Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1, uncsiöcsémnek jó lesz. 😮
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
A gamebe kellett volna elõször 😄! így mot már semmit nem ér a kulcsod! xD
Szopacs! Arra az oldalra a C&C4-es BÉTA kulcsot lehetett begenerálni MoH-key-re!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egész jól megy már, sok pályán már sikerült elsõ helyen végezni, de szinte az elsõ 5-ben mindig ott vagyok.
Az IBG (International Brotherhood of Gamers) szerveren szoktam játszani, nagy örömömre több magyarral is találkozom. Itt nagyon rendesek, de kemények a szabályok értelmében.
Ha esetleg ismét van remény a MOH kipróbálására, aki tudja kérem szépen írja meg a segítségeket, és a lehetõségeket. Továbbra is figyelek. Köszi
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amikor belépek gamebe akkor ott kér serial numbert beirok a keyt de nem lép be azt irja failed
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
De sajna nekem már túl késõ volt.
Az én véleményem az, hogy az EA beveheti. Miért nem lehetett volna ebbõl a játékból is csinálni egy ingyenes bétát? A BC2 bétájával egyik havernál játszottam 10-20 percet, örültem is neki. Nem volt rossz, de épp elég is volt. Ezt a játékot meg már év elejétõl figyelem, mert azért a MOH nevet is játszottuk a haverokkal régóta. Minden nap megnéztem, reménykedve, hátha adnak ingyenes béta kulcsot. Az egyéb trükkök meg már nem jók...
Mindegy, úgy döntöttem, megmaradok a Cod 5-nél, azon egyedüli játéknál, amit kipróbáltam bétán is, és megvan eredetiben, mert ebben megtaláltam a nekem valót: egy Bolt Action Rifle szervert. Egyrészt jó nehéz, másrészt igen keményen fejleszti az ember célzóképességét. Persze távcsõ nélkül :-))
Bocs az off-ért. Mindegy, ha esetleg lesz még esély rá, megnézem, de eredetiben tuti nem veszem meg, ennyivel sem járulok hozzá nekik..
Parasite Eve 2, best game EVER!
1.Most csak az inf. részét próbáltam, maga a pálya az pörgõs, ez tetszik.
2.A fejlõdése rendszer elég érdekesre sikerült, nem tudok vele megbékélni.
3.Az irányítás tökéletes, valamit itt olvasgattam a sprintes fordulásról, nálam tökéletes.
4.A lehetõ leglowabb pingû szerverre mentem mindig, de így is olyan csúszások vannak a találatokban, maga a játék laggolása nélkül, hogy az félelmetes. Lövök egy emberre, visszalõ már eléggé piroslottam, vissza bemek a házfal mögé, futnék a ház másik vége fele, már több mint egy métert megtettem erre összeesek. Ez sajnos nekem elég mindennapos, pedig nincs gyenge netem.
5.A sebzésrendszer eléggé nevetségesre sikeredett. Fõleg bármilyen robbanóeszközt nézve(kivéve talán a C4), nem direkt találatnál simán elsétál az ember, ami egy rpg után elég vicces. M4 el RedDot al hamarabb kiszed az ellen a pálya másik végérõl, mint hogy én belelõném a 2. lövést a RedDotos Dragonovból.(gunclub szerint van, játék szerint nincs m24 em ....) Egy másik probléma amit nem értek, hogy lett az M16 automata, ami a 3 as sorozatáról lett híres, meg így mi értelme van az M4 nek meg az M16 nak külön, ha ugyanazt a lõszert lövi mind a két fegyver és mind a kettõ automata. Tudom hogy van vagy 5 centi csõhossz különbség, de ez itt igen nem tûnik fel. Alapvetõleg túl sok lõszer kell 1 emberbe.
5.Rombolhatóság, hát valamilyen szintû taktikai rombolhatóság az van, értve itt az ablakba rakott dobozok, raklapok, cementblokk ok, pár szkriptelt téglát is ki lehet lõni a falból. De túlzásba tényleg nem vitték.
6.A választható KillStreak ek azok tetszenek, egyszer értem el a predatorig, de még nem tudtam hogy el kell vele bújni így kinyírtak miközben épp irányítottam lefelé.
7.Magával ezzel a TeamAssault al eléggé eltalálták a MW2-t, de maga a játék eddig számomra nem tudja azt az élményt hozni.
8.A fegyverváltás közben betározunk dolog az vicces. De gondolom az javítva lesz.
9.Úgylátom mostantól minden FPS játékból elfelejthetjük a hasalást, ami konzolport legalábbis, mivel nincs még 1 gomb a hasaláshoz a controlpadon ...
10.Összegezve nem igazán tetszik eddig. Tudom tudom béta, csak már nem bízok a Dice ban, mert ez volt a BC2 vel is hogy béta elég rossz volt, mondták az eredetiben a hibák javítva, erre még rosszabb lett még 2 patch után is.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
persze most még nem valoszinu de majd délután lehet probálkozni vagy holnap ha ma nem lesz.
PSN ID:misi2mezei
Hanem ide:Medal of Honor beta
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Egy felesleges MoH béta key van, akit érdekel jelezze privátba.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
MÁR HASZNÁLVA VAN... Rohadt életbe :S :S :S :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
* Fix befagyasztása (természetesen). Dolgozunk ezen. Legjobb prio.
* Szerver böngészõ (PC). Ez egy szükséges hibajavításokat és néhány további funkciók.
* WEAPON Recoil ON PC. Igen. Hozzuk a visszahatás fel néhány fegyvert.
* Kissé splash származó gránátokat / robbanóanyagok.
* Mi lesz enyhébb NÉHÁNY OFTHE "bling", ha egyre SCORE, különösen a piros szalaggal embert idézõ.
Ez még nem minden, persze. Folyamatosan a változtatások a játék, de ezek bizonyos kérdéseket, ahol vagyunk eljáró közvetlenül a visszacsatolás. Kérjük, ne mondja meg, mit szeretnek és mit nem szeretnek a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pff😄DDDDDDDD
Just thought I’d give you a short update on the game and our thought process. Thanks to all the good feedback we’ve received we have decided on some adjustments. We can’t say if and when this will make it into the beta, but it’s definitely going to be adjusted for the full game.
* Fix the freezing (of course). We’re working on this. Our top prio.
* Server browser (PC). This one needs bug fixes and some more features.
* WEAPON RECOIL ON PC. Yes. We will bring the recoil up on some of the weapons.
* Slightly more splash from grenades/explosives.
* We will TONE DOWN SOME OFTHE “BLING” WHEN GAINING SCORE, especially the red band people have been mentioning.
This is not all of course. We are constantly making changes to the game but these were some issues where we are acting directly on your feedback. Please keep telling us what you like and don’t like about the game.

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az hogy szét tudsz lõni minden épületet, és tereptárgyat darabokra, az nem elég?