Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pénteken elõrendeltem a játékot (576-tól) erre szombaton sikerült szereznem béta kulcsot, 15 percet játszottam kb. aztán nyomtam is neki egy unistallt aztán visszamentem az 576 oldalára és töröltem a rendelésemet még szombat délután erre tegnap délelõtt csak kiküldték a bétakulcsot az 576-ból... LoooL
Mind1, uncsiöcsémnek jó lesz. 😮

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A KHURVA ANYÁDAT BAZD SZÁJBA TE FASZ ANYÁDAT NEVESD KI TE GECI NEM HOGY SEGITENÉL TE BUZI

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

palinho96
Akkor baszhatod!😊
A gamebe kellett volna elõször 😄! így mot már semmit nem ér a kulcsod! xD
Szopacs! Arra az oldalra a C&C4-es BÉTA kulcsot lehetett begenerálni MoH-key-re!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

hát akkor ez van kész ...pff és még neki áll följebb...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

az oldalon az medalofhonor.beta ..

palinho96
Héé!
Nyugszik a beteg!
Elõször agamebe írtad be a kódot, vagy itt????

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

TDC Geronimo
Nekem se. Boxra rendelted? Elvileg ott még nincs beta és talán ezért nem küldték még.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lol SZTED JÁTÉKBA MIT PROBÁLTAM BEIRNI MÁS KÓD HIJÁN AMIT KIKÜLDÖTT 576 CSAK AZT TUDTAM DE OKOS VAGY TE

azt ne az oldalon írd be hanem a játékba ...

Így van Gyuszopapa 😊)
Egész jól megy már, sok pályán már sikerült elsõ helyen végezni, de szinte az elsõ 5-ben mindig ott vagyok.
Az IBG (International Brotherhood of Gamers) szerveren szoktam játszani, nagy örömömre több magyarral is találkozom. Itt nagyon rendesek, de kemények a szabályok értelmében.

Ha esetleg ismét van remény a MOH kipróbálására, aki tudja kérem szépen írja meg a segítségeket, és a lehetõségeket. Továbbra is figyelek. Köszi

A Cod5 visszamenõleg az egyik legjobb a codok közt.Only rifle na ott kell a skill.A hitbox-a nagyon jó,többek közt ezért játszák kevesen mert tudni kell benne célozni(a mellélövésnél nem hal meg az ellenfél).<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MR ME
ok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

VALAKI MONDJA MÁR EL HOGY KELL BEJUTNI ERRE A KIBASZOTT GAMERE ELKÜLDTÉK A KODOMAT BEIRTAM A KIBASZOTT OLDALON DE SEHOGY SE MEGY BE JÁTÉKBA IS KÉR VMIT VKI MONDJA EL!!!!!!!!!!!4

valakinek van felesleges béta key? mert akk elküldhetné, nagyon kipróbálnám már a játékot
hi
amikor belépek gamebe akkor ott kér serial numbert beirok a keyt de nem lép be azt irja failed

ma találkoztam MiniG nevû egyénnel aki egy tetves csaló csinált egy 52/0 statot ... ja és igen BFBC2-ben is ez a neve nyomorék faszláma ...

Beers
meg

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Metalmilitiakid
Na megvolt a CQ tesztelése is, ezt kicsit rövidebben fejtem ki mint az infet. Ez nem JÁTÉK, ez egy betûvel kevesebb SZAR. Körökre osztott tényleg 10x10 méteres masszív hentelde, semmi értelme, a jármûvek lényegét veszi el. Nincs semmi olyan pályaméret ami indokolná azt az 1 darab bradley t a játékban.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sajna én csak most olvastam a hozzászólásokat tegnap, és jó néhány oldalt át kellett olvasni, és nem az elejétõl kezdtem.. Így mindent kipróbáltam amit ide gyûjtöttetek. Ezúton is köszönöm szépen sokak fáradozását abban, hogy elinduljon a játék.
De sajna nekem már túl késõ volt.
Az én véleményem az, hogy az EA beveheti. Miért nem lehetett volna ebbõl a játékból is csinálni egy ingyenes bétát? A BC2 bétájával egyik havernál játszottam 10-20 percet, örültem is neki. Nem volt rossz, de épp elég is volt. Ezt a játékot meg már év elejétõl figyelem, mert azért a MOH nevet is játszottuk a haverokkal régóta. Minden nap megnéztem, reménykedve, hátha adnak ingyenes béta kulcsot. Az egyéb trükkök meg már nem jók...
Mindegy, úgy döntöttem, megmaradok a Cod 5-nél, azon egyedüli játéknál, amit kipróbáltam bétán is, és megvan eredetiben, mert ebben megtaláltam a nekem valót: egy Bolt Action Rifle szervert. Egyrészt jó nehéz, másrészt igen keményen fejleszti az ember célzóképességét. Persze távcsõ nélkül :-))

Bocs az off-ért. Mindegy, ha esetleg lesz még esély rá, megnézem, de eredetiben tuti nem veszem meg, ennyivel sem járulok hozzá nekik..

kill3r21
aki az 576.on rendelt elö, megküldték már a béta kulcsot? mert nekem még nem jött meg 😞
Fpocok
Ez inkább egy alpha, mint béta. Én mindenesetre várok még. Egyelõre semmi más multi fps nem lesz a közeljövõben, valami meg kell nekem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
Na elsõ benyomások.
1.Most csak az inf. részét próbáltam, maga a pálya az pörgõs, ez tetszik.
2.A fejlõdése rendszer elég érdekesre sikerült, nem tudok vele megbékélni.
3.Az irányítás tökéletes, valamit itt olvasgattam a sprintes fordulásról, nálam tökéletes.
4.A lehetõ leglowabb pingû szerverre mentem mindig, de így is olyan csúszások vannak a találatokban, maga a játék laggolása nélkül, hogy az félelmetes. Lövök egy emberre, visszalõ már eléggé piroslottam, vissza bemek a házfal mögé, futnék a ház másik vége fele, már több mint egy métert megtettem erre összeesek. Ez sajnos nekem elég mindennapos, pedig nincs gyenge netem.
5.A sebzésrendszer eléggé nevetségesre sikeredett. Fõleg bármilyen robbanóeszközt nézve(kivéve talán a C4), nem direkt találatnál simán elsétál az ember, ami egy rpg után elég vicces. M4 el RedDot al hamarabb kiszed az ellen a pálya másik végérõl, mint hogy én belelõném a 2. lövést a RedDotos Dragonovból.(gunclub szerint van, játék szerint nincs m24 em ....) Egy másik probléma amit nem értek, hogy lett az M16 automata, ami a 3 as sorozatáról lett híres, meg így mi értelme van az M4 nek meg az M16 nak külön, ha ugyanazt a lõszert lövi mind a két fegyver és mind a kettõ automata. Tudom hogy van vagy 5 centi csõhossz különbség, de ez itt igen nem tûnik fel. Alapvetõleg túl sok lõszer kell 1 emberbe.
5.Rombolhatóság, hát valamilyen szintû taktikai rombolhatóság az van, értve itt az ablakba rakott dobozok, raklapok, cementblokk ok, pár szkriptelt téglát is ki lehet lõni a falból. De túlzásba tényleg nem vitték.
6.A választható KillStreak ek azok tetszenek, egyszer értem el a predatorig, de még nem tudtam hogy el kell vele bújni így kinyírtak miközben épp irányítottam lefelé.
7.Magával ezzel a TeamAssault al eléggé eltalálták a MW2-t, de maga a játék eddig számomra nem tudja azt az élményt hozni.
8.A fegyverváltás közben betározunk dolog az vicces. De gondolom az javítva lesz.
9.Úgylátom mostantól minden FPS játékból elfelejthetjük a hasalást, ami konzolport legalábbis, mivel nincs még 1 gomb a hasaláshoz a controlpadon ...
10.Összegezve nem igazán tetszik eddig. Tudom tudom béta, csak már nem bízok a Dice ban, mert ez volt a BC2 vel is hogy béta elég rossz volt, mondták az eredetiben a hibák javítva, erre még rosszabb lett még 2 patch után is.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
bocsi tényleg valós az oldal csak vmit kurvára elbasztak a megírásánál, megvan a kódom most megyek kipróbálni 😄

Metalmilitiakid
ja igen és nekem is azt írja, hogy már használatban van.

Metalmilitiakid
ez az oldal nekem ebben az állapotban annyira fake nek tûnik, hogy bejelentkezni se merek az accommal rá

kezd felcseszni a játék folyamatosan amikor elindítom rá 10 percre kidob az asztalra és bezárja a gamet. Valaki nem tud erre megoldást? Ha jól emlékszem már bc2ben is volt ilyen probléma.Ha lehet priviben írjatok esetleges megoldást.

tescodr
pls akinek van fölös beta-key e az pls küldje el vissza hálálom 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

mátol elvileg megint lesznek kulcsok!
persze most még nem valoszinu de majd délután lehet probálkozni vagy holnap ha ma nem lesz.

PSN ID:misi2mezei

Amit kapsz kódot nem a játékba kell beírni!!!
Hanem ide:Medal of Honor beta
akinek van felesleges béta key az küldjön nekem eggyet thx

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Fpocok
Próbáltam most játszani, de kétszer is egy perc után csak úgy bezárodott program, hagyom a fenébe mára.

A béta key elkelt!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

FSpofon
próbáld másik böngészõvel

Arab money

Csá!

Egy felesleges MoH béta key van, akit érdekel jelezze privátba.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Maxtreme
Hát ja. Ez ilyen Yamada DVD játékos "kujaliti" xD

Fpocok
ÚÚÚ gépi fordítás volt? 😄

Basszameg... Végre kiküldte 576 a kódot és erre milyen üzit kapok?????
MÁR HASZNÁLVA VAN... Rohadt életbe :S :S :S :S
DarkSector
csak épp pont a fontos hibákat nem emlitik meg...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csak gondoltam, hogy egy rövid frissítést a játék és a mi gondolkodási folyamat. Köszönet minden jó visszajelzést kaptunk, úgy döntöttünk a néhány kiigazításra. Nem tudjuk megmondani, ha és amikor ez teszi majd be a béta, de feltétlenül lesz állítani a teljes játékot.

* Fix befagyasztása (természetesen). Dolgozunk ezen. Legjobb prio.
* Szerver böngészõ (PC). Ez egy szükséges hibajavításokat és néhány további funkciók.
* WEAPON Recoil ON PC. Igen. Hozzuk a visszahatás fel néhány fegyvert.
* Kissé splash származó gránátokat / robbanóanyagok.
* Mi lesz enyhébb NÉHÁNY OFTHE "bling", ha egyre SCORE, különösen a piros szalaggal embert idézõ.

Ez még nem minden, persze. Folyamatosan a változtatások a játék, de ezek bizonyos kérdéseket, ahol vagyunk eljáró közvetlenül a visszacsatolás. Kérjük, ne mondja meg, mit szeretnek és mit nem szeretnek a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Hát ott van, olvasd el.

We can’t say if and when this will make it into the beta, but it’s definitely going to be adjusted for the full game.

pff😄DDDDDDDD
palinho96
és ez mi???

Fpocok
Hoppácska!

Just thought I’d give you a short update on the game and our thought process. Thanks to all the good feedback we’ve received we have decided on some adjustments. We can’t say if and when this will make it into the beta, but it’s definitely going to be adjusted for the full game.

* Fix the freezing (of course). We’re working on this. Our top prio.
* Server browser (PC). This one needs bug fixes and some more features.
* WEAPON RECOIL ON PC. Yes. We will bring the recoil up on some of the weapons.
* Slightly more splash from grenades/explosives.
* We will TONE DOWN SOME OFTHE “BLING” WHEN GAINING SCORE, especially the red band people have been mentioning.

This is not all of course. We are constantly making changes to the game but these were some issues where we are acting directly on your feedback. Please keep telling us what you like and don’t like about the game.

Terminator259
A fene baszná ki a biztosítékot annak a lángelmének a fejébõl aki kitalálta hogy a sniper-re red-dotot(vagy mi a neve)rakjon!!! <#falbav>

Maxtreme
"rombolhatóság (bc2-ben se sokat láttam, itt még annyitse)."

Erre írtam.

zotya10002
Ez egy késelés akart lenni!<#vigyor5>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Bogdogege
Igen ,ÉS ?

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Maxtreme
Maxtreme
"bc2-ben se sokat láttam"

Az hogy szét tudsz lõni minden épületet, és tereptárgyat darabokra, az nem elég?

DarkSector
te akkor nem ugyanazzal játszottál amivel mi, vagy te már a WhAimbot verzióval nyomod.