Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nem ad ez semmit, ez a gond :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Skynet
Nem várok,elõrendelés is le mondva most hogy van betakulcs..:D
Hitbox nem vész emellett a sebzés mellet,néha idegesítõ,de negyedannyira se mint BFBC2-ben.
A többit pedig HA javítják, lesz csak COD verõ. Majd a teljest meghesszelem,és meglátjuk.

Darksector: Aki benézte arra nem tudok mit mondani,amikor egyértelmûen le van mindenhova írva hogy 17.-tõl kulcsosztás de játszani csak 21.-tõl tud akinek nincs BFBC2-je...Ergo kulcsot hiába szerzel ha nincs BFBC2.:)
TDC Geronimo
Ahogy megölnek egybõl bejön egy hót gagyi halál anim borzalmas ragdollal karöltve, mindez egy elmosódott képernyõn. Ezt látod pár secig miután megöltek és ennyi. Ja meg azt, hogy mivel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
amugy a recoil-al kapcsolatban, meg hogy itten kérdezték a spectratort....stb
Vajon jogos az a kérdésem hogy lesz-e valamiféle killcam szerûség, aminél vissza lehet nézni hogy öltek meg, mert nemvágom a medalban lesz-e, vagy bc2-ban vannak-e csiterek (mert ennyit bc2-vel nem multiztam azért), de ha lesznek netán azzal ki lehetne szúrni õket.
vagy itt hogy megy ez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mi a szar van?Csak engem dobál le?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TDC Geronimo
Norecoil miért változna meg? Ez ilyen stílusú game lesz, nagy sebzés 0 recoil. Ízig vérig arcade fos. Hitboxról ne is álmodj, hogy változni fog PCn. BF vietnam óta nem tudnak rendes hitboxot csinálni PCre DICEnál. BC2ben is hulladék és mivel ugyanaz a motor, ebbe is az és maradni is fog.

Az "ez csak BETA" szöveggel meg kár nyugtatni magad. Nem tudom, hogy figyelemmel kísérted-e BC2õt pl betatól a megjelenésig és napjainkig. Hitbox ugyanolyan szar, mint akkor, PC interface tiszta bug még mindig, Chat még mindig nem mûködik rendesen stb. Nem kell semmit se várni ettõl.

DarkSector
nem gond fátylat rá, csak legalább 1 rövid mondatban leirhatták volna. de nem csak én néztem ám be. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Keep dreaming :D

Skynet
Kénytelenek vagyunk arabokat ölni,mivel olyan játékot amiben izraelieket kéne halomra ölni valószínûleg betiltanának (kár).
FSpofon
mert aztán marhasok értelmes modern gyalogsági shootert tudsz mondani, ugye? 8 éven át egyedül volt a cs, aztán bejött a noobbarát cod4 mellé. más értelmes nemnagyon van.
jó van egy rakat ázsiai csoda a combat arms/crossfire/warrock/sudden attack/KOS/blackshot/wolfteam meg ezek a useless gamek minden mennyiségben :) de nem számítanak. értelmes modernkori fps hiány van továbbra is.

Arab money

Smithwarden
En elobb olvasok es elgondolkodok azon amit leirnak, ellentetben egyesekkel akik telenyomjak a topikot a kerdeseikkel amit mar altalaban tobbszor megvalaszoltak.
De hat tudom te mindig is ilyen topicspammer voltal, ugyhogy annyira nem is csodalkozom a dolgon. <#kuss>
En meg kisse bunko, dehat igy szep az elet ha nem mindenki egyforma. <#bohoc>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Skynet
Ez csak BETA.
Általánosságban 2 dolog van amit kérdéses hogy javítani fognak-e:
A norecoil fegyverek és a hitbox probléma. A norecoil fegyók javítására van még esély. A többi BETA probléma.
Ennek tükrében pedig ha a norecoil dolgot megoldják,simán veri a cod-okat.
DarkSector
a rókabõr csak akkor rossz, ha a lopott ötleteket szarul használják ki.
én azért megnézem a játékot, olyan rossz nem lehet...

Mr_no_NaMe
Na már megint egy értéktelen grafbemutató huszonharmincadik rókabõr, ahol mindenképpen az arabokat kell lõni afganisztánban?
DarkSector
látom megint benéztél valamit, csak érdekességképpen, mind pc-n mind konzolon nyomtam multit, és nyomtam mindkettõn a single-t is, kb 70-80%-ig vittem a story-t.

amugy ez meg hogy jön ide?

DarkSector
mirõl beszélsz, ha nem tudod mirõl van szo, ne szolj bele, azért kérdeztem mit kell csinálni, lofaszt nem irták hogy ez a megoldás is a vip-re vonatkozik.
azt gondoltam mikot irták sokan hogy azért örülnek most mert nem vip-esek, és ezzel megy nekik, nem kell minnya beszólni.
ezhelyett te is leirhattad volna már rég a választ a kérdésemre.

TDC Geronimo
Összerakták? Mivel játszol te? :D

FSpofon
jo hogy 5 topikot telemagyaraztal ugy a bc2rol hogy legfeljebb az 1 palyas betaval jatszottal <#wilting>

Arab money

DarkSector
jah vazze kösz hogy irtátok hogy ez ugyanugy vip-re jo csak, akkor meg loszart nem ér.

Ha emlékszik valaki,akkor a Bad Company 2 Béta is hasonló volt.És összerakták rendessen.

Smithwarden
Semmi gond ezzel, gyors 1-2 ev foltozas es tovabbfejlesztes es hipp-hopp maris egesz jatszhato lesz, mi? <#vigyor>

Smithwarden
*Hagyd

Smithwarden
Hagy ra sztem, DarkSector remenytelen eset kb. <#sniffles>

TDC Geronimo
Továbbfejlesztett cod? Én nem szeretem a codot, de az ehhez képest felüdülés :D Ez ilyen warrock szintû. PCre nem is értem minek adnak már ki ilyen szemeteket.

Skynet
Ahogy írtam BF fanok kerüljék,ez a game inkább egy továbbfejlesztett COD (lesz,ha lesz high grafika,bugmentesítés,és a norecoil fegyókat is javítják)....
Skynet
Nem vagy VIP-es mivan?
Pc verzióról beszélsz?:)

Ha EA Accounttal belépsz akkor írja hogy nem vagy VIP-es (Na megintcsak konzolport bukta:D) ? Akkor az annyit tesz,hogy nincs EA accounthoz regezett BFBC2-d,tehát 21.-étõl léphetsz csak be.
Running
Egy fps-be mit akarsz te gondolkodni, aggya azt kész, nem?<#hehe>

MR ME
am benyomásaim a játékról:
viccese bugok, egérérzékenység eléggé el van cseszve szvsz, a legjobb az h a játékból csak akkor tudsz kilépni ha lespawnoltál, kicsi pályák, codos szintnek tûnik, arra jó h az ember meló után fáradtan leáljön ölni egy pár ellent, gondolkozni nem nagyon kell benne....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ha nem vagy vip-es akkor gondolom neked 21én kezdõdik a béta....

Jaffa 2843
nekem ez a link már nem mûködik. akinek megy az kimásolná a szöveget?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Az az érdekes, hogy a kapott kódot nem kell beírni sehova?!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Valaki az #545-re?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

nah nekem is sikerült kulcsot szereznem de a menüben párszor connection lostot dob ennek ellenére sikerült bejutnom egy serverrre ahol kb 2 percig ment is a game majd ledobott asztalra asszem anno meg a bc2 betaba is volt ilyen bár nem tudom mi erre a emgoldás.

http://www.jeuxvideo.tv/v/325874' width='640' height='390' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true'

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Megvan a kód, amit a medalofhonor.com oldalon meg tudok nézni, de a játékot elindítom beírom az e acoot meg jelszót azt írja ki network problem! Mit csinálok rosszul?

yes siker xD már játszok is :D

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

na kaptam kodot végre ...xD

Köszönöm

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

gamespot.com oldalon hol lehet kérni kódot?

DarkSector
nah nem vagyok ideges, de analfabéta sem, értem mit irtok eddig segitségnek, de hülye nem vagyok, a kodcsere megvolt már, odáig oks, de leírja alá 3 pontban mit tegyek, az okés, de a kliens már leszedtem fent van, de basszameg ha belépek nem cd-key-t kér, hanem a profilt kéri...

hogy az ea-s accountba lépjek be, de ha beirom nem lép be, mert nem vagyok vip-s...
vagy kint van egy fájl, vagy máásik exe amibe a cd-key-t lehet irni? vagy a klinesek közt van különbség, és töltsem ujra a felkinált három link valameikérõl ujra????

<#help><#help>

MR ME
na regeltem egy új kódot, azt már elfogadta, thx az ötletet

na jó ez az oldal semmit nem csinál pff ...aktiválva van az acc de azt írja hogy aktiváljam ...

MR ME
az a vicc h a C&C sem fogadja el a kulcsot :D

atila4
regisztrálj még1szer és kérj megint egy kódot

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Én megpróbáltam reggelni a gamespot.com oldalon. Sikerült küldtek egy kódot a megadott e-mail címre, de ez a kód CC4-re szól. A medalofhonor.com oldalon ha beírom a kapott kódot azt írja ki a kód használatban van. A játék indítása után megadom az EA accuntot és a jelszót, de nem indul el a game. Mi lehet a baj? Help!!

MR ME
nekem is ezt írja :S

igen és itt hogy tovább?<#vigyor3><#gonosz1>

Dizson