Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bocs a kérdésért ha már volt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vagy a a késõbbihez is kellesz a BC 2 account?
annyira van bc2höz mint a doom crysis-hez..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
sorry
úgyhogy ha meglesz hétfõn 576 cdkey, akkor odaadom ha kell.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Thanks for your interest in the Command & Conquer 4 Open Beta. We're currently limiting the rate at which we're distributing keys, but we've just secured you a place in line. We'll display your key here when we release more keys in the coming days, and we'll be sure to notify you by email as well.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lehet még valahonnan kulcsot szerezni?
Üdv :Héeder
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezt még tetõzném azzal hogy tényleg nem lehet lehasalni.Ez nem tudom milyen új módszer az EA-nél.És ne mondja senki hogy azért nem lehet "mert xar konzol",mert hát kismillió konzolos játékban le lehet hasalni.Nem tudom mit gondolnak hogy ettõl lesz majd jobb?Hát szerintem csak teljesen irreális lesz.
Szintén BC2-es megoldás hogy még a leguggolt állapothoz is nyomva kell tartani a gombot,ami megfelelõen körülményessé tesz minden ilyen állapotú mozgást...Úgyhogy nagyjából itt is marad az "állj fel azt harcolj köcsög" megközelítés... :-)
Pedig nem lenne ez rossz alapkoncepció egy ilyen kicsit a CoD-nál lassabb,átgondoltabb játékmenettel,ami azért még mindig bõven pörgõs,arcade stílus.De ahhoz a következõ pár hónapban rengeteget kéne rajta alakítani,javítani.A BC2 beta-full alapján pedig erre nemigen fog sor kerülni...
Fpocok-nak nagy thx a beírt béta kulcs szerzõ trükkért!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Arab money
ja, és ahkárhányszor meglátok egy ilyen gameplay-t egybõl CoD MW2 flessem van ... király <#sniffles>#sniffles>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
sebaj várok vele, nem fontos, csak ha jo lett volna a cd-kulcs, akkor megnéztem volna, mert most dolgozom, és van kis szünet épp...