Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Miért? Mondjuk én így is-úgy is csináltam. Változó benne, hogy
Harbinger Reaper helyett a Collector alakjában jelenik. És Shepard érdeklõdik, hogy mit az Alliance a Collectorok ellen.

Amúgy nem csak nagyon jó, de nagy rossz is tudok lenni. Lazy Shepard egy rohadt szemét. Mindenkit megölt, akit lehet. XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Mindent meg lehet csinálni a vége elõtt, de az arrivalt érdemes UTÁNA.
A kis sárga körök meg csak resource-t adnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Mire leírtam rájöttem, nem érdekes már.. :D

Az Overlordot bármikor, a LotSB-t és az Arrivalt beleélés szempontjából a sztori után érdemes, egyéb esetben azoknál is tökmindegy.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

BoneDragon
Ezzel kapcsolatban. Vannak eldugott helyen ilyen sárga körök ha jármûvel megyünk. Az jó valamire egyáltalán?

Kori
Overlord bármikor
Liara amikor már erõsebb vagy
Arrivalt sztem a végsõ összecsapás után

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

BoneDragon
Overlordot pont most csinálom. Szerintem azt bármikor meg lehet.

wesker24
Az engem is érdekelne hogy az Arrival Overlord és a Lair of Shadow Broker DLC-ket mikor érdemes megcsinálni ?
BoneDragon
Az érkezés dlc-t mikor érdemes megcsinálni? A játék végén vagy teljesen mindegy?:)

Én úgy tudom, h kapsz renegade és paragon pontokat is ha felviszed Kelly-t vacsorázni. Ugyanis ez se nem jó, se nem rossz cselekedet és így bármelyik úton jár a játékos, jól jár.
penge96
Ne akarj már full jó fiú lenni... :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Optimus Prime
Aha, bár utólag hülyeség, mert a 2-t nem lehet megcsinálni zéró Renegade (vagy Paragon) ponttal.<#buck>
Legutóbb se jött össze. amiért kaptam elõször miután az Omega-n visszaállítom a létfenntartást és "elszabadítom" az ellenszert. Meg miután lenyomom a Thresher Maw-t, meg még itt-ott. Az 1-et megtudom csinálni 100% Paragonra, zéró Renegade ponttal. Ezt nem. :D

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

penge96
5 renegade pont miatt visszatöltötted a mentést?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Fpocok
30

Calver
van pár kisebb mellékküldetés, ami 250(?) xp-t adnak - wikin nézz szét.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem jár sztem semmi extra, csupán azon a szinten folytatod a 3-at, amin a 2-t befejezted.
Optimus Prime
Mikor hívhatom meg vacsorára? Anno elsõre meghívtam - még az elsõ végigjátszásomban -, de 5 Renegade pontot kaptam érte. Szal visszatöltöttem a mentést. A FemShepemmel szemben sokkal... attraktívabb volt, mégse mondta.

Ha már level farmolás a téma. Az 1-ben úgy tudom elérni a 60-as szintet, hogy meglévõ karakterrel kezdem, aki pl. level 51-es? És akkor azon karakter is importálható lesz abban a formájában a 2-be?

Fpocok
ááá faszom. Nem hagyhatom ÍGY. Visszamegyek kifarmolni azt a kicsit :D

Fpocok
25 óra játékidõ alatt befejeztem az összes küldetést és dlc-t hardcore on.
Azt a 90 xpt nem tudom, honnan lehetne begyûjteni. Kap az ember valami extrát, ha max szinten importál háromba?

Fenrir
A vacsora után jegyzi meg, hogy látta, hogy van akváriumod és etetné õket.

A halál csupán a kezdet...

Fpocok
ember... spoiler bazdmeg :D

Nekem nem etette a Kelly, pedig mindig dumáltam vele.

Fenrir
Ha elég sokat beszélgetsz Kelly-vel akkor egy idõ után felajánlja, hogy õ majd eteti a halaidat, így nem kell már foglalkozni vele.

Calver
harmadik részben szerencsére raktak be etetõ VI-t <#idiota>
(bár én soha nem halaztam. Space Hamster > all)

Optimus Prime
Nekem mindig megdöglenek. Két-három küldetés után jutnak eszembe és már késõ. :( A Galaxist megtudom menteni, de a halaim meghalnak.

Fpocok
A halak is túlélték.

Fpocok
Na magammal vittem a végén és nem halt meg. Amúgy tudom, hogy mit kell csinálni, hogy ne halljon meg, de van olyan hely, AHOL RANDOMRA meghalhat. Vanakinek ott is túléli, valakinek nem.

Calver
tévedsz <#gonosz1>
nem random, van egy védelmi érték, ha az X alá süllyed, elkezdenek hullani csapattársak, az alapján h mekkora ez náluk, mennyire jó harcosok - elõször Mordin, aztán Jack...
ha lojálisak, vidd magaddal a legrosszabb harcosaidat végsõ csatához, és senki nem fog kinyiffanni.

Fpocok
Úgy tûnik, hogy RANDOM, hogy meghal-e annál a résznél vagy sem lol.

Fpocok
Nem õt küldtem, õ maradt a tömeggel a végén. Csak a legvégén halt meg.

Fpocok
Nekem már többször volt, hogy meghalt a végén, pedig loyal volt. De olvasom a fórumokat, nem csak nekem van ilyen. Akkor majd visszaküldöm vagy magammal viszem a végén.

wesker24
Én Mirandával küldtem vissza öket és nálam se halt meg !
Fenrir
Akár õt is, nekem egyik végigjátszásomban sem halt meg.

Fpocok
Mordin nekem meghalt a végén faszom. Azt kell visszaküldeni a tûlélõkkel?

Fpocok
Kabbe <#mf1>
Mindegy már. A collector bázist tolom már...

Calver
egér érzékenységre
szól Ryder62-nek és Fpocoknak is, bár az utóbbi nem érdemli meg <#gonosz1>

Calver
pedig ott van. M betût megnyomod, és még mutatni is fogja hol.

Metalmilitiakid
igen ezen én is meglepõdtem, hogy mondja, hogyha akarok beszélni a dokkoknál találkozzunk, 3x jártam be fel alá a citadelt és sehol nem leltem..

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MerlinW
Háromszor is beszélhetsz vele.

[merlinw.org]

Fenrir
Gondoltam felkészítelek arra, hogy ne csalódj nagyot :D

Amúgy én is szerettem a karakterét.

Fpocok
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Miért olvastam el, faszom :D

Fenrir
Kár, hogy a harmadik részben kb 2 sor lesz az összes szerepe egy mellékküldetésben.

Fpocok
A tolvaj csajnak is nagyon jó dumái vannak. Nagyon aranyos az a karakter :D

Optimus Prime
Nehéz nem észre venni. De érdemes többször csevegni vele, van jópár lineja. Meg küldetések alatt is jókat szól be.

Metalmilitiakid
Amikor legelõször játszottam, akkor még nem volt meg a kieg. Onnantól kezdve meg mér nem olvastam, mert tudtam mi hol van(mint kiderült mégsem :D), csak mentem, hogy minél kevesebb idõ teljen így nem olvasgattam.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BoneDragon
Amúgy az se gyanús, ha liftel mész kiírja melyik szinten kik vannak... :D

Metalmilitiakid
Annyi, hogy vele ugye soha nem kellett beszélni így nem is kerestem, így nem is találtam, most csak valamiért a lifthez menet észrevettem, hogy zöld a zár az ajtón, mondom ez mi, bemegyek erre ott van zaeed.

A hulladék kidobónál van.
Pont a neki megfelelõ helyen.
Nekem elég unszimpatikus a csávó.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Fpocok
lol

Metalmilitiakid
Nem tudnám megszámolni hányszor vittem már át a játékot, de most találtam meg elõször Zaeed ot a saját hajómon :D

Calver
kérdés azokhoz, akik Adept-el nyomultak:
biotikus robbanások második részben is ilyen baromi szórakoztatóak és hatékonyak? ME3-ban valami elképesztõen bejött a durván biotikus csapat (Adept Shepard, Liara, Kaidan/aki épp kellett) játékstílusa (avagy: robbants fel *mindent*), és most erõsen hajt az ihlet, h ME2-nek is nekiugrok egy Adept-tel - van tapasztalatom biotikus cuccokkal, de eddig Sentinel-el nyomultam, azzal pedig nem igazán lehet robbantgatni...
mondjuk az is "inspirál" h most már uralom a coalesced.ini mágikus hatalmát <#vigyor1>