1414
-
#494 Tippekben hibás az, hogy battle tower-től lehet nekrokreatúránk, mert ha a nekro quest-jét megcsinálod, máris lehet alacsony szinten is kreítúrád és jól is jön, mielébb érdemes megcsinálni. Van egy elpusztított bánya Lovis tornyától nyugatra, ahol van egy haldokló bányász kint, na ott vannak az eltévelyedett kreatúrái a nekrónak, mert vonzotta őket a kristálykopi. Ha azt visszavisszük neki, máris iránytíhatjuk vele a kreatúránkat, csak össze kell pakolni egyet. -
#493 Eezek inkább magas szintre build tippek. Elején mind1, bár ott is megállja a helyét. -
#492 Én elsőre úgy lev13-ig toltam harcossal, majd okulva, inkább magepriest-et toltam előlről főleg brutál mágikus sebzésű kétkezessel (ugye annak nő a sebzése a magasabb intelligenciától), majd a robbanó nyíltól íjjal. -
mindero #491 Nem rossz. Nekem a kétkezes kardom max 500-at sebzett. szenvedtem is vele mondjuk. -
#490 Lehet ujra felteszem a gamet mert én egy szál ijal meg egy távolsági pettel gond nélkül végig toltam. -
tomcsa4 #489 Hmm köszönöm a tippcsokrot. Már települ a játék, kipróbálom. -
#488 Lev 33. Bőnyállal 3-4000HP körül sebzek az ellenbe, 10 méteres körben ahol állnak, méghozzá az első másodpercben, ezt a boss-okon kívül SEMMI nem élheti túl (néha ők is alig). Nekem is van küzel 1000HP-m, így sokáig tart míg kinyírnak. :D
Szal érdemes mage-priest-et tolni íjjal+kétkezes karddal (két egykezes jobb lenne, de arra az elején KELL skillpont, hogy erős legyen). :DDD -
#487 Ezé a használható skillek (level11-13-as skillekig magam is használom lev33-mon):
- fireball (nagyon durván területre sebez, halálos)
- explosive arrow (még durvábban sebez, nagy területre, kevés mana, gyors visszatöltés)
- whirlwind (ha körülvesznek, kevés manáért körbecsaphatunk rajtuk, elég egyesen ha megvan)
- firewall (magas szinten szénné égeti aki közel dekkol hozzánk)
- mana efficiency (sokkal kevesebb manába kerülnek a spellek/skillek)
- destruction (durván többet sebeznek a varázslatok)
- regenerate (túlgyógyuljuk magas szinten a sebzéseket szépen)
- way of the battle mage (magas szinten durván sebeznek a varik és semmi minuszt nem kapunk rá, igaz csak egy ideig hat)
- summon demon (magas szinten tarol, előtte summon undead és summon ghost, a ghost gyógyít, igen hasznos, a zombie meg tűzlabdázik)
- summon mastery (ha marad rá pont, jó, mert erősíti az idézett lényt)
Nagy általánosságban a következő harcmodort ajánlanám:
- pakoljunk intelligenciára! és sokat! vitality-re, kell majd később egy kis dex az íj és str a páncélok miatt
- gyúrjunk erősen a mágikus védelemre, az nagyon kell, a vége felé pláne
- első slotba íjat, másodikba kétkezes, avagy két egykezes fegyót teszünk
- idézzük meg a ranger, vagy mage creature-ünket (menjünk a mágikus sebzésre mikor kreáljuk őket)
- idézzük meg a demon-unkat (vagy ami előtte van)
- way of the battle mage
ellent meglátjuk:
- explosive arrow a sűrűjébe
- fireball a sűrűjébe
közel ér:
- firewall ha még sok HP-je van
- whirlwind ha kevés
Ha gáz van alakuljunk át sárkánnyá és gyorsan vissazjön a mana, ember formában meg a HP, ugráljunk el ha kell, ne álljunk ott hülyén.
Magasabb szinten a területre hatóak nagyobb területre hatnak, úgyhogy igyekezzünk.
Amíg nem lesz démonunk, nem szükséges skill-t resetelni, ott viszont érdemes, mert a zombie és a ghost skillekből származó pontokat eloszhatjuk másra.
Fegyvereket nem nagyon kell használni később, ne tápoljuk a fegyós skilleket, addig meg jó az íj+kétkezes kard. -
#486 Kicsit el vannak méretezve a magas szintekre az enchantment-ek. Így sokminden értlemét veszti. Mikor az ellenfeleknek 2-3000HP-jük és durva védelmük van, nomeg csapatban jönnek, akkor fegyóval püfölni őket, vagy pláne íjjal lődözni felesleges fáradtság.
Innen mi értelme van a:
- ha megtámad fegyóval/mágiával/közeledik akkor van x% esélye, hogy sebződik x HP-t (vagy mérgeződik, meggyullad stb.) cuccoknak??!?
- ha x% esélye van, hogy amit besebzett annak x%-át visszakapja (mivel sokkal több HP-jük van, mint a karakterünknek, így ez egy vicc)
30 HP-val amit 10% hogy bekap, nehezen lehet megölni egy 3000HP-s kiccsókát! :DDD -
tomcsa4 #485 A Te (pontosabban Ti, ha többedmagaddal vagy) munkásságod nagyon jó. Szívesen olvasom. Amúgy is RPG rajongó vagyok, így még jobban tetszik. -
Jocisan #484 Sziasztok!
Egy kis help csokor, majd szép lassan pakolom fel a végigjátszást is!
Divinity 2: Ego Draconis, HELP, INFO, MAPS! -
VLove #483 Retil: nekem a reloaded verzió van meg,angolul,és nekem nincsenek ilyen problémáim.Lehetséges h rossz a patch vagy a géped nem szereti a játékot.Milyen szinkronnal van meg?Mert ha letöltöd eredeti angollal tuti menni fog. -
#482 Steam-en csak ~4860ft (270ft-os euróval számítva) a game. -
nimretil #481 Üdv mindenki!
Megint problémám van. Megvan a javított, szinkronizált, patchelt angol verzió most már nem szaggat meg betölti a modelleket rendesen, szóval nem láthatatlan ellen ellen kell harcolnom, de nem tölt be a játék. Alapból elindítom, a tutorial sziget videoját látom, utána lefagy a töltés. Kipróbáltam a régebbi mentést, az a tutorialos sziget után volt, onnan tudtam játszani. De amikor megcsináltam a kriptás küldetést és mennék tovább, ahol a területet áttöltené ott megint befagy.
Ez ellen lehet valamit tenni? Az év legjobb játéka volna, ha menne... -
pajafalcon #480 ja meg ki lehet menni a Sentinel Islandra is a toronyból, ott van egy küldi, hogy sárkányként felrepülsz egy fa tetején lévő hajóra. lesz ott egy könyv, azt elméletileg oda kéne adni vmi gyűjtőnek, de 2 vagy 3 skill pontot is ad, szóval nem hiszem h megéri, inkább el kell mondani a varázslatot.
u.i.: bocs h ennyit írok, de mostanában nem tudok játszani, uh ebben élem ki magam :P -
pajafalcon #479 -brokenben +fjordban -
pajafalcon #478 nah brokenben én is rendesen szívtam. amit én tettem: pontújraosztás, mert pajzzsal kezdtem :P átálltam dualra, raktam 2-3 pontot Charm-ra, párat Potion effectivity (vagy vmi iylesmi), nekróval összerakattam egy Pet-et. aztán lehet még enchantolni meg charmozni a fegyókat, aztán jöhetnek a goblinok. idézd meg a peted, rakj fel mindenféle extrát (van vmi potion of resistance, ha nem használod, szerintem szokj rá, érdemes, 1 whisperwood a gyengébb). tudsz charmolni 2 goblint, lehetőleg a két healert, de egyet mindenképp. nehéz kijelölni őket, én belerongyoltam a tömegbe, úgy csináltam :P. innentől kezdve vagytok 4-en a kb 6 ellennel szemben, sima ügy ;)
egyébként úgy emléxem vízesés mögött még erősebb ellenek vannak -
mindero #477 Ne menj broken valleyba akkor! Ha a vízesés mögött lévő lényeket se tudod még lenyomni a fjordoknál addig repkedj! -
#476 úgy látszik mégiscsak baj, hogy 21-es vok, mivel a sárkány, aki broken v-ben vár,27-es és mindenhol mindenki23-24-25 szintű, sehová sem tudok továbbmenni, mert mindenhol legyaknak, rohadt idegesítő...iszonyatosan élveztem eddig a játékot, nehéz volt, de baromi jó, de ez most nagyon idegesít... -
lennyke #475 Sziasztok, lenne egy kérdésem, remélem tudja valaki a megoldást:
Elindul a játék, ám sem karaktergenerálásnál, sem a már tényleges játékban nem jelenik meg a kép, egyedül az UI látszik mindenhol. 64-es win7 van fenn, minden driver legfrissebb. Előfordult már valakinél ez a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
mindero #474 Én is annyi voltam kb.
Válts át sárkányalakba és írtsd ki az egész goblin falut (van egy halom hárpia meg katapult), aztán amíg nem vagy 24-es legalább addig elszórakozhatsz még a különféle repülő erődök (nagy teleportok visznek oda) védelmének a lenyomásával (szigorúan megint csak sárkányalakba). 22-23 körül megpróbálkozhatsz már pár barlanggal, meg ha el tudsz jutni highcliff-be ott is van pár 21-es szörny, de hogy a goblinok miatt hogy fogsz odajutni az jó kérdés.
Az úton álló goblin hordákat meg egyelőre ne támadd meg, esélytelen. -
#473 és nagyon nagy gáz, hogy csak 21-es szintű vagyok ennél a résznél? bármerre megyek,mindenhol leölnek 2 másodperc alatt... -
mindero #472 Csak sárkányalakban. A területet földúlta Damian és lemészárolt mindenkit.
Egy 26-os sárkány van a bejáratnál. Szóval nem fog messzire jutni. -
Profi10 #471 Hogyan lehet visszamenni? mert ha megpróbálok visszamenni egy zöld füst jelenik meg és meghalok? -
mindero #470 A fő küldetés több helyen is folytatható:
1. visszamész a Broken Vallyba és megszerzel egy medélt
2. elmész a fővárosba miután összeszedted a léghajó darabjait
3. vízesés mögött megtudod hol a hall of echoes (én ezt ajánlom)
Amíg elég erős vagy gyilkolj tornyokat sárkányalakba. A goblinokat hagyd a franba egyelőre, túl erősek és sokan vannak. -
#469 Mit kell csinálni azután, hogy dragon knight lettem, és átmentem a fjordokhoz? mert csak annyit látok, hogy minden ellenség 2-3 szinttel nagyobb nálam, és nem értem hol a főküldetés folytatása... -
mindero #468 Befejeztem ezt a baromi jó kis játékot. Százszor jobban tetszett mint az agyonsztárolt Dragon Age. Igaz ez is piszok nehéz volt, meg a védekezés hiánya nagyon zavart, de a vége ütősre sikeredett.
Szóval nagyon jó kis játék volt, ajánlom mindenkinek. -
pajafalcon #467 szerintem már túljutottál rajta, de egyébként azokat hagyni kell a rákba szerintem, én legalábbis nem csináltam velük semmit :P -
Profi10 #466 Sziasztok!
Egy vár előtt vagyok amit néhány emberke kirobbantott.
Az udvaron mindenkinek vége, aztán amikor a várba bemegyek egy ajtón rám ront két harcos és megölnek.A kérdésem mi itt a feladat? Bementem egy másik ajtón ott volt két alak duma velük de rövid időn belül ott termett a két malájharcos és velem együtt azokat is megölték akikkel beszélgettem.
Ha valaki tud lécci segítsen.Köszönöm.
-
vilmos1988 #465 Ezt megoldottam de angol tudás nélkül nehéz.
A kriptában a "Vér oltár"-nál egy sárkány lő.Megszerzem azt a sárkánykövet vagy mit de még mindig a templom közepére mutat fő célnak. -
#464 BTW elkezdtem egy "Let's Play"-t pár napja a játékról, angolul. Ha valakit érdekel juhtube-on megnézhet. Jelenleg kb 3.5 óra játék van fent, most renderelem a következő 2 órát, immáron 1280*1024ben :P Cím az aláírásomban.
Ha reklámnak számít, bocsi, csak kicsit szántam annak. :) -
vilmos1988 #463 Erről asszem már volt szó
Valami olyasmi volt hogy az ellenkezőjét kell tenni mint amit mondanak
Legalábbis vmi ijenre emlékszem, bocsi ha nem így van. -
vilmos1988 #462 Heló
A sárkánytemplomban mit kell csinálni?
Odamék a könyvhöz de az csak annyit mond (amennyire le tudtam fordítani) hogy szenvednem kell amíg vernek vagy valami hasonló jött nekem ki.
THX -
Janny29 #461 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Elakadtam a jeges Lebegő erődnél! Nem tudom kinyitni a Lady Keara búvóhelyének a kapuját!
5 szobornak a nevét kell kiválasztani! de találtam egy pergament egy csonti kezében, amire az volt írva, hogy ő megtalálta a megfejtést, de a kapu akkor sem nyílt ki és hogy hazudtak neki!
Így valahogy nem tudom összerakni a dolgokat!
Ha tud valaki segíteni légyszi írjon!!!
-
Profi10 #460 Sok sikert neked és kitartást! -
pajafalcon #459 sok sikert, meg kitartást! -
#458 Az oroszok azokkal a packerekkel készítették, amivel én is próbálkoztam [dv2_u, és dv2_pak].
Azért próbálkozom még, mert reggel óta olvasgatok, keresgetek a témában, és textúra MOD-ot már találtam a német verzióhoz... ami azt sugallja, hogy lehetséges úgy bepakolni dolgokat a játékba, hogy az működjön is.
Ez pedig, továbbgondolva, azt is jelentheti, hogy valamit én bénázok... és inkább csak ez legyen, semmint az, hogy nem lehet honosítani!
-
pajafalcon #457 vajon az oroszok akkor hogy csinálták? :(
sebaj, legalább vmi ráveszi a népet a nyelvtanulásra :) -
#456 Rossz hírem van.
German Edition:
===============
- A játék feljavítható v1.02-re.
- Az oroszok által használt editorokkal elkészített *.dv2 archívumokkal a játék elindul, DE:
a 3 videó után, még a menü betöltése előtt fekete képernyővel válaszol - se zene, se menü... semmi.
English Edition:
================
- A játék nem javítható fel v1.02-re. Értelemszerűen angol v1.02-re várunk.
- Az oroszok által használt editorokkal készült archívumokkal a játék el sem indul.
Mindkettő HEX editálással
=========================
A szövegállományt tartalmazó fájl HEX editorral, karakterre pontosan fordítás esetén,
- ékezetesen,
- ékezet nélkül is
el sem indul.
Kifejezetten angol verzióhoz készült, az archívum-ellenőrző rutint megkerülő editor kellene a fordításhoz. Addig pedig, marad az angol/német nyelv.
Sajnálom.
-
pajafalcon #455 szólj, ha van vmi fejlemény