1414
-
#774 Fene se gondolta, hogy fel kell kúszni egy hegycsúcsra :-)
köszi.. -
#773 A goblinos rész közepénél választja ketté a területet egy szikla, arra kell felugrálnod. :) -
#772 Hatalmas segítséget találtam a neten: "egy sziklán" van a könyv most bogarászok minden kavicsot, nem lehet, hogy véletlenül elrepült?
-
#771 Skillnövelő könyvet hol lehet megtalálni a kezdőpályán?
A ládakulcsot megtaláltam a goblin tábortűznél, olvastam, hogy van valahol egy könyv, mielőtt elhagyom a települést jó lenne megtalálni, de hol kellene keresni? -
steweee #770 jajj,kezdem érteni a torrentes dolgot...
még nem jelent meg a saga, az átdolgozott kiadás, ugye ?
azért vár mindenki már arra. -
strebacom #769 Nem bánom hogy megvettem jó game...... -
#768 Állitólag a saga grafja majd rátesz még egy lapáttal erre a látványra. -
Gery Sniper #767 Tudja valaki hol lehet megtalálni a játék mentéseket, vagy uninstall esetén megmaradnak? -
steweee #766 idétlen...
működőre gondoltam...
a torrent-finder kidob nagyon sok jó találatot, de vhogy mégse akar egyik se indulni. nem értem, tegnap lehúzta egykét óra alatt így más dolgokból vagy 2 gigát -
strebacom #765 Szép grafja van, ja és köszönet LP-nek a magyarításért....ha nincs az mp.hu akkor kihagytam volna ezt a gyöngyszemet...de igy neem...
-
strebacom #764 -
#763 link -
steweee #762 vki priviben egy működő letöltési linket ? -
Htjet #761 Én is most kezdtem, és nagyon jó lett magyarul a játék :)
Hasznos oldal az elakadóknak:
Végigjátszás De csak óvatosan vele :) -
strebacom #760 Hali!!
Mivel magyar lett a játék,no gondoltam végigtolom, de elakadtam, illetve, lehet bug, mikor az elején kikérdezem az embereket, hogy láttak e sárkányt, és ezt elmondom a csajnak, akkor kapok kulcsot a templomban levö ajtóhoz, ott elvégzem a küldit, és mikor kijövök a csaj kéri a kardot, és mondja, hogy én nem mehetek velük, na utánna mit kell csinálni, mert semmi küldit , nem ad????
Köszi a segitséget!! -
#759 Nálam megy normálisan. -
#758 Ez a játék tényleg ennyire szarul optimalizált?
nicns vmi mód arra h ne szaggatva fussanak a karakterek? -
totya4 #757 És már ugyanonnan elérhető az 1.02-es magyarítás, mire megírtam volna egy hibát kijavították :) -
#756 Feltöltöttem a frissített magyarítást, letölthető a HUNosítókTeam oldaláról vagy a http://lostprophet.magyaritasok.hu oldalról!
1.01-es javítás:
-[JAVÍTVA]: Sassan párbeszédében hiba volt
-[JAVÍTVA]: Pár ékezet helyén kocka jelent meg -
#755 Oké már jó, köszi. :D -
#754 Igen, csak és kizárólag a RELOADED verzióval működik sajna! Az eredetin a SecuROM megakadályozza, hogy működjön.
1.03-as patchet nem elfelejteni felrakni! -
Indigo #753 Grat a munkához!
Akkor ez végül tényleg csak a tört/külföldi verzióval működik? -
#752 Patchel is így kezdted.
Itt megtalálod -
#751 Igen, gondoltam erre, ezért kerestem, de nem találtam. -
#750 1.03 hoz kell 1.03-as crack! -
#749 Na sikerült patchelni, de a magyarosítás után kéri a dvd-t. Esetleg valami újabb crack kell hozzá? -
#748 Á oké megvan hivatalos oldalon. Remélem jó lesz... -
#747 Aztán honnan szedjek olyat? Egy 1.03at találtam az 13mega. Linket tudsz adni? Googleval nem lehet méret alapján keresni. -
#746 Akkor nem jó patchel akarod patchelni ennyire egyszerű!
416MB-os a jó hozzá! -
#745 Reloaded verzióm van és patchelni nemtudom. Patchelném és azt írja:
Could't identify the installed version of Divinity II - Ego Dracoins. Debug: "f2339b7ff24edc24d96194d255bc9d09" -
steweee #744 mi is ennek pontosan a neve és mit is tartalmaz ? -
steweee #743 nos, kissé szörnyűnek tartom, hogy egy játék megjelenése után pár évvel lesz játszható, mire kinövi a gyerekbetegségeit, és pompázatos, kiforrot, bugmentes gém lesz belőle. no, eddig aki bele se fogott, mint én is, mostmár ideje lesz nekiállni.
sacred2-vel is ez a helyzet... -
#742 kell az 1.3-as patch hozzá és csak reloaded féle verzióval működik.
-
#741 Hi
Valamiért nem indul el a játék. Azt írja indítás után egyből, hogy:
The data is incompatible with this version.
Mi lehet az oka? -
mindero #740 Tök gyorsak voltatok! Gratula! -
#739 És igen, eljött a pillanat...
Fáradjatok a Letöltések menüpontba az oldalamon, a 100%-os magyarításhoz (illetve nemsokára a HUNosítókTeam oldalán is elérhető lesz a letöltés).
Telepítőt nem elfelejteni elolvasni!!:)
http://lostprophet.magyaritasok.hu
http://hunositokteam.weboldala.net -
petyac #738 Sziasztok!
Elkezdtem játszani a játékkal,és egy olyan próblémám adodott, hogy az ellenfeleket nem tudom kijelölni. Valaki tudna ebben segíteni? Csak közelharcban jelöli ki. Videókon láttam a kijelölést de nem tudom hogy csinálják. Válaszokat előre is köszi.
petyac -
#737 Honlap a játék új kiadásához.
És egy kedvcsináló trailer.
-
#736 Sevenm honlapján nézelődj! -
krisztajo #735 Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Csak nem rég kezdtem játszani de egy küldiben elakadtam.
Megtaláltam a három talizmánt (Dél, Kelet, Nyugat) és elolvastam a könyvet is.
De hol van a szobor ahová helyezni kellene őket?
Illetve mondjátok meg mit csinálnak azok a piros karokkal amiket szétszórva vannak, egyet a madásleses embernél, egyet meg a törzsi szentélynél találtam. Nagyon köszi!