Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem csak nagyon jó, de nagy rossz is tudok lenni. Lazy Shepard egy rohadt szemét. Mindenkit megölt, akit lehet. XD
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A kis sárga körök meg csak resource-t adnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Liara amikor már erõsebb vagy
Arrivalt sztem a végsõ összecsapás után
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Legutóbb se jött össze. amiért kaptam elõször miután az Omega-n visszaállítom a létfenntartást és "elszabadítom" az ellenszert. Meg miután lenyomom a Thresher Maw-t, meg még itt-ott. Az 1-et megtudom csinálni 100% Paragonra, zéró Renegade ponttal. Ezt nem. :D
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
"The trees move. Do you not see it?"
Ha már level farmolás a téma. Az 1-ben úgy tudom elérni a 60-as szintet, hogy meglévõ karakterrel kezdem, aki pl. level 51-es? És akkor azon karakter is importálható lesz abban a formájában a 2-be?
Azt a 90 xpt nem tudom, honnan lehetne begyûjteni. Kap az ember valami extrát, ha max szinten importál háromba?

A halál csupán a kezdet...
Nekem nem etette a Kelly, pedig mindig dumáltam vele.
(bár én soha nem halaztam. Space Hamster > all)
ha lojálisak, vidd magaddal a legrosszabb harcosaidat végsõ csatához, és senki nem fog kinyiffanni.
Mindegy már. A collector bázist tolom már...
szól Ryder62-nek és Fpocoknak is, bár az utóbbi nem érdemli meg <#gonosz1>#gonosz1>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy én is szerettem a karakterét.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Pont a neki megfelelõ helyen.
Nekem elég unszimpatikus a csávó.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
biotikus robbanások második részben is ilyen baromi szórakoztatóak és hatékonyak? ME3-ban valami elképesztõen bejött a durván biotikus csapat (Adept Shepard, Liara, Kaidan/aki épp kellett) játékstílusa (avagy: robbants fel *mindent*), és most erõsen hajt az ihlet, h ME2-nek is nekiugrok egy Adept-tel - van tapasztalatom biotikus cuccokkal, de eddig Sentinel-el nyomultam, azzal pedig nem igazán lehet robbantgatni...
mondjuk az is "inspirál" h most már uralom a coalesced.ini mágikus hatalmát <#vigyor1>#vigyor1>