3478
-
#839 1.)A BÉTA verziót itt:
http://thepiratebay.org/torrent/5635862/Medal_of_Honor_%282010%29_BETA letölthető!!
2.)Itt lehet C and C4-es Béta kulcsot szerezni:
http://www.gamestar.hu/command-conquer-4-5000-betakulcs-ajandekba-tolunknektek.html
Itt lemész a téglalapba, beírod az e-mail címedet, és 5 percen belül kapsz egy
C and C4-es BÉTÁT, amit a köv lépésben felhasználsz!
3.)Ez ahhoz kell, hogy a http://www.medalofhonor.com/beta oldalon, a sok X-helyett az beírod, és kpasz egy MoH BÉTA kulcsot!!!!
Így csináltad??? -
szapor #838 Jó de nekem sikerült is egyik nap generálnom amit mondtak hogy C&C keyyel de amikor beirom a játékba azt irja hogy már használatban van :S -
#837 Zotyadry a nevem -
#836 Am kinek mi a neve, mert akkor friends-et tudnánk nyomulni! :) -
#835 Szombaton lehetett utoljára! :(
Már elfogytak a BÉTA keyek! Legközelebb Szerdától lehet... asszem! :| :S
-
szapor #834 honnan lehet működő key-t generálni? :( -
#833 Ahha köszi!! -
#832 Ahha köszi!! -
De8Vent #831 ez attól van hogy nincs beállítva a monitor , beállítani az options-nél tudod két menü van az egyik az options a másiknak a nevét most nem tudom,na annál lehet beállítani, a nyílgombok segítségével :) ennyi :D -
De8Vent #830 nyugi van az amcsiknál még csak kb hajnali 4 van ...nyugi -
#829 Hali! Van már béta? Ha van linkt pls. -
#828 skacok, miért van az, hogy amikor AK-valmennék,akkor ledob az asztalra!!! -
#827 Mától bárki tolhatja, akinek van kulcsa. Most már nem kell bc2 account hozzá. Elvileg ma kapom meg 576tól, akkor felajánlom majd valakinek, mert én már szereztem egy c&c4 kulcsot :D -
KiQsz #826 Hogyan lehet béta kódot kapni? Csak ha előrendelsz? Korábban azt írták mától bárki bétázhat. -
#825 Nah mondanék egy kis véleményt a betaról.
Ez a game eddig nincsen kész.A Amikor először betöltöttem a játékot azt mondtam h basszus mekkora map.De csak ügyesen elhitetik az emberrel az első pillanatban.A Ruins map borzasztóan kicsi.És minden irányból nyitott.Ami jó hogyha valaki utálja a kempereket mert alig van hely ahova el lehetne bújni benne.Maga a harc borzasztóan idegesítő és gyenge.Itt nincs olyan mit a cod-ba hogy hatalmas csatákat nyomtok 1v1ben,mindenki pattog stb...Itt nagy valószínűséggel az nyer aki előbb el kezd lőni.Mocskosul sokat kell lőni az ellenfelet és alig adja be a lövéseket.Viszont a lövéseim 80% mind fejlövés,állítólag legalábbis mert a fejnek a közelébe nem lőtem az biztos.Szóval nem könnyű dolog pro-nak lenned de ha belejössz akkor minden okés.A nyitott mapon(ahol tank is van),most nem tudom miért te pl játékbeli fél métert elé kellett fognom sniperral valszeg a ping miatt,nem hinném h ebben lenne ballisztika.
A gond ott van hogy a medal of honor nagyobb név volt mint a call of duty.A cod kezdetben őket utánozták,most meg visszafelé megy,ami elég gyengén sikerült sajnos.Ami elszomorít h a fegyverek ereje nincs balancolva rendesen,a ecoil sem vmi jó.Nagyon kicsi a fegyverek rántása.Szeretem a pisztolyokat és itt lehet is velük fakítani mivel mocskosul nagyot sebeznek.Az meg h sniper néven nyomják a sima puskákat az szánalmas.Basznak rá egy red dotot és ott a sniper.Ok tudom h egy szint felett előjönnek a scoped riflek de akkor is.Mellesleg kis mapon nincs is értelme.A grafika azz nagyon gyenge az én véleményem szerint.A textúrák alacsony részletességűek,és vannak borzalmas elemek is benne.Ok tudom h beta és nem tesznek bele mindent stb....MAjd a véglegesnél lehet igazán értékelni a dolgot.A rombolhatóság amit ígértek az pár raklapban nyílvánul meg.Ez is elég szomorú.Nem temetném a dolgot mert én pl élvezem a hibái ellenére is.Nem az a rétegmulti sztem amit a cod fanok kedvelnek.De jó lenne egy killcam,h kiírná kit lövök le.
A fejlődési rendszer azt árulja el nekem h kevés lesz benne a fegyver,vagy csak átgondolatlanul tették bele.A halál animációk is elég gyengék.De boldog lennék ha a sebzésrendszert javítanák meg a főbb dolgokat.Mellesleg rengeteg kiskaput nyit a játék,gondolok itt a gl újratöltésére,leváltod a fegyvert és vissza majd be is van tárazva.
Mellesleg engem nem sűrűn de néha kivág az asztalra a game hibaüzi nélkül.
Ami viszont piszkosul tetszik,ami nekem nagyon fontos a játékban.A hangok.Kegyetlenül jók lettek az én véleményem szerint.Már a bad companynak sem voltak rossz hangjai de ez.....Kvajó.Szívesen meghallgatnám egy 5.1-es rendszeren bazinagy mélynyomóval.A halál hangok is nagyon jók.
Röviden ennyi lenne.Eddig egy közepes,lehetne belőle sztár is de annyit a pénzéhes EA nem fog beleölni. -
Akranor #824 Még mindig nem :) -
#823 :-)Meegy?? -
#822 elvileg 21.-e van...:) -
#821 a tankos elég jó...:D -
#820 Háát nem valami látványos:-)
A bosszú:-)
Na jó éjszakát mindenkinek!!Holnap már mindenki -
#819 Csinálok! csak azt el kell kapni!!:-)Megpróbálom:-) -
#818 te csinálsz egyet egy tankos lövéssel is? hogy mikor közelről arcbabasz egy tank? :) -
#817 Ja-ja!Igen ez codos story.-)De mégis nekem tetszik! -
#816 lol vazze, ezt véres kardként kéne körbehordozni vazze....:)
XD x100 -
#815 jah ez tiszta epic, én is akartam ieneket, elmondod, privátba hogy mien programmal és kb hogy szedsz ki ien gif-eket??? -
#814 Összesnek majdnem ugyan olyan a hangja meg a tulajdonsága is. Úgy látszik ebbe is hasonlítani akarnak a cod sorozatra... BC2ben fényévekkel jobb. -
#813 Fasza!!
Nem tom nekem tökre tetszenek a fegyók hangjai!! -
#812 PCs frostbite hitreg <3
-
#811 Csináltam még egyet:-)
-
#810 Pc-n lehetne örülni ha csak annyira lenne bugos mint ps3-on...:)
A gusztustalan hitreg probléma konzolon nem igazán van jelen. -
#809 Remélem holnaptól megoldható lesz a beta -
#808 ezmegmi? -
#807 Lehetséges!!:-) -
#806 Csak nektek!!
-
#805 00:01-perctől már be fogok tudni lépni nem vip-esként??? -
simon7108 #804 mirol beszélsz?
a BFBC2 PS3-on is ugyan olyan bugos mint PC-n...
amiota kijott az uj 1.4-es update rosszabb lett mint volt! -
#803 Komolyabb FPS sincs PCre rendes már csak ócska portok. Stratégia az valóban, azt kihagytam. -
#802 Sniperral könnyebb no zoomal lőni mint azzal.
-
#801 Map pak vagy unlock ide vagy oda,amíg nem kérnek érte pénzt nem érdekel,még ez is több mint Modern warfail 2 túlárazott map pakkja amiből a téképek fele konvertálva van a cod4-ből...:)
"Konzolon biztos ezen is nyernek a készítők"
Persze hogy nyernek,mivel konzolon ez is valószínűleg szinte hibátlan lesz akárcsak a BFBC2 (szemben a pc változattal).
Az pedig hogy kitől ki mit mikor lopott felejtsük már el. Ennyi erővel a COD részek a régi Delta Force-okból loptak...És ígytovább és ígytovább...:)
A lényeg: Pc-re ez így ebben a formában felejtős,valószínűleg ugyan az lesz mint a BFBC2-vel.
Megkapja a teljes változat a full grafikai beállítást,pár minimális bugfix. A hitreg és a norecoil probléma egyáltalán nem biztos hogy változni fog.
-
#800 Orosháza Power