3478
  • Prince23
    Nem elég hogy mostanság butítják a játékokat, de még ez is közre áll. grat a mai játékos társadalomnak.
  • The Protector
    Jah.csak 3 napja van fent egy oldalon.
    és előszeretettel használják is.
  • Daell Drow
    Durva
    Pedig alig 1 hete van még csak kint ez az alpha-beta game.
  • pacclacc
    vajon csalni lehet már a játékban? NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • DarkSector
    oks akkor cod6-ban meg minden azért van hogy használják, akkor miről beszélünk??? :D
    amugy skynet arra gondolt hogy az analfabétáknak jo a cod6, és erre irtam hogy bc-hez is ugyanannyi stratégiai tehetség kell...:)
  • cocacola111
    Tényleg nem a vita miatt de a BC2-ben azért van a tank hogy használják nem dísznek.A sniper meg jó hogy kilóméterröl fog lőni nem 2 méterről.valahogy nem értettem az eszmefuttatásodat. . .
  • Fpocok
    Lespawnolsz, ESC, és exit.
  • Daell Drow
    Megmondana valaki hogy jatek kozben hogyan kell kilepni?
  • DarkSector
    azért nem vitaképpen, de a " 2 éves autista félkarú 1 ujjú szürkehájogos óvodás " igaz a bc-re is, szerinted aki a tankokban osztja az áldást, illetve kilóméterekről sniperez az mi? ezek amugy szerinted nagy stratégiai tudást igényelnek? :)
    nem vita miatt, de gondolg végig, és csak olyat hozz fel, ami télleg csak cod-ra érvényes.
  • zadorjan
    csak lenne gépem a BC2 höz mert anno én az 1942 óta minden BF-el jáccottam, de ennek hatalmas gépigénye van, míg a Cod elmegy gyengébb vasan is vígan. Amúgy singleben eggyértelműen MW2 multiban meg BC2 .
  • Myrddraal
    Jó én csak a steam stats oldalát néztem, ami szerint a mai napon 65794-en tolták egyidőben MW2-őt, amivel a CS:S-t is megelőzi(BC2-őt nem tom, de az nem is steam-re épül). Ennek fényében sztem erős túlzás bukásnak tekinteni. Persze lehet tévedek, de MoH-al, ennek a töredéke se fog játszani több mint félévvel a megjelenése után.
  • Skynet
    BC2 a hibái ellenére is egy sokkal összetettebb játék mint a cod6 amivel nem tud minden 2 éves autista félkarú 1 ujjú szürkehájogos óvodás érvényesülni,szemben a COD-al.

Igen csak a pc-t nézem.

Myrdraal: FAIL,pc-n a napi 50ezer játékos sincs már meg multiban,jócskán többen játszanak a BFBC2-vel (úgy 2-3szor többen), de még a régi COD4-el is sima SD módban....
    Pc-n egy nagy bukás az MW2,ezt lehet szépítgetni eladási adatokkal de a tényen nem változtat.
  • Myrddraal
    CS:S mellett MW2-vel játszanak a legtöbben. Mekkora bukás ^^
  • DarkSector
    viszont összplatformra nézve, ami a cod6-nál elment kb 2 hét alatt, az a bc2-nek 3-4 hónap alatt sikerült, gondolom mára már megvan a 8millio abból is...
  • DarkSector
    lehet de ennek ellenére is megvették, amugy te ezt ugy érzed nem összplatformot kell nézni?
    aki pc helyett x-re vagy ps3-ra vette meg inkább, az nem számít?
    akkor így lehet a bc2-nek nagyobb a sikere, sőt így lehet a medal-ból is többet adnak el, ha csak pc-t nézzük...

akkor részemről értve mire írtad hogy elveri a cod-ot...:)
  • Skynet
    20 milla körül járnak,legjobban x360-on amcsi és hasonló szintű helyeken fogyott...
    Pc-n 1 milliót sem érték el,és mostanra abból 50ezer játékos sincs már meg..Ez pedig nem kis bukás..:)
    Csak erről néma qss van.

Az iwfos rendszer egy dolog,ha lenne dedikált támogatás akkor is szájhúzás lenne mert jóérzésű szerveren a fegyverek felét (főleg a norecoil és a balanszolatlanság miatt) és a perkek háromnegyedét kapásból tiltották volna...:D
  • DarkSector
    nem csodálom, a codnak rövid a single, és ott hálisten a multira gyúrnak....meg is látszik, még a 6.rész a iwnet fos rendszerrel is megért 12 millió eladott példányt, ha jól tudom most akörül járnak...
    ez azért nem kis mennyiség....!!!

bár ezt te is tudod...:)
  • DarkSector
    azért ez a cod-nak az utolsó 2 játéka silány, ezt nem részletezném, nézni kell csak hogy a 2 játékkal hányan játszanak, mai napig....
  • Prince23
    MoH sztoriban alá fog verni majd a Codnak. sztem
  • Skynet
    A codnak nem nehéz ellenfelet állítani annyira gagyi színvonalra sűllyedt az utolsó két résszel. Ha a hitreget javítanák már le is mosná a COD-ot ez a game (a grafika nem a végleges állapotot tükrözi),

BC-nek nem konkurenciát állítanak mert a két játék nagyban más játékstílust kíván. Ez inkább egy COD lehetne színvonalasabb szintre emelve. De csak lehetNE....
    A grafót totál feleslegesen nézitek,nincs a játékban a high beállítás,csak névlegesen. A buugokat is javítgatják. A legfőbb gond amit nem fognak javítani az a hitreg probléma...A norecoil dolgot csinálgatják állítólag.
  • DarkSector
    te még a bc-re se fogadtam volna hogy leéri, hiszen nem fognak a saját játékuknak ellenfelet csinálni, demhogy a cod-nak, engem inkább a single érdekel majd, az unreal motort jobban komálom mint a frostbite-ot....

remélem ott nem csak a grafika lesz más, hanem az irányítás is!!!!
    de az mien vicc lenne?! :DD jobban lehetne a singlit irányitani mint a multit....:)
  • The Protector
    Ki van ezzel így,hogy azt hitte lesz egy játék ami megveri vagy legalábbis megszorongatja a COD tökeit minden szempontból és most a BETA alapján azt gondolta h nemhogy megközelíteni de még súrolni sem foglya azt a szintet?Mert én így vagyok vele sajnos.(BETA alapján).
  • TDC Geronimo
    5 éve még elment volna
  • Prince23
    Két új kép
  • Skynet
    Állandóan kifagy: BETA...:)
    Hang: esetleg a config fájlban a hangot LOW-ról HIGH-ra írd át.
  • zadorjan
    Nekem ilyen rohadt sistergő hang van a játék alatt. (ugyanez volt a BC 2 ben is ) Ez a sistergés hanghiba, micsoda ? Más játéknál ilyen nincs.
    Másik állandóan kifagy.
  • Skynet
    Passz. De amíg nem jön és nem használod a kulcsot ne mond vissza az előrendelést. Én miután szombaton szereztem kulcsot máshonnan lemontam a rendelést. Hétfőn mégis küldtek kulcsot,tegnap oda adtam egyik havernak de már azt írta nála hogy használatban van.:)
  • Daell Drow
    Utolag mar eszre vettem, amugy még bugos ez az uj oldal.
    Na regeltem es elorendeltem a gamet.
    KB mikor jon a kulcs? 2-3 nap?
  • Skynet
    Ki van írva hogy az oldal megújult a régi fh-k regeljenek újra.:)
  • cocacola111
    Egy pár megjegyzés a Bétával kapcsolatban.
    A BFBC2 Bétájához képest ez bőven Alfa álapotban van.(Jött az E3 mutatni kelett valamit azt jól öszecsapták.)A grafika hulladék.Elég idegesítőek a játékban repkedő ujságpapírok ,szemétdarabok satőbbik.A másik rossz dolog hogy a karakterek kb ugyan olyan színűek mint a környezet , így hogyha távol van a karakter akkor amíg nem mozog nem is látod(szinte).A játék random kifagy.De ezek az apró gondok eltörpülnek ahoz képest hogy van it a bétán egy rakat Aibottter zsidó(mojuk punkBuster sincs még a játékba).Szal ha valakinek ezek után is van kedve túrázni béta kulcs után akor sok sikert.Arra leszek kíváncsi hogy milyen állapotban lessz a játék majd kiadáskor mert ha totál gáz akkor marad a bc2.
  • palinho96
    regelj újra...|
  • Daell Drow
    en rendelenk onnan csak nem ttudok bejelentkezni a profilommal. :(
  • Skynet
    Hogy ti mennyit szenvedtek..:D
    Rendeljétek elő 576-nál és küldenek kulcsot. Aztán lemondjátok a francba a rendelést.
  • szapor
    Arról az oldalról 2keyt is kaptam de egyik se működik :( Már nagyon régóta keresek 1 jó keyt :S
  • cocacola111
    BŐven nem működik.Előrendeled ,majd kapsz egy kulcsot amit beregelsz itt :http://www.medalofhonor.com/beta -amiért kapsz egy béta kulcsot, amit majd a játékba irsz be az EA-acodhoz.
    a játékot meg ezekröl a helyekröl tod magadévá tenned....

http://www.fileplay.net/file/8632/medal-of-honor-multiplayer-beta-pc-client-r0

http://www.fileplanet.com/213429/210000/fileinfo/Medal-of-Honor---Multiplayer-Beta-Client

http://www.filefront.com/16781471/Medal-of-Honor-Multiplayer-Closed-Beta/

ui: A command & Coquer 4 beta kulcs bőven nem működik........
  • SubZero911
    Csak szólok,hogy ez nem müxik...
  • Jaffa 2843
    Aki ezzel a gamel akarna jatszani es meg nincs key hozza akkor itt:

innen küldesz emailedre egy külcsot

itt be regisztrálod az ea accountodra -> itt kapod meg amit be kell irnod a játékon belül

és már be is tudsz jelentkezni

hf :)
  • szapor
    vki küld privibe olyan keyt amit senki nem használ? :(
  • tescodr
    mind1 feladom a leírás amit linkeltetek egy darabig megy utána egyáltalán nem megy :( pedig a videót is megnéztem
    hát akkor nem játszom ezzel sem :'(
  • Csavez
    Te egész nap ezen a forumon lógsz???
    Haveroddal mi van?
    Megegyeztetek privátban???:D