37
-
#37 "az Opera beleintegrál minden szart a böngészőbe"
ÉS? Nem néz ki bonyolultabban, nem kezelhető bonyolultabban, sokkal gyorsabb, mint a firefox és a szabványokban a többi böngésző csak kullog utána :) -
Flashy #36 ha nem akarod, hogy a képernyőd több részre legyen osztva és gyufásdoboz méretben nézz egyszerre mindent, akkor ezután is váltogatni fogsz, csak nem 2 külön program között, hanem egy programon belül. -
GABOR16 #35 Csak a Beta vagy Alfa állapotú pluginokhoz kell regisztráció... -
god25 #34 Mi ez a regisztrálás őrület már a mozilla oldalán is? Ehhh. :( -
god25 #33 Valamelyik nap pont ezt magyaráztam 1 haveromnak, h miért nincs beleintegrálva. Pl. amikor megjön az SG hírcsomag, jobbra-balra kattintgatok a thuder és a fox között. Kicsit idegesítő. Remélem be fog válni! -
Reg5 #32 De miért zavarja az usereket ha van a böngészőben pár extra dolog? Nem kötelező használni, csak ha akarja az ember.. -
Flashy #31 nem igazán értem, miért jó, hogy belerakjuk mondjuk a thunderbird-öt, ezzel vagy a programon belül fogunk valami gombbal/menüponttal váltogatni, vagy egy böngészőfülön fog ülni a levelező a weboldalak "között". más a funkciója, én szeretem elkülönítve látni a dolgokat, ezért jó hogy külön programot indíthatok mindegyikre.
az üzenetküldőkkel az a baj, hogy a nagy cégek (icq, msn) nem fogják engedni az összes lehetőséget megvalósítani, hiszen szükségük van a saját nevükre és a saját reklámjaikra, tehát egy fapados kliens lesz amibe jó ha smileykat lehet küldeni egyáltalán. persze sok embernek ez bőven elég. de soknak meg nem. -
#30 Microfox... hülye :) -
#29 Csak te.
A Microfox és az Opera beleintegrál minden szart a böngészőbe, a Firefoxba viszont azt integrálhatsz bele amit te akarsz. Így nincs tele mindenféle fölösleges funkcióval, mégis mindent tud ami neked kell. -
snorbi #28 Amíg kiegészítő, addig nincs vele bajom. A lényeg, hogy alapesetben ne legyen telepítve, azaz én dönthessek róla.
Én speciel a külön levelezőt komálom, kár, hogy a Thunderbird-öt "kidobták"... -
#27 Plusz ezeket be kell rajta állítani, hogy megfelelő leyen a betöltődési ideje, meg a böngészés is gyorsabb legyen. -
#26 Nem értem az embereket:
- utálják a microsoftot, mert beleintegrál minden szart az oprendszerbe
- utálják az operát, mert beleintegrált minden szart a böngészőbe (amúgy a legjobb böngésző a világon, messze maga mögött hagyva a firefoxot...)
- tapsikolnak, amikor amegjelnik a firefox lecsupaszítva
- tapsikolnak, hogy teleszarhatják mindenféle kiegészítőkkel meg pluginekkel....
csak én érzek csöpp ellentmondást?? -
jzombi #25 "egy új kiegészítőjével"
"Na nesze neked." -
darkhill #24 lassulunk bazzeg lassulunk -
#23 Hogy én hányszor hallgattam végig, hogy "azérnemhasználokoperátmerttelevanmindenszarral". Na nesze neked. -
#22 mail, irc, msn, skype és boldog leszek :D -
phoenix1 #21 Az Opera már rég tudja ezt. ^-^ -
Balage80 #20 nem bánnám ha az új kiegészítő úgy lenne megírva, hogy a lotus domino levelezést is támogatja... -
#19 Aki nem használta vagy nem érdekelt a témában annak fel sem tűnik. Aki emg tudja mit lát, az meg minek háborodna fel? :) -
aki kérdez #18 Hol van már a flém hogy hogy mernek Ubuntus screenshotot feltenni? :D -
#17 Meg azért is, mert megszoktam a norton Commandert a win 3.1-es időkben. -
#16 TC-t napi szinten használtam. Valahogy nem tetszett, hogy egy másolás vagy áthelyezés miatt sok ablakocskát kell nyitogatni. -
Mr. Perfect #15 msn plugin FF-ba pl. a meebo -
#14 konkrétan emesene-vel. De izlés kérdése, kb 50 progi van erre a célra. -
vmiki88 #13 tényleg jó ötlet lenne egy msn plugin a firefox-ba.
meg egy normális chat kliens nem csak egy olyan szöveges, mint a chatzilla.
Egyébként én ftp-zésre a ff-et használom, a FireFTP nagyon jó ftp kliens.
Ezután már nem volt szükségem a total commanderre :D. -
Chris05 #12 Szerintem nem hülyeség. Én most is FF-el vezérlem a winampot, lehet beletenni a pluginok révén bármit, szóval miért ne lehetne levelezni/Skype-ozni/Messengerezni benne? -
beef #11 Vagy egyszerűen lengyen hozzá windows emulátor plugin is beépített office-al, és akkor már minden rendben lesz ;) -
#10 pidgin, amsn, stb. -
kernerster #9 Linux alatt hogyan nyomsz msn-t? -
#8 tegyenek bele még egy msn klienst, és csak a ff lesz a gépemen XD -
JL666 #7 hajrá FF. Csak nehogy rossz útra vigye ez a sok fejlesztés, meg mindentudás, nehogy egy lassú mamuttá váljon, mint pl. májkrofos... -
tproli #6 Remelem ez nem a FF halalat jelenti. :)
(jó ha van egy erős konkurenciája az Operának) :) -
#5 Látom sikerült értelmezned a szöveget az elsőtől az utolsó betűig. :D -
galocza #4 emlékeztetőképp: mozillában volt levelezőkliens és irckliens (ÉS html-szerkesztő). ezeket sikerült a ff-ban kiirtani úgy, hogy még nagyobb is lett. -
#3 Jaja inkább újjászületését, remélem :)
Az operával ellentétben, itt ez választható külön letölthető opció lesz, ha jól értem. -
#2 Remelem ez nem a Thunderbird halalat jelenti. -
balee66 #1 "Fújj Opera há mégis minek egy böngészőbe levelező pff"
Ugye ugye hogy nem is olyan hülyeség:D