3478
  • palinho96
    1.)A BÉTA verziót itt:
    http://thepiratebay.org/torrent/5635862/Medal_of_Honor_%282010%29_BETA letölthető!!

2.)Itt lehet C and C4-es Béta kulcsot szerezni:
    http://www.gamestar.hu/command-conquer-4-5000-betakulcs-ajandekba-tolunknektek.html
    Itt lemész a téglalapba, beírod az e-mail címedet, és 5 percen belül kapsz egy
    C and C4-es BÉTÁT, amit a köv lépésben felhasználsz!

3.)Ez ahhoz kell, hogy a http://www.medalofhonor.com/beta oldalon, a sok X-helyett az beírod, és kpasz egy MoH BÉTA kulcsot!!!!

Így csináltad???
  • szapor
    Jó de nekem sikerült is egyik nap generálnom amit mondtak hogy C&C keyyel de amikor beirom a játékba azt irja hogy már használatban van :S
  • zotya10002
    Zotyadry a nevem
  • palinho96
    Am kinek mi a neve, mert akkor friends-et tudnánk nyomulni! :)
  • palinho96
    Szombaton lehetett utoljára! :(
    Már elfogytak a BÉTA keyek! Legközelebb Szerdától lehet... asszem! :| :S
  • szapor
    honnan lehet működő key-t generálni? :(
  • zotya10002
    Ahha köszi!!
  • zotya10002
    Ahha köszi!!
  • De8Vent
    ez attól van hogy nincs beállítva a monitor , beállítani az options-nél tudod két menü van az egyik az options a másiknak a nevét most nem tudom,na annál lehet beállítani, a nyílgombok segítségével :) ennyi :D
  • De8Vent
    nyugi van az amcsiknál még csak kb hajnali 4 van ...nyugi
  • hungary27
    Hali! Van már béta? Ha van linkt pls.
  • palinho96
    skacok, miért van az, hogy amikor AK-valmennék,akkor ledob az asztalra!!!
  • Fpocok
    Mától bárki tolhatja, akinek van kulcsa. Most már nem kell bc2 account hozzá. Elvileg ma kapom meg 576tól, akkor felajánlom majd valakinek, mert én már szereztem egy c&c4 kulcsot :D
  • KiQsz
    Hogyan lehet béta kódot kapni? Csak ha előrendelsz? Korábban azt írták mától bárki bétázhat.
  • The Protector
    Nah mondanék egy kis véleményt a betaról.

Ez a game eddig nincsen kész.A Amikor először betöltöttem a játékot azt mondtam h basszus mekkora map.De csak ügyesen elhitetik az emberrel az első pillanatban.A Ruins map borzasztóan kicsi.És minden irányból nyitott.Ami jó hogyha valaki utálja a kempereket mert alig van hely ahova el lehetne bújni benne.Maga a harc borzasztóan idegesítő és gyenge.Itt nincs olyan mit a cod-ba hogy hatalmas csatákat nyomtok 1v1ben,mindenki pattog stb...Itt nagy valószínűséggel az nyer aki előbb el kezd lőni.Mocskosul sokat kell lőni az ellenfelet és alig adja be a lövéseket.Viszont a lövéseim 80% mind fejlövés,állítólag legalábbis mert a fejnek a közelébe nem lőtem az biztos.Szóval nem könnyű dolog pro-nak lenned de ha belejössz akkor minden okés.A nyitott mapon(ahol tank is van),most nem tudom miért te pl játékbeli fél métert elé kellett fognom sniperral valszeg a ping miatt,nem hinném h ebben lenne ballisztika.
    A gond ott van hogy a medal of honor nagyobb név volt mint a call of duty.A cod kezdetben őket utánozták,most meg visszafelé megy,ami elég gyengén sikerült sajnos.Ami elszomorít h a fegyverek ereje nincs balancolva rendesen,a ecoil sem vmi jó.Nagyon kicsi a fegyverek rántása.Szeretem a pisztolyokat és itt lehet is velük fakítani mivel mocskosul nagyot sebeznek.Az meg h sniper néven nyomják a sima puskákat az szánalmas.Basznak rá egy red dotot és ott a sniper.Ok tudom h egy szint felett előjönnek a scoped riflek de akkor is.Mellesleg kis mapon nincs is értelme.A grafika azz nagyon gyenge az én véleményem szerint.A textúrák alacsony részletességűek,és vannak borzalmas elemek is benne.Ok tudom h beta és nem tesznek bele mindent stb....MAjd a véglegesnél lehet igazán értékelni a dolgot.A rombolhatóság amit ígértek az pár raklapban nyílvánul meg.Ez is elég szomorú.Nem temetném a dolgot mert én pl élvezem a hibái ellenére is.Nem az a rétegmulti sztem amit a cod fanok kedvelnek.De jó lenne egy killcam,h kiírná kit lövök le.
    A fejlődési rendszer azt árulja el nekem h kevés lesz benne a fegyver,vagy csak átgondolatlanul tették bele.A halál animációk is elég gyengék.De boldog lennék ha a sebzésrendszert javítanák meg a főbb dolgokat.Mellesleg rengeteg kiskaput nyit a játék,gondolok itt a gl újratöltésére,leváltod a fegyvert és vissza majd be is van tárazva.
    Mellesleg engem nem sűrűn de néha kivág az asztalra a game hibaüzi nélkül.
    Ami viszont piszkosul tetszik,ami nekem nagyon fontos a játékban.A hangok.Kegyetlenül jók lettek az én véleményem szerint.Már a bad companynak sem voltak rossz hangjai de ez.....Kvajó.Szívesen meghallgatnám egy 5.1-es rendszeren bazinagy mélynyomóval.A halál hangok is nagyon jók.
    Röviden ennyi lenne.Eddig egy közepes,lehetne belőle sztár is de annyit a pénzéhes EA nem fog beleölni.
  • Akranor
    Még mindig nem :)
  • zotya10002
    :-)Meegy??
  • DarkSector
    elvileg 21.-e van...:)
  • DarkSector
    a tankos elég jó...:D
  • zotya10002
    Háát nem valami látványos:-)

A bosszú:-)

Na jó éjszakát mindenkinek!!Holnap már mindenki
  • zotya10002
    Csinálok! csak azt el kell kapni!!:-)Megpróbálom:-)
  • DarkSector
    te csinálsz egyet egy tankos lövéssel is? hogy mikor közelről arcbabasz egy tank? :)
  • zotya10002
    Ja-ja!Igen ez codos story.-)De mégis nekem tetszik!
  • DarkSector
    lol vazze, ezt véres kardként kéne körbehordozni vazze....:)
    XD x100
  • DarkSector
    jah ez tiszta epic, én is akartam ieneket, elmondod, privátba hogy mien programmal és kb hogy szedsz ki ien gif-eket???
  • TDC Geronimo
    Összesnek majdnem ugyan olyan a hangja meg a tulajdonsága is. Úgy látszik ebbe is hasonlítani akarnak a cod sorozatra... BC2ben fényévekkel jobb.
  • zotya10002
    Fasza!!

Nem tom nekem tökre tetszenek a fegyók hangjai!!
  • TDC Geronimo
    PCs frostbite hitreg <3

• zotya10002
    Csináltam még egyet:-)

• Skynet
    Pc-n lehetne örülni ha csak annyira lenne bugos mint ps3-on...:)

A gusztustalan hitreg probléma konzolon nem igazán van jelen.
  • Prince23
    Remélem holnaptól megoldható lesz a beta
  • DarkSector
    ezmegmi?
  • zotya10002
    Lehetséges!!:-)
  • zotya10002
    Csak nektek!!
  • DarkSector
    00:01-perctől már be fogok tudni lépni nem vip-esként???
  • simon7108
    mirol beszélsz?
    a BFBC2 PS3-on is ugyan olyan bugos mint PC-n...
    amiota kijott az uj 1.4-es update rosszabb lett mint volt!
  • TDC Geronimo
    Komolyabb FPS sincs PCre rendes már csak ócska portok. Stratégia az valóban, azt kihagytam.
  • The Protector
    Sniperral könnyebb no zoomal lőni mint azzal.
  • Skynet
    Map pak vagy unlock ide vagy oda,amíg nem kérnek érte pénzt nem érdekel,még ez is több mint Modern warfail 2 túlárazott map pakkja amiből a téképek fele konvertálva van a cod4-ből...:)

"Konzolon biztos ezen is nyernek a készítők"
    Persze hogy nyernek,mivel konzolon ez is valószínűleg szinte hibátlan lesz akárcsak a BFBC2 (szemben a pc változattal).
    Az pedig hogy kitől ki mit mikor lopott felejtsük már el. Ennyi erővel a COD részek a régi Delta Force-okból loptak...És ígytovább és ígytovább...:)

A lényeg: Pc-re ez így ebben a formában felejtős,valószínűleg ugyan az lesz mint a BFBC2-vel.
    Megkapja a teljes változat a full grafikai beállítást,pár minimális bugfix. A hitreg és a norecoil probléma egyáltalán nem biztos hogy változni fog.
  • Bogdogege
    Orosháza Power