3478
-
#1238 nemtuom megvan-e a cod4.
nah menjbe haveroddal, mond meg hogy álljon 3 lépésre monnyuk, vagy 2-re is elég és nozoommal lőj egyet....90% hogy félremegy a lövedék, ez vajon mi...monnyuk ezt nem teszteltük cod6-ba konkrétan de saccolásra mondom hogy ottse lenne jobb a helyzet.
és ezt valóságban még zsibbadt kézzel és mankóval is meg tudnám csinálni.
mármint nem azt hogy mellélövök...:) -
#1237 mw2-ben mostanában szotam haverral nyomni, megyek én mindennel, de a géfegyok kmpelésnél gugolva is sokszor lószart se érnek...és közel nincs 100méterre a célpont, mert akkor észre se venném...(a 100méter ugye a játékban viszonyul ahhogy kb hogy a emberkék kb 180cm-esek.) -
#1236 jelzem állóhelyzetből harci környezetben, tehát futás után, remegő talaj, poros szem/szemüveg, csúszós kéz, egy 100 méterre lévő emberalakra leadott találat az 1. golyóból jó teljesítmény, értve ezt rohamkarabélyokkal, tehát : AK, M4,M16,G36 és társai, géppisztollyal ez a táv jóval kevesebb, szal nincs ez igazából elrontva, a sörétes nem igényel annyira tökéletes célzást, mert 20 méteren egy kb fél méteres tévedés még nagy eséllyel szóráson belül van, ezért közelharci fegyver... -
#1235 lehet de ajátékban buziság, ha azt veszem hogy más fegyóval, sokkal messzebb kéne hogy pontos legyen, és mindenhová szórja golyókat csak éppen oda nem ahová kéne... -
#1234 Na végignéztem teljesen, igazából itt még mondhatni gyengén működött a shoti (amennyiben a valós bevetési távjához nézzük), amúgy kb 3x lőtt 6 méternél messzebb, 1. esetben nem kapott találatjelzést és lelőtték, 2. esetben kapott de nem halt meg a gyerek, 3. esetben 2 találatjelzést is kapott de mégis ő halt meg. Szal akkor ezek szerint a te állas pontod az, hogy a shoti az 0-5 méterig legyen használható ? Mert valójából 20 méterig simán ki kéne nyírnia egy embert golyóálló nélkül csak jelzem, meg am én is shotiztam sokat, volt egy időszak amikor szinte elsődlegesként használtam a SPAS-12+foregrip et, de sajnos épp a lő táv miatt nem volt az igazi. Ezért utálom a Bc2 ben is a shoti, mert nem lehet kihasználni azt, hogy 10-20 méterről megterítünk valakit közelharcban, hanem ott is b 5 méterig hat, de ha belemegy a slug, akkor meg nem lehet teríteni, hanem pontba lő... végülis a shoti értelme veszik el, csak mert nem akarják a shotit jó közelharc fegyverré tenni, mikor annak fejlesztették.... -
#1233 jah azt nem tudom mit javitgattak, mert nem sokszor játszok mostanában vele...azt tudom hogy ez a shoti a mw2-ben irreálissan erős, ebből eleve akimbot kitiltanám... -
#1232 HJa ez? Ez a szokásos amiért mindenki hőbörgött,az akimbo 1887. A vicc hogy ez már javított elméletileg,de ettől még miután kétszer is közölték hogy javították,ha nem is olyan sokszor mint elötte de lőttek el vele 20-30 méterekről.
Célozni egyáltalán nem kell tudni vele de legalább 1 lövésből öl. Tipikus skill fegyó vérpistiknek (kb egy szinten tartom szánalmasnak az automata csipákkal).:)
Nem érdekel a COD6 egyáltalán mióta eladtam,de ezek szerint lehet hiszti lett belőle a sok csíránál és vissza erősítették..:) -
#1231 jogos, sok perk hulladék, meg néhány fegyó....sőt továbbmegyek, amit az airstrike-okkal müvelnek...pavelow meg ac130 az egy vicc.... -
#1230 Nah itt van egy gameplay, undorító a shoti amien távolról kill-ezik vele, és az akánál meg összevissza mellé lő és meghalnak, kb ennyit erről...:) lehet régebben nem ien volt, de most ien szar.
shit-shot -
#1229 Az említett perk az egyik ok a sok közül amiért megszabadultam attól a szeméttől....
Persze ilyenkor szokták mondani hogy igen,az iwnet vágta haza. Egy dolog az iwnett. De élvezhető játékhoz egy rendes szerón a perkek háromnegyede tiltva lenne a fele fegyverarzenállal...Persze ebből is szájhúzás lenne. Meg ettől még a szokásos grafikai bugokból fakadó előny,meg a nevetséges falon átlövő rendszer még megvan,azt sajnos nem tudod tiltani, no meg ott az atomszánalom egyesek által skillnek nevezett csipával ugrabugrálva meg szemhez pillanatra kapkodva lövöldözés, a random gránáthajigálás, a kezdőre lövöldözés...
Tehát az hogy IWNET csak a szarkupac teteje..:) -
#1228 lehet utána a patchek változtattak rajta, mw2-ben is pont ugyanolyan pontossan kell célozni mint bc2-ben és én is ezt mondom nem a konzolokra kell kenni.
lehet csak én jártam így, az autokést ne ugy értsd, hogy magától késel mint az a hekk, hanem nem mindig pont ugy késel, mint ahhogy annak lennie kéne, ha valósághoz nézzük, mert volt nem 1x hogy elfutott mellettem valaki, már nem is látszodott a teste a monitoromon, és akkor késelt hátba, a killcam-ben meg lehetett látni hogy én csak nagyon enyhén a jobb oldlaán látszódtam, és a semmibe késelt, és ennyi...meghaltam ez végett.
meg ott amugy bármien szuper dolog, de a commando perket se vágom, ezért kéne perkek nélküli host, mert ha beteszi valaki, akkor előrébb ugrik a srác mielőtt késelne, és akár 3-4 lépésre lévő embert is le lehet késelni, miközben ő még hozzánk se tudna érni... -
#1227 Érdekes azalatt a 2-3 hónap alatt amíg nem szabadultam meg attól a fostól (mw2) ilyen kilóméterekről pontos shoti ( az első 2 patch után az 1887-et is butították) meg auto ráfordulós kés nem volt pc-n...:)
Meg autokéselés....Lol...Ilyen sem volt...
Konzolos COD4-ekben (MW2-re márcsak kíváncsi se voltam konzolon) pedig szintén nem volt semmi hasonló. BFBC2 pedig kikapcsolva a rásegítést,halálpontosan kell lőni. Szóval nem kell feleslegesen a konzolokra kenni... -
#1226 hát játsz többet vele, meg fogsz majd lepődni... -
#1225 vazze pont mw2 ben ? hát nemtom te milyen rocketshotgunnal játszottál, nekem kb 2 méter után már alig adott találatjelzést, ha volt is akkor kb azt érezte az enemy, hogy megvakarták a hátát ... na jó esetleg 3 méter -
#1224 teljessen mindegy ez nem csak killcam-ben látszik így, akkor csak annyit mondok, mw2-kés!
bazzeg magátol megfordul mw2-ben ha késelni akarsz, és mellette elszaladba megfordul és hátbakéseli az elenséget, és sorolhatnám..lol...
nekem nem kell bemutatni, játszottam konzolon is, meg pc-n is..van mind a 2-nél rásegítés, ez egyértelmű, max azt aláírom hogy nem feltétlen minden játéknál ugyanaugy, de az tuti hogy ha mw2-ben te egy shotival mész, akkor 2 kilóméterről is célzás nélkül megölhetsz bárkit. -
#1223 Na erre az autoaim dologra én is kíváncsi lennék pc-n hol kapcsolod be:D
(Sehol)
Pc-n a BC 2 és ez a game is egy hatalmas találat érzékelés bugtól szenved,semmi köze a gyilok könnyűségének az autoaimhoz.
A mai napon jött a BC2-höz patch ami nagyjából javítja ezt a problémát és elkezdte a game jól érzékelni a találatokat. Konzolon ez a probléma (sem boxon sem ps3-on) nem volt jelen soha. Sem autoaim-al sem autoaim nélkül (értelmes szerókon le van tiltva - az összes multira hegyezett játéknál tiltható).
Dark Sector: Killcamból egyáltalán nem derül ki MW2-ben 100%ig semmi mivel számtalanszor rosszul adja vissza az adott eseményt. Pl Ugrasz ellőnek egyből visszajátszásban sokszor még csak nem is ugrasz. Rálősz valakire de az lelő visszajátszásban nem is lősz. Ablakon át lősz el valakit visszajátszásban nincs is ablak. A jelenség már a COD4-ben is észrevehető volt,nyugodtan nézd meg egy lanpartin hogy amit a te monitorodon élsz át azt a haverod monitorján visszajátszásban sokszor kicsit másképp látod--> ebből adódik hogy lehet visszajátszásban mögéd lőnek és mégis meghalsz...Ez nem autoaim probléma. COD-okban is kikapcsolták az értelmes szerókon konzolon amúgy az autoaim lehetőséget. Visszajátszások ugyanúgy nem tükrözik a valóságot néha. -
#1222 figy ha te a MOH ból meg az mw2 ből átmentél BC2 be akkor engedd már meg hogy én átmenjek CS be, akkor kérdezem megint hol lehet ezt ki be kapcsolni PC n érdekelne tényleg -
simon7108 #1221 itt most ki beszélt a CS-ről?
én a BC2-ről beszéltem,hogy bekapcsolható és kikapcsolhato az aim. -
#1220 az persze mint CS ben az auto aim és nem csinál semmit, de am meg is mondanád hol van mert igazából a játékban nem leltem ilyet, az meg,hogy a programkódban benne maradt az nem egészen ugyanaz -
simon7108 #1219 az igaz,hogy van aim de ki lehet kapcsolni.
senkinek sem kotelező használnia így ossze lehet hozni klán meccseket.(bc2)
mellesleg PC-n is bekapcsolhato.... -
#1218 igen ez a legnagyobb baja, hogy új játékosoknak egyáltalán nem kedvez, elég kis elszigetelt közösség játszik csak vele.
ebben a tekintetben jó a cod meg a többi konzolcsoda, könnyen bekapcsolódhat bárki, nincs hiány játékosokban. csak ha kinyírják a közösséget az ilyen IWnet féle baromságokkal akkor azt is leshetjük, még a bc2-nek se tesz jót hogy a legközelebbi serverek 3 országgal arrébb futnak. -
#1217 jó még ha jobb is, de nekem akkor se túlzottan az a játék, én is játszottam vagy 3 részével talán, de 1-2 óránál tovább nem tudod lekötni, ált mindig azt láttam, hogy valaki repül egy rakétavetővel és lő :D -
#1216 quaket és halot azért 1 mondatban nem kéne.
előbbinél nincs sok több tudást igénylő game. ilyen (-> 1. rész - 2. rész) meccset nem láthatsz minden tipikus ugrálsz és lősz játékban :)
a jó pályák meg úgy vannak kialakítva, hogy nem tudsz egyszerre armort megahealthet és fegyvert is felszedni, valamit be kell áldozni, amivel aztán az ellenfél ügyesen gazdálkodva bármikor visszavághat. -
#1215 Régen, amikor nem volt még ilyen konzolos online aimbotos bohóckodás, csak a PC volt, addig ők voltak a "sztárok". És bár még mindig ők a skillesebbek, a konzolosok többen vannak. És ugye milyen jól hangzik, hogy hardcore, meg pro konzol gamer... ettől keményebbnek érzik magukat. -
#1214 hát igen, soha nem értettem meg azt, hogy hogy lehet akár quake akár haloban rendes klánélet, egy tipikus ugrálsz és lősz semmi taktika akinél legerősebb fegyó pé. rakétavető sniper van az nyer, semmi értelme, nagy hentelde az egész, inkább az egyéni skill mint a csapatjáték dominál -
#1213 és ilyenek a fizetett "pro"gamerek a cs-sek helyett manapság
MS kérhetne részesedést a fizuból az általuk fejlesztett aim miatt :D -
#1212 ha van kéznél konzolos mw2 a single player eleji lőtérre menj be, és a táblák mellé nézve pár centivel emeld a szemed elé a fegyvert, és nézd meg milyen távolságból ránt még a célra.. és multiban mozgás közben még rajtuk is tartja egy pillanatra, így egy kis reflex se kell, csak begyakorolni a pályákat hogy merre nézve nyomja meg a 2 gombot.
eszem megáll hogy a mai világban ez a """hardcore""" gaming, a wii meg a casual. pc szót meg eltörölték. die america dieeee -
simon7108 #1211 nagy nehezen?
shotgunnal PS3-on 8-10 ora játékkal összehoztam az 1000 killt a BC2-ben...
nem nehéz csak meg kell szokni és majdnem ugyan ugy megy mint PC-n. -
#1210 figy az más amikor látom killcamban, hogy mellé lő 20-30 centivel, akár mozgó vagy épp megálló embernek, mert az még belefér a hitboxcsúszásba, de konzolon nem az van, hidd el van már pár 100 órám konzol fps ekben és az találatrásegítés, ha jól emlékszem ez a neve -
#1209 nincs is pc-konzol....multi...
az élmény nem a pici különbségen van...de amugy értem mire gondolsz... -
#1208 Tudom, ennek ellenére tartom amit mondtam. Milyen az már, hogy te billel meg egérrel nyomod, a többiek meg furdulni meg lőni sem tudnak. Nem egyenlőek a feltételek, ezért nem is olyan a játékélmény mint PCn. -
#1207 jah az egy dolog, attól még oda kell húzni a célkeresztet, ez nem aim...pc-n sem kell panaszkodni...álá mw2...döbbenet mikor 2 xm-rel a képernyőn "22colos" mellé lövök, vagy killcam-ből mellém lőnek és meghalok vicc.....
szóóval ezeket kár pedzegetni... -
#1206 ez nem igaz...én játszok pc-n, meg pláne hogy van oda is egér meg bill, ami olyan pontos, mint pc-n.
medált nézve még jobb is...:) -
#1205 jah pc-n mik vagytok? :D -
#1204 igen de nézd meg azt is, amikor 3 méterrel mellélő, de a találatsegítő beadja mert konzol ... -
#1203 Lehet, hogy vágják, de az élmény meg sem közelíti a PCn való játékot. -
#1202 de az nem a többség, hanem az überkockák:D -
#1201 nem bolondok, csak eszméletlen vágják a joy-al való irányitást...nézz meg neten ien videókat, ahol sniperezik a csávó x360-on. -
#1200 Hát ja. FPSt konzolon csak a bolondok játszanak. Aki igazi FPS élményre vágyik az-->PC! -
#1199 gondolom konzolra gyártották inkább ezt a gamet, és ott élvezik a konzolhuszárok; örülnek, ha eltalálnak valakit nagy nehezen...:D láttam videóban