Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
de sajnos van ien ember...
pl én megveszek kapásból resident evilt, tökkmindegy hogy mmo, gokartos, vagy mi...meg devil may cry-t is, ha stratégiai, ha fps.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

palinho96
Sajnos vannak olyanok! Én is ismerek jó pár embert aki ilyen....!
özöttük jómaga! (én csak ilyen vóóóóóóóóóóóótam :D)

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

hát ja de nem kell hozzá sok logika szerintem:D
mert én és szeritnem sokan mások addig nem vesznek meg 1 játékot amíg legalább nem probálták ki...

PSN ID:misi2mezei

DarkSector
jah, de itt a fejlesztõknél ne várj el logikus gondolkodást ...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hát akkor legalább már tudjuk miért nem ad...
mellesleg eddig sem volt valami hu de nagy kulcs osztás:D

de akkora baromság már ez...
azért van a kiprobálhato verzio,hogy eldöntsd meg akarod e venni akkor meg minek kell elorendelni?

palinho96
Nah, utána néztem!
A Holnap iduló BÉTÁSOk nak jó hír, hogy õk addig gamelhetnek, ameddig tartják a szerókat fent!

Rosszhír:
"Mától, vagy is Vasárnaptól, már nincs BÉTA kulcs osztogatás a MoH-hoz!
A legközelebbi BÉta kulcs osztogatás Kedd vagy Szerdától lehet" Tette hírré a machinima.com az oldlán! :|

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

DarkSector
jah de lehet ekkora szarozás mellett ki se próbálom hétfõn, már kezd elmenni a kedvem tõle...

jaja egyiket sem ad...
lehet igazad van,hogy elfogyott viszont holnapra lehet,hogy lesznek majd meglátjuk.
meg gondolom lesz nyílt béta vagy kulcsosztás is remélem.

DarkSector
és neked meg a pc-s beta kulcsra nem ad pc-s beta kulcsot, nah akkor errõl ennyit...hidd el nem tudom mi a baj, de szerintem egyszerûen elfogyott a kulcs...

PC-re is probáltam!
mellesleg meg ismerosnek tegnap gamestoprol szerzett c&c kulcsal simán adott PS3-as MOH kulcsot szoval errol ennyit...

Szerintem már nem mûködik a c&c bétakulcsos regisztráció.
Tegnap nekem simán ment, de ma egyik havernak is akartam egy bétát, de a http://www.medalofhonor.com/en_GB/beta oldalon mindig kidobja Sorry, that does not appear to be a valid Medal of Honor beta redemption key. hibaüzenetet. Már próbáltam 3 különbözõ kulcsal is.

nandorb
ha nemjatszottal BC2 vel akkor nemfogsz most sem jatszani...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

DarkSector
egyezünk meg ezekután abba, hogy a ps3-at hanyagoljuk, egy pc-s kulcsal ne akarj ps3 reedem kódot kapni...
bármennyire is furának tûnik, de nem fog összejönni.

már 4 kóddal probáltam mind a 4 a gamestarrol volt(máshonnan nem tudok szerezni)
és probáltam az osszeset mind a 2 platformra de nem megy:(

nandorb
Ilyen szar gamet regen jatszottam,az eger nem ugy mozog mint a bc2-ben,A tankbol nincs kulso kinezet...Es az hogy minden kasztnak van Mortar meg a tobbi ize az megin pocsek.

palinho96
nincs is banner x) =D

palinho96
skacok ez a Júni 21-tõl induló BÉTA meddig lesz érvényes????

DarkSector
mostmár nem értem mit nem lehet ezen megérteni?
van még aki nem érti, vagy nem látja át a dolgot, mert akkor kitesszük banner alá.

palinho96
Nem az nem kötelezõ még!

Simon próbálkozz egy másik kóddal! Küldök neked PÜ-t! elõször próbáld meg PC-re! és ha úgy se jön össze, akkor én se tom mi lehet a gond! Talána net sávszélessége, vagy elfogytak náluk a generált kódok... :|

DarkSector
nekem nincs megvéve és ment.
ez nem attól függ!
hanem az hogy ha nincs bf2-õ megvéve akkor nem 17.-tõl játszhatsz, hanem majd csak hétfõtõl. de a kulcsot közbe átválthatod addig csak éppenséggel ha nin bc2 megvéve akkor használni játékon bellül csak 21-tõl tudod.

Akkor próbáljátok másik c&c kulcsal mert az elsõvel nekem sem sikerült aztán szereztem még egyet és azzal meg gond nélkül végig tudtam vinni a folyamatot!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zotya10002
Havernak van és semmi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

de megvan.
már vagy 160 óra benne van.

nandorb
Meglehet azert mert nincs BC2 megveve...

zotya10002
Havernak sem ment!!Nem értem mi lehet a gond!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

itt probálkozok de nem megy:(
probáltam 3 kóddal mind a 2 platformra még 2 kulombozo EA accal is de semmi....
és valakinek meg megy érdekes modon.

MR ME
vagy az h nem kreáltál moh kódot a kapott kóddal itt

nem olvastam vissza, sry ha már próbáltad...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DarkSector
nemtuom akkor mi lehet, tegnap egy gamestar oldalrol kapott kódot beírtam, és az jó volt...
akkor nemtuom.

a lényeg ugyan az....
ha nem lettem volna bejelentkezve akkor nem is tudtam volna hová beirni a kódot mivel muszáj hozzá bejelentkezni!!!
3 kóddal is probáltam mind a 3 a gamestarrol van,lehet ez a gond?hogy azok a kodok nem jok?

DarkSector
én meg irtam, hogy lehet valami hibás vagy nem adott éppen akkor, vagy nem voltál bejelentkezve...
és ez nem egy generátor vazze, ez figyeli mien kulcsot írsz be. csak annyi hogy elfogadja a c&c 4 beta kulcsokat...

legalább olvasnád el az egész hsz-emet....
PC-re is probáltam de ugyan az a hiba!
mellesleg meg teljesen mind1,hogy milyen platformra van a c&c kulcs mivel ez csak ahoz kell,hogy generáljon MOH kulcsot amelyik platformra akarom de nem megy....

Fpocok
Ugyanolyan mint a BC2ben, szintezel, és akkor kapsz új fegyokat meg kiegeket. Van a játékban a Carriernél azt hiszem egy talent tree vagy mi, ott mutatja mik vannak az elsõ pár szinten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
HY.Van valami fejlõdés a játékban.Vannak szintek vagy ilyesmi?Mert sok csávónak nem alap vagy teljesen más fegyvere van ami nekem nincs.Ha van akkor holt tudom megnézni hogy nekem mikor lesz?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
nah erre nem akarok inkább válaszolni, mert 1x már leírtam.

Csak azt nem értem hogy pc-s c&c kulcsal hogy a viharba akarsz PS3-ra kódot generálni ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

és ki mondta,hogy nekem PC-re kell?:D
am igen természetesen bejelentkeztem másképpen be sem lehet írni a kodot....
PS3-ra kellene nekem de mivel nem ment értelemszeruen megprobáltam PC-re is de ugyan ez a hiba....

zotya10002
Valami hiba!

Amúgy tetszik a játék!

DarkSector
eleve ne ps3-hra kérd a pc-s kulcsot, vagyis a pc-t pötyöld be mindenképpen.
másodszorra nekem sikerült, elõtte bejelentkeztéál az EA profilodba?

hi all.
sikerult szereznem C&C4 beta kulcsot de hiába mert nem ad MOH kulcsot:(
rá megyek ide http://www.medalofhonor.com/en_GB/beta.
itt beirom a C&C4 kulcsomat kiválasztom platformnak a PS3-at oszt rámegyek a "Redeem Your Key"

kiírja ezt:
"you are selecting the
PlayStation 3
as the platform on which you are going to play the Medal of Honor Multiplayer Beta."

itt rámegyek a "Get Your Voucher Code"-ra és aztán ezt írja ki:
"Sorry, that does not appear to be a valid Medal of Honor beta redemption key."

ugyan ez van ha PC-re probálom!
mit csinálok rosszul?

Szóval?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TDC Geronimo
Mi meglepõ ezen? PC nem játékplatform már évek óta. Nem is érdemes már MMOkon kívül mást megvenni rá.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

repvez
Az egészbe csak azt utálom, hogy eddig az összes E3 bemutaton mindenki konzolon nyomja a játékokat.ÉS ez nagyon elszomorit , még az ID csak PC-re megjelenö RAGE játékát is konzollal irányitotta a srác.
A másik hogy nem tudom hogy mi ujjat tudnak mutatni a látványon kivül a multis részeken, mert mindegyik csak a rohanok és lövök mindenre és mindenböl stilus.sehol egy csapatmunka meggondolt taktika és megosztott feladatok, akkor meg mindek a különféle kasztok ?
nekem is ...csak nekem 10.6-os van fent ....

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Amikor mortar-t szórnak akkor azt az erõs vakító fényjelenséget így reagálja le a 10.5-ös driver :

ezt meg csak úgy a bug kedvéért:

Van köztetek olyan aki Windows 7 alatt játszik?? Ott is kidobál az asztalra negyedóra - húszpercenként?? Én xp-n még egyszer sem léptem ki a játékból önszántamból ...

Ja, és még valami! A hangok rettenetesek. (BC2-höz viszonyítva egy nagy 0 )

Szerintem nem birják a szerverek azért dobál le este,vagy késö délután.Hajnalban,és délelött nem dob le.2-órát nyomtam,és nem dobott le.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zotya10002
Mondjuk ezt nem tom miért így mutatja?

Na jó éjt mindenkinek!!:-O

SD456
Hi all!

Aki nem tudott szerezni C&C4 kulcsot itt van még egy oldal.
beta key.

PS3 ID: SDani456

navégre nekem is sikerült játszani 1et :D

Inkább Mw2 mint Bbc2

Prince23
Sajnos :)