1414
-
#454 Sikerült beszereznem - rohadt lassan - a német verziót.
Otthon megnézem ezzel a honosíthatóságot.
[Az oroszok német verziót honosítottak.]
-
Profi10 #453 pajafalcon Köszönöm sikerült.Király vagy!
-
Profi10 #452 Köszönöm a segítséged, viszont nem tudok már rátenni pontot mivel nincs kit megölni és így nem tudom fejleszteni a mindread-et. -
pajafalcon #451 Profi10: mindread hasznos, én mindenkinél benyomom, később méginkább jól jön majd. a goblin vmi ilyesmit gondol: "hm... ma este olvasok egy kis Goethe-t". könyvespolc, Goethe könyv levétele (uccsó választás)... láss csodát ;) -
#450 Köszönöm. A látott gameplay videók alapján + amit mondasz, inkább a Divinity II, mint a Dragon Age. -
rizsa1669 #449 Bocsi, annyit elfelejtettem írni, hogy olyan trainer kéne ami nem vírusos és lehetőleg működjön. :D -
rizsa1669 #448 Annyit még is kérdeznék hogy honnan lehet letölteni trainert a játékhoz? -
rizsa1669 #447 okés megtaláltam a megoldást xD -
rizsa1669 #446 hello
Nem tudom hogy már volt-e róla szó, visszaolvasva nem találtam meg.
Elakadtam egy toronyban még nagyon az elején..valami Lord Lovis-sal kéne beszélni, már bementem az ajtón és középen egy zöld valami van amihez nem tudok hozzáférni és nem tudom h mit kell itt csinálni.
Előre is köszi a segítséget. -
Profi10 #445 Hát újra elakadtam, Sentinel Islandon vagyok: Mászkálok egy liftel le-fel
találtam egy goblint aki mond valamit de nem értem és egy könyvespolot ami szintén rejtély. És egy zárt ajtó is van ami nem enged be. Ha valaki tud segíteni lécci tegye meg.Üdv -
#444 Sajnos nem :( Magyarítás sem készül egyenlőre! -
#443 Megjelent a játék magyarul esetleg?:) -
#442 1. Mivel egy idö után te is lehetsz sárkány elégé.
2. Nem amire te gondolsz az a körökre osztott oldschool rpg itt realtime a harc.
3. Ez szubjektiv láttam már jobb és roszab storyt is. -
#441 Sziasztok!
Három kérdés:
1) A játékban mennyire hangsúlyos a sárkány(ok) megjelenítése?
2) Action-RPG valóban vagy akció előtt mindig megáll a tudomány és klasszikus RPG-nek megfelelően, bámuljuk egymást az ellennel, amíg valamelyik cselekvés elemet nem aktiváljuk.
3) A történet érdekes, fantáziadús, vagy nem annyira? -
vilmos1988 #440 Köszönöm szépen, pedig én is a tűzben próbálkoztam egy csomód de eddig nem sikerült,most meg 1.-re. -
pajafalcon #439 Sziasztok!
pls help!
Sentinel Islanden kiválasztottam a 4 segítőmet, beszéltem a szigettel megint... és itt elakadtam. hogyan tovább?
vilmos1988:
ha jól emlékszem a beugró helyiségekben a falon vannak kallantyúk, azokat meg kell húzni, dobnak rád poisont, igniteot meg bleedet, egy van a tűzben is, azért is be kell ugrani. ha megvan, a terem közepén vmi zöld gömb jelenik meg, azt a faluban a papnak kell adni. ha rosszul emlékszem, bocs :P
rizsa1669:
nehéz. nem lehet ész nélkül belecsapni a lecsóba, taktikázni kell, széthúzni az elleneket, előbb gyorsan a rangert vagy a mage-et kivenni a tömegből. ahogy néztem nagy többségnek a nyilazás jött be, dext.-re, vit.-re gyúrni, távolról lövöldözni, ugrálni hátra... -
vilmos1988 #438 Sziasztok
Egy toronyban vagyok egy csontvázzal akivel csak kereskedni tudok és a kijárat zárva.Itt mit kell tenni??
És hiába olvastam vissza erre nem találtam megoldást.
THX -
rizsa1669 #437 hello
pár napja játszom a játékkal de nagyon nehéz..
Nem tudom lehet valamit rosszul csinálok vagy nemtudom, de ha már 2-3 csontváz vagy goblin rámtámad ott halok össze..
Mondana valaki valamilyen tippet hogy milyen varázslatokat vegyek föl az elején, milyen irányban induljak el?
Előre is köszi -
#436 Ettől tartok én is.
Márpedig, az összes eddig beszerzett Unpacker/Packer-t kipróbáltam tegnap este - nem túlzok: 4 féle program van ezekre! - és mindegyikkel apró ablakot kaptam, benne inkompatibilis adat fájlra hivatkozást és a játék tojt a fejemre, nem indult el.
Bezzeg, amint visszatettem az eredeti 4 MB-os fájlt...
-
#435 Passz nekem a német verzió volt meg.Nem biztos hogy fel fog menni az angolra a német patch. -
#434 Hangsúlyozni szeretném: nem fordítom, és nem is férne bele az időmbe, csak meg szeretném tudni, hogy miként lehet.
-
#433 Bepróbáltam az angol verzió honosításának, mert hát kíváncsi voltam.
Orosz oldalak segítségével rátaláltam a technikára, a programokra, de amikor visszacsomagolom a fájlokat a játék verzió hibára hivatkozva el sem indul.
1. helyből angol verzióm van
2. ennek ellenére, most leszedem a 760 MB-os NÉMET v1.02 Patch-et, hátha, azzal tudok majd kezdeni valamit.
Kérdések:
- hogy tudom majd a német verziójú Patch-et feltenni?
- kell trükköznöm?
- németből angollá miként?
-
Profi10 #432 Köszönöm neked ez tényleg nagyon okos volt. sikerült! -
#431 Jó ,akkor mondok egy nagyon okosat olvas vissza ,kezd a #208-esel. -
Profi10 #430 Akkor légyszíves írj valami okosságot mert itt a szellemeknél elakadtam. -
Zunex #429 jajaj..kicsomagoltattam vele de nem csinál sound mappát meg soundback-et :SS -
#428 Nem lehetsz ott még sárkány. -
Profi10 #427
Hogyan kell sárkánnyá változni? Valamilyen billentyű parancs kell hozzá?
Lécci segítsetek. Ott vagyok amikor a szellemeknél van egy kijárat és egy sárkány tolja a lövéseket ezerrel gondolom itt nem ártana sárkány lenni.
Köszi -
Zunex #426 jah, total commanderrel csináltam :) köszi -
#425 Bal egérgomb nyomvatart a dv2 fájlt fellet és áthuz az exe fölé és elenged egérgomb ,ne TC-be csináld. -
Zunex #424 lol,még egyszer nem szedem le pls segitsetek,olvastam a hozzászolásokat találtam is választ de azt nem értem hogy:az exére dobd rá dv2 fájlt a gyorsulásra passz. :SS -
#423 Van már angol verzio ,tölsd le azt. -
Zunex #422 ezt valaki tudja hogy hogy kell csinálni?
inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2 -
Profi10 #421 SziaSztok!
Hogyan kell sárkánnyá változni. Valamilyen billentyű parancs kell hozzá.
Lécci segítsetek. Ott vagyok amikor a szellemeknél van egy kijárat és egy sárkány tolja a lövéseket ezerrel gondolom itt nem ártana sárkány lenni.
Köszi -
vilmos1988 #420 Sziasztok
Egy toronyban vagyok egy csontvázzal akivel csak kereskedni tudok és a kijárat zárva.Itt mit kell tenni??
És mit kell nyomni hogy átváltozzak sárkánnyá mert már elméletileg meg van a tudás hozzá csak sehogy sem jön össze.
Előre is köszi -
#419 Arben Ghost a neve nem tudja valaki hogy kéne megölni?Akármennyi kaját meg potit elnyomok meghalok elég hamar,lvl 3 vok. -
#418 Ez olyan mint a Sárkányszív wtf? -
xido #417 semmi gond,sose voltam tisztában ezekkel a fogalmakkal..nekem a hns műfaj az volt,hogy én küzdök,annyit suhintok/lövök,amennyit az egérrel én kattintok,akkor védekezem,amikor jobb klikket nyomok... -
#416 Nem kötekedésképp de a hack n slash az a diablo meg a sacred vagy éppen Divine Divinity elsö része.
Ez akcio rpg mint a oblivion ,witcher ,fallout 3 ,stb -
xido #415 A játékról is essék szó valamennyire...
Szóval a bevezetőben egyfajta tanuló fázis van,beszélni kell egy f-nővel,aki beléd ülteti a Sárkányok genetikai emlékeit,egyfajta Goa'uld-ot csinál az emberből,világító szemek,kollektív emlék,hogy tudd a Sárkányok kultúráját,eredetét,erejét,gyengeségét...Aztán választhatunk a szokásos 3 karakterből..harcos,mágus,"vadász",ennek megfellően kapunk fegyvert és szerintem skilleket is,ami skillek klassz kis rendszer-fán fejleszthetőek..A pályákon vannak bizonyos közönként totemek,amik teleportálok,ha másik körzetbe akarsz menni..ezek miatt,valamint a harc és a dögök miatt is,ha emlékeztek a Legend:Hand of god című játékra..hasonlóra készüljetek,még a skillekben is láttam hasonlókat...hack n slash,szép kombókkal...