1414
-
Cecameca #734 Mármint most hol ennyi, mikor?...bocs lemaradtam, de tutira meg kell vennem, úgyhogy ha lesz egy direkt link a rendeléshez, azt megköszönném. :)
Épp a múltkor néztem a két nagy gamerbolt oldalán, ott még nem volt semmi, azért kérdem, hol lehet pontosan hozzájutni majd. -
steweee #733 miből lehet rosszabb így a dolog ? ? ? -
Indigo #732 Ha ez is ilyen közép-európai szutyok lesz, akkor nem kell. -
Indigo #731 Mármint aki lewarezolta... Vagy esetleg külföldről rendelte... -
foxxi #730 Igy simán én is megveszem -
steweee #729 na, sztem ez korrekt ár érte, a hazai jövedelmi viszonyokat figyelembe véve. így én is megveszem -
#728 Ennyit nekem is megér... -
#727 Sevenm honlapjáról! -
Was #726 Azt hiszem ennyit nem sajnálok érte. Honnan az info? -
#725 Divinity 2 - The Dragon Knight saga!
Tervezett megjelenés: 2010. november
A Divine Divinity II összkiadása, amely tartalmazza az alapjátékot és a Flames of Vengeance kiegészítőt, így egy továbbfejlesztett grafikusmotort, alaposan hibamentesített játékot, több mint 60 órányi kalandozást és mintegy 180 küldetést kapunk
nyelv: angol
Tervezett ár: 2990 Ft -
#724 Lehet vágni a centit!
Körülbelél egy hét (tesztidőszak) és mindenki magyar Divinity 2-vel tolhatja. -
#723 SÜRGŐS FELHÍVÁS!
Ha valaki rendelkezik akármelyik nyelvü Divinity 2-vel (akár eredeti, akár nem), és a játék NEM angol nyelvű, az legyen szíves, a magyarítás kedvéért TÖLTSE fel a DialogData.dv2 fájlt (amit nagy valószínűséggel a data/Win32/Packed mappában talál) valahova és linkelje be ide vagy
e-mailben nekem (brekiking18(kukacka)gmail(dot)com.
Előre is köszönjük:)
Tehát várunk francia, orosz, német, spanyol nyelvű DialogData.dv2 fájlt, reméljük a német mellett egy másik nyelven is sikerül valakinek feltöltenie. -
Cecameca #722 Elvileg októberben. Lejjebb írtam #705 hsz-ban, hogy dobozos verzió is lesz, stb. -
fnorbi89 #721 Üdv.
A kiegészítő angol nyelven mikor jön ki??? A német ugyan már megvan...
-
#720 Ugyanolyan verziójú és nyelvű kell ,hogy működjön a savegame. Már írtuk, hogy semmi köze a codechez, nem segít. -
Bleach2 #719 Ezt írja ki a mentéseknél: lanquage incompatible savegame
Pedig a kissebb verziójú is angol volt... -
Bleach2 #718 Bármilyen codec jó hozzá?
Ha nem melyik az amelynél kissebb az esélye a videók akadozásának? -
Bleach2 #717 A kissebb verziójú mentést nem ismeri fel...
Valamit lehet tenni ellene.. -
#716 Nincs olyan, sajnos elég bugos a játék. De hamarosan angolul is kijön a kiegészítő és akkor már remélhetőleg ezt is kijavítják.
Igen, haladunk a magyarítással:) -
Bleach2 #715 Van valakinek a játék 1.3.13.100 verziójához mentése?
Ha van küdje el légyszi a [email protected] e-mail címre -
#714 Csak keresni kell!
Isohunt
Piratebay -
#713 az alap játékhoz torrentet tudtok adni?
Én nem találtam... -
Bleach2 #712 Tudtok olyan torrent-et ajánlani a játékról ahol a videók nem akadoznak... -
#711 Nem lehet. -
Bleach2 #710 Meglehet azt oldani, hogy a német hang angol legyen?
-akkor is ha nem találom a sound mappát?- -
fnorbi89 #709 Először állítsd be az intézőbe vagy a total commanderben hogy lássa a rejtett mappákat illetve fájlokat!
Dokumentumok\Felhasználói neved\Local Settings\Application Data\Divinity 2 -
Bleach2 #708 Hová menti le a játék a mentéseket... -
fnorbi89 #707 Sziasztok! Leszedtem a kieget, ki is próbáltam! Szebb lett a grafika és valamivel stabilabb is lett a játék, igaz hogy tört verzióval játszom!
Ha a karakterünk álló helyzetben van körbe tudjok egérrel forgatni a kamerát így megcsodálhatjuk a karinkat szemből is!
Magával a kiegészítővel illetve a sztorijával nem sokat játszottam, az nem tetszett benne hogy női karaktert választva az előzmény videóban férfit mutat de mindegy!
Képeket majd töltök fel! -
fnorbi89 #706 Így van! Mivel én a német verzióval játszom ezért majd ha leszedtem a kieget, akkor kipróbálom milyen illetve arra hogy mennyivel lesz szebb és stabilabb!
Sokáig nem játszok vele mert nemsokára úgy is kész lesz a magyarítás és vissza teszem az angol verziót!
-
Cecameca #705 Most hirtelen nem találom a linket, de elvileg októberben lesz angol verzió, dobozosból lesz javított alap+kieg kiszerelés is, csak azt remélem forgalmazzák majd itthon is.
Szerencsére múltkor nem jutottam el odáig, bár már majdnem megvettem az alap dobozost, de ezek szerint jobb tartalékolni az erőforrásokat októberig. :) -
mrmonkey #704 Sziasztok! Ha jól láttam elérhető (w@rez) a Flames of Vengeance német verzió illetve a német alapjátékhoz!
http://www.dl4all.com/games/385903-divinity-ii-flames-of-vengeance-2010geradd-on.html -
fnorbi89 #703 Igen íjásszal szerintem is könnyebb távol tudok maradni az ellenségtől és eltudok oldalazni bizonyos lövegek elől! Nekem sem tettszik a német nyelv de a német verzióval játszom nem írom megint le hogy miért.
Na szóval jöjjön a kieg mert rendívül szerethető ez a játék!!!
-
#702 Ha megnézed a topic elejét szinte mindenki ijászal tolta végig elsöre nem tudom mi nehézségük lehet vele nekem nem volt semmi gondom. -
#701 Engem konkrétan kiráz a hideg a német nyelvtől/hangzásától.
Pedig, kismillió gyönyörű dal(műve)t, irodalmi alkotást köszönhetünk ennek a nyelvnek... de hát ez van.
-
Cecameca #700 Látom júli 30. a mejelenési dátum, de gondolom az még csak a német verzió lesz, az angolra biztos várni kell.....Mondjuk én mindkét nyelven játszottam vele, de németül nem szeretem, eleget beszélem azt foglalkozás körében a turistákkal, rpg-ben elég illúzióromboló. :D -
#699 helyesbítek, a magyar oldalon írták, hogy ne használjunk íjjat!
tényleg izmos lehet az íjjász ha találunk jó íjjat, jó tápokat hozzá, és persze felnyomjuk a robbanó nyilat amennyire csak tudjuk. -
#698 üdv!
Huh, most játszottam végig másodszor, nagyon élveztem :)
Valamilyen külföldi oldalon írták, hogy ne legyünk íjjászok semmi képpen sem, csak az elején. Hát én szeretek néha az árral szembe úszni, szóval végig vittem a játékot íjjásszal, és azt kell hogy mondjam, sokkal egyszerűbb is és sokkal szórakoztatóbb is volt.
A végénél bekaptam egy giga védekezés potit, felturbóztam az egyik skillel (asszem spirit of ranger, de nem biztos) magam, és 2. neki futásra sikerült egy pillanat alatt leszedni az utolsó tápos egységeket.
Szóval csak ajánlani tudom az íjászt, és várom a kiegészítőt.
Csak azt sajnálom hogy elég kevés tárgy van, nem nagyon lehet találni unique vagy epic cuccot, és hogy nincs több set. Meg lehetne tényleg olyan tipikus egyedi cuccok, mint mondjuk a diablóban, ami nagyon ritkán esik, de az viszont nagyon tápos. -
#697 Eredeti játékkal még annyira sem akad, egymagos procimon Extreme-n elfogadható sebességgel fut:) -
fnorbi89 #696 Az jó lenne ha megszünne az akadozás!
Én a német verzióval játszom és úgy vettem észre mintha azon NEKEM nem akad olyan mértékben ugyanazon beállításokon mint az angol! -
#695 Alapjátékra kell telepíteni. De teljesen új motorja lesz, így TALÁN végre megszűnik az idegesítő akadozás.