valaki, leszámítva a rossz választásokat...
igazából de, tudom: ha elküldöd minden jó harcosodat védőktől (pl Grunt megy a legénységgel, és Zaeed/Garrus-t viszed magaddal), Mordin golyót kap.
de a móka ott kezdődik, ha minimális számú lojális taggal akarod a legjobb befejezést - nálam amikor a zseniálisan elnevezett German Shepard-ommal toltam (soldier, csak h megdöngessem Miranda-t, egyetlen férfi karakterem), összesen 3 lojális csapattársam volt a végére... és mindenki túlélte
de még teljes, 12 tagú csapat esetén is elég 7 lojális - ha tudod kiket kell választani. -
#19237 Lehet, hogy egy sima directx reinstall is megoldotta volna akkor az egeszet? -
Narandil #19236 Végre sikerült elindítani a progit. Igaz, hogy nem segített a win7 reinstallja, de hozzájárult. Reinstall után egy dll-t kért a játék. Le is szedtem a netről, átmásoltam, de utána megint kihozta az alkalmazáshibát. Viszont adott egy támpontot. Mivel 64 bit-es win7 van fenn nálam, egy másik gépről előkaptam a 32 bites változatát a dll-nek, s átmásoltam a sajátomra. S láss csodát működött. :-P Végre végig tudom játszani, s lesz import karim a 3-hoz. :-P
Egyébként a kérdéses dll a d3dx10_39.dll volt, ha esetleg másnak is akadna ilyen gondja. -
#19235 Csapat leosztás, én olvastam és próbáltam, ergo bulletproof:
A szellőzőbe Legion, ő a legjobb engineer is - több, mint 11000 Geth fut azon a platfromon!
Fire team vezetésre mindig Garrus a legjobb vagy Miranda - ő akkor se hal meg, ha nem lojális
A túlélőket Mordinnal küld vissza
Biotic-nak egyértelműen Samara a legjobb, hisz egy évezredes Justicar, ember!
A végső csatára én Grunt-ot és Legion-t vittem, ők a legbadassabb arcok, no meg elég jó defensive képességeik vannak, ergo jó golyófogók míg te ölöd a bagázst
Persze legyen mindenki lojális, ez őszintén rohadtul nem nehéz. Az összes upgrade legyen, ez se nehéz. Én ezzel a módszerrel azt hiszem max egyszer haltam meg az egész suicide mission alatt, a boss se tudott kifektetni. XD -
#19234 elég, ha a félkövér részt olvasod, ott a lényeg.
hosszúnak amúgy annyira nem hosszú, legalábbis ehhez képest -
#19233 Ezt már nagyon sokan és sokszor belinkelték, de olyan hosszú, hogy még csak meg se próbáltam elolvasni egyszersem -
#19232 itt van részletesen leírva
ha hullani kezdenek, csak akkor basztál el dolgokat. -
Narandil #19231 Újra raktam én is a win7-t, de ez sem segített. Ugyanazt a hibát hozza. Nincs fenn az sp1 hozzá. Minden progi amit igényel fenn van. -
#19230 Hát. Szerintem Legion jobb hacker.
-
#19229 illetve ha mordint viszed magaddal a harcba, akkor elviekben Jack et ajánlják küldeni, de én mindig a bakát(grunt) küldöm és soha nem volt belőle baj, -
#19228 Tali a szellőzőbe. Garrus az elterelő csapatnak mind2x. Túlélőket visszakísérő pedig Mordin. -
#19227 A szellőzőrendszerbe tehát Legion menjen?
hát elég érdekes, még el is hangzik, hogy oda csak a legjobb technikus menjen. és ez Tali.
vagy nem? -
Narandil #19226 Nem is találkoztam még ezzel a fajta modolással. Még egyszer sem piszkáltam bele a játék egyik file-jába sem. -
#19225 Én mindig Legiont küldöm. -
#19224 nem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!visszaküldted a legénységgel az egyik legerősebb harcosodat, aminek következtében akik a seggedet védték miközben te reapert öltél meggyengültek - ennek hála Tali elesett... -
#19223 A szellőző rendszerbe Talit küldtem. és most végeztem a küldetéssel, és nincs a fedélzeten, úgy mutatja, hogy halott. hát ezt nem vágom, pedig túlélte...
lehet hazament a Flottához? -
#19222 Vanguard ennyi is volt, lehet h a játékstílusa szórakoztató és taktikázást igényel... de egyszerűen gyenge az a kaszt. nagyon.
ellenben Sentinel + AP Ammo + Mattock > all.
elképesztően jó, nagyon élvezetes, és kibaszottul pörgős. csapatba Miranda + Kasumi, és az ember úgy vágja át magát az ellenfeleken, mint kés a vajon. (kivétel geth-ek esetén, oda Zaeed + Garrus a nyerő) -
#19221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a) kísérőnek ne Garrus-t tedd. Mordin, Tali, Jack, Kasumi a legrosszabb védők, valamelyiküket, vagy hullás lesz.
b) vezetőnek (elterelőnek) Garrus, Jacob, vagy Miranda (nem lojálisan is). -
#19220 Mindegy, viszem Jacobot vagy Mirandat. valami taktikus vezér kéne. Garrus működik Chawkasék kiséretére, őt nem bántom -
#19219 A végén, amikor elosztjuk a csapatot, második hullámban.
Samarat választottam biotikusnak, ez alap.
de az elterelőnek, besziváárgónak kit tegyek?
Garrust kisérőnek tettem be Chawkasékhoz. az működik, de a beszívárgást, elterőlst bukom...