Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
A gamesettings ini ben állítsd át!

Parasite Eve 2, best game EVER!

nem ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Persze! Szerezz egy C&C4 beta kulcsot és azt add meg! Az is jó hozzá. <#smile> Ha kell C&C4 beta kulcs, akkor PÜ-ben írj egy email címet. <#wink>

Óóóó b+, kösz.

Lehet azt! A felbonti részen állva alul bal oldalt ott van, hogy edit! <#smile>

Prince23
576-os megoldáson kívül van e másik lehetõség, hogy betakulcsot kapjak? játszanék már én is vele.

Egyébként a felbontást csak nálam nem lehet állítani?

ennyire jó játék? Amugy igy elnézve kicsik a mapok!

http://www.youtube.com/v/AhD2kmfC9IA&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nem ér annyit az egész...

DarkSector
2000ft cdgalaxis, vagy monnyuk 576-nál rendelj elõ a játékra és akkor kapsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nemkem van bf2 accom bétakulcs is kell mellé? Ha igen azt honnan tudok szerezni?

Bocs a kérdésért ha már volt!

Köszi a választ<#worship>

Fpocok
21tõl az lesz, hogy nem kell bc2, csak egy béta kulcs.

DarkSector
nem is egy idõben jelentek meg...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

21.-tõl lesz a "nyílt" BÉTA?

Ennek örülök:)

Csak most!

nem mindegy?hasalás camper k.csög megoldás XD

Akkor most ha jól értelmezem, akkor csak ahhoz kell a BC2 acc, hogy most tudjál játszani?
Vagy a a késõbbihez is kellesz a BC 2 account?

ToCsEk
hát ez a játék egy kalap sz*r :) sok szerencsét aki megveszi...
annyira van bc2höz mint a doom crysis-hez..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

de jó hogy most már a betaban is olyan emberek lövöldöznek akik pont tudják hogy hol vagy ...mintha a játékkal születtek volna ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

DarkSector
:)

Ja, kell BC2 account is. De nem elég, hogy PC-re kell, még PS3-ra is kell. <#shakehead> Elindítottam és kiírta, hogy nincs BC2 accountom és nem játszhatok. <#falbav> Azért az opciókban még mászkálhattam. <#banplz>

DarkSector
én elküldtem volna a kulcsomat, ha elõbb tudom hogy ez ugyanugy csak 21-én lesz jó mint amit majd 576 küld, de már mindegy mert beirta a profilomba... :S
sorry

úgyhogy ha meglesz hétfõn 576 cdkey, akkor odaadom ha kell.

Fpocok
Akkor igen. Sajnos :S

Carloska
Köszönöm szépenen Csokis-nak a kulcs lehetõséget!

Nincs bc2 accom, ha jol olvasom akkor varnom kell 21.ig?:)
Fpocok
Belogolsz bc2 accountoddal a játékban, és után kéri, hogy írd be.

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

En szereztem kulcsot, redeemedeltem a kulcsot erre kaptam egy masikat. Azt hol kell hasznalni? A jatekban azt irja hogy VIP account kell.
Carloska
Van valakinek 1 fölös kulcsa?

Thanks for your interest in the Command & Conquer 4 Open Beta. We're currently limiting the rate at which we're distributing keys, but we've just secured you a place in line. We'll display your key here when we release more keys in the coming days, and we'll be sure to notify you by email as well.

Ezt sztem egy kvarcjátékba szánták. Nem hiszem el, hogy ekkora szarhalmot kiadnak 2010-ben. Vicc.

Fpocok
HAJRÁ HOLLANDIA! 1-0 eddig

MR ME
azzal valszeg nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
Mára azt megcsinálták elvileg. Nekem se ment tegnap, de ma reggel már igen

MR ME
olyan is az egész, nekem nem bejövõs....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hello
Lehet még valahonnan kulcsot szerezni?
Üdv :Héeder

The Protector
Hy.elfogytak a command and c....bétakulcsok.Viszont egnapról maradt kódom róla ami akkor nem mûködöt.Azt írta h használatban van.Tudok vele vmit kezdeni?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Van benne toggle crouch. Mondjuk nekem nem mûködik, de ez csak béta, a véglegesben lesz.

Sajnos minden leírt hibát meg tudok erõsíteni.
Ezt még tetõzném azzal hogy tényleg nem lehet lehasalni.Ez nem tudom milyen új módszer az EA-nél.És ne mondja senki hogy azért nem lehet "mert xar konzol",mert hát kismillió konzolos játékban le lehet hasalni.Nem tudom mit gondolnak hogy ettõl lesz majd jobb?Hát szerintem csak teljesen irreális lesz.
Szintén BC2-es megoldás hogy még a leguggolt állapothoz is nyomva kell tartani a gombot,ami megfelelõen körülményessé tesz minden ilyen állapotú mozgást...Úgyhogy nagyjából itt is marad az "állj fel azt harcolj köcsög" megközelítés... :-)
Pedig nem lenne ez rossz alapkoncepció egy ilyen kicsit a CoD-nál lassabb,átgondoltabb játékmenettel,ami azért még mindig bõven pörgõs,arcade stílus.De ahhoz a következõ pár hónapban rengeteget kéne rajta alakítani,javítani.A BC2 beta-full alapján pedig erre nemigen fog sor kerülni...

Fpocok-nak nagy thx a beírt béta kulcs szerzõ trükkért!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mr_no_NaMe
van benne valami
FSpofon
ezen miért csodálkoztok? az elsõ hír után lehetett tudni hogy az mw sorozat ellen mennek, ahhoz meg le kell alacsonyodni arra a szintre

Arab money

olyan mintha vízipisztollyal nyomná a tag. semmi visszarúgás ...
ja, és ahkárhányszor meglátok egy ilyen gameplay-t egybõl CoD MW2 flessem van ... király <#sniffles>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Fpocok
A halál animációk biztos nem ilyenek lesznek, csak most a bétában. BC2ben jó volt, ugye ez meg ctrl c ctrl v

Fpocok
Na sikerült nektek is srácok? Nekem is írta ki, hogy code is already used vagy mit. Regeltem újra, meg ki kell törölni cachet, meg cookikat.

TDC Geronimo
Esélye nincs cod verésre. Ugyanarra a sorsra jut mint a BC2. Elején majd viszik mint a cukrot a név miatt. Aztán 2 hónap múlva negyed annyi ember se lesz online, mint megjelenésnél, fõleg ha olyan "jó" supportja lesz, mint a BC2nek

DarkSector
értem én is tudom, csak ez aszthittem olyan trükk, ami pont ezt játsza ki, hát nem jött össze...elnéztem... :)
sebaj várok vele, nem fontos, csak ha jo lett volna a cd-kulcs, akkor megnéztem volna, mert most dolgozom, és van kis szünet épp...