3478
  • simon7108
    ebben is vannak medálok meg ribbonok.
  • shaddam
    No bétáztam egy kicsit.Meg kell hogy mondjam remélem ez inkább egy korai alfa változat mert van benne pár javítani való.Gondolom még a grafika sem végleges.Remélem a megjelenésre kijavítják a hibákat, ellenkező esetben a killzone 3-ig fogom tolni neten a killzone 2-őt.Bár abban nincs unlockolható körszakáll(ellenben a kz2 féle ribbon/medal rendszert alapul vehették volna).
  • grimm13
    Gyerekek ezt a cikket csak én olvastam a gamekapocs-nál ? free BÉTA
    És mielőtt valaki elkezdené mondani hogy Fake meg hasonló annak üzenném hogy én is az innen szerzett kulccsal játszok !!
  • berczely
    Neked lehet...
  • grebber
    Holnap a pc guru új számában lesz! Drakensang a teljes game.Szóval megéri megvenni!
  • krys002
    ha esetleg valakinek lenne számomra is egy béta kulcsa azt nagyon megköszönném. érdekelne a játék. berczely remélem kapunk kulcsot :D
  • berczely
    Van valakinek fölös béta kulcsa?Fileplaneten már elfogyott...
  • Metalmilitiakid
    nemtom velem nem fordult ilyen elő, de am a beta kulcsot próbálod beírni, vagy azt amit a beta kulcs ért kapsz itt, amúgy meg vagy fázva ? (bedig??)
  • Béla9248
    Esetleg tudnátok segíteni? Szereztem beta kulcsot de mikor okézom folyamatosan kapcsolodási problémát ír. Bedig van internetkapcsolat!
  • IIIsixIII
    Van 1 felesleges béta kulcsom a PC-s verzióra (remélem még jó, pár órája kaptam). Akit érdekel -> pm, a leggyorsabb kapja ;)
  • FSpofon
    minden játékba lépés után meg kell ráncigálni a sensitivity állítót hogy ne legyen olyan lomha
  • Denes888
    Sziasztok! Ma kezdtem el játszani a bétával és ami zavaró, hogy célzásnál kicsit mintha későn reagálna. Ugyan ez volt Armed Assaultba (gondolom valami szimuláció lehet), de ez viszont árkád. Nálam van a gond driverrel vagy vmi, vagy télleg ilyen gáz lett? állítottam az érzékenységet de BF-hez meg normális lövöldözős játékokhoz képest nagyon kényelmetlen.
    Logitech MX518-as egerem van alap érzékenységen és dpi-n, csak játékban szoktam állítani.
  • TDC Geronimo
  • sherlock1
    Itt lehet
  • shaddam
    Lehet még bétakulcsot szerezni valahol(PS3)?
  • TDC Geronimo
  • Metalmilitiakid
    nyugi én is airsoft voltam, de azért ne hasonlíts már össze 30-60 métert, pl 500-2000 méterrel, mert ott az a kicsi eltérés amit a két szemed képe okoz bőven elég egy mellélövéshez
  • mmovar
    "nemtom mennyire céloztál már fegyverrel" Elég sokat! Sőt holnap is fogok... Van egy L85A1-em Acog-al és egy L96 Warrior sniperem. Természetesen Airsoft fegyverek de harci szimulációnál ugyan úgy működik minden mint az élesnél. De más sniperek sem csukják be a másik szemüket... és nem szoktam mellé lőni...
  • valiking
    Sziasztok!
    Nagyon sok olyan videó van a youtubon ami egy moh beta key generator működését írja le. Nah most a baj csak az hogy ugye van egy letöltési link, de ezek mindegyike a sharecash nevű oldalra vezet, ahonnan nem tudok letölteni pedig már nagyon ki szeretném próbálni a bétát:)
    Vki nemtudja hogyan ehet onnan letölteni? Köszönöm!
  • Metalmilitiakid
    nemtom mennyire céloztál már fegyverrel, de ha mind a két szemed nyitva akkor homály kép, mert nem tudsz az egyikre koncentrálni,vagy ha mégis akkor arrébb fogsz célozni mint ahova a cső áll,mert nem tudsz 2 szemeddel 1 síkban látni, és ez alól a csipa sem kivétel, szal ezvan
  • mmovar
    Mért lenne csukva az egyik szemed csipázásnál... Az Acog meg valójában távcső!
  • Skynet
    Hjah az lehet.:D
    De ez mondjuk nem azavar,kicsit nagyobb így a kihívás meg hangulatos ahogy felhúzza. Az egyetlen gond hogy pont emiatt az összes gyökér inkább az automata csipákra pártol amivel gyakorlatilag gyerekjáték ellőni bárkit.
  • Metalmilitiakid
    am lehet, hogy ezért van az, hogy olyan lassan lehet leadni a 2. lövést egy bolt actionnal, mert leveszi a scope ot, megdörzsöli a szemét és utána tölti be az újabb lőszert :D
  • Skynet
    Na ez az amit nem tennének bele,már az is csoda hogy próbálkoznak (igaz elég szarul) a nem rányomott szem effektussal...Lenne nagy sírás a COD skiller "csipakirályoknak"...:D
    Nem elég hogy ugrálva pontatlan lesz a fegyver még a jól megszokott szemrányomós gagyit is elvennék...Mitképzelnek...Back to COD
  • Metalmilitiakid
    hát igen én is azt lesem, hogy simán látom hogy valaki rámfordul a sarkon mikor a szememen van a távcső, azért az kicsit gáz, meg ha igazán bunkók lennének, elvennék a 3D s képet olyankor, mert hát ugye célzásnál egyik szem csukva :D de ezzel senki nem foglalkozik (bár ez minden fegyvernél ígyvan, szal ez nagy valósághűvé tévő újítás lenne :D)
  • Skynet
    Kb annyira kötött le a BETA hogy ennyire figyeltem meg hogy az az izé amit nem emel az m24-nél szemhez és tiszta acog jellegű az valójában a "távcső"...:)
    Mindenesetre olvastam a menüben hogy unlockolható a profi mesterlövész távcső (Lvl 7). Lehet az már normális, bár igazság szerint így valós szerűbb a mesterlövész távcső,mert a szeméhez a távcsövet csak egy amatőr nyomja (Ahoz hogy csak a célkeresztet lásd és körülötte nagy semmit ahoz biza odakell nyomni), az is csak az első lövésig aztán megtanulja mi az a visszarúgás. Ugyanakkor itt olyan érzése van az embernek mintha 20-30 centiről nézne a paraszt a távcsőbe...:D
  • Metalmilitiakid
    te merre jársz ? m24 en már renden scope van az m21 en van red dot meg acog, az m24 scopeja viszont vmi baszottronda, mert nincs rendesen a szemhez emelve és a széle az igen szarul néz ki
  • Skynet
    Nyerd ki hozzá van normálisabb scope is (ha jól láttam van rendes nagyhatótávú is de annyira nem érdekel a BETA amíg nem patchelik hogy ihaj)..Gondolom azért tették bele hogy ne minden autista a csipához nyúljon,m24-el azzal a reddot majd acog szerű szarral nehézkesen tudnak ölni a "nagy" csipa vérpistik...
  • DarkSector
    hájah..
  • Metalmilitiakid
    engem elég sok minden idegesít mint már összegfogltam, de pl. az m24 orbitálisan ronda scope jával ahogy szemhez van emelve, nemtudtam kibékülni
  • DarkSector
    jah de engem itt semmi nem zavarna az ég világon ha nem lenne ien buzi laggos az irányitás...ha ezt pöccsölnék valahogy akkor részemröl okés...
  • TDC Geronimo
  • Metalmilitiakid
    Na szóval ma kicsit megint toltam a MOH ot és meglepően metállal a fülemben jobban ment a téma :D Az igaz, hogy semmit nem hallottam de sniperrel egész jól elvoltam Kabul on :D
  • Metalmilitiakid
    Na jóvan.

Topik
    /ON
  • DarkSector
    :)
  • DarkSector
    jah amugy én nem mondtam hogy nem értesz hozzá, csak irtam hogy szerintem ez szar így ahhogy van...:)
  • Metalmilitiakid
    hát azért nem, mivel mw2 ben mindenki szarik a másikra és 2 golyót se lő el fedezetnek, nemhogy egy fél tárat (mikor pl van nála 180 meg scavanger pro).... amikor mi nagynehezen megleltük egymást haverral, akkor rendesen fedeztük egymást, fogyott is a lőszer rendesen, egyikünk lőtt a másik meg ráment és lekapta közelről, egy kis csapatmunkával jól haladtunk :D
  • Metalmilitiakid
    Ismerem a COD 1,UO,2,4,6 ot BF2,BC2, CS 1.6, CS:CZ, CS:S, RTCWET, Urban Terror, ezekkel töltöttem komolyabb időt online, szal van hasonlítási alapom nem kell félteni.Eddig talán a CS 1.6 ban volt a legjobb a shoti, mert ha fejre lőttél vele messzire, mivel azon nincs golyóálló ami a kis söréteket megfogná szépen be is adta jó messziről is. Most az, hogy bizonyos készítők nem képesek rendes hitboxot írni, hát az ellen semmit nem tehetek. De az, hogy önkényesen csak játékélményi szempontból a FPS játék készítők 90% ellehetetleníti a shoti az kicsit fáj.
  • DarkSector
    ha ez igaz, akkor a mw2-ben pl 1-2 ölés lehetne 1 meccs alatt...
    de ha gondolod szivesen tesztelném az elméleted, 100 méterről elindulnál, futva, kezembe egy gépkarabéllyal, és kipróbálnánk, hogy 30.000 töltényből télleg 1x talállak-e el...:)
  • Metalmilitiakid
    azt mondtam, hogy 1. golyóból találat az JÓ teljesítmény tehát nem átlagos, és hogy és mivel az mw2 ben nem hal meg senki egy golyóból így többet kell lőnöd és az esetek többségében a célpont sem álló, így a találat esélye romlik drasztikusan és még mielőtt mondanád, hogy túl valóságosra veszem, hadi statisztika az, hogy kb 30000 (harmincezer) leadott lövésre jut egy találat, bár ezt az egyre fejlettebb fegyverek kezdik javítani ( a 2. világháborúban ez még 300 000 volt) szóval még igen lazán osztom a találatjelzést :D