Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
még megfontolom a cserét, de már mással kezdtem errõl beszélni :)

The Matrix has you...

bigapó
amit beállítol neki, alapból egér középsõ gombja.

The Matrix has you...

Add el nekem egy Bc2 ért :)

zoliii
mivel lehet füst gránátot dobni PC-n?

Ugyanez.

bigapó
ja, ne foglalkozz vele, teljesen random az egész, semmi köze nincs sokszor a játékban nyújtott teljesítményedhez. Néha csodálkozom, hogy mire fel kaptam +17-et, aztán meg mérgelõdök, hogy levon 61-et!! mikor semmit nem csináltam máshogy, de mondjuk nem szedtem le bombát, kb ennyi...
úgyhogy Én már szarok bele, várom a patch-et, ha azzal sem lesz jobb, akkor felkerül a polcra és uninstall lesz...

The Matrix has you...

Szerintem erre senki se tudja a választ... Nekem volt olyan, hogy 16/7-es statom volt, hívtam vagy 5-ször defene KS-t, nyert a csapatunk, és vmi 30 körüli pontot vont le...

Vádá
Azt tudja valaki hogy a skill pontokat miútán kapjuk ? Annyit kiderítettem :) hogy ha nyer a csapat +10 pont többire valami ötlet?

Voodoo

bigapó
mindenképpen buknék rajta szerintem, de legalább egy kevésbé rossz lenne. csak a bf2 stílusa meg egyáltalán nem jött be demo után, ennek igen.

The Matrix has you...

Köszi szépen.

Zs0lt1
fov=field of view.
látószög.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Attól függ hol. a Pc dome nál pl még mindig Ár: 9 990 Ft. De itt nem az árról van szó, hanem arról hogy valaki megvette X ezerért de mivel nem tetszik neki el akarja adni.
Namost X-50% ért jó esetben el tudod adni (vagy mégolcsóbban) és utánna még veheted meg a másikat ami érdekel (pl legyen bc2) ergo sokkal roszabbul jársz így mintha csak simán elcserélnéd, mert akkor lényegében mondhatjuk, hogy nem Moh-t vettél hanem Bc2-t.

Remélem azért érthetõ :D

bigapó
azt tudod, hogy Bad Company 2 már nem ér annyit, nagyjából felét. így nem túl tisztességes az üzlet, bár Én már gondolkoztam rajta, hogy elcserélem veled, de még megvárom a patch-et.

The Matrix has you...

bigapó
ez laggnak tûnik, futtass egy hálózati diagnosztikát, hátha talál abban is hibát, de egy defrag sem ártana, a gépen lévõ fájlok töredezettsége is fájhat neki vagy a részletességen vegyél visszább. csúnyább, de gyorsabb lesz.
olyan pályákon belül is elõfordul, hogy megakadsz egy kilógó fában vagy egy göröngyben. ami volt demo-ban is, Kunar Base, ott van egy ilyen rész, futsz és ha nem nagy ivben kerülsz akkor beleakadsz a földbe!! bazdmeg :DD ekkora szart régen adtak már ki, esküszöm :)

The Matrix has you...

Ha valakinek esetleg nem váltotta be a játék a hozzá fûzött reményeit akkor nálam becserélheti egy Bad Company 2 re vagy egy Css,Cs1.6,TF2,Cod6,Poral steam (egy accountba minden) accountra.

SubZero911
Probléma : nem tudok elõre haladni, olyan, mintha megakadnék folyton, miközben mozgok 1 mp. múlva máshol vagyok, a guggolás és a felállás közben eltelik 2-3 mp.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Akkor minek szidod?! Csendesen tedd ha már pénzt adtál érte <#ticking><#hehe> Vagy gyere, hagylak nyerni és akkor nem leszel idegbeteg <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Mi az a fov?

SubZero911
Mert megvettem <#vigyor2>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

akkor minek játszol vele?!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

skacok ,annyi a para hogy az ilyen (nem akarja adni a az igazságot , meg flashel össze-vissza )dologbol nem derül ki hogy mi lehet a hiba.talán ha leírnátok hogy milyen hibaûzenetet ír ki a gamme , vagy hogy maga a játék lelassul satöbbi , akkor valószerû jobban lehetne segíteni a gondokon.egyébként erõsen javalott pl:videókártya drv. update általába , vagy punkbuster ujratelepítés stb.ezek szoktak a leggyakrabban elõfordulni , de ha ez sem segít akkor ott az EA live suport .......pikk-pakk megoldódik minden gond....

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

A "flash-el össze-vissza" nem tudom mit takar, de ha az amire gondolok, akkor a V-Sync-et kapcsold be a Video-beállításokban. Nekem megoldotta az egyik gondomat.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

SubZero911
Hányinger ez a játék. Az mi a tökömtõl van, hogy megakadok elõre menetben, meg flashel össze-vissza? Driver probléma, vagy egyszerûen xar?

MrXL
A topic alján ide írd be a keresett szót, majd katt a mehet gombra : Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Achmed927
Hogyan lehet szóra rákeresni itt ? Kellene vmi punkbuster-es hozzászólás. :D

Vádá
Én sajna nem tudok segíteni de most már itt van minden infó , hátha valami szaki tud.

Voodoo

Achmed927
Laptopom van. A single akadás mentesen ment, végig is vittem. Regnap már 1x elindult a multi, de ma nem akarja az igazságot. :S

Gforce G 105 M kártya , 2 ghz gép 2 magos , 2 gb ddr3 ram meg ilyenek. A gépen futna lazán ...... nem értem. Pedig eredeti a játék.

Vádá
konzol a melegeknek való mint a Diesel autó... <#dumcsi>

Voodoo

Rage47
köv. lépés, hogy megelégeled az egészet, és inkább veszel egy konzolt:)
ez a tervük
Vádá
milyen géped van ?

Voodoo

Vádá
olvass vissza valaki leírta itt mit kell csinálni a pb-vel. (mintha láttam volna)

Voodoo

Achmed927
Faszom ki van már. :S Még mindig nem indul a multi része. Újraraktam a játékot nem1x. A gépet csak ezért nem rakom újra.

Elindítom multit erre mindig kilép. Help. Jah ... amúgy ha telepíteni akarom (ReInstall vagy micsi) a PB-t akkor error-t ír ki. :S

A második problémára közben meglett a megoldás. A Vsync-et bekapcsoltam, és már jó. :)

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Sziasztok!
Lehet, hogy kérdezték már, ha igen, akkor bocsi.
1920*1080-ban játszok, be van állítva az AA, a Vsync nincs.
Játék közben mégis elég darabosak az élek, mintha AA nem is lenne rajta...
Illetve amikor mozgok, pl. ha valami fal mellett vagyok, eléggé csíkozott lesz a kép. Ez ilyen nektek is?
Ezekkel lehet valamit csinálni?
Köszi

a singlebe nem tom hogy hol lehet de a multiba a a dokument end setingsbe a settings.ini-be lehet.

Zs0lt1
srácok, hogy lehet fov-ot állítani a single playerben? Egyáltalán van rá mód? Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

pisztácia
Hát én sem értem ezt az egészet már. komolytalan egy banda ez.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bigapó
elõbbi hírben még volt PC-s verzió. faszom ki van már ezekkel a gecikkel, komolyan mondom, rohadt mocskos pénzéhes banda...

The Matrix has you...

mascarun
"Ingyenes DLC-vel gazdagodnak a Medal of Honor konzolos játékosai. A pakk a többjátékos módra összpontosít, PC-s megjelenési dátuma pedig még nincs. "

"Multiplayer DLC-t kap a Medal of Honor Xbox 360-as és PS3-as változata. A november 2-án érkezõ csomag egy új, Clean Sweep nevú játékmódot, és két ehhez igazított pályát (Baghram Hangar és Khyber Caves) tartalmaz, sõt, két már ismert térkép (Diwagal Camp és Kabul City Ruins) is fejlõdni fog valamelyest. Sajnos PC-s megjelenésrõl még nem esett szó, de mivel az alant látható videóban - mely az említett DLC-t hivatott bemutatni - PC-s felvételek vannak, ezért biztosra vesszük, hogy számítógépeinkre is kiadják némi csúsztatást követõen... "

Vagy nem!

bigapó
ezzel együtt jönne a patch is? azt nem egészen értem, hogy ha nincs ingyenes online passod akkor vegyél egyet mit jelent? most ingyenes vagy sem? PC-re igen, a többire nem? ez tök ellentmondásos két mondat egymás után. :D

The Matrix has you...

a Medal of Honor közelgõ DLC-jével kapcsolatban..
a Clean Sweep névre keresztelt kiegészítõ jó pár új pályát, egy feldolgozás és egy Clean Seep-re keresztelt Last Man Standing játékmódot is hoz magáva.
Bizonytalanságok között tengõdtél a Clean Sweep-el kapcsolatban? Ennek vége msot megtudhatod, hogy valójában mit is takar a Medal of Honor elsõ kiegészítõje, ami november másodikán fog megjelenni. Mennyibe fog kerülni?
Semmibe! Minden Medal of Honor tulajdonos egy ingyenesen igényelhet egy Online Pass-t, amivel természetesen le tölthetõvé válik a Clean Sweep csomag, minden fizetési kötelezettség nélkül. Amennyiben nincs Online Pass-od. akkor $9,99 dollárt kell fizetne a csomagért a PlayStation Network-on vagy 800 Microsoft pontot a z Xbox Live rendszeren a frissítésért, ami tartalmazza majd a Clean Sweep játékmódot és a pályákat egyaránt

Mi is az a Clean Sweep?
A Clena Sweep egy megsemmisítõ/utolsó ember stílusú játék mód, amiben két csapat játszik. Nincsenek újra születések egy körön belül, viszont mindössze 4 percig tart egy kör, amivel sokkal gyorsabb és vidámabb körökre számíthatunk és nem kell majd sokat unatkozni ha az elsõ golyó eltalál. Amikor az egyik csapat megsemmisíti a másik csapat utolsó játékosát is vége tér a kör.

Milyen pályák lesznek a csomagban?
Összesen két új és két felújított pálya fog érkezni tehát összesen négy, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy az új játékmódhoz illeszkedjenek és még jobb élményt nyújtsanak majd a már meglévõ játékmódokban is. A két új pálya a Bagram Hangar illetve a Khyber Caves lesznek, ille.
tve az újra tervezettek a Diwagal Camp és a népszerû Kabul City Ruins.
Bagram Hangar
A hetvenes évek óta egy kulcsfontosságú légi bázis adta az ötletet a pálya elkészítésekor, amelyen az ellenség a sötétség leple alatt bújik majd meg. Míg a nappali pályákon könnyebb dolgunk volt észrevenni az ellenséget itt egy kicsit másképp mennek majd a dolgok ezért óvatosan kell bánnunk a fegyvereinkkel is mert azok lesznek, amik igazán elárulhatnak majd minket.

Khyber Caves
Van egy régi mondás a Khyber barlangok történetében miszerint: „minden követ, amely a Khyber-en van már ért vér legalább egyszer". Nos, aki majd belép a barlangokba az biztosan megtudja, hogy ennek a régi mondásnak bizony van értelme. Szûk járatok remek búvóhelyek. Elfutni? Lehetetlen! Az gyõz aki gyorsabban húzza meg a ravaszt.

Diwagal Camp
Egy már ismert sziklás terep, amely jól illeszkedik majd a Clean Sweep-hez, tehát a régi jól megszokott helyekrõl nem kell lemondanunk. Extraként pár kunyhó és barlang segíti majd a rejtõzködést az ellenségeink számára. Minden sarokban új meglepetés!

Kabul City Ruins
A városi környezet, ami tele van roncs autókkal és omladozó épületekkel. Olyan terület, ahol szinte bárhol találkozhatunk az ellenségünkkel, mert számos helyen bujkálhatnak. Mindig tartsd észben, hogy az ellenség nem csak a te szinteden lehet hanem feletted is, pusztító akadályok kint és bent, vigyázz magadra!

(forrás http://www.totalmohaa.hu/ by HeNtEs)

Vádá
Lehet nem kapta meg a csokis tejet és most nyûgös :)

Voodoo

w126
Add ki magadbol,ne fogd vissza magadat te kis fütyi:D:D

Mercedes-Benz&#174;

bigapó
mi a faszom az a project amirõl beszél?

The Matrix has you...

Achmed927
Akkor jön az újrarakás, mert nem mûxik. :S fakdatsit

"Új kiegészítõ érkezik a Clean Sweep DLC-hez, ahol King of the Hill játékmódon belül kell megküzdeniük egymással a csapatoknak. A csavar lényegében annyi hogy a játék csak a pálya egy kijelölt részén játszódik. A Hot Zone névre keresztelt addon két új pályát is tartalmaz, ( Hindukush Pass és Korengal Outpost ) amelyek tulajdonképpen a már létezõ pályák KotH változatai ( Shahikot Valley, Helmand Valley ).

* Mindez 10 USD-be kerül majd ( 800 MS pont ), ami körülbelül 2000 HUF-nak felel meg
* Továbbá ezt a kiegészítést csak azok érhetik el, akik részt vettek az EA 10$ Projectben

Mind a két DLC elérhetõ lesz Xbox360, PS3 konzolokon, illetve PC-n november 3.-ától."

Én is kb ezért vettem meg, meg hogy addig ne unatkozzak. Eleinte tetszett, de 26óra játékidõ után annyira fel tud idegesíteni, az a pár hiba, hogy képes vagyok lehúzni a játékot idegességemben. Persze ez csak akkor van, ha ideg vagyok már.

mascarun
Valaki mintha azt mondta volna korábban hogy a DLC pc-n kívül mindenre kijön! MOst akkor mi az igazság?

bigapó
hmm, ha elindult, akkor a gépeddel lesz gond, mármint oprendszer, mert hol müxik hol nem, olyan nincs. nekem egyszer sem gondolta meg magát, a warez igen, de a jófajta crack-el már ment az is gond nélkül, eredetivel meg semmi gondom nem volt eddig. még mindig újratelepitést ajánlom figyelmedbe, akár az egész gépét. nekem legutóbb a .net keretrendszer adta meg magát és csak az újrarakás tudta megoldani, azóta megint prímán hasit a kis gépentyûm.

The Matrix has you...

Én azért nem válaszoltam, mert nem tudtam a hibádra megoldást.