Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha és honnan van már kódotok? xD nekem még nem küldte az 576 ja igen és meg van a BFBC2-is LE-ben

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Dizson
DarkSector
Hová írjam a kapot kódot, mert a leirásban azt irja, hogy töltsem le a klienst, és irjam be a kodót, igenám de a kliensnek elõször e-mail, és jelszó kell, viszont utána kiírja hogy késõbb tudok csak játszani mert nem vagyok VIP....
akkor mégse lehet használni???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lol
ingyé kod...vazze!!!!
:P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sumi
sziasztok..
sikerült kulcsot szereznem,és azt kérdezném hová kell beirni?
köszi

Köszi, mûködik!

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Skynet
A csipánál jön ki a legjobban a hitreg probléma...
M24 bolt action rengetegszer nem hajlandó az 1 találat 1 ember lövésre...
Az imént 3-at lõttem egy úriemberbe és nem feküdt el...
Azt támogatom hogy a szaros automata csipáknak kelljen 2-3 találat...De egy boltaction csipa ha már ennyire "kevés az életerõ" öljön már 1 lövésbõl,mert kicsit nevetséges amikor rálõ az ember a 20 méterre felé futó parasztra megsebzi az meg gyk 1 mp alatt lelövi géppuskával...

BFBC-ben még megértem hogy 1 találat nem biztos hogy halál,de itt ilyen sebzés mellett...Míg a heavygunner a norecoil effektustól rettenetesen erõs,addig a csipa nemelég hogy az egyetlen szinte ami recoil-t kapott ráadásul még gyenge is...Ez gáz.
Skynet
Nahja a legtöbb fegyver norecoil...Ami a legidegesítõbb,hogy a heavy gunner is.
Az egyetlen fegyver aminél reocil van az a csipa,ott érezhetõ ha egymás után lõ az ember (auto csipával) akkor széthord mint a barom.:D

Viszont itt irogatta pár ember hogy nincs lag...Nem a francot nincs,2 óra game alatt nemegyszer beértem fedezékbe és ott terültem el/ már volt hogy áthúztam ellenfélen a kést fröccsent de mégis én haltam õ nem..:)
A BFBC2 hitbox bug is érezhetõ,sokszor jóval több kel egy emberbe,de amúgy rendszerint sokkal gyorsabban fekszik mindenki mint a BFBC2-ben tehát annyira nem gáz.
Ahogy írtam BF fanok messze kerüljék.
Viszont ha a recoil problémát megoldják,bugmentesítik a játékot (elvégre ez beta), akkor egy egész jó kis továbbfejlesztett COD játék az eredmény.A hitbox probléma nem tûnik annyira fel a jóval "kisebb életerõ" miatt. Tehát maxium 4-5 találattól megpusztul bárki,de általában 2-3 elég.
Aki a jármûvektõl parázik: Ha annyi jármû lesz benne és olyan sûrûséggel mint a rush szerû módban akkor no para...Agyonminimális a jármûhasználat.

Apropó: Ez a pontfoglaló robbantó/védõ (rush szerû) mód lesz benne a fõ mód? Vagy esetleg lesz S&D szerüség is ahol nem spawnolgatok le ha megpusztulok?:)
Fpocok
Rengeteg bug van benne tény. Animációk nincsenek kidolgozva. Ha meghal a kari, akkor ilyen fabábuként dõl az ember, illetve volt már olyan is, hogy a fal mellett állva maradt.
Nincs recoil... elég gáz. Gyakorlatilag nulla. Mondjuk csak akt meg a másik gépfegyvert használtam.
Késelés mûködik! :D
Valószínûleg csak azért, mert nincsenek benne a high textúrák, de nagyon jól fut a gépemen, jobban mint a bc2.
Menü, friends, szerver browser mind bugos :D
A hangok nagyon jók. Pontozzák a csapatmunkát. Lehet választani scorestreaket. Van benne hold meg toggle zoom is! :D

Így két óra után csak ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
Tudtam h én leszek az a balfácán akinek nem jön össze:)
mind1 holnap még megpróbálom.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Újra regeltem az EA-n.ÉS most sem enged
Code already used
FAszomat.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Skynet
No az elsõ tapasztalatok...
A COD-nál jobbnak tûnik akárhonnan nézem. De BF rajongók olyan messze kerüljék amennyire csak lehet..:D

Viszont csodás kis bugok vannak benne..:D
Például gránátvetõvel ha lõttök,tárazás és gyors fegyvervált+visszára azonnal lehet is lõni a köv granyót...:D
A grafika pedig valami rettenetesen ocsmány,de gondolom akárcsak a BFBC2 BETA-ban ezt is hiába teszi minden maxra az ember nincsenek benne a textúrák,már csak a méretébõl kiindulva...
Fpocok
Ürítsd a cachet. Vagy regelj másik cimmel. Én utóbbit csináltam és mûködött utána már.

The Protector
Nekem nem jó.Get your redeem kódra nyomok és azt írja h már használva van.

Fpocok
TS zsolti?

Zs0lt1
*mûködik :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
hello!

ez király, máködik! :D
bár mikor rákattintok a végén, hogy get your code behalt az oldal :D

Skynet
Lol...C&C BETA igénylõvel MOH BETA kulcs...:D
Köszi az infót mûködik,meg is kaptam a kulcsom!:)
Fpocok
HELLO BÉTA!

Egyik srác mutatott egy trükköt: http://forums.electronicarts.co.uk/medal-honor-series/1175669-anyone-who-wants-beta-key.html

Már tolom is BÉTÁT!!!! :D

Skynet
Fantasztikus játékos..Komolyan...:D
Szokásos kihaénnem pro...Egér rángatás hogy profinak tûnjön. De gyakorlatilag egy nagy nulla:D
5 percig néztem ezalatt kb 10szer halt meg,a 3-4. halálnál lerakta a géppityut és elkezdett rakétavetõzni...:)
Fpocok

Fpocok
Én optimista vagyok <#bohoc>

TDC Geronimo
Hidd el ez már sokat nem fog változni :D

Amúgy látszik, hogy ezt egy az egybe a 360as verzióból emelték át (D-pad ikon support hívásnál, television szó a screen adjust menüben stb). DICE is akkora kamu szar banda, hogy eszméletlen. Õk a nagy PC developerek, akik törõdnek a PCvel. Hát ebbõl a törõdésbõl inkább nem kérek <#mf1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Jó. Eddig egy fos. De okt messze van még. Ha összeáll akkor szar is lehet :D <#gunyos1>

TDC Geronimo
Bízol bennük? Semmi okod rá sajnos. Spectator meg felvétel mód? Jó vicc. Még az új BFbõl is teljesen kihagyták a competitive játékra alkalmas dolgokat, majd pont ebbe teszik bele. Sajnálom a MOH fanokat, mert ez egy hulladék :D EA LAbe bízhatnak még hogy legalább a single része ne legyen ilyen ratyi. DICE is egyre jobban süllyed lefele, BF3ba bele se merek gondolni, de szerintem temethetem elõre :/

Fpocok
Ez még csak korai béta. Én bízok bennük. Azt viszont tudja valaki, hogy lesz benne record? Spectator lesz, szóval már csak ez kéne.

Smithwarden
Kb ugyanez a velemeny.
Kicsit olyasminek tunik mintha BC2-ot modoltak volna egy Far Cry 2 szeru gagyi verziora.
"BC 1.5 alpha"

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Na végre mûködött a kód, mentem egy két kört. Háát így pár kör után annyit tudnék csak hozzáfûzni, hogy WTF :D Olyan mint egy garázs project. Ahhoz képest, hogy frostbite és hogyan nézett ki a bc2, ez a game ronda, animok jóval szarabbak és a hangok is. Az egész assi rész olyan jellegtelen. Valahogy nem érzem azt se hogy ha lövök. Nehéz leírni, de aki játszik vele szerintem érzi. Olyan fílingje van a gamenak mintha csak egy mod lenne és közel se beta állapotú. Menü szörnyû és lassú, browser úgyszintén. Elõrendeltem boxra 576ba így adok neki egy esélyt ott is, de egyelõre ez nulla.

Black Ghost
Hát a multi nem sok jóval kecsegtet, kis pálya, keresgélõs ember vadászat, semmi taktika, ez egy CoD csak jobb fegyverhangokkal.
DarkSector
jah ez pisi3...:)

Prince23
Az, elírtam

TDC Geronimo
Ez ps3 nem PC

Fpocok
Szerintem, ahogy a prone is... csak sp ben van.

Prince23
PC Beta

http://www.youtube.com/v/tsyKwqnhz5I&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

sherlock1
Februárban még azt mondták, hogy lesz kihajolás. Ekkora hazug köcsög geciket.
http://360.kombo.com/article.php?artid=18573

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Gratulálok annak, aki kitalálta, hogy a megszerzett frag után a képernyõ közepét kitakarják effektekkel, meg kiírással...:D
Látom itt megint a 14 éves korosztály van belõle. A fegyver semmit se rángat, és ha eltalálnak, csak bevérzik a képernyõ, de ugyanúgy rohansz tovább... Szar.
DarkSector
jah oks.

Dizson
Mutatta is a srác h. lowon játszik, mert csak így bírta a stream.

Fpocok
Mivan? De nem is az a motor lesz? Én úgy hallottam.
Nincs pron mpben, csak spben.

Kami
Kár, mert már sokan nyomják a bétát közülük és a fórumot olvasgatva, nekem az jött le -szerény angoltudásommal- hogy csak fel kell menni TS3-ra és ott kérni a kulcsot és már kapod is.
Ezt kipróbálni nem tudom, mert az angolt olvasva még csak csak megértem, de már beszélni, fõleg folyékonyan...

Kihajolás...
Ez eddig látottak alapján még lehasalni se lehet.De cáfoljon meg valaki ha igen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sherlock1
Van kihajolás a játékban?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Zs0lt1
nem a 2.0 motor!

TDC Geronimo
MOHba nincs destruction.

Zs0lt1
nem sajnos!
én regelve voltam, de van vmi uj kritérium aminek meg kell felelni.
se a moh-hoz se a 2142 1.51 closed bétához nem adtak kulcsot
//rohadtak :D

Fpocok
A rombolást én sem értem. Elvileg ez már a 2.0 motor, szóval jobbnak kéne lennie, de eddig nem láttam ilyet, egy videót se ahol demonstrálnák. Szóval WTF?

DarkSector
jah és télleg élõben is a szemed elõtt rajzolja ki sokszor a textúrákat? mert látom a videóban is hogy a falak sziklák, meg a zöld bokrok vagy mi, közeledéskor felhúz egy uj réteget, ez azért picit gáz, bár béta...lehet orvosolják majd, mint a többit.
biztos vannak hivatalos fórumok ahol figyelik a játékosok véleményezéseit.

Kami
Affene, <#szomoru1> azért kösz!

TDC Geronimo
Régen még regeltem, de nem foglalkoztam vele így nem vágom :D