3478
-
#1158 Nem elég hogy mostanság butítják a játékokat, de még ez is közre áll. grat a mai játékos társadalomnak. -
#1157 Jah.csak 3 napja van fent egy oldalon.
és előszeretettel használják is. -
#1156 Durva
Pedig alig 1 hete van még csak kint ez az alpha-beta game. -
pacclacc #1155 vajon csalni lehet már a játékban? NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1154 oks akkor cod6-ban meg minden azért van hogy használják, akkor miről beszélünk??? :D
amugy skynet arra gondolt hogy az analfabétáknak jo a cod6, és erre irtam hogy bc-hez is ugyanannyi stratégiai tehetség kell...:) -
cocacola111 #1153 Tényleg nem a vita miatt de a BC2-ben azért van a tank hogy használják nem dísznek.A sniper meg jó hogy kilóméterröl fog lőni nem 2 méterről.valahogy nem értettem az eszmefuttatásodat. . . -
#1152 Lespawnolsz, ESC, és exit. -
#1151 Megmondana valaki hogy jatek kozben hogyan kell kilepni? -
#1150 azért nem vitaképpen, de a " 2 éves autista félkarú 1 ujjú szürkehájogos óvodás " igaz a bc-re is, szerinted aki a tankokban osztja az áldást, illetve kilóméterekről sniperez az mi? ezek amugy szerinted nagy stratégiai tudást igényelnek? :)
nem vita miatt, de gondolg végig, és csak olyat hozz fel, ami télleg csak cod-ra érvényes. -
zadorjan #1149 csak lenne gépem a BC2 höz mert anno én az 1942 óta minden BF-el jáccottam, de ennek hatalmas gépigénye van, míg a Cod elmegy gyengébb vasan is vígan. Amúgy singleben eggyértelműen MW2 multiban meg BC2 . -
#1148 Jó én csak a steam stats oldalát néztem, ami szerint a mai napon 65794-en tolták egyidőben MW2-őt, amivel a CS:S-t is megelőzi(BC2-őt nem tom, de az nem is steam-re épül). Ennek fényében sztem erős túlzás bukásnak tekinteni. Persze lehet tévedek, de MoH-al, ennek a töredéke se fog játszani több mint félévvel a megjelenése után. -
#1147 BC2 a hibái ellenére is egy sokkal összetettebb játék mint a cod6 amivel nem tud minden 2 éves autista félkarú 1 ujjú szürkehájogos óvodás érvényesülni,szemben a COD-al.
Igen csak a pc-t nézem.
Myrdraal: FAIL,pc-n a napi 50ezer játékos sincs már meg multiban,jócskán többen játszanak a BFBC2-vel (úgy 2-3szor többen), de még a régi COD4-el is sima SD módban....
Pc-n egy nagy bukás az MW2,ezt lehet szépítgetni eladási adatokkal de a tényen nem változtat. -
#1146 CS:S mellett MW2-vel játszanak a legtöbben. Mekkora bukás ^^ -
#1145 viszont összplatformra nézve, ami a cod6-nál elment kb 2 hét alatt, az a bc2-nek 3-4 hónap alatt sikerült, gondolom mára már megvan a 8millio abból is... -
#1144 lehet de ennek ellenére is megvették, amugy te ezt ugy érzed nem összplatformot kell nézni?
aki pc helyett x-re vagy ps3-ra vette meg inkább, az nem számít?
akkor így lehet a bc2-nek nagyobb a sikere, sőt így lehet a medal-ból is többet adnak el, ha csak pc-t nézzük...
akkor részemről értve mire írtad hogy elveri a cod-ot...:) -
#1143 20 milla körül járnak,legjobban x360-on amcsi és hasonló szintű helyeken fogyott...
Pc-n 1 milliót sem érték el,és mostanra abból 50ezer játékos sincs már meg..Ez pedig nem kis bukás..:)
Csak erről néma qss van.
Az iwfos rendszer egy dolog,ha lenne dedikált támogatás akkor is szájhúzás lenne mert jóérzésű szerveren a fegyverek felét (főleg a norecoil és a balanszolatlanság miatt) és a perkek háromnegyedét kapásból tiltották volna...:D -
#1142 nem csodálom, a codnak rövid a single, és ott hálisten a multira gyúrnak....meg is látszik, még a 6.rész a iwnet fos rendszerrel is megért 12 millió eladott példányt, ha jól tudom most akörül járnak...
ez azért nem kis mennyiség....!!!
bár ezt te is tudod...:) -
#1141 azért ez a cod-nak az utolsó 2 játéka silány, ezt nem részletezném, nézni kell csak hogy a 2 játékkal hányan játszanak, mai napig.... -
#1140 MoH sztoriban alá fog verni majd a Codnak. sztem -
#1139 A codnak nem nehéz ellenfelet állítani annyira gagyi színvonalra sűllyedt az utolsó két résszel. Ha a hitreget javítanák már le is mosná a COD-ot ez a game (a grafika nem a végleges állapotot tükrözi),
BC-nek nem konkurenciát állítanak mert a két játék nagyban más játékstílust kíván. Ez inkább egy COD lehetne színvonalasabb szintre emelve. De csak lehetNE....
A grafót totál feleslegesen nézitek,nincs a játékban a high beállítás,csak névlegesen. A buugokat is javítgatják. A legfőbb gond amit nem fognak javítani az a hitreg probléma...A norecoil dolgot csinálgatják állítólag. -
#1138 te még a bc-re se fogadtam volna hogy leéri, hiszen nem fognak a saját játékuknak ellenfelet csinálni, demhogy a cod-nak, engem inkább a single érdekel majd, az unreal motort jobban komálom mint a frostbite-ot....
remélem ott nem csak a grafika lesz más, hanem az irányítás is!!!!
de az mien vicc lenne?! :DD jobban lehetne a singlit irányitani mint a multit....:) -
#1137 Ki van ezzel így,hogy azt hitte lesz egy játék ami megveri vagy legalábbis megszorongatja a COD tökeit minden szempontból és most a BETA alapján azt gondolta h nemhogy megközelíteni de még súrolni sem foglya azt a szintet?Mert én így vagyok vele sajnos.(BETA alapján). -
#1136 5 éve még elment volna -
#1135 Két új kép -
#1134 Állandóan kifagy: BETA...:)
Hang: esetleg a config fájlban a hangot LOW-ról HIGH-ra írd át. -
zadorjan #1133 Nekem ilyen rohadt sistergő hang van a játék alatt. (ugyanez volt a BC 2 ben is ) Ez a sistergés hanghiba, micsoda ? Más játéknál ilyen nincs.
Másik állandóan kifagy. -
#1132 Passz. De amíg nem jön és nem használod a kulcsot ne mond vissza az előrendelést. Én miután szombaton szereztem kulcsot máshonnan lemontam a rendelést. Hétfőn mégis küldtek kulcsot,tegnap oda adtam egyik havernak de már azt írta nála hogy használatban van.:) -
#1131 Utolag mar eszre vettem, amugy még bugos ez az uj oldal.
Na regeltem es elorendeltem a gamet.
KB mikor jon a kulcs? 2-3 nap? -
#1130 Ki van írva hogy az oldal megújult a régi fh-k regeljenek újra.:) -
cocacola111 #1129 Egy pár megjegyzés a Bétával kapcsolatban.
A BFBC2 Bétájához képest ez bőven Alfa álapotban van.(Jött az E3 mutatni kelett valamit azt jól öszecsapták.)A grafika hulladék.Elég idegesítőek a játékban repkedő ujságpapírok ,szemétdarabok satőbbik.A másik rossz dolog hogy a karakterek kb ugyan olyan színűek mint a környezet , így hogyha távol van a karakter akkor amíg nem mozog nem is látod(szinte).A játék random kifagy.De ezek az apró gondok eltörpülnek ahoz képest hogy van it a bétán egy rakat Aibottter zsidó(mojuk punkBuster sincs még a játékba).Szal ha valakinek ezek után is van kedve túrázni béta kulcs után akor sok sikert.Arra leszek kíváncsi hogy milyen állapotban lessz a játék majd kiadáskor mert ha totál gáz akkor marad a bc2. -
#1128 regelj újra...| -
#1127 en rendelenk onnan csak nem ttudok bejelentkezni a profilommal. :( -
#1126 Hogy ti mennyit szenvedtek..:D
Rendeljétek elő 576-nál és küldenek kulcsot. Aztán lemondjátok a francba a rendelést.
-
szapor #1125 Arról az oldalról 2keyt is kaptam de egyik se működik :( Már nagyon régóta keresek 1 jó keyt :S -
cocacola111 #1124 BŐven nem működik.Előrendeled ,majd kapsz egy kulcsot amit beregelsz itt :http://www.medalofhonor.com/beta -amiért kapsz egy béta kulcsot, amit majd a játékba irsz be az EA-acodhoz.
a játékot meg ezekröl a helyekröl tod magadévá tenned....
http://www.fileplay.net/file/8632/medal-of-honor-multiplayer-beta-pc-client-r0
http://www.fileplanet.com/213429/210000/fileinfo/Medal-of-Honor---Multiplayer-Beta-Client
http://www.filefront.com/16781471/Medal-of-Honor-Multiplayer-Closed-Beta/
ui: A command & Coquer 4 beta kulcs bőven nem működik........ -
#1123 Csak szólok,hogy ez nem müxik... -
#1122 Aki ezzel a gamel akarna jatszani es meg nincs key hozza akkor itt:
innen küldesz emailedre egy külcsot
itt be regisztrálod az ea accountodra -> itt kapod meg amit be kell irnod a játékon belül
és már be is tudsz jelentkezni
hf :) -
szapor #1121 vki küld privibe olyan keyt amit senki nem használ? :( -
#1120 mind1 feladom a leírás amit linkeltetek egy darabig megy utána egyáltalán nem megy :( pedig a videót is megnéztem
hát akkor nem játszom ezzel sem :'( -
Csavez #1119 Te egész nap ezen a forumon lógsz???
Haveroddal mi van?
Megegyeztetek privátban???:D