Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah szar mindkettõ, de ha konzolport lenne, akkor ott is szar lenne hitbox.
ez egyszerûen egy szar portolás, és nincs jól átalakítva a pc-s perifériák számára, vagyis arcbahánytak vele, hogy nesze vidd, szép hangzatos név, szép (valakik szerint szép) grafika, rombolhatóság (bc2-ben se sokat láttam, itt még annyitse).

de engem mindegyikbõl az irányitás érint szarul, a töbi nem érdekelt volna, a graf meg fizika....de így...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

palinho96
Várd ki a végét! Elsõ benyomásom nekem is ilyen volt! De aztán 10 óra gamelés után megunod! Ismered a PICI mapokat kívülrõl, és még is ölnek asok buzi csíterek, mert már nem is egy olyan van... <#boxer><#falbav><#falbav> <#finom><#vigyor2><#crazya><#vigyor4><#buck>

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Bogdogege
A Bfbc2 betával is ez volt , ebbõl látszik hogy egy szar konzolport lesz.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

palinho96
Ja bocsi nem tudtam 😊

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

nah vegre megkaptam a kodot es sikerult kiprobalnom pc-n. felkeszultem a legrosszabbra az itt olvasottak utan es kellemeset csalodtam. az iranyitas tokeletes, a grafika korrekt, raadasul olyan szep headshotokat osztottam, hogy orom volt nezni. az emlitett hitbox hibanak nyoma se volt, ugyhogy teljesen pozitiv elmeny. bar a medal of honorhoz nem sok koze van.

DarkSector
jah bocs elfelejtettem mondani, hogy már ott ál, mert az elsõ 3 perc után felhuztam sensity-t, de igy meg még szarabb, mert ugrál, ráadásul alapba jonak kéne lenni, mivel nekem az egerem 3200dpi-n megy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MR ME
ja, aztán minden egyes játékindításnál újra be kell állítani, ill nem is kell, mert a csúszka jó helyen van, csak rá kell kattintanod különben az alap érzékenységgel fogsz játszani...ez is egy bug a sok közûl

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

palinho96
3.)Ez ahhoz kell, hogy a http://www.medalofhonor.com/beta oldalon, a sok X-helyett az beírod, és kpasz egy MoH BÉTA kulcsot!!!!

MR ME
lehetett régen generálni vele moh kulcsot, elég sokan a topikból (köztük énis) ezzel a módszerrel jutott be

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

palinho96
Mondom állíts az egér érzékenységén az Optionsba!

Lesz olyan, hogy Sensitive (vagy vammi ilyesmi...) 😉

bakvarnyu
Valaki magyarázza már el mi köze a Command and conquer kulcsnak ehhez.

DarkSector
meg tegyük fel le akarok késelni valakit, akkor félrekéselek, csak egyet kel ellépnie jobbra vagy ballra...

DarkSector
ráadásul sokszor ez végett akadok be lofasz kis sarkokban lépcsõkben, mert nem tuok kicsit se korrigálni, meg kell álnom, elfordulni és tovább futni.
álltalában ienkor halok meg.
gg.

ezek apró figyelmetlenségek, de sok van belõle.

palinho96
Igen sajna az hogy Sprint közbe nem lehet kitérni az ellenség elõl, az nagy kibaszás! <#boxer><#boxer><#boxer>

DarkSector
oks vagyis nem tehetek azellen semmit, hogy ha futok, akkor kitérjek a lövések elõl, hanem ha szembõl lõnek egyenessen fussak az ellenség felé, hogy ne kelljen sokat a célzással vacakolnia...gg 😊
amugy a játékra vagyok mérges nem rád, ne vedd rosznéven amiket irok...

MR ME
ja akkor nem szóltam, én még leragadtam ott h kaptam 😄

Fpocok
PC.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a c&c béta keyel nem sokat érsz mivel már nem adnak érte MOH kulcsot😄

PSN ID:misi2mezei

palinho96
Hey Dark!
Az egér irányítási problémádat, hogy lassan fordul azt az Optionsba a Sensitiv (vagy mi)-nél lehet beállítani! Nekem a 3/4-énél van sé Tök Cool!!! Bár néha ledob az asztalra!
Nos nekem a Processzom egy picit picinek találtatik!
A mapok picik és talán ez nekem egy kis hátrányt jelent!
Sztem hülyeség Csipákra (Távcsöves utánzatokra) Red-dotot rakni! Akkor inkább ACOG Red-dot, legyen, vagy sima távcsõ!
A Fegyverek kidolgozása sztem nem elég pontos, de rem a full verziósba kidolgozottab lesz!

És apontozás...:
max. /adott
Grafika: 10 / 7
Játékélmény: 10 / 8 (csak azért, mer ez még BÉTA)

MR ME
vmiért reggel küldtek még 1 c&c-s béta keyt (gondolom a sok szarakodás gyümölcse 😄), ha vki igényt tart rá akkor írjon pm-et is odaadom

Na ez hogy lehet? Xboxra rendelted? Mondjuk mindegy melyik platformra rendelted a kódot ki kellene adniuk.

zotya10002
Ja!Én is pénteken ma kaptam meg!!Nézd meg az emileknél nincs -e spam-ok között!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Az nálam is volt, de alapban le van véve a sensi! Középre lõttem és úgy nekem már jó volt (1600dpi mellett).

Fpocok
Én pénteken, és ma megkaptam.

The Protector
Nálam is ugyan ez a helyzet.Ellenséges snipert leõttem,õ lelõtt még egy embert mielõtt meghalt volna.Mondhatom zseniális.Az egér érzékenységet minden egyes indításnál be kell állítanom pedig a csík ott van ahol kellene lennie,mégis a döglassú alapra húzza.+nem elég finom az egér mozgása,és nem az egerem szar mert elég jóféle gamer,egér.Legalábbis nekem az.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

FSpofon
sprint közben direkt nem lehet fordulni összevissza

Arab money

DarkSector
jah akkor csak nálam szar?
olyan ahhogy mozgok, mintha ragasztóba lenne az egerem, meg futáskor baszik elfordulni oldalra...meg minden lófazsba elakad...már elnézést a kifejezésért.
az ellenfél meg ha mozog, akkor kész kinszenvedés lekövetni az ellenséget.(utánahúzni az egeret)

PC-n nincs gond magával az irányítással, hála a bill+egér párosnak (gyors fordulás), csak a pontatlan (gyk. sz@r) hitbox-al, ahogy írtam.

DarkSector
jah olvastam, csak a kommentedbõl nem ugy látszott...😄

Mint lejjebb írtam, azon játszottam elsõnek (30-45 perc körül).

Nem tudjátok az 576 mikor óhajtja végre elküldeni a béta kódot? Csütörtökön rendeltem elõ és még sehol.

DarkSector
lassú az irányítás? pontatlan, játszottál te ezzel pc-n?

Na, kipróbáltam PS3-on. Valóban jobb, de még mindig nagyon pontatlan. Az írányítás számomra meg eleve egy fos (lassú és nehézkes egy fordulás) az egér+billentyûhöz képest (ezért nem is játszok konzolon FPS-t), szóval nem erõltettem. Azt mondjuk nem értem, hogy én is beleeresztek egy egész tárat az ellenbe és nem döglik meg, de én bezzeg igen. <#rolleyes> Páncél van rajta vagy mi a f@sz?! <#gonosz3> Elég irritáló. <#shakehead> Ráadásul 99%-ban azt se tudom, hogy ki ölt meg és honnan. Volt olyan is, hogy leszúrtam késsel, de azért még Õ is megölt késsel. <#falbav> Ja és 2x is lefagyott a PS3 játék közben. <#vigyor> Elsõnek pont akkor, amikor egy headshot volt, a második meg akkor, mikor ránéztem a statra. <#levele>

Prince23
ha már felajánlottad másnak*

ja akkor semmi.

Fpocok
A srác már elõbb írt nekem, megkérdezem mi a helyzet... hogy kell e neki még. Csak nem találom.

és nem ajánlod fel esetleg nekem?😄

Fpocok
Azért az is fontos, hogy mounted be volt. Persze ettõl még nagyon gáz, de akkor is. Nem csak egyhelyben állt, hanem benne.

576 küldte a kódom 😄

DarkSector
lol de itt most az 1x nem csodálom, ien hitbox mellett még azzal se érnek túl sokat el...😊

Fpocok
Metalmilitiakid itt vagy?

The Protector
A kurvaaaa életbe.Valakit szájba fogok csapni az biztos.
Szabad org-s torrentken nyomatják az imbotokat meg a wh-kat.Még ehez a beta-hoz is.Rohadjon meg aki megcsinálja meg aki feltölti,és fõleg az aki használja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem mással abszolút nem volt semmi gondom! Grafikailag elmegy, minden maxon + 4xAA/16xAF és akadozás mentesen fut. Bugokkal nem találkoztam, bár lehet, hogy ehhez keveset játszottam.

DarkSector

TDC Geronimo
Videókon is látni meg én próbáltam is. Eleve ez a motor konzolokra lett megírva a 0ról. Nem csoda, hogy ott negyed annyi gond sincs vele, mint PCn

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Majd kiderül. <#smile> Ebben azért nem hiszek.

TDC Geronimo
Tévedsz. Hitbox fényévekkel jobb konzolokon. BC2be is meg ebbe is.

Tényleg, még meglesem PS3-on is. <#smile> Mondjuk a hitbox marad ott is ilyen fos. <#rolleyes> <#shakehead>

ment privát 😊
TDC Geronimo
konzolon még meglesem így elõrendeltem boxra hétvégén. Kulcsot még nem küldtek bár a boxos beta se kezdõdött még el.