1414
-
#534 További idegeskedés és/vagy anyázás helyett töltsd le ezt a driver csomagot!
-
tomcsa4 #533 Ja igen, nekem még a demó sem indult el. Pontosan ott, ahol a full, kilép (katicás videó után).
Szóval akkor ezek szerint ez a második játék, ami nem indul el a gépemen. Mindegy, majd öcsémén megnézem. -
tomcsa4 #532 Nem leeht a driver kiforratlansága? Hátha jön egy hotfix. -
#531 bazki lehidalok, egy csomo ilyen bug van mostanában, probalok rajönni mitől de csak az ideg rángat már:)
valakinek megy valakinek nem, a risen-nel is ez van.
az 57xx szeria nem ugyan azt tudja mint az 58xx-as csak a lassabban?
-
#530 xp sp2 -
#529 Xp vagy Win7-en?
Most megneztem egy HD5770-en XP-n, es ott is baxott mükdöni.
Mar total kiakaszt ez, se a Risen, se a GTA4, se Divinity2, se a Saboteur...sehol nincs AA - ronda :( -
#528 Van olyan menüpont, hogy a desktop felbontásához igazítja a HUD-ot, meg a menüket. Ha mondjuk 800x600-as desktoppal indítod, lehet hogy jó lesz (max. torz). -
#527 HD5870-nél bekapcsoltam CCC-ben és megyen. -
meteoreső #526 Tudja esetleg valaki hogy kell ezt az apró betűméretet nagyobbra állítani ?
1300 felbontásban elég olvashatatlan...
nem látok ini fájlt benne
-
#525 Az antialiasingot hogy kell aktivalni?
(Xpsp3-r4850)
Vagy ennel sem mukodik?
(risen-nel nem megy, saboteur ugyszinten, most meg ez se)
-
Erlos001 #524 hogyan tegyem fel a patchet??
mert mikor elindítom akkor mindig kiír valamit németül. -
Jocisan #523 Sziasztok!
Ami kész van a végigjátszásból: Farglow, és Broken Valley.
Tippek ,trükkök, térképek, képek, help.
Divinity 2: Ego Draconis Végigjátszás! -
lassu75 #522 Faxom, kezdeném élvezni a játékot erre kezd bekrepálni a garfikus kártyám. -
#521 Én majd újat kezdek mivel még bele sem kezdtem továbbra is rendületlenül magyarításra várok! -
#520 Van benne valami...
De lehet, hogy ŐK tudnak valamit, amit Mi nem [és persze elárulni sem merik] :)))
-
#519 No max. a shrine-ok a map-re dologhoz kéne újrakezdeni, a többihez el sem tudom képzelni miért is kéne?! Ezek hülyék! -
#518 Hát, Te biztosan nem :)
De megvallom őszintén, ha volna időm játszani, tekintve a változásokat és a nem véletlenül jelzett tanácsot, én új játékot kezdenék...
-
#517 Ki az a retardált, aki ezért új játékot indít?!?!?!?!? Főleg én pl. level33-on biztos belevágok... :D -
#516 Az 1.03-as Patch a következőket javítja:
US-only patch: This patch resolves a hanging problem when exiting the game.
Changelog:
New features:
- Added a crosshair option for better targeting/item interaction
- Physics improvement. Easier to walk forward when running into objects.
- Melee attacks now hit multiple targets in a cone
- Greatly improved both sword and bow targeting
- Turned down homing of enemy projectiles on lower difficulties
- Added waypoint shrines to map
- Shorter animations for certain skills
Notes:
- Patch 1.03 contains Patch 1.01 and Patch 1.02
- To make all changes shall work properly you should start a new game
-
lassu75 #515 Akinek az enyémhez hasonló problémája lenn(tölté-töltés,fagyás)a direct x csere segít. -
lassu75 #514 Nekem se segít senki,pedig korábban írtam.Biztos mindenki játszik. -
Erlos001 #513 Lécci segítsetek mert non kéne ez a játék mert nagyon teccik!!!
-
lassu75 #512 Sürgős help kellene.A reloaded angol verzió(iso)van meg, elkezdtem játszani, nagyon tetszett valahogy a dragon agesnél is bejövőseebb.De a tutorial után mikor visszamegyek azepellinhez elkezd tölteni és lefagy.Tölt-tölt de semmi.Van erre valami megoldás?(a steames letöltésen kívül) -
Erlos001 #511 Hali lenne egy kis gondom mikor megcsinálom a karit akk bejön a katicás vidi és után nem tölt a játék csak megy a zene.
Mit csináljak??PLS help
-
#510 Nyilván nem mindenhol szaggat, de van ahol nagyon. Az árnyékolást nem bírja. Very high árnyékokkal és very high látótávval itt-ott már necces. Sárkány formában szépen megy, de mikor sok árnyékvető ojjektum (lásd. fák, szörnyek, magas épületek) vannak és messzire el lehet látni, akkor bezony már nem kóser. Jó, mondjuk én a stabil 60FPS-t komázom, de akkor is... -
Jocisan #509 Fent van:
"Írta: Sir Quno Jedi"
THX! -
Jocisan #508 Köszi!
Sokaknak lesz nagy segítség! -
tomcsa4 #507 Lehet. Azt tudom hogy 1, régi a gépem és 2, ennek a játéknak nagy a gépigénye. Ha ki tudna tolni egy 20 fps-t 1024 lowon, akkor annak örülnék.
Ha nagyon nem fog menni, akkor majd öcsém gépére felrakom (Phenom 8750, 2 GB DDR2 és Radeon HD4850).
De egyelőre megakad a betöltésnél, tegnap 2x próbáltam, majd megnézem a fórumokat. Meg remélem adnak ki hozzá javítást. A német verzióhoz van. Amerikában már tavaly megjelent a játék, de Angliában ha jól tudom csak idén januárban fog. -
#506 Akkor valami mással van a baj mert nálam AMD 7750, 4GB DDR2, radeon 4830-al játszottma végig, sőt még fel is vettem közben frapssel(fullban), és igaz néhány helyen beakadt, és a vége felé 3* memory leakes lett és újra kellett indítani, de azon kívül tökéletesen játszahtó. -
#505 Jah, nyugodtan. -
Jocisan #504 Sziasztok!
Térképek, + beavatás leírás kész (Farglow), Készülőben Broken Valley főküldetések leírása.
Tomcsa4, köszi! Jól esik a sok meló után, ha értékelik a munkámat.
Sir Quno Jedi: Látom te sem vagy tini, köszi a kiegészítést, ha megengeded, a tippjeidet beírnám a leírásba.
Nagyon jó kis játék ez, rég volt ilyen játék, amit nem bírtam abba hagyni.
Jó játékot! -
#503 Lehet hogy más az elképzelésünk a játszható FPS-ről... :D
Mindenesetre hd5870-enem erősen szaggat a Divinity2 maxon. -
#502 1.03-as patch! -
tomcsa4 #501 Ja van vírusírtóm és tűzfalam, ki se kapcsolom. Előtöltést sem, csak az indexelést. -
tomcsa4 #500 Előtte Vistát használtam (igaz akkor 2 giga ramom volt) és tökéletesen elég volt. Ezen a gépen (1 giga ram + win7) a Risen 1280-ban mediumon játszható fps-t kapok, Dragon Age detto 1024-ben mediumon.
Szerintem a Divinityt is meg tudom oldani. Egyedül az NFS: Shift alkalmatlan a futtatásra. Dirt 2 demo is ment. -
#499 Jah és fölös szervizeket meg pláne tiltani kell alapból, rengeteg memóriát lehet spórolni vele. -
#498 Most komolyan nem akarok kötekedni, de egy csiga ram-hoz és ilyen ósdi géphez te win7et teszel fel?!?! Alaposan leírtott XP kell oda minimális memória használattal aztán csókolom. Játék futáskor ki kell szedni memóból tűzfalat, vírusírtót, mindent ami feleslegesen foglalja a helyet. Addig le kell tiltani a hálózatot így nem kaphatsz támadást/vírust. -
tomcsa4 #497 Sajnos nem indul a játék. Athlon 4000+, 1 giga ram, 256 megás Radeon 1950GT, win7. Az NFS: Shift sem szerette a gépem, ez meg betöltésnél kifagy. De azért utána olvasok, hogy mi leeht a baj, mivel betöltésnél fagy ki. -
#496 Jó tanács, hogy MINDENKINEK olvassuk szépen ki az agyából mit gondol, ahol engedi többször, ott többször is! Hasznos infókhoz és akár uniqe itemekhez juthatunk emígyen (pl. páncél set-hez a repülő erődök parancsnokaitól). -
#495 Amúgy kreatúrából akár 3000HP körülit is össze lehet ütni magas szinten, de szvsz. jobb inkább a területre ható mágikus sebzésre gyúrni, mint HP-re.