Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
helikopteres küldetésnél vagyok. mozsárágyúkat kellene megtisztítani, meg felrobbantani.

nálam nem igazán akarja megjelölni a célpontokat. Valami gombot kell nyomni hozzá vagy? már 5x újrakezdtem a pályát.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

stardate
Hát BC2-höz tényleg kár volt kiadni azt a javítást, olyanokhoz nyúltak hozzá amihez nem kellett volna.De Moha-ba sztem jó lett az új patch mármint hozzájuk képest, sokkal élvezhetõbb lett a játék (többet is játszottam azóta vele).

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

<#eljen><#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

koschwarz
csak folytatják a hagyományt: minden patch-csel tovább rontanak a játékon.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sajna a DICE kissé szétesett, nem hogy a MoH patch lett szar, de a fõ müvûk a béka segge alá sülyedt játszhatóságot tekintve ( BF BC2 ). Lehet elgurult a gyógyszerük... kár!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

SubZero911
Úgy látom nem sokat raktak bele a javításba. Fedezék mögött folyamatosan leszednek, 1-1 helyzetben megint csak a véletlen dönt. Testre leadott lövésnél egyvégtében jönnek a +5 pontos HEADSHOT-ok.

Ha ez így megy vasárnap eladom az ACC-om 2500 HUF-ért.....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

bigapó
nem ezt értem alatta, hanem nincs akkora különbség, mint várnád. Nálam még mindig lövöm, de nem hal meg effektek vannak, HC-ben azért ez vicces...

The Matrix has you...

Smithwarden
Nem ertelek...
"Hardcore még mindig nem jó vagyis nekem nem fekszik"
Ha nem tetszik a harcore akkor miert azon jatszol...? <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

zotya10002
Ezek közül a map-ok közül hogy-hogy csak egyet lehet kipróbálni?

A többit a keresõ sötéten mutatja!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later...
Azt mondja meg nekem valaki,hogy miért dob ki a server állandóan ezzel a hibával?Minden tökéletes és még sem jó😞Tud rá valaki megoldást?Frissitek is folyamatosan...mert az EA Supportosok ezt irták rá....de a servere nem tudok felmenni😞Nagy ritkán egyszer sikerül..HELP!!!
sziasztok
bigapó
Nah, nálam nem sokat javult a játék összképe, még mindig vannak érdekes dolgok és szerintem lagg miatti faszságok. A keresõ viszont gyorsabban dolgozik szerintem. Kicsit jobban ment a játék, de a hardcore még mindig nem jó vagyis nekem nem fekszik. Szóval még lehetne javítani rajta, de már egy fokkal jobb.

The Matrix has you...

én mw 2 nél akkor buktam ki, amikor le lettem bannolva ok nélkül majd rá 1 hétre le lett véve + jött egy L4D2 gift + Iw tõl egy email hogy ezért meg ezért elnézést kérnek, csak mittom én milyen file-t nem annak néztek ami. Végülis jól jártam, de eléggé felbaszott állapotba keresgettem 1-2 napig hogy ez mégis miért azt végülis találtam egy cikket vmi angol oldalon hogy nem lesz gond mert leveszik szépen

mascarun
Na MW2 nél egyszer adtam ki magamból a rohadjanak meg dolgot! Akkor is én voltam a szar szemét! Ezen is látszik hogy senki nem fogadja el a másik véleményét! Nem kell magunkénak érezni. Elég ha felfogjuk hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkodik a dolgokról!
Sok tömegnyomorék!

bigapó
ki a szart érdekel, hogy mit mondanak, ha egyszer valami szar, akkor szar basszus. Ugyanez ment MW2-ben is, ki kellett adni magunkból. Na, akkor most szerinted jobb lett a patch-tõl?

The Matrix has you...

Achmed927
Benne van a videóban, hogy mi ez.

AMúgy megvan mi volt a gondom a multival. Xfire mûködése alatt nem indul a multi. :S Kikapcsoltam erre mûködik. VAZZEG !!

Prince23
Találtam egy új vidit, ez vajon mi? Hot zone a Clean sweephez? vagy mi ez ?

pisztácia
Jah, hogy milyen messzire lehet látni?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

nem, Fov ->Field of view

pisztácia
A fov akkor a fegyverek rángása? Hogy mennyire hord félre?
Mert ha ez, hogy hogy lehet ezt állítani? Amúgy minnél nagyobbra rakod, annál kevésbé hod félre? Vagy hogy van ez?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

kössz

a dokument end setingsbe a settings.ini-be lehet a legalján ott van hogy
........

Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false

Quality=high
VoipEnable=true

Effects=low
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=low
Bloom=low
HSAO=false
MSAA=0
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=2
Detail=custom
RenderAheadLimit=2
Fov=70

magamnak így van beállítva a FOV...

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

w126
amint összeált az aktív moh csapat,mehet a menet!

Mercedes-Benz&#174;

Hú én ismét megkérdezném az alap kérdéseket

Hogyan tudnám a Fov ot feljebb venni, illetve az fps-t kiíratni + korlátozni. Nomeg egy noramális Rate beállítás is jöhet ha van 😊

Nah végre az Opfor és a Coalition erõk örülhetnek , hisz a patch a javításokon kívûl tartalmazza a beigért 4 mapot,és a 2 új játékmódot.
ha lehet egy pár szót ejtenék a Mapokról..

Bagram Hanger

A Bagram Air Base a 70-es évek végén az orosz invázió óta kulcsfontosságú stratégiai szerepet játszott. Most az elit koalíciós erõknek kell védeni és az OPFOR egységeként éjjel beszivárogni. Az éjszaka lehet a legjobb barátod vagy a leghalálosabb ellenséged , ahogy becserkészed az ellenséget a sötét sarkokban itt a hangárban.

Khyber Caves

Nagy Sándortól a napjainkig számtalan katonai parancsnok próbálta meg keresztezni a Khyber Passt melyik hozza kapcsolatba Közép-Ázsiát a Szubkontinensel. A koalíció egy elit egysége az üzemeltetõk tûz alatt találják magukat, ahogy átkutatnak néhány barlangot a régióban és szemlélik az öreg mondást, hogy minden kõ a Khyberben vérben ázott át.

Hindu Kush Pass

Sok terület Afganisztán kap vissza, egy hosszú és erõszakos történelmi idõbe , ami több ezer évre nyúlik vissza. A hindu Kush nem kivétel, és ez a kicsi terület a régióban nehéz harcok helye, amikor a koalíciós erõk és OPFOR összeütköznek egy erõszakos támadásban.

Korengal Outpost

Kis koalíciós logisztikára alapoznak a Korengal völgyben,másnéven a halál völgyében veszélyes csapda válik OPFORként.A harcosok megpróbálnak fõ hadsereg-személyzeteket ütni. A katonák minden erõt és helyet igénybe vesznek, ahogy a golyók sûvítenek a fedezékek közelében.

ui😞bocs a néhol hülye fordításomért)

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Nem csak már alig merek írni valamit😊 Tetszett nekem a játék, csak mikor kiakadtam a régebbi hibákon, akkor idejöttem sírni, hogy sok a hibája, meg kéne már a beígért patch, és pát embernek ebbõl az jött le hogy csak fikázom a game-et, pedig csak az idegesség beszélt belõlem. Most megfogadtam, hogy játszok, és mindenki örül. Véleményem, meg inkább nem írom le. 😊

Tower Guard
Okés! Köszi szépen!
Látom a medalt is tolod te is 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Forrest Tomee
Sziasztok!

STEAM-en vettem meg a játékot tegnap, de letöltés után a multi része nem indul el csak a SP. Olvastam a steam fórumokon, hogy másnak is van ilyen hibája követtem amit ott javasoltak, de semmi. Itt van valakinek ötlete?

bigapó
hmm, 1 map után még ne adj neki ennyit, de jó olvasni, hogy azért változott a játék képe. délután megkukkantom vagy még alvás elõtt reggel😊

The Matrix has you...

Smithwarden
Nekem csak 1 mapra volt idom eddig a patch utan, de ugy nez ki amit remeltem a patch-tol azt osszehoztak benne.
Erezhetoen lassult a jatek.
Nem olyan "durvan porgos" mint elotte, de pont amiatt mert nem halok meg szinte minden lepes utan egy egyloveses snipertol vagy norecoilos sorozattol.
Altalaban van kis esely taktikazasra/fedezekbe ugrasra ha gyorsan reagal az ember vagy persze ha nem hatba vagy fejbe lonek pontosan.
Igy kellett volna a 2. betat es a veglegeset is kiadni kb.
Na majd meg azert tesztelgetem, de eddig kb 4/10-et adtam volna a (multi) jateknak, most kb 7.5/10-et.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bigapó
Most ilyen jó lett, hogy azóta be sem dugtad ide a zarcodat? 😄

The Matrix has you...

Na játszottam 1,5-2 órát. Háát eddig nekem nagyon bejön. Bár az már most feltûnt hogy ugyan úgy mint Bc2 ben vannak golyóálló terminátorok

stardate
Van kedvetek majd vmikor nyomni egy fun war-t velünk?

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Sziasztok!Valaki fel teszi a patch helyét ahonnan le lehet tölteni normálisan?Sajna nekem meg szakadt a letöltése😞és nem tölti le újból a game.Köszönöm szépen!
hihi Vail -nak hála amint lejön a 12 giga én is csatlakozok hozzátok 😄

w126
Jóestét urak!!ú

Ha valakinek van kedve,mi klánban toljuk,és a clanbase.com-on.
Bárkit szívesen látunk a csapatba,feltétel nincs,rendszeres regisztrál harcokat nyomnánk (bár sokan itt ismerik a cb-ét,és a versenyszerû játszást).
Azért annyi még is lenne feltétel,il kérés,hogy ha valakinek van kedve belépni hozzánk,csak akkor tegye,ha nagyából azért aktív tud lenni.

MSN: [email protected]

TS: teamspeakszerver.hu:8821 (pw: bobas)

Mail: [email protected]

Üdv: Sm@fu.

Mercedes-Benz&#174;

bigapó
ja, ma volt egy nagyon béna esetem. 2 centivel mögöttem robbant az RPG rakéta, de nem haltam meg, még csak sebesülésem se lett, viszont annyira meglepõdtem ezen, hogy utána kinyírtak sima fegyverrel 😊
örülök, hogy bejöttem dolgozni és nem tudom milyen lett a patch 😊 tisztára happy vagyok 😄

The Matrix has you...

bigapó
nálam sem volt ilyesmi. az, hogy multiban megakadok a pixelekben már meg sem lep 😄

The Matrix has you...

Prince23
Nálam egy bug sem fordult elõ, le is kopogom kétszer

bigapó
Nem, de kezd elölrõl a pályát, elvileg jó lesz. eddig minden ilyenféle bug nem jött többször elõ.

The Matrix has you...

Tower Guard
"megáll"

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Hát nálam megûll a játék az 1. fejezet vége felé mikor ki kell szabadítani az épületbõl egy társunkat, be kellene rugnom az ajtót, de nem jelenik meg az ajtónál az a kis jel amikor az f-et kellene nyomni, hiába nyomogatom semmi, a játék végülis megy tovább csak ott nem tudok továbbjutni :S

Valaki találkozott ilyen buggal?

pisztácia
Na, már új mapon is mentünk. Bagram hangar, és olyan mint a cs, utolsó emberig megy, majd új kör kezdõdik. Vagyis közben nincs respawn.

Prince23
Gratulálok DICE! Bazi nagy kemper háborút képvisel a Clean Sweep. Nem hogy tenne valamit ellene, de még támogatják. ezt a játékmódot csak kemperkedéssel lehet játszani nincs mese.😛

patchaou

Jaa, hogy multiupdater megoldja <#miaz>
Jövõhéten veszek új vga-t, addig is nem volna valakinek ötlete, hogy hogyan vegyem le 800*600-ra a felbontást?

Bocs a dupláért

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
És merre található az a patch? Én nem találom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Prince23
Hm, márt szedem is

És megjelent a patch. Lehet frissíteni. Na nézzük milyen lett...D

Frank99
Végigtoltam a SP-t, de mivel jön a Black Ops, ezt nem fogom multiban tolni, akinek kell, 5500,- Ft elõre utalással (és akkor én fizetem a postát) ELADÓ a game! Nem indítottam sem TIER-s, sem pedig online játékot, tehát fel lehet újra rakni.

érdeklõdés privátban!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tower Guard
Akkor most ennek a része Operation Anaconda?
Mert csak simán Medal of Honorozzák.