1414
-
#1214 Elvileg nem rossz, csak SKIDROW nem törte fel a SecuROM-ot, csak aktiválta és most cseszegeti egymást a két csapat. Szóval végülis tök mindegy, melyiket használod =)
Ja, igen, BÚÚÚÚÉÉÉÉÉK! -
kunszabi10 #1213 Nektek mennyi ideig tölt mikor uj játékot kezdtek? Mert nekem a töltésnél tovább nem jut -
kunszabi10 #1212 Köszi, teljesen jol mükszik -
kunszabi10 #1211 köszi megpróbálom -
#1210 Két féle patch van lehet a rosszat akarod felerőltetni!
Divinity 2: Ego Draconis v1.03 US Patch
Divinity 2: Ego Draconis v1.03 UK/Italian/Spanish Patch
-
kunszabi10 #1209 kérlek segitsetek, amikor fel akarom tenni a patchet hogy tuggyam magyarositani, ezt irja ki: couldn't identify the installed version of divinity 2
Előre is köszi -
#1208 Miért a Skidrow féle Update 2 miért rossz? -
#1207 rosti @ Majd Alerothban futsz vele össze, ha segítettél neki megölni Buadot.
Divinity 2 The Dragon Knight Saga v1.4.3 Update Cracked PROPER-RELOADED
Úgy tűnik, most megy a harc a RELOADED és a SKIDROW között. -
rosti #1206 Még nem találtam meg .
Arra is kiváncsi vagyok ,hogy a bérgyilkosal összefutok-e még mert azt mondta a malomban ,hogy a városban lesz és ott meghálája a segitségemet. -
rosti #1205 Igen lköszi a tyukosra én is rájöttem annakidején legyaktam amágust most meg megalkudtam. -
lexi1004 #1204 Igen, majd lesz egy barlang, sajnos elfelejtettem már, de a léghajók melletti kis településbe. És ha rendi vagy akkor majd a barlang végén a mágusnak odaadod, h tikokat teremtsen magának, és ne trollokat. De persze meg is ölheted őt. -
#1203 Mondjuk már végigvittem,de ez a 2 dolog engemet is érdekelne.
Sőt lenne egy 3. is, volt egy küldetési tárgy,ilyen zöldes, gömb alakú valami. Amire olyasmit írt,hogy valami átjáró előtt érdemes használni. Ez mi,micsoda :) -
rosti #1202 Szásztok a TYUK-RUNA használható valamire?
És a kikötői dokkban hátul van 1 rácsos kapu előtte őr, de nem enged fel, fel lehet valamikor is oda menni?
-
xsly #1201 Szerintem pedig pont az értelmes ember ismérve, hogy minden lehetőséget meg próbál (néha a lehetetlent is).
Néha sikerül ,néha nem.Egyebek iránt nagyon nem kell erőszakolni, hiszen simán feltelepíthető, magyar lesz a menü, a quest-ek, az item-ek. Tehát, úgymond elég sokat nyernénk vele,ha...a játék is futna rendesen.. -
#1200 Meg ne sértödj, de értelmes ember nem is probálna feleröszakolni egy olyan forditást ami nem ahhoz a verziohoz készült. -
xsly #1199 Megoldódtak a problémáim DKS-el(#1186).
Mégis a magyarosítás (1.03) felrakása okozta.Azon belül is a MainDataStreaming.dv2.Amint ez felkerül, az Npc interakció megszűnik.
Tehát senkinek NEM ajánlott ezzel próbálkozni... -
torma1 #1198 Okés.
Köszi. :) -
rosti #1197 köszike -
xsly #1196 Lehet próbálkozni 25-ös szint alatt is, mert a nyuszi egy valamit nem szeret...
A VIZET! :-))
-
#1195 Bizonyos számú nyúl megölése után jön elő.
22-es szintű,de 25 alatt ne is próbálkozz :D -
torma1 #1194 Sziasztok!
A gyilkos nyulat hogy lehet előcsalni a játékban? Meg kell ölni bizonyos számú nyulat?? Eddig nekem nem jött elő. :) -
#1193 A DKS-nél átneveztek pár könyvtárt, illetve a fájlokat is máshova rakták, nem beszélve a felépítésükről. A szöveg egy részéhez nem nyúltak, másik részét átírták, harmadik fele meg új:) -
xsly #1192 Mármint a DKS... -
xsly #1191 A FoV-ban is csak a párbeszéd marad angol..
Nem is ez a gond, hanem hogy nem műxik... -
lexi1004 #1190 Egyszer már emiatt leüvöltöttek engem egy másik fórumon, amikor kis naivan érdeklődtem a DKS magyarosítását illetően. Amúgy ha jobban megnézed a párbeszédek nem lesznek magyarok, de a questjeid már azok:) legalábbis az Eco Draconis részben.
De Lostprophet írta jóval lentebbi hszben, hogy most van még más projektjük, de sorra kerül a Saga magyarosítása is.
Úgyhogy türelem. :) -
xsly #1189 A három alagút kereszteződésében (kis kövezett termek csoportja) van egy női szobor, két cserepes növény között...
Ha jól emlékezem a Nyugat Talizmánjával kell kezdeni...majd sorban a többi...
Amit én kaptam talizmánt az olyan b..szós volt, hogy azzal vittem végig a játékot..:-) -
rosti #1188 Srácok a goblin talizmánokkal mit kell tenni.Elolvastam a könyvet megvan mind a 3 talizmán de hol van ez a AZIMUTH szobor ami elött használni kell a könyv szerint? -
xsly #1187 ...Ja, és ha ráteszem a DKS-re az 1.03-as magyarítást a FoV menüje is "magyarosodik"(így csak a párbeszédeket kell végigrágni)...:-)....de, nem hiszem hogy ez okozza az Npc problémákat..sajnos...:-( -
xsly #1186 Ez se jött össze...
Megint felraktam a DKS-t(volt már fent,14932-es, akkor az Ego-t kezdtem el tolni,katasztrófa),most rátettem a
"nem hivatalos" 2in1 Skidrow patch-et.Most 14970-es a verzió, a FoV-t próbálgatom,gyönyörű, akadásmentes,tölt, ment,stb...De..Az npc-k nagy része láthatatlan (ott vannak, kicsi nyíl a levegőben mutatja őket)és csak akkor jelennek meg, ha beszélek velük.
Az ellenséges npc-k (hol látszanak, hol nem) viszont nem hajlandóak megtámadni...Az ő részükről én vagyok láthatatlan, vagy mi... -
#1185 Elég csalódás a vége...
Nem tudtam,h onnantól már csak 15 perc,s egésznek vége.
Igaz,megcsináltam minden mellékküldetés,mindenkivel beszéltem,gondolatolvasás,stb,de vicc,hogy abban az arénában ahol le kellett győzni,akiket eddig megöltünk 0-t sebeztek belém...S 5 perc alatt mindenki halott volt. S ezt úgy,h még 30 tulajdonságpontot+5 képességpontot szét se osztottam. :/ -
rosti #1184 Bocsi mindenki én voltam a vak a legelső ficko felyében volt csak mivel ez is zold volt... -
rosti #1183 Árulja már ell valaki hogy a "Tagos frjszét hol találom pontosan).
A három szekér és a három hulla megvan.
Leszedtem a baálitásokat minmumra,de még így se találtam meg.
Ez valami Bug vagy rossz helyen keresem a fejszét? -
#1182 Oké,semmi,most jutottam idáig el. Nem tudtam,h a főküldetés része lesz :) -
#1181 Orobas Fjords-nál,goblinos rész előtt,vannak ilyen fekete sziklák ,beljebb pedig ilyen átlátszó ajtó szerűség.
Már alig maradt 2-3 küldetésem,de ennél a résznél valamit lehet csinálni? -
#1180 Egyelőre még sehogy, ugyanis a Veneticát és a Disciples 3-at előbb befejezzük. Nem kell megijedni, a Venetica már a hibajavítás fázisában van, a D3-nál pedig 3 fájl maradt még. -
torma1 #1179 Szia!
Egyszerű! Fel kell ugrani a láva melletti oszlopra. Onnan eléred a kulcsot. A SAGA magyarítása hogy áll? Tudtok róla valamit? -
DeDy #1178 Üdv.
Nem pont ide tartozik de az egynek a topikja mondhatni meghalt. Ezért ide írnám a kérdésemet.
A Divine Divinity 1-ben valaki tudja hogy lehet megszerezni a sárkány páncél mellvértjét?
Elvileg meg kell oldani az ellopott törp fejsze küldetést, ez meg is van, de a törp király ez után sem említi meg, hogy Verdistis-i kereskedőnél van. ( nálam van pedig még a testvérére bűnösségét bizonyító levél is ) -
#1177 Na, de a Dragon Knight Sagahoz végre kijött a "nemeredeti" patch:) -
#1176 Köszi,s valóban :) Pedig ezt is próbáltam,de nem sikerült,de a lényeg,h most jó volt. -
lexi1004 #1175 1. Állj be a liftbe és onnan húzd meg a kart. Működnie kell.
2. Sajnos erre már végképp nem emlékszem.