1414
-
joered80 #574 Sziasztok!
A játék megjelent magyarul is? Vagy van elérhető magyarítás hozzá? -
Cecameca #573 Halihó!
Mellékküldivel tényleg jól telepakolták a játékot, de nem baj, sőt, kifejezetten élvezetes, ennyi ötletes questet kb Morrowind óta nem láttam. :)
Mondjuk a Talisman of east/west stb nekem is annyiban maradt, meg volt egy olyan, hogy papírfecniket találtál, és ZixZax fordította volna le, ha megtalálod mind a négyet. Na ott a 4. nem lett meg.
Most perpill Orobas fjordsban vagyok, kb. 18-19 lvlnél jöttem át, most 27 lettem, és eddig csak mellékküldiztem, még a Flying Fortressekben sem voltam. :P
Broken Valleybe vissza lehet/érdemes menni, vagy majd a főküldivel kell csak átmenni? Csak mert pl. Svadilfari likvidálása után kaptam goblinéknál egy olyan feladatot, hogy keressek vkit aki tud goblinul. Zixzax jutott eszembe kapásból, de nem biztos hogy jól gondolom, mert szerintem nem elérhető jelen pillanatban. -
norran #572 Közben rájöttem hogy lehet lejutni a kápolna melletti pincébe....csak későn. Amikor a balhézó katonákat elzavarod Tim kocsmájából, akkor csak annyit kell mondani a kapitánynak, hogy minden rendben volt, így nem küldi el a 3 részeget trollt ölni. Rögtön utánna visszamész a barakkba, ahol megköszöni neked a 3 részeg hogy nem dobtad fel őket a kapitánynál, és már adnak is egy új q-et, amihez jár egy kulcs, azzal lehet lejutni. Kár hogy már az elején el lehet b...szni.:) -
norran #571 Temple of Doom q-re emlékszik valaki?(A banditatáborban). A mérgező terem utáni teremben van 1 rácsos ajtó, mögötte ládák, meg egy könyv(tippem szerint egy skill book). Oda sikerült valakinek bejutni? Feelforgattam az egészet de nem találtam a rácshoz kulcsot, se kapcsolót....:( -
Jocisan #570 Ja, ja rengeteg van még a játékban, amit nem csináltam meg pu: az említett Talisman of West meg a Talisman of East, és a rakat kulcs.
-
norran #569 engem csak az dühített fel a végigjátszás után, hogy egy rakat q-item.em megmaradt amivel nem tudtam mit kezdeni, de igazság szerint azt se tudtam hova kellhet.... Pl. Talisman of West meg a Talisman of East. De ugyanígy voltam egy rakat kulccsal, mert elvileg ha megtalálod a hozzá tartozó ládát/ajtót, akkor az elveszik. De már a végén majdnem betelt a q-itemes inventory-részem(na jó csak a fele:P). -
Jocisan #568 Szia!
Köszi az észrevételt, javítva.
Az a fránya kulcs nekem sem volt meg, na meg még jó pár :-)!
-
#567 Sziasztok!
Van valaki, aki unarmed combatra specializálódott. Tudom, hogy ez a leggyengébb és jó nagy kihívás vele a játék. De nekem ez tetszik a legjobban. Szóval ha valaki esetleg játszott olyan karival, az megoszthatná velem a buildjét, hogy milyen skillekre meg statokra érdemes rakni.
Köszi -
#566 Emléxünk pl. a fanatsztikus labirintusban is a két őrre, akik közül az egyik mindig hazudott, a másik mindig igazat szólt és két kaput őriztek fejenként. Az is hasonló találós kérdés, hogy melyik vezet a halálba és melyik a jó út.
Ezek amúgy régesrégi fejtörők, vagy azokra épülnek. -
mindero #565 Hát ilyen szemét fejtörőt se láttam még szerepjátékba -
norran #564 nem akarok kötekedni, de kiszúrtam még egy hibát....Broken Valley gondolatolvasási tippjei között, nem tudom h félrefordítás e vagy elírás eredménye, de sokakat félrevezethet....
idézem:
"Derk M2.1 (6). Beszélni fog arról a pincéről, amely megtalálható az istálló mellett Tim's kocsmájában M2.1 (7). "
Ez így nem pontos. Derk arról beszél hogy flörtölt egy Dana(asszem) nevű csajjal és Tim kocsmája mellett lévő istállóban elvesztette a pincéje kulcsát.... Tim kocsmája melett nincs pince:). Gondoltam szólok, hogy tökéletes legyen a végigjátszás...:)Remélem nincs harag:).
Más: Valaki nem tudja, hogy a kápolna melletti pincéhez hogy kell lejutni?pontosabban hogy hol a kulcsa? Újrakezdtem a játékot, és erre nem tudtam rájönni... -
Jocisan #563 Ja, és köszi! -
Jocisan #562 Szia Norran!
Igazad van lefelejtettem, de már pótoltam, jó nézelődést! -
norran #561 Az íjakhoz tartozik valami weapont-expert skill? mint mondjuk a 2 kezes harchoz, vagy a pajzs-kard kombinációhoz? mert logikusan a kétkezes fegyverek expert-je tartozna hozzá, de a skill leírásából ez nem derül ki.... -
norran #560 Hát végigjutottam, ma reggel, és meg kell mondjam nagyon várom a folytatást.....a végigjátszáshoz grat, igényes lett, bár kicsit hiányzik az ordoba's fjords tippei, titkai, kíváncsi lettem volna miket hagytam ki:) -
#559 elején mármint nem lehet ott ahol Chaos... -
#558 - Mayhem is not in the same room as Havoc; Devastation is in the same room as Chaos. Ő= Devastation
azaz Havoc és Mayhem egy szobában lesznek, Devastation meg nem lehet ott...
- I’m neither Chaos nor Havoc; Chaos is not in my room or Waste’s. Ő= Havoc
azaz ő vagy Chaos, vagy Havoc és Chaos vagy nála van, vagy Waste-nél...
- I’m in the same room as Waste; I’m neither Mayhem nor Waste. Ő= Mayhem
azaz ő tutira nincs egy szobában Waste-tel és vagy ő Mayhem, vagy ő Waste, azaz csak a máik hárommal lehetne egy szobában...
- I’m Devastation or Chaos; Waste is in the same room as Mayhem. Ő= Waste
azaz senem Deva, senem Chaos és Waste nincs egy szobában Mayhem-mel...
- Mayhem is alone in his room; Havoc is in this room. Ő= Chaos
Mayhem tuti nincs egyedül és az itteni szobában tuti nem Havoc áll...
A fentiekből gyorsan kiderül, hogy ketten-ketten kik vannak párban és hogy Devastation nem illik bele a képben így ő van egyedül (pláne ha felrajzolod a szobákat, kik vannak benne). Akkor már csak négyen maradnak és tudjuk, hogy Havoc és Mayhem egy szobában vannak, azaz a másik kettő is egy szobában van. Azt meg hogy ki-kicsoda egyszerű eldönteni, hiszen pl. Havoc is mondja, hogy senem Chaos, senem Havoc ő, azaz egyik tutira Ő és Chaos nincs vele, de Waste-tel sem és így tovább. Ez már gyorsan megy innen. -
#557 Ha Kieara-t agyolvasgatod, akkor megtudhatod, hogy a szobrok hazudnak (vagy van egy cetli is egy csonti mellett ugyanezzel). Nos innentől nem nehéz. Sima dedukció. Én egy helyen tévedtem benne elsőre, aztán én is megnéztem a leírást, mert k.késő volt és nem volt kedvem többször próbálkozni (annyira azért nem érdekes). :D
Amúgy a hazugság nem azt jelenti, hogy minden szava hazugság (a teljes tagadást könnyű visszaforgatni egy ötévesnek is, az nem lenne kihívás), hanem hogy valótlant állít. Tehát minden mondatban van hazugság is, így az egész máris nem lesz igaz. -
mindero #556 Ott van kapásból Mayhem aki azt mondja h ő sem Mayheim sem pedig Waste.
Vagy félreértelmeztem valamit? -
Jocisan #555 Sziasztok!
Elkészült a végigjátszás (főküldetések).
Divinity 2: Ego Draconis - VÉGIGJÁTSZÁS
Jó játékot! -
Jocisan #554 - Mayhem is not in the same room as Havoc; Devastation is in the same room as Chaos. Ő= Devastation
- I’m neither Chaos nor Havoc; Chaos is not in my room or Waste’s. Ő= Havoc
- I’m in the same room as Waste; I’m neither Mayhem nor Waste. Ő= Mayhem
- I’m Devastation or Chaos; Waste is in the same room as Mayhem. Ő= Waste
- Mayhem is alone in his room; Havoc is in this room. Ő= Chaos -
mindero #553 Azt írd már le légyszi h milyen logika alapján találtad ki (ha van időd), mert annak idején majd szétvetett a düh. A feliratok tele vannak ellentmondással, és a csontváznál lévő könyvbe is az volt írva h nincs helyes megoldás. Aztán kénytelen voltam megnézni a megfejtést.
De utána se esett le h miért az volt a jó. -
#552 Neten van fent megoldás több helyen, de magam is eltaláltam elsőre majdnem mind (nem olyan bonyi, ha nagyon nem megy érdemes felrajzolni a szobrok helyzetét, szobákat). -
norran #551 Egy kis help-re lenne szükségem. Keara fortressében elakadtam ott ahol, a szobrok neveit kell kitalálni. Már tisztára kiidegel, mert ha elrontom, akkor verhetem le újra a csontvázakat és ötödjére már marhára unalmas....valaki tudna segíteni? -
Jocisan #550 Szia!
A skill pontokat a trénernél (torony) lehet nullázni, némi pénzmagért. A Zárnyitás skillt vidd fel 5-ig. A toronyban a kulcsok "szintenként" vannak keverve elrakva, tehát mint a matrjoska baba,egy megvan azzal nyitod ládát, benne a kulcs, a következőt nyitod stb.
Ajánlom az "U" betű használatát, a gyors közlekedés miatt. -
norran #549 Sziasztok! Tegnap előtt kezdtem a játékot, és eddig teljesen magába szippantott. Nem hittem volna, hogy a bioware üdvöskéjét lefőzi(főleg hogy a Baldur's Gate sorozat nagy kedvencem a mai napig). El lehet valahogy a skill-pontokat újraosztani(sikerült egy két felesleges skillt tanulnom, ami am kicsit használhatatlan a stílusomhoz), vagy ehhez újra kell kezdenem a játékot?
+1 Valamint hogy lehet kinyitni a toronyban lévő ládákat a segédeknél? Nekem zárva az összes, gondolom kulcs kell hozzá. Erre sehogy se tudtam rájönni lévén hiába forgattam fel a tornyot, nem találtam kulcsot, még a saját szobámba lévő ládához se, így már jó pár szint elment mellettem.....:(
thx előre is a válaszokat. -
Jocisan #548 Sziasztok!
Végigjátszottam, valami elképesztően jó volt ez a játék, csak gratulálni tudok a Larian Studios csapatának. Nagyon úgy tűnik lesz folytatás (a játék végéből gondolom), már most nagyon várom. A magyarítás még dobna a játékon, és így még többen játszanák ezt a bitang jó játékot. Kimaradt pár küldi, és maradt 6 zárt "secret" dolog. A végigjátszás hamarosan kész. Mindenkinek jó játékot!
Én a Tree küldetéssel szívtam, nem adta be az utolsó Wyvernt, a játékképernyő legvégén végre megjelent, így adta meg az utolsó magot a fa. (Csak azért írom ha valaki így járna.)
-
#547 Na arra már én sem emléxem, de fent van english leírásban tutira. Bár a legtöbb loot random sajna... -
Cecameca #546 De jó, köszi, látszik, hogy a lábam elé nem nézek. xD Na majd kövi végigjátszásnál nem hagyom ki.
Másik aranyos eset: Orobas fjordsban a Depleted Ore Mine-ban van az a hely, ahol a lebegő platformokra vagy kövekre kell felugrálni. Na itt rendesen használtam a reload varázsigét, vagy hússzor biztos elbénáztam, és a megjelenő ládát is kb 5x elszalasztottam, és akkor vééééégre sikerül kinyitnom és áááááá....lefagytam.
Nem kívánok mégegyszer nekifutni, csak baromi kíváncsi vagyok, mi az az überkirály loot abban a ládában, amiért ezt megéri végigszenvedni? -
#545 A zöld gömb az egy látókő, mint a palantír a Gyűrűk Urában. Ha belenézel (használod az inventory-ban, jobb gomb és a use ikon), akkor csúnya dolgok történhetnek (vicces). De igazándiból a városban a templom környékén őgyelgő szerzetesenek kell odaadni, mivel ezt ő adta küldinek. -
#544 Rögtön ahogy adta a küldit ott van jobbra egy csapóajtó a talajon. Ez ugye ilyen köve boltívek/átjáró alatt van az egész, ahol találkoztok. -
meteoreső #543 Én is a toronyba filózom.
Ott legfelül nincs tekercs tuti.
Amikor a csontváz ráeszmél hogy nem is él akkor elenyészik magától.
Ha az összes kínt kiálltad akkor megkapod a zöld kő labdát.
De sehogy se sikerült beraknom oda felülre a kampós tartóba a labdát.
És az a zöld izzó fal is inaktív maradt... -
meteoreső #542 A Reloaded-re ha felteszem a 1.03 patch-et akkor mi történik ?
-
Cecameca #541 Halihó!
Nagyon jó a végigjátszás, ugyan én nem szeretem előre lelőni a poént, pont azt tetszik itt is, hogy nem rágja szájba, hova kell menni és mit kell csinálni, de mindenképpen hasznos elakadás esetén. Na szóval utólag mindig elolvasom azért, és akkor látom mit hagytam ki. ^^
Volt Sentinel island-en egy küldi, Vacca a dragon elf adta, hogy tisztítsuk meg a barlangját a szellemektől....Na az a barlang hol a retekben lehetett?? Végülis nem találtam meg, és továbbmentem enélkül, de nagyon érdekelne hol volt, mert már pixelenként átvizsgáltam mindent de semmi.
(Pedig közben még titkos barlangot is fedeztem fel, ami bekerült a megszerzett secret achievementek közé is, volt ott egy küldi, két nővér közt kellett igazságot tenni.) -
Jocisan #540 Sziasztok!
Végigjátszás SENTINEL ISLAND-ig kész.
Lehet nézelődni!
Jó játékot! -
meteoreső #539 Két apró kérdés:
Van valami alap magyarosítás már legalább a menükhöz mega statisztika laphoz valahol ?
Rengeteg könyvet találok, de igazándiból csak a helyet foglalják és elolvasáskor se kapok rá semmit. Mire jó ez? El lehet őket adni ?
Ára sincs nagyon (3 arany) -
#538 Oda nem is muszáj menni. Nem ott kell bejutni a toronyba, hanem ami feljáró felmegy oda, annak van egy része ahol lefelé is lehet menni. Na ott lemész, vissza a toronyba és tovább (asszem van is még kapcsoló rácsnyitáshoz), ott lesz egy nagy ajtó majd. -
lassu75 #537 Valaki segítsen légyszi mert lovis tornyának küldetésénél elakadtam és a végigjátszások sem segítenek.Lehet rosz felé mentem de eljutottam abba a szobába ahol lovis kovácsa van meg egy zöld gömb egy mellékküldetéshez.Itt kell egy csontvázról megszerezni egy varázslatot amivel a felvonót el lehet indítani? Vagy teljesen rosz helyen járok? Mert itt már mindent átnéztem de semmi csak mérgező,égető, katicává változtató gombok.Ha meg rosz felé mentem mi a teendő?Előre is köszi a választ. -
lassu75 #536 A nekromantánál meg az alkimista fánál szerzett jelszavakat hol lehet használni? -
#535 Én sapphire oldaláról szedem mindig direktbe a kártyámhoz valót. Ugyanis a hivatalos ati driver fel sem ismert kedzetben, de gyártóé rögtön.