Mozilla: minden üzenetküldést a böngészőbe!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS? Nem néz ki bonyolultabban, nem kezelhetõ bonyolultabban, sokkal gyorsabb, mint a firefox és a szabványokban a többi böngészõ csak kullog utána 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
az üzenetküldõkkel az a baj, hogy a nagy cégek (icq, msn) nem fogják engedni az összes lehetõséget megvalósítani, hiszen szükségük van a saját nevükre és a saját reklámjaikra, tehát egy fapados kliens lesz amibe jó ha smileykat lehet küldeni egyáltalán. persze sok embernek ez bõven elég. de soknak meg nem.
A Microfox és az Opera beleintegrál minden szart a böngészõbe, a Firefoxba viszont azt integrálhatsz bele amit te akarsz. Így nincs tele mindenféle fölösleges funkcióval, mégis mindent tud ami neked kell.
Én speciel a külön levelezõt komálom, kár, hogy a Thunderbird-öt "kidobták"...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
- utálják a microsoftot, mert beleintegrál minden szart az oprendszerbe
- utálják az operát, mert beleintegrált minden szart a böngészõbe (amúgy a legjobb böngészõ a világon, messze maga mögött hagyva a firefoxot...)
- tapsikolnak, amikor amegjelnik a firefox lecsupaszítva
- tapsikolnak, hogy teleszarhatják mindenféle kiegészítõkkel meg pluginekkel....
csak én érzek csöpp ellentmondást??
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"Na nesze neked."
Starcraft + Diablo III - esemve
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
meg egy normális chat kliens nem csak egy olyan szöveges, mint a chatzilla.
Egyébként én ftp-zésre a ff-et használom, a FireFTP nagyon jó ftp kliens.
Ezután már nem volt szükségem a total commanderre 😄.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
(jó ha van egy erõs konkurenciája az Operának) 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az operával ellentétben, itt ez választható külön letölthetõ opció lesz, ha jól értem.
Ugye ugye hogy nem is olyan hülyeség😄