Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha el akarom különíteni akkor a BF egy "háborús" multi,a CoD meg egy "kommandós" multi.
És szerintem a Medal-nak a CoD nyomába kéne menni,persze remélhetõleg jobban kivitelezve mint az utolsó CoD egyes elemei.
Most hogy a Single részbe lesz valamilyen jármûvezés,az megint más.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
OFF
Most a medic nerf flamet hagyuk 😊 Vannak hiányosságai rendesen a BFBC2-nek de azért van ott funfaktor rendessen.
ON
Most a Cod van azon a szinten ahol a Medal volt az Allied Assault után. Bár nekem a Pacific Assault nagyon bejött de tény, hogy a multi kb 0 volt az összes Medalban az AA-után.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az EAsok mikor mentek át az Activisionba?Melyik játéknál?Arról nem tudok:/
I met God. She's black
Vagy az MW2-ben is volt az a havas száguldozás,meg a végén a csónakos,aztán a multiban semmi ilyen.
Gyakorlatilag a Medal of Honor sikere hozta létre a Cod-ot,most teljes lesz a kör,és a CoD sikerén megpróbál a Medal is visszatérni a multi frontra.Mert bármit mondanak is,biztos vagyok benne hogy ennek a játéknak (is) a multija lesz a lényeg.
multiban nem valószínû hogy lesznek jármûvek, a cod ellen mennek, nem fér bele.
Arab money
Tény, hogy a QUADos képeken egy és ugyan az a Quad, és valószínûleg minden jármû onnan lesz.
A totalmoh szerint a játék címe
Medal of Honor:Bound of Afhganistan(nyitottam róla topikot, de zárták mert ez az a játék, csak a címekkel variálnak a készítõk)
Én még csak a CoD szériával játszottam(CoD1,UO,2,4,5,MW2) és a BFBC2vel.Mik várhatók ezen játék téren, a készítõk eddig milyen játékokat készítettek?Olvastam hogy az Alied Assaultot mondjátok h jó.Arról mi a véleményetek?😄
I met God. She's black
Ezekre nemkéne alapozni!😛
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Next PC upgrade: 2022
más:szerintem jobb lenne ha a single is frostbite motorral mennne.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Just do it :)
"A játék leplezetlenül másolja a Modern Warfare-t sok szempontból, de a single player része egészen felfrissíti majd az FPS mûfajt."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy szvsz ezt a játékot se a single player fogja elbírálni (nyilván lesz benne egy jobb-rosszabb történet 5-10 órában),hanem hogy multiban mit mutatnak.Abból meg egyelõre semmi se látszott.
Ha ez nem agyon-renderelt valami, akkor ez rendesen feladja leckét a további FPS-eknek. <#eljen>#eljen>
nézd csak meg rögtön a fegyókat.
bár nem mintha ez részemrõl olyan fontos lenne, én fps-t nem nagyon vágom codba is csak haverok végett megyek be.....
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Októbertõl decemberig ütemezték be. Tehát az ünnepi szezonra.
Van ezeknek eszük. Visszajön a jónép nyári szabadságról és mibe botlik rögtön? Medal of Honor 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Úgyhogy még ebbõl akármi is lehet.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nem lenne gond ha építõ jelleggel vennék a többi játékból a csórást...😄
amúgymeg tökéletessen igazad van, sõt én továbbviszem, a cod és bf teljes másolatának egyesítését fogjuk kapni. reméljük 2 profi játék egyesítése jól fog majd elsülni.
Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy érdekes módon pont akkor találja ki a EA hogy egy eddig végig WW2-es sorozatát áthozza a modern hadszintérre,mikor egyértelmûvé vált hogy a MW2 már elõrendelésekben bankot robbantott.
Ezek után aki ettõl többet vár mint egy CoD MW koppintást,az szerintem rózsaszín álmokat kerget.De ez nem lenne feltétlenül baj,ha a MW2 marhaságait kijavítanák,netalán egy-két egyedi és jól mûködõ ötlet is beleférne.
Végülis nem tett mást 2003-ban a CoD se,mint hogy a Medal sikereit meglovaglova,és azt jól továbbfejlesztve megjelent a színen.Kérdés ez most fordítva a Medal sorozatnak sikerül-e.