Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem meg ne legyen benne jármûhasználat.Arra pont hogy ott a BF sorozat.
Ha el akarom különíteni akkor a BF egy "háborús" multi,a CoD meg egy "kommandós" multi.
És szerintem a Medal-nak a CoD nyomába kéne menni,persze remélhetõleg jobban kivitelezve mint az utolsó CoD egyes elemei.
Most hogy a Single részbe lesz valamilyen jármûvezés,az megint más.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Omlás
BFBC2 motorjával készül a játék ergo simán kivitelezhetõ és valószínû valamilyen szinten lesz is jármûhasználat. Ha csak megközelíti hangulatra a BFBC2-õt már megérte lefejleszteni.

OFF
Most a medic nerf flamet hagyuk 😊 Vannak hiányosságai rendesen a BFBC2-nek de azért van ott funfaktor rendessen.
ON

Most a Cod van azon a szinten ahol a Medal volt az Allied Assault után. Bár nekem a Pacific Assault nagyon bejött de tény, hogy a multi kb 0 volt az összes Medalban az AA-után.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

szabii98
Mondjuk igaz, eddig BF sorozaton kívül csak az UOban voltak jármûvek multiban.
Az EAsok mikor mentek át az Activisionba?Melyik játéknál?Arról nem tudok:/

I met God. She's black

Lehet az csak valami átvezetõ volt.
Vagy az MW2-ben is volt az a havas száguldozás,meg a végén a csónakos,aztán a multiban semmi ilyen.
Gyakorlatilag a Medal of Honor sikere hozta létre a Cod-ot,most teljes lesz a kör,és a CoD sikerén megpróbál a Medal is visszatérni a multi frontra.Mert bármit mondanak is,biztos vagyok benne hogy ennek a játéknak (is) a multija lesz a lényeg.

szabii98
Viszont egy kép volt, ahol vezeti a gyerek a Quadot...

I met God. She's black

FSpofon
Az allied assaultot azok csinálták akik késõbb a codot, ugyanis hasonlóan a mostani activicionös helyzethez, akkor leléptek az EAtõl. Utána meg onnan jöttek az egyre gyengébb MoH folytatások. CNC sorozat utóbbi remek részeit is ez a stúdió csinálta, az sokat elárul 😊

multiban nem valószínû hogy lesznek jármûvek, a cod ellen mennek, nem fér bele.

Arab money

szabii98
A BC2 már kijött egy ideje, annak a multi szerkesztõje a DICE volt.
Tény, hogy a QUADos képeken egy és ugyan az a Quad, és valószínûleg minden jármû onnan lesz.
A totalmoh szerint a játék címe
Medal of Honor:Bound of Afhganistan(nyitottam róla topikot, de zárták mert ez az a játék, csak a címekkel variálnak a készítõk)
Én még csak a CoD szériával játszottam(CoD1,UO,2,4,5,MW2) és a BFBC2vel.Mik várhatók ezen játék téren, a készítõk eddig milyen játékokat készítettek?Olvastam hogy az Alied Assaultot mondjátok h jó.Arról mi a véleményetek?😄

I met God. She's black

Prince23
Az ilyen üzleteknek nem kell hinni.
game site online pontosabb infókkal bírnak.

ajem kisa
Itt aug.20 van írva!😄
Ezekre nemkéne alapozni!😛

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

FSpofon
a cod sem quake klon
idiota gamestar hírek 😄

Arab money

grebber
Prince23
Nem-nem, az egész moh széria elõször PS-en indult, aztán egyre inkább pc support lett a késõbbiekben (Mohaa).

Bence94
végülis csak pc-rõl indult az egész sorozat...<#levele>
más:szerintem jobb lenne ha a single is frostbite motorral mennne.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Prince23
PS3 a vezérplatform, PC-t hanyagolják utolsónak

megszokhattuk

Viva facebook PC-re XD

grebber
Muttley
Bocs, #155-re ment.

Just do it :)

Muttley
A grafika (ebben a mûfajban mi kell más) a gameplay részekben jó nagyot odab.sz az MW2-nek. Ja, ez saját vélemény.

DarkSector
egy idézet a cikkbõl:
"A játék leplezetlenül másolja a Modern Warfare-t sok szempontból, de a single player része egészen felfrissíti majd az FPS mûfajt."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
JAJ! nem ide, azt hittem, hogy a Metro 2033 topikban vagyok...
😄

Prince23
Multiplayer ehhez a játékhoz egyáltalán nem készült, és nem is fog. Mivel a regényíró ragaszkodott hozzá, hogy története csak is singlebe játszható és érezhetõ át.

DarkSector
hát ez szerintem se nagy durranás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát nem tudom,de én se látok semmi eget rengetõt.Szép grafika,meg egy hangulatos játékmenet amit ez a videó elõrevetít.
Amúgy szvsz ezt a játékot se a single player fogja elbírálni (nyilván lesz benne egy jobb-rosszabb történet 5-10 órában),hanem hogy multiban mit mutatnak.Abból meg egyelõre semmi se látszott.

grebber
Igen? Miért mi volt benne ami pl a Codokban nem volt? Csak mert nekem nem igen jött át semmi + a videóból!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
Azta ku...<#wow1>
Ha ez nem agyon-renderelt valami, akkor ez rendesen feladja leckét a további FPS-eknek. <#eljen>

grebber

DarkSector
csakhogy míg a codban faxák a textúrák, addig enye-benye a bf....
nézd csak meg rögtön a fegyókat.
bár nem mintha ez részemrõl olyan fontos lenne, én fps-t nem nagyon vágom codba is csak haverok végett megyek be.....

Ezzel együtt pc-n sem kirívó egyik sem.A MW2 egy mai átlag gépen jól elfut,a BC2 pedig egy látványos már-már next-gen motor igen nagy rombolhatósággal,rengeteg effektel stb... Ugyhogy "meg is hálálja" a nagyobb gépet.

DarkSector
jah techniikailag egyik se igényelne ennyit egy kiadós optimalizálás után.

Bence94
bc 2-nek sincs vészes de, hogy mw 2-nek lenne nagy ? ez röhej.a grafikájához képest nagy inkább...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Muttley
Mondom ELVILEG.

Leboxolod velük? 😊

Prince23
Kizárt dolog, hogy szeptemberben jelenjen meg....
Októbertõl decemberig ütemezték be. Tehát az ünnepi szezonra.

Muttley
Elvileg Szeptember 14-én adják ki. Hol van az még? 😄 De legalább nem novemberben.
Van ezeknek eszük. Visszajön a jónép nyári szabadságról és mibe botlik rögtön? Medal of Honor 😄

grebber

DarkSector
jah már BC2 és MW2 is kibaszottgépigényes.

Muttley
Számomra közömbös, hogy jön-e PCre vagy sem. 3 platform képviselteti magát itthon. PC-n vlszlg akkora gépigénye lesz, hogy az aktuális hardver upgrade árából a fél rokonságnak vehetnék konzolt.😄 Sanszos, hogy az is, meg ez is nálam boxos lesz.

Prince23
Omlás
IW tudtommal nem tervezi PC-re az MW3-at ... legalábbis utoljára ezt az infót olvastam.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Muttley
Nagyon jól teszi. A TC Ghost Recon: Future Soldier is reméljük megüti az MW2-t. IW közben számít a "támadásra", s kijön az MW3, majd EA elõrukkolhatna a Black 2-vel, ekkor jöhetne az UBI a Ghost Recon: Rainbow Six újabb részével stb.-stb. Remélem minõségi versenyfutás lesz és nem mennyiségi.

grebber

Omlás
Ez teljes mértékben igaz viszont most a multit a Battlefield sorozattal elég nagy rutint szerzõ DICE fogja prezentálni így szerintem minden adott ,hogy de a multi is igencsak ütõs legyen. Single kampánnyal sosem volt igazán baj az elõzõ részekkel sem.

Ez papiron jól hangzik,csak az elmúlt két Medal rész multija nagyjából egy katasztrófa volt.
Úgyhogy még ebbõl akármi is lehet.

Omlás
EA most kap az alkalmon, hogy szép nagyot hasalt a COD 6 az elba**ott p2p multival valami kell a multis gamer társadalomnak kiadnak egy elfogadható single és évekig nyüstölhetõ multi gamet amivel jól pofán vágják az IW-t és csók. Kb ennyi a történet. Idén ezt megcsinálja duplázva magának teremtve konkurenciát maximum szóval semmi félnivalója nincs. BFBC2 meg a MOH szépen termel majd eladási bevételt mind 2 név elég ismert.

DarkSector
jó akkor egy átszerkeztett cod4-es jelenet....😛

ember, sehol nincsen bevágva abba a videóba cod4-es jelenet

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Közben elolvastam, de ebbõl az elõzetesbõl semmit se tudtam meg, olyan rosszra sikerült :S Több bekezdésen keresztül afganisztán gazdasági helyzetérõl beszélt xd lol megalol

DarkSector
igen egyetértek veled, de 2 dologról beszélünk, vagy az ötlet lopás, meg van az hogy a cod-ból vágok be kockákat egy medal videóba....én ebbõl gondolom azt, hogy itt félválról veszik a dolgot.
nem lenne gond ha építõ jelleggel vennék a többi játékból a csórást...😄

amúgymeg tökéletessen igazad van, sõt én továbbviszem, a cod és bf teljes másolatának egyesítését fogjuk kapni. reméljük 2 profi játék egyesítése jól fog majd elsülni.

Most ezzel arra gondolsz hogy a video egyes elemei mintha csak a CoD:MW 1-2-bõl köszönnének vissza?

Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy érdekes módon pont akkor találja ki a EA hogy egy eddig végig WW2-es sorozatát áthozza a modern hadszintérre,mikor egyértelmûvé vált hogy a MW2 már elõrendelésekben bankot robbantott.
Ezek után aki ettõl többet vár mint egy CoD MW koppintást,az szerintem rózsaszín álmokat kerget.De ez nem lenne feltétlenül baj,ha a MW2 marhaságait kijavítanák,netalán egy-két egyedi és jól mûködõ ötlet is beleférne.
Végülis nem tett mást 2003-ban a CoD se,mint hogy a Medal sikereit meglovaglova,és azt jól továbbfejlesztve megjelent a színen.Kérdés ez most fordítva a Medal sorozatnak sikerül-e.

DarkSector
hát nem tudom, de most a pofátlanság, az nem az egy videóra szólt igazándiból, hanem arra gondoltam amik be vannak vágva a videóba.