1414
-
steweee #1374 semmit, indítom és fekete képernyő. közben forgatja a lemezt... előtte annyi volt, hogy kérte a serialt, amit beírtam, ellenőrizte neten, és onnan indított volna elsőnek. tegnap vettem az 576-ban -
#1373 Mi az, hogy nem indul? Mit ír ki? -
steweee #1372 nem indul az eredeti lemezzel ez :Divinity 2: Dragon Knight Saga
physiX, dirX, adobe meg faszom minden legújabb. mi lehet a baja ? -
#1371 Elkészültünk a Divinity 2: Dragon Knight Saga magyarításával, ami innen tölthető:
Magyarítás
Külön telepítőt kellett készítenünk az eredeti és a tört verziókhoz is, ezért mindenki értelemszerűen azt töltse, amilyen játéka van;) -
steweee #1370 http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=PC&ClearSession=1
na azt hiszem megveszem. 2.000et megér -
#1369 A Dragon Knight Saga = Divinity 2: Ego Draconis + Flames of Vengeance kiegészítő egybegyúrva. -
#1368 Lájk :)
Bár egy apró(lehet hülye) kérdés,hogy ez a Dragon Knight Saga egy kiegészítő? Alap DivII nélkül is elindul? Vagy hogy is van ez? -
#1367 Egy kis meglepetés, amíg a fordításra vártok:
http://www.youtube.com/watch?v=iXtWwdnccMg -
#1366 Mivel "egy és ugyanaz a 2 game" csak kiegészíti a másikat így igen! -
#1365 Abban benne lesz az Ego Draconis magyarítása is? Mert akkor azt még kivárom. -
#1364 Nem értem miért akarod azt.Hamarosan elkészül a Dragon Knight Saga-hoz.Most megy a tesztje. -
#1363 Az nem megoldható, hogy a Dragon Knight Sagával mennyen az Ego Draconis magyarítása? -
GOAAL #1362 Végzet templomába mentem be 9. szinten, és rámentettem, viszont a végén a csávó folyton feltölti az életét, kimenni meg nem lehet, tud valaki jó ötletet? -
bendáj17 #1361 Nagyszerűen hangzik ki fogom próbálni. -
#1360 Hamarosan, Ardea már átküldte az összes szöveget, én még bűvölök rajta egy picit ;) -
ricsa008 #1359 1000 köszönet!!!
és mikor lesz publikálva a fordítás -
bendáj17 #1358 de frankó ezer köszönet. -
#1357 Elkészültünk a Dragon Knight Saga fordításával, mi több, végre az eredeti játékkal is működni fog!
Tehát irány a bolt, 1990 forint nem fog senkit a földhöz vágni (1790 a CD Galaxisban). -
rosti #1356 A párbeszédek feliratát fel lehet valahogy nagyítani mert már nagyon kigúvad a szemem. -
#1355 Megoldódott közben.
Felhívtam a supportot és kiderült, hogy patchelés után nem lehet aktiválni(!). Úgyhogy uninstall->aktiválás->patch segített.
Viszont eléggé szaggatott a játék, meg már az első sarkon fagyott. Neten igen furcsa megoldást találtam rá, de működik!
A saját eredeti, jogtiszta játékomat feltörtem egy letorrentezett exe-vel, és azóta tökéletesen működik. Szerintem fölösleges lenne véleményezni... -
#1354 Próbáltad kötőjelekkel-kötőjelek nélkül? Néha van olyan, hogy nem lehet eldönteni 0 vagy O a jel. -
#1353 Sziasztok!
Most vettem meg CDgalaxisban a játékot.
Beírom a borítón levő serialt, és:
Serial invalid!
Make sure that you typed in your Serial correctly!
Jól írtam be a karaktereket, figyeltem a nagybetűkre és a kötőjelekre...
:/ elég elszomorító helyzet. Mi lehet a gond? -
rosti #1352 Sötétsék barlangjában nem a padlon lévő kapcsolokal kel valamit ügyködni,hogy megszünjön az pajzs.Lehet valami oldalágon kellene kutakodni kapcsoló után. -
rosti #1351 Rég űtötem ,de nem csak a könnyv helyét mondja el.1 barlangba ahol kifelé jövet full tápos lényekkel kel hadalni? -
#1350 Ha valaki még érdekelt a végigjátszásban, itt tessék elolvasni:)
Divinity 2: Ego Draconis Végigjátszás
-
imilee #1349 Sziasztok!
Lusta vagyok utánaolvasni ezért krdezem meg inkább. A játék hova teszi a mentéseket. A választ előre is köszönöm. -
#1348 Miért van az hogy csak egy fekete képernyőt látok amikor belépek a játékba?? A szövegeket látom meg minden de a játékot nem :S -
csabika1982 #1347 Tárgytalan megvannak -
csabika1982 #1346 A trollos feladatot megcsináltam,az volt az első,hogy beléptem a faluba most körbe jártam mégegyszer beszéltem 1 Beatrice nevű nővel és ő adta a feladatot,hogy kiszáradt a kút nézzem meg és oda adta az ajtó kulcsát.
Köszi a segítséget. -
lexi1004 #1345 Ha jól emlékszem a magas csarnokos, tehát a 2. képed, nem messze onnan van egy kút, és azon kell lemenni :D De lehet hogy nem így van :( régen játszottam vele. Azt hiszem valaki ad valami olyasmi küldit, hogy a barlangból trollok vagy mik jönnek elő és azt kellene megoldani.
Sajnos a többire nem emlékszem... Remélem azért segített valamit, ha semmi haszna akkor sorry. -
csabika1982 #1344 Sziasztok,segítséget szeretnék kérni már a végén tartok a játékban de mielött belépek a Visszhangok Csarnokába ezeket szeretném még megoldani belinkelek pár képet talán így könnyebben visszaemlékeztek.
Ezek a feladatok:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/14/divinity2_2011-04-14_10-02-53-54.jpg
Ez a Magas csarnok szentélyénél található ajtó amin nem tudok bemenni:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/14/divinity2_2011-04-14_10-10-01-54.jpg
Ez pedig a Sötét barlangban van:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/14/divinity2_2011-04-14_10-12-41-81.jpg
Térkép:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/14/divinity2_2011-04-14_10-25-57-89.jpg
Köszi előre is.
-
#1343 Megmentettem Elfrith et, elméletileg tőle kéne kapjak egy könyvet amivel elállitom a szelet a gyertyák körül. akkor ott mesélt is valami könyvről meg utána is a faluban reméli hogy hasznomra vált, de nekem nincs sehol az inventorymban :S ilyenkor mit lehet tenni? -
bendáj17 #1342 igen a Saga az alap meg a kieg egyben :) -
krisztajo #1341 Bocsi úgy látom rosszul fogalmaztam. Csak a SAGA-hoz lesz magyarítás.
De az ugye az alap+ Flames of Vengeance kieg.
Szóval ha így nézzük igenis lesz magyarítás ahhoz is, csak 2 in 1. -
bendáj17 #1340 lostprophet ezt írta: "Kiegészítőhöz (Flames of Vengeance) nem lesz külön magyarítás, csak a DKS-hez." -
gerro #1339 köszönöm
kieggel inkább megvárom magyarítást, nem mindent érteni angol -
krisztajo #1338 Bocsi az elejét spoilerbe szerettem volna, úgy látszik nem jött össze.
-
krisztajo #1337 [spoiler Azt hogy győzött-e még nem tudni (mindenesetre közel áll hozzá).
Egy biztos elég jól megszívattak, hiszen annak az ölebe voltál végig aki ellen harcolni akartál.
Egyszerűbben megfogalmazva nagyon sz@r lett a játék vége![/spoiler]
A kieget mindenképpen érdemes beszerezni!
Egyrészt mert úgy tudom az alap végétől folytatódik elég komoly játékidővel, másrész majd ahhoz is készül fordítás!
-
gerro #1336 hali
most fejeztem be a gamet, de történet biztos nem állt össze teljesen, nemtom..
itt most a gonosz győzött?
Flames of Vengeance részt érdemes beszerezni? -
Kallahiosz #1335 Reloded-et töltöttem le.
Az most a jelenlegi gázom, hogy az 1.03 as pech nem illeszkedik a programomhoz.
Pedig a Divinity 2: Ego Draconis v1.03 UK/Italian/Spanish Patch es pecsem van.
Ötlet vagy link???????