Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam nem igazán akarja megjelölni a célpontokat. Valami gombot kell nyomni hozzá vagy? már 5x újrakezdtem a pályát.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha ez így megy vasárnap eladom az ACC-om 2500 HUF-ért.....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
The Matrix has you...
"Hardcore még mindig nem jó vagyis nekem nem fekszik"
Ha nem tetszik a harcore akkor miert azon jatszol...? <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A többit a keresõ sötéten mutatja!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Azt mondja meg nekem valaki,hogy miért dob ki a server állandóan ezzel a hibával?Minden tökéletes és még sem jó😞Tud rá valaki megoldást?Frissitek is folyamatosan...mert az EA Supportosok ezt irták rá....de a servere nem tudok felmenni😞Nagy ritkán egyszer sikerül..HELP!!!
The Matrix has you...
Sok tömegnyomorék!
The Matrix has you...
AMúgy megvan mi volt a gondom a multival. Xfire mûködése alatt nem indul a multi. :S Kikapcsoltam erre mûködik. VAZZEG !!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Mert ha ez, hogy hogy lehet ezt állítani? Amúgy minnél nagyobbra rakod, annál kevésbé hod félre? Vagy hogy van ez?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
........
Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
Quality=high
VoipEnable=true
Effects=low
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=low
Bloom=low
HSAO=false
MSAA=0
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=2
Detail=custom
RenderAheadLimit=2
Fov=70
magamnak így van beállítva a FOV...
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Hogyan tudnám a Fov ot feljebb venni, illetve az fps-t kiíratni + korlátozni. Nomeg egy noramális Rate beállítás is jöhet ha van 😊
ha lehet egy pár szót ejtenék a Mapokról..
Bagram Hanger
A Bagram Air Base a 70-es évek végén az orosz invázió óta kulcsfontosságú stratégiai szerepet játszott. Most az elit koalíciós erõknek kell védeni és az OPFOR egységeként éjjel beszivárogni. Az éjszaka lehet a legjobb barátod vagy a leghalálosabb ellenséged , ahogy becserkészed az ellenséget a sötét sarkokban itt a hangárban.
Khyber Caves
Nagy Sándortól a napjainkig számtalan katonai parancsnok próbálta meg keresztezni a Khyber Passt melyik hozza kapcsolatba Közép-Ázsiát a Szubkontinensel. A koalíció egy elit egysége az üzemeltetõk tûz alatt találják magukat, ahogy átkutatnak néhány barlangot a régióban és szemlélik az öreg mondást, hogy minden kõ a Khyberben vérben ázott át.
Hindu Kush Pass
Sok terület Afganisztán kap vissza, egy hosszú és erõszakos történelmi idõbe , ami több ezer évre nyúlik vissza. A hindu Kush nem kivétel, és ez a kicsi terület a régióban nehéz harcok helye, amikor a koalíciós erõk és OPFOR összeütköznek egy erõszakos támadásban.
Korengal Outpost
Kis koalíciós logisztikára alapoznak a Korengal völgyben,másnéven a halál völgyében veszélyes csapda válik OPFORként.A harcosok megpróbálnak fõ hadsereg-személyzeteket ütni. A katonák minden erõt és helyet igénybe vesznek, ahogy a golyók sûvítenek a fedezékek közelében.
ui😞bocs a néhol hülye fordításomért)
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Látom a medalt is tolod te is 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
STEAM-en vettem meg a játékot tegnap, de letöltés után a multi része nem indul el csak a SP. Olvastam a steam fórumokon, hogy másnak is van ilyen hibája követtem amit ott javasoltak, de semmi. Itt van valakinek ötlete?
The Matrix has you...
Erezhetoen lassult a jatek.
Nem olyan "durvan porgos" mint elotte, de pont amiatt mert nem halok meg szinte minden lepes utan egy egyloveses snipertol vagy norecoilos sorozattol.
Altalaban van kis esely taktikazasra/fedezekbe ugrasra ha gyorsan reagal az ember vagy persze ha nem hatba vagy fejbe lonek pontosan.
Igy kellett volna a 2. betat es a veglegeset is kiadni kb.
Na majd meg azert tesztelgetem, de eddig kb 4/10-et adtam volna a (multi) jateknak, most kb 7.5/10-et.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Ha valakinek van kedve,mi klánban toljuk,és a clanbase.com-on.
Bárkit szívesen látunk a csapatba,feltétel nincs,rendszeres regisztrál harcokat nyomnánk (bár sokan itt ismerik a cb-ét,és a versenyszerû játszást).
Azért annyi még is lenne feltétel,il kérés,hogy ha valakinek van kedve belépni hozzánk,csak akkor tegye,ha nagyából azért aktív tud lenni.
MSN: [email protected]
TS: teamspeakszerver.hu:8821 (pw: bobas)
Mail: [email protected]
Üdv: Sm@fu.
Mercedes-Benz®
örülök, hogy bejöttem dolgozni és nem tudom milyen lett a patch 😊 tisztára happy vagyok 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Valaki találkozott ilyen buggal?
Jaa, hogy multiupdater megoldja <#miaz>#miaz>
Jövõhéten veszek új vga-t, addig is nem volna valakinek ötlete, hogy hogyan vegyem le 800*600-ra a felbontást?
Bocs a dupláért
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
érdeklõdés privátban!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak