3478
-
#1438 bc2 on 1gb ddr2
figyelj nemtudom, őszintén a BF2 nem is izgat.
mint írtam más motor, én írtam is, hogy a textúrák szemcsések az összes Frostbite-nél, mintha minden 2. pixel hiányozna a textúrákból...
a videón 1gb-al küldi low-on a játékot, 1024x768-ban 24fps mellett ha még betennénk mellé 512mb memót, nem biznék benne, hogy 1280x1024-ben maxra nyomva elbirná, de ezekszerint igen....
én leszarnám ha szebb lenne, ranék én még 4gb memóriát ha kellene, és a játékok csak ezen múlnának. De nem. -
#1437 ki mondta hogy csak konzolt lehet rákötni, próbáltad dvd-vel mert azt is lehet ám.... -
#1436 Én 2GB-n nyomtam 1280*960 on hasított mint a szél , a bf2 meg még most sem maxon nyomom. -
Gyuszopapa #1435 xp32 senki nem mondta hogy ram hiba,de ha akarod megnézem mit használ full hd-ba a bc2-ő.Estére meg is nézem a tv-men,mert néha szoktam azon is játszani PC-vel mert nem csak konzolt lehet rákötni. -
#1434 Én azért megpróbálnám a BC2-őt 1.5GB rammal, hogy kinek futna maxon. -
#1433 berakod tálcára GRAT....pff akkor nemszóltam. -
#1432 jah konzolon is szar a találat...:) -
Gyuszopapa #1431 Feladatkezelő elindít utánna játék elindít,játék közbe lerakod tálcára a játékot és látod mennyit használ játék közben.Ennyi. -
#1430 Maxon bisztos szaggat, mert ott az 1gb az xp-re van, gondolom most meg win7-en nyomatjátok. Én erre tippelek.
Míg a BC2 az manapság nagyfelbontásra szánják, nem 1280x1024-re.
ráadásul nemsok közük van egymáshoz, a motor végett.
nem is a ram a hibája, hogy egy játék jó vagy nem jó, szép vagy nemszép.... -
#1429 Ps3 verziónál patchelték is a beta-t és közölték hogy norecoil probléma megoldva...Semmi nem változott...Egy nagy meseszöveget nyomtak betazárás után arra hogy mit javítottak a teljesben (azokat foglalták össze amiért sok volt a sírás). Ugyan ezt tették a BFBC2-nél és a mai napig a fele ha megoldódott az ígéretek ellenére...
-
Gyuszopapa #1428 Az enyémen szaggatott 1 gigával a bf2. -
Gyuszopapa #1427 Nem a memó kevés hanem a bc2 használ keveset. -
#1426 mien progivan néztétek meg? -
Gyuszopapa #1425 bf2 1280x1024 1.5-1.6 giga memó használat nállam
bc2 1280x1024 1.2-1.3 -II-
kicsit van különbség,egyszer a haver elkérte az egyik ramomat,1 gigával szaggatott a bf2.És annyi az ajánlott,az hogy lehet? -
#1424 BF2 gépigény
BC2 gépigény
lehet rosszul értettem a hozzászólást, de ieneket már csakne hozz fel hibának. -
#1423 miről beszélsz?
kevés a memória? bazd nem fura hogy 4gb memória van pl az én gépemben? -
#1422 kurvára zavar ez a sok csilivili villódzás :O -
Gyuszopapa #1421 Nem nehéz a válasz,mert gondolkodni is kellett benne nem csak freggelni. -
Gyuszopapa #1420 Azért nagyok a gépigények mert nem használják ki a pc-ben lévő lehetőségeket.A bf2 például több memót használ nállam mint a bc2.Mivel kisebb a memó használat sürűbben kell a gépnek üríteni-feltőlteni a memót,ez is mind plusz erőforrást igényel.A vidikártyát se használja szét.Addig nem lesz normális bf pc-re míg ezekre a fostalicskákra írnak mindent előre,aztán mi meg kapjuk a trehány portokat.Ámbár ha a single U3 engines és rendesen lesz írva pc-re akkor nem kell hozzá atom erőmü. -
#1419 jah. akkor nem lesz nagy gépigény? mert nekem a beta elég szarul ment...:) -
#1418 Már mint a multija full BC 2, csak szerkezetileg értettem ezt. -
#1417 Ne félj ennek nem lesz, kisebb terek lesznek itt, ez nem BC 2 lesz -
#1416 elsősorban nekem azzal van gondom ien játékoknál, hogy bazinagy gépigény van, de nem látom hogy miért. -
#1415 mert a half life 2-nél a fizika, az agymunka volt a céljuk a fejlesztőknek, mert kifezötődőnek tünt.
ma csak a látvány a crysis óta és ígyis sokan előrendelik...mert moh meg frostbite meg dice, és kenyérre lehet őket kenni. -
#1414 nem azt állítólag kijavították.... -
#1413 Á igen, szerinted miért ilyen gagyik mostanság a játékok, a gyökér 14 éves konzolos lámák miatt, annyi a dolguk hogy berakják a gépbe a dvd azt mennek előre , nem kell hogy gondolkodjanak meg ,hogy feladatokat oldjanak meg.
Két hete itt voltak az ismerősök, van egy 12 éves srácuk a cod ot kente mint állat , fent volt a gépen a Half-Life2 hát DR Freemen rendesen megizzasztotta. Vajon miért -
#1412 A multi már akkor elásta magát amikor a fegyverek 99%-ban szinte teljesen noreoilosak, a hitreg pontosan ugyan olyan fos mint a BFBC2-ben és az egézs multi egy mezei BFBC2 mod. -
#1411 nah meg jah nem szingli. az ugyis unreal 3 motor lesz, nemtuom az mien lesz, de a fegyók azzal szebben festenek remélem. -
#1410 De ez amúgy is multiplayer... szal már elásta magát, ha már multiban is ilyen csőpályák vannak:S -
#1409 az nem téma haver, 2 perc jelenet, meg amugyse agyjáték egy fps...nem ebből állmajd a játék, hogy csőrendszer lesz...
ebből nehogy agrafon kivül mást levonjatok ..... -
#1408 Nem a szépséggel vannak a bajok te , mész előre a cső pályán és csak lősz egy irányba,előre. -
#1407 lehet jóü játék meg minden, sokaknak tetszik a bc2 is, de meg lehet nézni a fegyókat meg mindent mien rossz minőség, és ez a Frostbite jellegzetessége, felismerhető...
átjavitottam mindig Dice-t írok a FB helyett...:) -
#1406 jah csakhogy ez nem konzol tudás.....hanem pc-n is ien ratyi lesz, meg konzolon is rengeteg játékban vannak szebb fegyverek...
a játék tetszik vagy nem, ez sazr Frostbite motor...nekem eleve a motor nem tetszik...
Ugyanilyen szemcsés low a bf is sajna, meg az összes. -
Gyuszopapa #1405 Ennyit tudnak a konzolok. -
#1404 jézusom ekkora egy középszerű sz..t, prevgen texturákkal...zsír. -
#1403 HD-s és középre igazított videót hogy tudsz embedelni? és főleg átméretezve? -
#1402 FB motornak nem áll jól ez a téli környezet. Karaktermodellek meg még mindig hulladék mód néznek ki főleg BC2höz képest. Sok fejlődést nem látok beta óta, 1-2 HUD béli apró különbséget. -
#1401 -
#1400 Nah ez aztán a szép munka, ezt így kellene minden fejlesztőnek!!!!
Amúgy az irányítás hibákat nem látom a felsoroltak közt, már csak azzal van gond....lesz gond. -
#1399 Medal of Honor - Mi változott a béta óta?