1414
-
#1254 A legelején 1 barlangban van 1 nekromanta,s ha megcsinálod a küldetését,fogsz tudni lényt idézni,ehhez nem kell mágusnak lenned.
Nem ész nélkül kell menni... :) Mert akkor feléig se fogsz így eljutni. -
#1253 Na mára elég volt még az esély halvány szikráját sem látom hogy legyőzöm ezt a csávót :(
Gondoltam beleolvasok a végigjátszásba hátha ad valami segitséget.Idézzek lényt aha mivel? Nem vagyok mágus :( -
#1252 Már megvan visszatöltöttem a mentést jót akartam felvenni akkor ,csak nem jelent meg az a kis jel hogy felvehetem most már megvan! -
#1251 ÁÁ már kb idegbeteg vagyok.Szinte mm-ről mm-re átnyálaztam már mindent ,de ezt a kurva vért nem találom ami ahhoz kell hogy emberi alakba változzon a sárkány :(
Hol a fenébe van a vér? -
#1250 Szellem semmit se ad,én kinyírtam :D -
#1249 Jutalom szempontjából mi éri meg jobban ha lovisnak visszaviszem a lélekkövet vagy ha elpusztítom és a szellemeknek segítek?
-
#1248 Mik vannak bázzeg:D
Annyi nyulat felrúgtam már,hogy ha most már 1db -ot felrúgok jön egy atom monszter nyúl és megöl
Szarvasokat bezzeg nem lehet öldösni.
Rátaláltam az első nálam jóval bivalyabb ellenfelekre 13-as vagyok ők meg 27-esek még jó hogy mentettem előtte.
Most már eljutottam Maxos templomához és a haverok ellenem fordultak :(
-
rosti #1247 A városban Alerothban a fa-kordonon át lehet jutni,ahol az élöholtak gyakják a jonépet?
A sárkánygyilkolos csajal találkozok még mert eléggé pipa rám,hogy sárkány-vok? -
lexi1004 #1246 Én nagyon szerettem és szeretem a mai napig a Gothic sorozatot!:)
Nem tudom, hogy milyen beállításokkal játszottál, nekem közepesen sem, meg maxon sem tűntek csúnyáknak a karik:) Az biztos, hogy korlátozottba a mozgástér, meg talán kisebb a map is.
Én elszórakoztam vele, így is, de csalódás volt, hogy rövid lett a történet. Nagyon hamar kijátszottam, és szinte minden mellék küldetést megcsináltam, talán ha 1 vagy 2 kimaradt. Amit hiányoltam nagyon belőle, az az előző részekből, hogy ha bemész más házába, akkor figyelmeztet, hogy húzzál ki onnan, ha nem mész ki megtámad. Illetve ha lopkodtál és lebuktál. Ha mákod volt csak kiütöttek.:)
Nem tudom, hogy a TWII-vel csak nálam volt-e valami gubanc, de (max grafikával) egyszerűen nem bírtam, hogy a szaladásnál, amikor kamerát mozgattam, vagy kanyarodtam, olyan suttyanásszerű volt a kép :D
Azt hiszem ezt jól megmagyaráztam. :)
Szerintem még a Dragon Age játékot érdemes kipróbálni. :)
-
#1245 Hát én nem vagyok egy Gothic fan igy aztán jól szórakoztam vele mivel semmit se vártam töle.
Az kétségtelen hogy az egyik legegyszerübb akció-rpg amit valaha csináltak és kétségtelenül a legszebb max grafon.
Közvetlen utána játszottam a TWII-vel és ott tényleg érezhetö volt a minöségi különbség. -
#1244 Gothic4 az elváráasokhoz képest csalódás.
Szép táj, ugyanakkor rettenetersen kidolgozatlanok, rondák az NPC-k.
A Gothic korábbi részeihez viszonyítva sokkal korlátozottabb a mozgástér, nagyon sok a zárt ajtó, ahová csak egy jelentéktelen küldetéssel lehet majd bejutni, s a küldetések is egy láncreakcióval teljesíthetők.
El lehet játszadozni vele, de kétségtelenül nem ezt várták a Gothic rajongók.
Én nem tartom magam fanatikusnak, játszottam a Gothic4-el, nekem szimplán csak unalmas lett, de ez nem jelenti azt, hogy esetleg másoknak nem lehet élvezetes a lótifutizás.
-
#1243 Ott a Two Worlds II bizonyos szempontból / craft, mágia / sokkal jobban összerakott játék mint Divinity 2.
A G4-et is érdemes kiprobálni annyira nem rossz mint sokan hangoztatják. -
#1242 Akkor még előtted a játék nagy része. De ha kihagyod a mellék küldetéseket,akkor hamar végére lehet érni.
Bár nálam meg az volt a "baj", hogy mindent megcsináltam,s vége iszonyat könnyű lett így,3-4 HP-t vittek le,ameddig éltek :) kivéve az utolsó harc.
S nem bántam meg,fasza kis játék volt,egyet bánok, hogy túlságosan magával ragadott,s hamar kijátszottam
Kár,h hasonló játékok alig vannak. Bár az új Gothical is bepróbálkoznék,de túl sok a negatív kritika... -
#1241 Még nem, nem sokat játszottam vele azóta sem, lassan haladok.
Kikapcsoltam az erőmező egy részét, eljutottam a kikötőbe, elmetem trollokra vadászni, de még a fáktól a magvakat sem szereztem meg - kb. itt tartok.
Remélem nem bántad meg, hogy javasoltam a játékot, azzal együtt, hogy még nem játszottam végig, valami foglmam volt róla, amikor érdeklődtél, s a véleményem nem változott: élvezetes játék, picit eltér a megszokottól (lehetne rajta javítani, de összességében ajánlott a fantasy kedvelőknek). -
#1240 Már a játék végére értél?:) -
#1239 A másik megoldás egyszerű: a faluban van az orvos.
A fogadó emeletén álldogálló félkegyelmű, a gondolatolvasás ellen védő bilivel a fejét, normálisabb pillanataiban Dr. -
#1238 Kaptam egy küldetést Eugene adta akibe más is él :D
Azt mondta goblin sámán segíthet.Gondolom valamiféle kommunikációt kéne intézni a goblin sámánnal,de akikkel találkoztam egyből csak harcolnak.
Vagy majd egy adott sámán lesz az valahol? -
#1237 Bandita táborban voltál?
Bár, ha rögtön az örparancsnoknak árultad el a helyet, s a jelszót, kimaradt néhány küldetés, csak a tábor végében álló templom feldetítése marad.
Rejtett küldetések vannak még esetleg, mint a Lovis tornyában talált medál elhelyezése a síron, jóslatok valóra váltása, Zix-zax tekercs, vérengző nyúl - ezekkel nem sokat lehet fejlődni.
Vannak a játékban nehezebb részek, ahol szenvedősebben lehet haladni, illetve, ami még fontos, itt a hasonló játékoktól eltérően kb azonos szinten érdemes tartani az ügyességet, erőt, intelligenciát.
Főleg az intelligencia fontos, mert ha nem is vagy varázsló, a fegyvered mágikus sebzésértékét befolyásolja az intelligencia, ráadásul ettől függ a mágikus sebzés elleni ellenállásod.
Mágus íjak, közelharci fegyverek ellen marad védtelen, ha nem fejleszti az ügyességet, erőt. -
#1236 Én is arra gondoltam,de ha feljutott a toronyba simán,akkor a templom sem okozhat túl nagy gondot. Én a toronnyal küszködtem kicsit,de a templomba bejutás már nem olyan nehéz. De ott is el lehet csalogatni őket,hiába vannak ott 10en. Meg ugye,ilyenkor lehet hasznát venni a lényednek,amit a nekromantás küldetés után kaptunk. -
#1235 Igen Maxos Templomába kéne mennem.Egyenként nem lennének nehéz ellenfelek sőt 2-sem de vannak egy helyen sokan vannak és nem tudok elcsalni 1-2-öt egyből jön 4 vagy 5.És ez nem olyan game mint a többi kalandgame itt jöttment minden csöves tud varázsolni a másik mérgezett nyíllal lő aztán pillanatok alatt végem.
Muszáj lesz valahogy megcsinálni mert mellékküldi nincs amivel tápolhatnék!
-
#1234 Szerintem Lovis-ra gondol ö meg ugye a Maxos templomba küld. -
#1233 Ha az könnyű volt,akkor többinek simán kellene mennie. Hisz,annál erősebb ellenfelek ott sincsenek,vagy pedig nem egyről beszélünk :) -
#1232 Nem ez a torony az az pite volt.Ahova elküld a toronyban lévő szellem az a gázos.
Éppen ez a bajom nincs mellékküldi.3 banditát kéne kinyírni de mindhárom sokkal erősebb mint én. -
#1231 Én is megszenvedtem ennél a résznél. Ez volt az egyedüli,ami tényleg megizzasztott,nem egyszerű bejutni a toronyba.
Annál a résznél jutottam fel,ahol vannak azok a létrák,amik felmennek egészen a leszakadt hídig. De ott is egyesével csalogattam el őket,s úgy sikerült.
Egyébként ha beszélsz mindenkivel,megoldód az összes mellékküldetést,meg persze,jól osztod el a pontokat,akkor nem nagyon fogsz olyan ellenfelet találni,aki megállít :) -
#1230 De pont ezt mondom bármerre megyek vagy nagyobb szintűek vagy csapatban vannak és így fejlődni nem tudok :( -
torma1 #1229 Sziasztok!
Én ma kezdtem el a SAGÁT. Sokkal könnyebnek tünik mint a sima Divinity 2. Hard-on nyomon és könnyeben lépek szinteket mint az eredetiben. Feltettem rá a magyarítást igaz sokan írták hogy nem megy úgy de nekem minden okés. Legalább a nagyja magyar benne. :) Ja és nem tudom mitől de a tárgyaknak csak színt korlátja van. Nincs hogy mennyi erő vagy stb kell a használatához. Ez nem tudom mitől van. -
#1228 Ebbe a játékba az elején max egy szintel nagyobb ellenfélnek érdemes nekimenni a többieket hagyd ott majd késöbb levágod öket. -
#1227 Na eljutottam oda ahol már csak vért izzadva tudok továbbjutni.
El kell menni a toronyba az utat őrzik sokan esélyem nincs átjutni.
Fejlődni kéne de ahogy barangolgatok nem tudok fejlődni küldi meg csak az van hogy nyírjam ki a ipséket akik meg nagyon erősek :( -
#1226 Megoldottad már?
A talált ereklyét a faluban átadhatod a papnak.
A szobából úgy lehet kijutni, ha a rámpákon feljutsz az ajtó fölé, s ott meghúzod a kart (választhatsz egy jutalomfegyvert). -
#1225 Azta kegyetlen valahol a banditák tábora környékén lementem föld alá azt volt egy feljáró mondom felmegyek. Kis átvezető két oldalról vagy 15-en közrefognak megkapom az irányítást és kb 2 sec múlva halott is vagyok ledaráltak Nagyon nagy akkor ide majd olyan 15 szint múlva visszanézek. -
#1224 Bűbájolni lehet fegyvereket(pl. extra sebzés vagy hogy xy % esély,h megmérgezze az ellenfelet), ezekhez pedig kristály kell.
A kulcsokkal meg még lesz gondod, mivel én mire befejeztem a játékot,kb. 10 küldetési tárgy maradt nálam,meg vagy 10 kulcs,amivel nem tudtam mit kezdeni.
Pedig bejártam mindegyik részt, elég aprólékosan, melléküldetésekből is mindegyikkel végeztem, még is volt 1-2 tárgy, ami rejtély mai napig :) -
#1223 Ha tudnék angolul jó is lenne:D De így nem ér nekem semmit! -
TeeKillah #1222 Forgassátok bőszen. Azé' van. -
#1221 probva -
#1220 Ygern emlékében vagyok na most itt van valami praktika esetleg trükk vagy csak harcolni kell?
mert baromi sokan vannak -
#1219 LOL benéztem az utat az már megvan.De az a két kulcs kérdés még mindig érdekel!
Tetszik a game.Majd átlehet változni sárkánnyá ezt a mai napig nem is tudtam.
Itt van valami értelműk az ásványi kincseknek amiket a barlangokba lehet szerezni,tehát lehet belőlük majd fegyvert csinálni vagy akármit?Vagy csak eladni lehet őket? -
#1218 Na végre én is elkezdtem a játékot.Rögtön el is akadtam.
Amiket hirtelen nem tudok:
-Adták a küldetést hogy menekítsem ki a faszit a börtönből.Kimenekítettem.
Az akció folyamán lent a barlangrendzserben szétcsaptam mindenkit és egyik "zsákutcában" volt egy lény akinél egy kulcs volt.De ebben a rendzserben csak 1 zárt láda van de azt nem nyitja. Mihez való ez a kulcs?? A másik mondja a csóka akit kimenekitettem,hogy menjek a táborukba.Na azt hogyan sehogy nemtudok átmenni oda:( Mondom futok utánna fut fut az ipse egyszercsak altünik na mondom akkor ezt se követem:(
A másik volt a kis tanya mögött is egy lejárat ahonnan a disznókat kellett kimenekíteni.Na ott lent a pincében ismét volt egy kulcs,de megint nincs mit nyisson ez is mihez kell? -
kalipa #1217 Sziasztok.Új felhasználó és új játékos vagyok :D
Elakadtam.Kellene egy kis help.
13as szintű vagyok.Beszéltem Lord Lovissal.Meg valami zöld gömböcskét "felszedtem"a lángoló szobából (ugyanaz a helyiség).Használtam a gömböt és lekerültem valahova.Ott egy szellemmel meg 2 lénnyel harcoltam.Nem tudok innen továbbjutni.Állitólag itt most valami hullát kellene keresnem de nem találok.nem tudok tovább menni. -
bendáj17 #1216 BUÉK minden játékosnak. -
kunszabi10 #1215 buék