3478
-
#1198 jaja zsir amit irt...bár még lehetne egy ekkora listát összeszedni, de az se javitana a helyzeten bele kell törődni, de nekem az irányitás, fellülmúl mindenféle, grafikai, meg hitboxos, meg audiovisuális bugot....
ez az irányitás szerintem a legrosszabb amit csinlhattak. ráadásul pont egy multi fps-ben... -
pacclacc #1197 Jól összefoglaltad :) -
#1196 akkora peccs nem létezik, max "jó" lett.
a tökéleteshez egy uj játékra lenne szükség... -
simon7108 #1195 PS3-ra már jott ki patch és azt mondják már tokéletes. -
#1194 Majd kicsit nagyobb lesz a pörgés, ha jön ki patch vagy valami. -
#1193 np, legalább pörög a topik:) -
kutyacsont #1192 baz most látom hogy már írták akk srry a post-ért nem vettem észre :S -
kutyacsont #1191 ha valki sehol nem talál key-t nem kell búslakodnia a pc guru ellövi ugyan azt mint bc2 bétával !
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Medal_of_Honor_beta_a_Gurutol -
HUN BECSEHELY #1190 Még mindig dobál a szerver le? -
#1189 Hivatalos honlapról: www.medalofhonor.com/beta vagy valami ilyesmi, guglizz rá.
NEm tudni meddig tart. -
barcames #1188 ha meg lesz a béta kulcs akkor majd honnan lehet leszedni a bétát (pc-re vagy ps3-ra? és meddig lesz jó?) -
#1187 Én úgy vagyok vele, hogy megveszem, azt majd ha jön jobb, akkor eladom 70%-áért. Addig meg jó lesz, mert nincs más. -
#1186 Az a baj ezzel a játékkal, hogy sikerült mind a 2 játék legrosszabbját összehozni.
1.Mert összehozták az mw2 közelharcát a bc2 "hatalmas" és legalább annyira elbaszott sebzésű fegyverrendszerével.
2.A combat mission meg kb bc2 lenne, csak abba meg belerakták az mw2 ben is szart sem erő rpg-t meg az at4hs-t, de sajnos a romboló erejüket már nem rakták mellé az mw2 ből(értve itt rpg csak direct hit nél, vagy max fél méter, öl közelharcban is, elég vicces) és ezt megvegyítették a bc2 rush módjával, amivel egy körökre osztott 10x10 m es pályám történő hentelést hoztak létre meg egy kibaszott sniper paradicsomot, ahol egymást érik a kilstreak-ek ledobása...
3.Belerakták az mw2 ből azt hogy a fegyverek alig rúgnak vissza így messzire is lehet adni rendesen. Viszont ezt felvegyítették a fegyverek értelmetlenségével, értve itt pl. M4 v M16 party, mind a két fegyver ugyanazt a lőszert lövi ha az M4 en hangtompi van még a csőhossz is megegyezik, de az M16 erősebb a játékban, de nem értem miért. Viszont az AK-47 egy 7.62 es lőszert lő ami sokkal erősebb mint az M4/M16 5.56 osa, de a játékban ez sem észrevehető egyáltalán.
4.A bc2 átvette az mw2 késelési mechanizmusát, amit már ott elbasztak, na itt mégjobban tovább rontottak, főleg a baltát, mert az vmi hihetetlen rossz.
5.Legyengítettek minden robbanást, kivéve a c4 ét, hogy ne legyen gl meg rakéta spam, de azért raktak be lőszeres dobozt a pályára ahonnan újra lehet tölteni, de pont úgy, hogy még fedezékben vagy. Nemegyszer találkoztam olyannal hogy Kabul on a csávó a tetőről kb a 10. RPG-t lőtte ki egymás után a doboz mellett állva.
6.Igen a tank berakása, ami valójából csak egy APC (páncélozott csapatszállító), de nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg annyi értelme van, mintha mw2 ben Karachi ra beraknánk egy APC t, tehát semmi, bármelyik secben kilehet lőne egy fal mögül kilépve, nem lehet javítani, szal el van baszva és semmi értelme.
7.A sniperek, hát az nem is értem igazából, a scope maga ami már m24 en van az egy kalap szar, egyszerűen azért nem használom mert undorító. Ezzel lehet, hogy azt akarták elérni, hogy ne legyenek snipa hegyek, de úgy látszik ez sem volt elég. Itt is összerakták azt, hogy elviekben lehet levegőt visszatartani (valahol találtam olyat, de még nem vettem észre, hogy működne) ami mw2, azzal, hogy 1 lövés csak fejre elég ami meg megint bc2 style, ami elveszi az emberkedvét a sniperkedéstől, ha van öngyógyulás.
8. Ezt a játékot azoknak készítették kb, akik mw2 ből a nagy bc2 ből meg a kicsi pályákat szeretik. Csak hát attól még istenesen elbaszták. Tudom hogy még csak egy alpha szintű béta, de nekem megvan a bc2 és toltam a betájával is és az is csak rosszabb lett, szóval ebben se bizakodjatok túlzottan, hogy jobb lesz. -
pacclacc #1185 Sok helyen olvasom, hogy inkább hasonlit bbc2 mint MW2 Én azt mondom h játékmenet MW2 kinézet bbc2! Van pl tank, de hogy minek? Disznek jó :D
Én is kiprobáltam a játékot, és számomra meg is bukott! Mivel utálom a MW2! -
#1184 Kabul city gameplay -
#1183 A magazinban lesz benne a kód, júl. 8-án jelenik meg. -
barcames #1182 hol lehet reggelni a bétára? -
#1181 Én teljesen megutáltam ezt a bétát.Le is törlöm. -
#1180 Medal of Honor béta a Gurutól -
barmi #1179 Win7 alatt is kidobál az asztalra 10 percenként vagy ezt csak xp alatt csinálja ???
(A bc2 beta is ugyanezt csinálta csak talán kicsit ritkábban) -
#1178 Van lógó! -
#1177 hát nem olyan színes, de a játék is ien szürkés valami... -
barmi #1176 Nagyon szívesen és örülök, hogy van valami banner végre! (igaz, hogy ez a banner eléggé alpha állapotban van mint ahogy a játék is, de legalább van valami MoH-ra utaló dolog a fejlécben :) -
#1175 Ja értem, nem néztem vissza a modik topikba.
mindenesetre köszi neked is -
barmi #1174 Amit Kandurexnek linkeltél azzal csak annyi baj volt hogy csepppet széles volt (de ezt írta is Neked a modik figyelmébe topikban). Gyorsan levágtam az oldalából és már be is tette azonnal.
Fpocok : ez nem logó hanem banner wazze ! :P :D -
#1173 Végre már :) Több mint egy napba telt a kérés :) -
#1172 Van lógó! -
barmi #1171 Sajnos ennek köze sincs az eddigi MoH sorozathoz ... Ez valami MW2-BC2 öszvér lett, de a MoH-hoz fikarcnyi köze sincs ennek a résznek. -
#1170 Ez van. Hülye EA -
#1169 ha valakinek van 1 fölös key-e kérem küldje el nekem nagyon szeretem a medal of honor sorozatot és furdal a kíváncsiság nagyon :)
előre is köszönöm -
#1168 enyém is -
bgreg #1167 igen ilyen geci okos vagy? akkor mér van az h oda beirom adaimat belépek beirom a kodot és alul nem ad ki uj kodot. már kétszer előrendeltem 576nál egyik se sikerült.A KURVA ANYJUKAT BASZÁK SZÁJBA BAZDMEG -
#1166 olvasni vissza, nem oda kel la kódot írni, hanem ide és innen kapod meg azt amit a játékban kell beírni -
bgreg #1165 FASZOM EBBE A RETKES GECI JÁTÁKBA BAZDMEG KIKÜLDIK A KÓDÓT BEIROM JÁTÉKBA ÉS MÁR HASZNÁLATBAN VAN!!!! A KURVA ANYJUKAT EZEKNEK A GECIKNEK AKIK KITAÁLTÁLK EZT A RETEK JÁTÉKOT!! HOGY A GECIBE KELL EZT -
#1164 elkelt -
#1163 priviben 1 fölös key-t adok -
#1162 na az 576kb elküldte úgy is a kulcsot h kb rendelés után le is mondtam pár órával (mert szereztem máshonnan) szal ha vkit érdekel akkor pm -
#1161 Szia Kandurex! :)
Szóltam a modiknak, hogy tegyék be a bannert ide, de eddig semmi sem történt részükről, a modik topikban.
Esetleg te gyorsab betudnád tenni ide? :D ty előre is -
De8Vent #1160 nem rég olvastam miután kijött a béta, (21.-én) utána 4 órával meg volt az első cheat hozzá .. -
#1159 szánalom