3478
  • priluki
    hi nincs valakinek egy fölös kulcsa?
  • f4ember
    Nem is egy szép játék. Bad Company 2-t megsem közelíti. Ez inkább egy COD másolat.
  • janihunk
    Hát csináltam egy tiszta zsír új mailt arra elküldettem a kódot majd a MOH oldalán beléptem a nick nevemmel mer ha sokszor próbálkozol mailal és nincs olyan, akkor nick nevet kér aztán kérte kódot bejelöltem hogy pc aztán már kész is volt.
  • frango
    Azért áruld el mi volt a megoldás. Lehet, hogy valakinek hasznos lehet ez az info.:)
  • janihunk
    Na sikerült ahogy nézem elég jól optimalizálva van a játék 2.8 as celeronon médumba fut ez csoda.
  • janihunk
    We're sorry. You do not meet the requirements to enter this website

ezt írja mondjuk nem pirossal. És 60% ra kivan töltve az adatlapom.
  • Metalmilitiakid
    kb ugyanezt írtam le nemrég ide saját szavaimmal, talán a 2. oldalon van nem nézem vissza
  • frango
    Csinálhatsz még új accot Moh oldalon. Vagy nézd meg profil oldalt. Lehet, hogy ki kell tölteni 30-40%ra, hogy adjon:D. Amugy mit ír ki pirossal?
  • frango
    Én azért kivárom a megjelenést és csak utána formálok véleményt. Egy nagyonnagyonnagyon béta még nem mutatja, hogy milyen lesz a kész game(bár csodát én se várok). Single meg csak jó lesz... Ha a multi elb....tt nem kell megvenni. Ennyi. Annyi fog változni, hogy Cod4 óta még mindig nem jött ki rendesen játszható multi fps. :)
  • janihunk
    Hát én szimplán bejelentkeztem a MOM oltadra ott rámentem hogy beta today aztán amit kaptam kódot csak bemásoltam kiválasztottam a platfomot aztán ok majd piros szöveg. Már a 3. mailt csináltam de semmi úgyhogy szerintem így jártam.
  • berczely
    Hát elég szépen rávilágított a lényegre...igen... szerintem is igaza van!Első nap amikor kipróbáltam mondom hűű nem is rossz de aztán előjöttek ezek a dolgok amiket írt és fel is baszta az agyam szépen!
    Akárki akármit mond ha ilyen lődözős multi kell akkor még nálam mindig az MW2 a király!
  • MR ME
    teljesen egyetértek vele...
  • frango
    Nézd át, hogy jól írtad be a kódot. Olyanokra gondolok, hogy 2es Z vagy 1es I a 0ás:D o meg ilyeneket. Ha meg totál nemjó kérj másikat. Már nemtudom hogy volt, de ha nem csupa nagybetűvel írja be alapból, akkor írd be naggyal.
  • petecz
    Egy sajatos velemeny a betarol
  • janihunk
    Inkább segíts megcsinálni légyszi.
  • Zs0lt1
    ott, h jatszani akarsz ezzel a szarral
  • janihunk
    Sziasztok kellene helep felregiztem a fileplanet oldalra el is küldte a kulcsot természetesen pc-re de a MOM oldalon bejelentkezek írnám be a kulcsot hogy adjon másikat és piros nem tetszik neki. Szerintetek hol bénázok?
  • berczely
    Hát a mohA oldalon nem is fogja elfogadni!
  • alfi95
    hali! nekem a moha oldalon nem fogadja el a regalt mailt jelszot4
  • frango
    Lehet tűzfal blokkolja a szerverkeresés. Nézd meg! Vagy lehet csak rá kell nyomni egy refresht.
    Olvasom a hozzászólásokat fórumokon. Mindenki szidja , hogy juuuj bugos meg alig hord szét a fegyver, lagos meg csomo hiba van benne meg egy rakás s..r ez a játék. Szerintem nem lesz ez rossz. Persze hibás még meg s..r is mert csak béta. Nem is béta ez, hanem egy nagyon nagyon alfa. Én már várom, hogy kiadják. Megnézem törtbe és ha fasza megveszem. Akik most szidják azoknak is a kétharmada megveszi majd. Pedig huuu de s..r.
    Jó lenne már valami ütős kis fps,(ahol a skill érvényesül) mert unom a cod4et(cod6 meg unfair).

Engem az a map egy cod5ös pályára emlékeztet. Amugy mi lesz a war játékmod szerintetek?
  • davis98
    Én GoldMachinDave
  • berczely
    Na játszottam kicsit vele... nem is rossz!Feeling az aggya!Jó kis Afganisztáni levegő hmmmm Amúgy ez a Kabul City Ruins pálya ez az MW2ben is benne volt ismerős ez a piactér nekem vagy nem?

NoJzA néven vagyok amúgy.
  • berczely
    Na szereztem kulcsot éjfélkor még volt!
  • Sam87
    Quickly game-nél hiába nyomok rá hogy find match nem csinál semmit, szerver keresésnél sem talál semmit! Ennyire le lenne terhelve, vagy mi vele a gond?
  • MR ME
    játsz még vele, majd nem fog
  • frango
    http://www.medalofhonor.com itt bejelentkezel és a "Join the beta today!"-re kattintasz. Oda beírod a kapott kódot és utána kapsz ezen az oldalon egy másik kódot, amit a játékbam kell megadni. Utána PLAY!
  • davis98
    Kösz Frango az Infót ! :D

Most már játszom ! Nekem nagyon tetszik eddig.
  • mmovar
    Nem vágom. Egyébként most tényleg van napközben nem volt délelőtt sem. de most kaptam én is a fileplanetről egy 16 jegyű kódot. de azt hová kell beírni? mert a EA oldalán hiába ütöm be semmi más kódot nem kapok sem akkor sem mailban...
  • frango
    Reggel meg este nézd meg akkor szokott lenni. Most pl van.
  • davis98
    mind elfogyott :(
  • davis98
    oké
  • shaddam
    Regelj fileplanetre és ne dőlj be hogy elő kell fizetni a bétakulcsért.Amint megadtam az e-mailem már kaptam is a kulcsot.
  • davis98
    Igen már ez megoldódott de most meg azt írja ki hogy használatban van...... pfff
  • davis98
    Beírtam http://www.medalofhonor.com/beta

És ezt írja ki : We're sorry. You do not meet the requirements to enter this website

Valami megoldás? mert ennélkül nem jó a keyem
  • davis98
    ok kösz
  • frango
    Ha game kód akkor a játékban. Vagy itt:http://www.medalofhonor.com/ és utána generál egy game kódot.
  • szabii98
  • berczely
    Ide beírod és majd mi aktiváljuk neked!
  • davis98
    Hello!

Megvettem a Pc Gurut és ugye volt bent a béta kód. Azt melyik oldalon kell beváltani ? Vagy csak be kell írni a játékba ?

Előre is köszi !
  • shaddam
    Feltűnt,csak nagyságrendekkel casualabb