George Lucas újabb Indy-filmet tervez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, és te is amikor szakdolgozatot csinálsz vagy ha munkahelyen egy új projektbe kell belevágnod, csak egyetlen egy forrást nyomozol le, ugye? Fogsz egy könyvet és azzal le van tudva a kutatómunka. Persze-persze... :-P
Nos azért itt egy kurva nagy hazudozással kezdett Lucas.
Semmiféle komoly utánajárás nem kellett a filmhez. Elolvas egy Daniken könyvet és 100 több infó van benne a kristálykoponyákról, a koponyatorzításról, mint amennyi a filmben megjelent, és szerintem ez még neki is max. egy hétig tartana.
Örülnék egy új Indy filmnek, de azért szerintem kicsit túlmisztifikálta ezt a kutatás-dolgot.
Semmiféle komoly utánajárás nem kellett a filmhez. Elolvas egy Daniken könyvet és 100 több infó van benne a kristálykoponyákról, a koponyatorzításról, mint amennyi a filmben megjelent, és szerintem ez még neki is max. egy hétig tartana.
Örülnék egy új Indy filmnek, de azért szerintem kicsit túlmisztifikálta ezt a kutatás-dolgot.
Akkor mondom máshogy.
Az Indy 4 után egybõl az az érzésem támadt, hogy megágyaztak a többi résznek. Többször is van utalás arra, hogy átveszi a srác apuci helyét - a végérõl nem is beszélve, ahol majdnem felveszi a kalapot is.
És kicsit félek tõle, hogy túlságosan elõre tolják Shia LaBeouf-ot egy folytatásban, mert nem igazán gyõzött meg a játéka.
Az Indy 4 után egybõl az az érzésem támadt, hogy megágyaztak a többi résznek. Többször is van utalás arra, hogy átveszi a srác apuci helyét - a végérõl nem is beszélve, ahol majdnem felveszi a kalapot is.
És kicsit félek tõle, hogy túlságosan elõre tolják Shia LaBeouf-ot egy folytatásban, mert nem igazán gyõzött meg a játéka.
A Star Wars 3 nem lett pl rossz, az 1 az mas dolog.
Amugy meg varom, hogy legyen meg Indy film. Manapsag mar nem szamit ki hany eves.
Amugy meg varom, hogy legyen meg Indy film. Manapsag mar nem szamit ki hany eves.
Szerintem se kapd fel a vizet. És megnézhetnéd kinek írsz, mikor válaszolsz valamire, mivel nem én írtam.
Nekem meg az a véleményem hogy inkább a star wars irányába rendezzen filmet 😄
Nekem az a véleményem a 4. résszel kapcsolatban, hogy Lucas kissé sok sci-fi-t olvasott... 😊
Amúgy ez a rész már szerintem önmaga paródiája volt.
Én mindenesetre jól szórakoztam rajta.
Amúgy ez a rész már szerintem önmaga paródiája volt.
Én mindenesetre jól szórakoztam rajta.
Sztem õ a Shop Stop 2-bõl idézett, úgyhogy nem kell felkapni a vizet.
Connery a Kereszteslovag forgatasa idejen 58 eves volt. Egyebkent mindegy, en is varok egy otodik Indy-t.
Ez a George "Nagyfejû" Lucas már elég sokmindent letett az asztalra. Te szánalomtenger.
Ha lesz folytatás, bizalommal állok hozzá. Jó lett az új rész is. Nálam még mindig a Kereszteslovag a favorit, de az elõdökkel egy szinten lehet említeni, minden megvan benne ami Indiana jones-os (kivéve azt a fránya bozótvágó kést hogy hova lett?<#buck>#buck>)
Téma az van dögivel, ha nem jut eszükbe semmi új, szivesen látnám az Atlantis-os történetet, vagy a rengeteg Rob McGregor könyv valamelyikét.
Miért baj az ha Ford már nem fiatal? Senki se hallott még öreg régészprofesszorról? A kerszteslovagban Conerry már jócskán 66 fölött volt, nem szúrta senki szemét, hogy Iniana Jones mellett parádézik, de Connerry-nek, egyébként is elég sok ilyen kalandor/lovag/akcióhõs figurája volt 66 fölött is, Ford-nak is. Minden 66 évesnek katétert kéne magára kötni, ápolót felvenni, és bekészíteni a kacsát éjszakára...
Téma az van dögivel, ha nem jut eszükbe semmi új, szivesen látnám az Atlantis-os történetet, vagy a rengeteg Rob McGregor könyv valamelyikét.
Miért baj az ha Ford már nem fiatal? Senki se hallott még öreg régészprofesszorról? A kerszteslovagban Conerry már jócskán 66 fölött volt, nem szúrta senki szemét, hogy Iniana Jones mellett parádézik, de Connerry-nek, egyébként is elég sok ilyen kalandor/lovag/akcióhõs figurája volt 66 fölött is, Ford-nak is. Minden 66 évesnek katétert kéne magára kötni, ápolót felvenni, és bekészíteni a kacsát éjszakára...
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Én örülök az újabb részeknek. A negyedik semmivel sem lett rosszabb, mint a korábbi részek. Sõt a Végzet Templománál mindenképpen jobb szerintem. De a fanyalgók majd néznek mást helyette 😊
Sztem jó húzás volt az új filmben, hogy Indy mellé nem egy fiatal szépséget rendeltek, hanem elõvették az 50+ éves Karen Allen-t.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
De hát Harrison Ford 66 éves!<#wow1>#wow1> Ne legyen több Indy film, túl öreg már hozzá!
Engine szívembõl szólt.
És ne legyen ötödik film szerintem. Bár George "Nagyfejû" Lucas úgyis a maga feje után megy.
És ne legyen ötödik film szerintem. Bár George "Nagyfejû" Lucas úgyis a maga feje után megy.
Nekem meg nem annyira.
Volt benne pár nagyon gáz dolog szerintem. Pl. a hangyatámadás az nagyon béna volt.
Egyébként elment, de nem ér fel az elõdökhöz. Ahogy az episode I-III is elmarad a klasszikus csillagok háborújától.
Volt benne pár nagyon gáz dolog szerintem. Pl. a hangyatámadás az nagyon béna volt.
Egyébként elment, de nem ér fel az elõdökhöz. Ahogy az episode I-III is elmarad a klasszikus csillagok háborújától.
nekem tetszett az új sztem jó lett