3478
  • DarkSector
    1. nem tudok mindent, ien ember nem létezik.
    2. ne balfaszozz, mert bann lesz a vége.

tudtommal nem szoltam neked egy szót se, nemtudom mire hergeled magad, de remélem az utolsó sértő hozzászólásod ez volt.
  • The Protector
    Én már az összes fegyvert behoztam.Meg majdnem az összes cuccot.
    Hát nekem a shotgun nyerete el a tetszésemet.Pofátlanul pontos és erős lett.Én onnan szedek vele ahova sniperral szoktak lőni.
  • grebber
    Hát nem tudom.Anno amikor a BF BC 2-ről néztem gameplay videókat egyből elhatároztam (antimultis mivoltom ellenére is),hogy ez kell nekem.Mert olyan hangulata volt a videóknak hogy menten összefostam magam.
    Szóval meg is vettem.

De most ennek a multijáról videókat nézegetve lószar semmi hangulata sincs:(
  • Puhos
    Ma megpróbáltam játszani ezzel a játéknak nevezhető valamivel. Sajnos akármilyen béta verzió is, se ez nem játék. Ez valami más. Játszottam 5 percet, majd kidob az asztalra. Tudom olvastam, hogy másnál is előfordul ilyen. Nem tudom, hogy miért adták ki ilyen korán a játék fejlesztői. Inkább dolgoztak volna még rajta egy kis ideig, aztán egy normálisabb béta verziót adtak volna ki. A bombázások alatt a robbanás effekt az valami hányás, és még sorolhatnám a hibákat. Tudom, tudom béta verzió, de akkor is!
    Én eddig azt hangoztattam, hogy majd ez lesz a következő játék amit meg fogok vásárolni, most már ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
  • Muttley
    Képet kérünk.
  • Metalmilitiakid
    jajvazze megkaptam az m24 et, aki elkészítette ezt a scope ot a fegyohoz, hát első pillanatban amint megláttam volna basztam volna ki a készítők közül, hát valami borzasztóan szánalmas
  • De8Vent
    állat xD
  • bgreg
    "Ő az egyik aki majdnem mindent tud agame-ről!"
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDd ezt viccnek szántad?
    "hát ezt én se tudom pontossan"

tényleg mindent tud.akkor balfasz az a gyerek kb mint te
  • palinho96
    bgreg!
    Akkor most neked megy a játék???
    Ha nem akkor már mondtam mi ateendőt!
    Vagy rendelsz egy új BÉTA key-t vayg vársz türelmesen a seggeden ülve... -.-"
    És ilyeneket meg ne mondjál Darknak, mert ezen az oldalaon Ő az egyik aki majdnem mindent tud agame-ről!
    DE ha te+pár ember ne mérti a dolgot, hogy amit KAPSZ A BOLTBÓL, AZ NEM C&C4-ES BÉTA KEY, HANEM MEDAL OF HONOR BÉTA KULCS!
    Azt már nem kell sehova se beírni, csak a játékba!
    Na ezek azok akik pillanatok alatt felbasszák az agyam!!! (már 3x le lett írva, úgyhogy ne reklamálj!!!)
    Ha meg neked áll följebb (bár kétlem, mert az a 2Centis mütyürke nehezen fog felállni), akkor
  • DarkSector
    "hát ezt én se tudom pontossan"

idiota olvass mielőtt arcoskodnál.
  • bgreg
    minek irsz hülyeségeket amikor neked se FOGALMAD sincs az egészről. csak nevetni lehet rajtad
  • DarkSector
    hát ezt én se tudom pontossan, de valszeg a profilodhoz rendeli az e-mail-es kulcsot, és erre ad egy másikat, amivel a játékban a profiloddla együtt tudsz nyomulni.
  • Csavez
    EZ OK!
    De akkor miert baszodott el pár embernek?
    Most 1x a moh beta oldalra kell beírni,ott kapsz egy másikat,valakinek meg a játékba,és ha nem oda írja baszhatja a kulcsát??
    Mi ez a keverés?
    Akkor több fajta moh kulcs van?
    Én elöször a játékba irtam,azt nem ment,utána olvastam a cdgalaxis levelét hogysmint.
  • DarkSector
    nem kell visszaolvasnom, hülyeséget írtak, amit e-mail-ben kapsz az nem c&c 4 kulcs vazze.
    próbáld már beírni a c&c 4-be hátha elfogadja...

ezt basszus sokan keverik mint más szart a fossal.

nem cc kulcsok amik hivatalossan megvehetőek, meg rendeléskor adnak, azok medal kulcsok....CSAK ANNYI HOGY A RÉGEBBEN OSZTOGATOTT c&c 4 KULCSOK IS JÓK A GENERÁTORHOZ.

fasznak kevernek ennyit ezzel.
  • Csavez
    olvass viszza...
  • DarkSector
    mi a retekről hadoválsz?
  • Csavez
    Micsoda mocskos csalók a CDgalaxis is!!!
    Bassz,megveszel 1 beta key,az ember elvárja hogy ne cc beta key legyen nem???
    Az 576 meg aztán ad mindent. moh betat,cc betat a jó nép meg perszehogy beszopja!!
    A KURVA ANNYUKAT!!!!
  • Csavez
    Baromságokat ne írjál!!!
  • Csavez
    Ja!
    Ez van..
  • doggy90
    en is az 576-tol kaptam kulcsot, beirtam a beta oldalon es kaptam uj kodot, amit mar a jatekban hasznalhattam. nem igaz, hogy az mar egybol a jatek kod, mivel elobb ki kell valasztani milyen platformon akarsz betazni.
  • De8Vent
    ja igen nálam is, de már a kezdet óta ...
  • Tatyla
    †R.I.P† sajna ez nem a DICE kiemelkedése inkább vissza süllyedése,kár érte de hát mit is vártam ha BC2-öt is leszarják...
  • palinho96
    Faszom... Titeket is kidob az asztlra 15-20 percnyi játék után???
  • palinho96
    köszi a választ! :D
  • DarkSector
    nem eredetivel próbáltam, warezzal nem lehet multizni.
    pc-re és x360-ra is kölcsönbe volt. fps-t nem nagyon szoktam venni, ha veszek, akkor olcsón és pc-re.
  • De8Vent
    igen :D
  • De8Vent
    gratulálok neked is te is elcseszted a beta key-ed ...-.- mert amit kaptál beta kulcsot az már MoH kulcs volt ...azon az oldalon meg lehetett kulcsot "generálni" más egyéb kulcsból (pl.: C&C 4 Beta key-ből)

garatulálok még egyszer is ;)
  • palinho96
    semmit, te is úgy jártál, mint ma valamelyik csávókám!
    Elbasztad az eredeti CD-keyt, amiért még fizettél is.... :)
    Azzal a kulcsal már nem tudsz semmit se csinálni!
    A MoH béta oladán ott A C&C4-es BÉTA kulcsokat lehetett beváltani (Szombatig) MoH Béta keyre!
    Neked az lett volna a dolgod, hogy elindítod a MoH BÉTA verzióját és ott jelentkezel be, ill ott írod be a jtékba a kulcsot!
    Az a kulcs am most nálad van, azt nyugodtan, ki is dobhatod!

Sajnálom... :O

Ui.:Ha vissza olvastál volnap 1-2 oldalt akkor tudnád is...
    (Nem letolásként, mondom, csak úgy)
  • neptum
    én megkaptam az 576-tól a Kulcsot csak lenne egy olyan bajom hogy ugye el kell meni a MoH Béta oldalra ott beléptem és kérte hogy írjam be akulcsot amit kaptam beírtam majd utána egy másik oldalra berak ott kapok egy nagy piros szöveget és utána semmi itt mit kéne csinálni ?
  • Terminator259
    palinho96 Ez nem hiszem hogy ide való dolog.Egyébként szentem az a legjobb ha megveszed.Nekem megvan eredetiben és nem bántam meg.Most is azon tolom.
  • palinho96
    Hogyan töltsek le ShareCash.org-ról!
    Pls segítsetek, ha tudtok! Nagyon megköszönném! én nem fogok prémiumot velle, ezt előre mondom!
  • AntiHero
    Nekem se küldik:S
  • palinho96
    Dark, te BFBC2-őztél már törttrl, mert ah igen akkor segíts nekem pls!
    Tom hogy hülye kérdés, de pls!
  • DarkSector
    +tankok és benne a csicskák.
  • Terminator259
    Itt is ugyan az a probléma mint bfbc2-ben.Csapat 90%-a sniper és nem lehet élvezni a játékot.Rohadna meg sniper a kezükben!
  • zotya10002
    Úgy hogy tolod mint állat!!:-)
  • palinho96
    csáztok!
    Lenne egy kérdésem!
    Hogy lehet megoldani, hogy mindenem 7-es szintű legyen! A csipákat már nagyon le akarom cserélni!
  • DarkSector
    ne személyeskedj!
  • FSpofon
    magyarországot az interneten le kell tagadni :)
    google meg windows live szolgáltatásából se érhető el egy csomó ha mo. van megadva a windowsban régiónak, meg sok helyen nem jön jól.
  • mmovar
    remek mondhatni én a régióknál a hungary-t választottam. ott persze már nem így van listázva...