Divine Divinity 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked is mondom ha elakadsz olvass vissza szinte minden ki lett tárgyalva.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Talán lesz hozzá (1.02) vírusmentes crack...
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
> Próbáld meg a legfrisseb videókarcsi driverel,
> Gondolom levetted minimum graffra hogy megnézd hogy így stabilabban megy-e. Ha nem ezt is próbáld meg.
Nem tudom milyen op rendszered van de 2gb az jó vistára is.
Most lehet hogy hülyeséget írok illetve kérdezek de Német nyelven kipróbáltad? Úgy is akadt? Bár igazából csak a dialógusok és a szöveg más.
Hát hogy az angol verzió jobban fog- futni vagy sem nem tudok választ adni. Neverwinter Nights 2 -nél volt az nálam hogy 1.0 -nál akadozott de már 1.3 patchel már jó volt.
Ez így kevés lenne? Az angol verzió ugyanaz, csak a nyelv más, vagy van esély arra, hogy az jobban fog menni?
Három napja próbálom felrakni, már csak kell hogy sikerüljön...
A crack letöltésénél voltak gondjaim mert az Eset Smart Security vírusosnak érzékelte emiatt nem engedte letölteni ezért letiltottam a vírusvédelmet, ezután letudtam tölteni, majd crackeltem. A divinity2.exe-t betettem a vírusírtóban a kivételek közé ezért azt nem bántja ezentúl.
Angolosítással már nekem nem volt baj mert mostanra megjött a
LanguageChanger amivel pofon egyszerû beállítani az angol feliratot.
Mondjuk a másik módszer sem volt annyira nehéz csak sokat kell babrálni.
Aki még nem ismerné a LanguageChangert az innen tudja letölteni:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_divinity_2.shtml
Játékról: Szerintem nem rosz. Csak nem tok se németül, se angolul,
de valahogy eltudok vele játszani.
Elakadtam 2 résznél is. Már sárkány vagyok. beszélnem kéne vmi. Damian- nal, de nincs a faházban ahol elõször beszéltem vele. A másik pedig az, h. bementem egy kék színû teleport kapun egy jeges részre. Kiírtottam mindenkit, van öt szobor akinek vmi kérdésére kell válaszolni és beenged a kapu. Bármit csinálok nem enged be a kapu...
Ha van vkinek vmi ötlete, megköszönném.
Csináld azt, h. gyere le a netrõl, kapcsold ki a nod32-õt és vedd ki a divinity2.exe-t a karanténból. a Phisyx- el ne foglalkozz. Ha ez volt a hiba, akkor menni fog. Jó játékot.
Felraktam a játékot és megpróbáltam elindítani, de vmi gáz van. Elõször kiír valami német üzenetet a phisX-rõl. Utána pedig kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leállt.
Az én gépemen újabb a phisX mint amit a játék csomagjában találtam. Megpróbáltam letörölni a sajátomat és felrakni a játékét, de úgy se változott semmi. Letöltöttem a legújabb phisX-et, minden ugyanaz. Újratelepítettem, ugyanaz. Nincs vmi tippetek?
Olvass vissza kicsit mindent kitárgyaltunk már ahol ellehet akadni.
Németországban már javában játszhatnak a fantasy szerepjátékok hívei a Divinity 2: Ego Draconis címû alkotással, miközben a világ nagy része még vár, vagy épp német szótárakat vásárol.
A belga Larian Studios szerepjátéka a németeknél garantáltan az év egyik sikerjátéka lesz. Eme kijelentésre a dtp Entertainment (a játék kiadója) forgalmazással és marketinggel foglalkozó részlegének feje, Steffen Hippe szavai nyomán nyugodt szívvel ragadtatom magam. Hippe úr elmondta, hogy a Divinity 2: Ego Draconis bizony elfogyott, raktáraik üresek, s a legtöbb kereskedõnél sincs már a játékból. Elszórtan talán fellelhetõ még egy-egy példány, de ennyi, nincs több. Minden erejükkel azon vannak, hogy megfelelõ mennyiségben gyártsák le az utánpótlást, mielõtt még a türelmetlen játékosok inkább valami másba fektetnék pénzüket.
Nagy kár, hogy a közlemény nem tartalmazott konkrét számokat, mert jó lenne tudni, mekkora volt az a raktárkészlet, amit alig néhány hét alatt sikerült kimeríteni. " - gamestar
Nekem is tetszet de hazai forgalmazásról még csak hirt se halottam.
Segítsen már valaki a Sentinel Islandon ha megszereztem a leendõ szolgáimat mi a rákot kell csinálni?
Gondolom be kéne jutnom a toronyba de nem tudok 😞
Bár vmi miatt állandóan azt írja a játék indításakor, h a memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet.
jót szedtél le.
Bemásolom pontosan mit kell vele csinálni(bár sztem már ezt itt leírták, mind1, nem kell viszsakeresni😊)
Szal:
1) töltsd le ezt a file-t: http://www.sendspace.com/file/cu6bqm
majd másold be a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Packed\ -mappába.
2) ezután a programot inditsd el az alábbi módon: dv2_u.exe Dialogs.dv2
3) várd meg még kicsomagolja a dialods.dv2 file-t.
4) a kapott két mappát helyezd át a Divinity II - Ego Draconis\Data\ könyvtárba
5)menj a Divinity II - Ego Draconis\Data\Sound\Soundbanks\Win32\ mappába és a German mappa nevet írd ár English(US) -ra ! CSAK igy jó!
6) töltsd le az alábbi filet: http://www.sendspace.com/file/t6qpgz
7) a file tartalmát tömöritsd ki a Divinity II - Ego Draconis\Data\Win32\Characters\Dialogs\ -mappába
8) írd át a registryben az alábbi fügvényt: HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Larian Studios\Divinity2 ben lévõ German -t English(US) -ra
9) örvendj és játsz.
(By FoxKaresz)
Nem tóm pontosan mit töltöttél le eddig, de látod, két cuccost kell leszedni.
Ami neked van meg az asszem vmit felülír, míg majd le kell szedned egy másik rart is, amibe a dialogok vannak(de ezt fennt sztem szépen leírták)
Írj ha nem megy.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Lehet h vmi szart szedtem le??
Csináld meg elõlrõl az angolosítás folyamatát, pontról pontra.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Beraktam a német helyére, de mikor beszélni akarok vkivel, elkezd a játék töleni es nem tudok mozdulni. Tudja vki h. hol szúrhattam el??
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Aszittem, hogy csak németországba jött még ki (németül) akkor ti hogy toljátok angollal? 😛
Mini-image-vel olyan tökéletes h nagyon
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Akkor még egy kérdés: hogy lehet a charmokat belepakolászni a cuccokba?
Van már hozzá illegális exe fájl ami mûködik is?<#gonosz1>#gonosz1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
PLS help!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
én már nem screenshotolok, törlöm lefelé a p*csába 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerencsére volt a végén egy kis csattanó.
mindent kipróbáltam és nem angol
Sejtettem hogy fontos helyszin lesz ezért bosszantott a harmadik fa.
ö, nálam jöttek néhol 29-30-31es szintûek
azt hiszem valamelyik flying fortressben pl.