1414
  • Indigo
    Köszi az infót!

Még gondolkodom rajta. A Risen-t mindenképp meg akarom venni (nagy kedvencem a Gothic sorozat is), és a demó alapján ez is tetszik (van néhány dolog benne, ami nem tetszik, de a világa hangulatos és megfogott), majd meglátom, hogy ez belefér-e a költségvetésbe :)
  • mindero
    -Kb. 20-30 óra
    -Van rendes mentés
    -Elég lineáris, de nagyon jópofa világa van, rengeteg mindent lehet benne csinálni, van sok poénos mellékküldi, saját harcitorony (amolyan lakrész mindenféle cuccal), minion gyártás, röpködés sárkányalakba, rengeteg képesség...
    Újrajátszási értéke szerintem nem sok van, mert a képességpontokat is újraoszthatod bármikor.

Én a Risen után játszottam, na annál ezerszer jobb és több. Szóval megéri az árát.
  • Indigo
    Üdv!

Kérdéseim:
    - Hány óra játékidőt ígér a Divinity 2?
    - A teljes verzióban ugye van "rendes" mentés? (Mert a demóban nem találtam, csak ezt a nyomorult checkpoint-os rendszert...)
    - Mennyire változatos, ágazik el, alakul másképp, stb? Benne van egy újrajátszás lehetősége?
  • lostprophet
    Lassan kellene valaki(k), aki játszana a bétamagyarosítással (párbeszéd még nincs kész, minden egyéb igen) és tájékoztatna közben, hogy mi nem olyan, amilyennek lennie kellene.

Aki érez magában ekkora erőt (és nem fél nap után a sarokba dobja és lesz*rja az egészet), dobjon meg egy emaillel a

brekiking18 (qkac) gmail (pont) com címen.
  • Cecameca
    Pfff, aztamindenit...Hát ez már bőven túllépi a fájdalomküszöbömet sajnos. :P
  • grebber
    Itt találtam csak CE-t de drága nagyon

• laikuss
    A fordítás látom kicsit lelessult. Na ez nem szemrehányás csak látom egyszerre több projectet is csináltok. Nem lenne jó inkább egyszerre egyre koncentrálni? Tudom ez olyan partvonalról bekiabálás csak túl sokat vállaltok egyszerre. Pl. a Disciples III at is várom de arrol még nem jelent meg az igazán jó verzió (lásd ottani hozzászólásom) tehát az még csúszhat.
  • Cecameca
    Hát ez meg hogy a manóba????
    Alig egy hónapja néztem, akkor nem is tudom, olyan 7-10k közt volt, és frissen. Hát ezt muszáj lesz beszerezni, kösz az infót.
    Csak azt sajnálom, hogy nem lesz itthon elérhető a CE. Írtam galaxisnak emailt, és azt írták nem lesz magyarországi forgalomban. :(
    Pedig nagyon jó cuccok vannak hozzá.
  • grebber
    3140Ft a game!
  • lostprophet
    Affene:P Na, majd legközelebb;D
  • grebber
    Hihető.Azért ennél jobb tréfa kéne!
  • lostprophet
    Ennyi volt a fordítás, tököm tele lett vele, hogy nem akart úgy működni, ahogy én szerettem volna és töröltem az egész anyagot.
  • Solid Snake
  • laikuss
    Nézem én is, és úgy döntöttem addig nem kezdem meg igazábol amíg nem készül el és köszönöm nektek, hogy ilyen hévvel nekiláttatok.
  • lostprophet
    Tessék időnként ránézni a

Divinity 2 HUN Twitter

oldalra, ott folyamatosan frissülnek a hírek.
  • lostprophet
    Persze, minden lefordításra kerül:)
  • Cecameca
    Hajrá és kitartást szintén. :)
    A könyveket is lefordítjátok? Volt pár igen mókás, érdemes volt az összeset elolvasgatni. :)
  • Cecameca
    Nyomsz egy szünetet, ráviszed az egeret, és akkor kiírja mi az. Fejből így én sem tudom melyikről van szó. Ott jelenik meg az étel-ital-potion hatás, armor, weapon és egyéb bónuszok, a végére nekem már annyi volt, hogy kilógott a monitorról.
  • hapi
    a jobb felső sarokban megjelent 1 ikon nnekem. Felfelé mutató nyíl, a tetején mintha arany pénzek lennének. Nem tudja valaki mit jelent vagy hogy lehet ilyesminek utánna nézni?
  • foxxi
    Jó lesz ez! Sok sikert és kitartást a fordításhoz!
  • lostprophet
    Egy kis meglepetés, hogy lássátok, haladunk:)

(Ne kérdezzétek miért van a Nyúl neve mögött egy 1-es, az alapjátékban is benne van a Rabbit mögött://)
  • vzajcev
    Jó munkát
  • lostprophet
    Reménykedem benne, hogy hamarosan pár screenshotot tudok majd linkelni.
  • grebber
    Sok siker és nem mellesleg kitartást, nem kis munka lesz!
    Szándékoztok majd közzé tenni majd pár %-os fordítást is hogy lássuk mire számíthatunk majd?
  • lostprophet
    Bocs, a dupla kommentért..
  • lostprophet
    Elkezdődött a Divinity 2 magyarosítása, ketten fordítjuk a játékot.
    Twitter-ren követhető a folyamat:

Divinity2 HUN
  • lostprophet
    Magyarítás.hu-n megkezdődött a Divinity 2 magyar nyelvre fordításra.
    Elathan és én kezdtünk neki ennek a nagy munkának, twitteren követhető a folyamat.

Divinity2 HUN
  • Cecameca
    Ja aaaz a wisdom ital..! Na azt meg sem szereztem.

Mine barlangot holnap majd megnézem, mert most másik gépről vagyok...

Gremory útmutatást köszi, vagy százszor átrepültem azokon a lyukakon, de eszembe sem jutott leszállni, gondoltam ha lenne ott valami, észrevenném. :D

Groth már megvolt a Red Hammer Tribe-nál, nem arról beszéltem, hanem egy banditavezérről, csak a nevét mindig elfelejtem. De szerintem ezt már hagyom, mert amúgy a végén vagyok, az utolsó nagy összecsapás van vissza, már vagy tizenötször nekifutottam, de nem megy. :S

A vége tényleg rémálom, pedig egész addig nagyon jól bírtam a bossfightokat is. Majdnem maxon vagyok (lvl 34), az aréna a végén is játszva ment, de ezek ott bent megizzasztanak rendesen.
  • Ace McCloud
    Hi!

Bocsi wisdom ital és a torony alkimista részét fejlesztette volna, ha időban megiszom, és átugrok az alkimistámhoz... :O(

5.20 Mine barlangban van, a lenti kiszélesedő résznél (legalábbis asszem)...

A gremory család ládája az 5.12 - Kali's Flying fortress környékén van. A sziklában van 3 méretes lyuk, és a felsőben, vagy a középsőben van a láda, de csak emberként látod. Szal alakulj át.

Grothot az 5.13 ban találod, a Red Hammer Tribe-ben.
    Ott figyelj, mert van egy zárt ajtó, ahol egy nagy sárga dög fordító embert szeretne a goblin, vagy miaszösz nyelvhez. Ezt a figurát az 5.9, ill 5.14 környékén találod, a fickó ilyen lénynek hiszi magát. Tök gyagyás, de ha most elmész hozzá, veled megy fordítani, és kapsz egy halom tapipontot, meg a szemnél skillkönyveket. Ezután dumálj a barlang másik oldalában a Grothal - ez a dögök fővezére, és ha nem nyalod a talpát, akkor rádront. Asszem az a legjobb megoldás ha hidegre teszed, különben egy halom külditől elesel.
  • Cecameca
    Szia!

Ezt a konwledge italt hol találtad pontosan?

Stone flying fortressében nekem sehogy sem sikerült bejutnom a hajóroncsba, pedig próbáltam, lehet hogy inkább valami bug, nem? Beszorult véletlenül egy npc vagy ilyesmi...

Hú ez az orobas fjordsi barlang rémlik, de nem emlékszem pontosan...Ha tudod a barlang nevét, akkor megnézem a mentések közt megvan-e.

Nekem is van függőben pár dolog:
    -az egyik a Gremory család ládája, megnéztem a gamempire térképén hol kellene lennie, de abszolúte nem találom
    -egy darab banditavezérrel nem sikerült még leszámolnom orobas fjordsban, a neve nem jut eszembe, de a küldi szerint "valahol a grottokban kell lennie"...na most ha a grotto vízalatti barlangot jelent, mint a Morrowindben, akkor olyat nem találtam, ha normál barlang akkor meg hol a hekkben lehet, szerintem nem hagytam ki egyet sem....Mondjuk van egy olyan Bandit Lair nevű, ahol a járat egyik végében valamilyen erőtér elzárja az utat, és amögött van egy csomó ellen, de ide meg nem tudok bejutni. :P
  • mindero
    Hát jó kérdések.

Fogalmam sincs egyikről se sajnos.
  • Ace McCloud
    Sziasztok!

Óriási a játék, és meglep hogy egy régi p4 3ghz. gépen is tűrhetően elfut. Ellenben találtam pár dolgot, amivel nem jutottam düllőre.
    Amennyiben tudtok, kérlek segítsetek!

Találtam egy knowledge italt, de ha megiszom sem történik semmi.
    Tudja valaki, hogy mit kell vele csinálni??

A stone's flying fortress-ben találtam egy lezuhant hajót, amibe részben be lehetett jutni.a belsejében volt egy ellenség, de oda nem tudtam leugrani, mert mindig kiestem. Felül, elöl lehet valamennyire bemenni, ahonnan van némi rálátás a belsőre, de a mozgás korlátozva van. Ennek ismeritek a titkát??

Az Orobas fjords-ban van egy barlang, ahol egy húzókaros szerkezethez a kart a pálya másik végén lehet összeszedni. itt egy terem van, aminek a 2/3 nál leomlott kövek zárják el a terem harmadik harmadát. Ide hogy lehet bejutni??
  • Jocisan
    Sziasztok!

Divinity 2: Flames of Vengeance - Első Infók, képek.....

Itt nézelődhetsz!

Nagyon várom! Nyami!
  • mindero
    Váááááááá!

Végre egy játékhír ami izgalomba tud hozni. (Witcher 2 mellett persze)
  • wedge31
    Jön a kieg Divinity II: Flames of Vengeance cimmel.

A várható tartalma :

- 15 hours of gameplay
    - many optional quests
    - mindreading is more important and is needed to complete at least some quests
    - interesting non-combat oriented quests (e.g. in one quest you're supposed to give a theatrical performance)
    - better interface
    - better AI
    - better graphics (DirectX 11 support)
    - you will be able to export your character from the original Divinity 2 or start a new one
    - skill trees will be expanded

• Cecameca
    Jaaj, akkor az az a fickó lesz, aki goblinnak mondja magát..
  • mindero
    Nem hagytál ki semmit.
    Ha kell akkor elmondom mit kell csinálni. Highcliff fele keresgélj (kis falu a goblinoktól hemzsegő út végén, a légikikötő előtti elagazkodástól balra.)
  • Cecameca
    Jaja, azt tudom, meg már futólag át is néztem, csak hát elég jó volt a légvédelmük, úgyhogy nem erőltettem. :D
    Csak ez a goblin küldi nem hagy nyugodni....na mindegy, van még pár ezen kívül is, ami félbemaradt, pl Orobaj fjords elején a sziklafalon levő Black Ring bázisban van egy kalitkába zárt figura, hozzá sincs kulcsom például. Meg onnan nem messze a bandita barlang végén egy erőtérrel lezárt résszel sem tudok mit kezdeni...
    Aztán lehet, hogy ezek csak köv. végigjátszásnál oldódnak meg, mert bizonyos cselekedeteid hatnak másokra, szal nemtom. Talán tényleg jó lenne összeállítani egy mellékküldi listát támpontnak, nem?
  • grebber
    Sajnos nem és magyarítás sem készül még :(
  • Sir Quno Jedi
    Brvalley már odalett, de sárkányként át lehet menni kitakarítani, érdemes is.