3478
-
#1478 nekem is bejött a bc2, és nem vagyok 14 alatt, most akkor kasszam fel magam? :(
#1469: miért sajnálsz vkit azért mert bejön neki egy játék ami neked nem? kurvára nem értem az ilyen felfogású embereket, ha neked nem jön be, nem játszol vele, minek a fikázódás??? -
Az azért mégis elmondhatom, hogy nekem pl. a BC2 nincs meg eredetiben, szerettem volna, várnám a BF3at de hát az XP vs Win7 versenyben a W7 nyert :/
Muszály lesz felrakni... -
#1476 Ő a mostani fiatal játékosgenerációt képviseli. és a kiadók és többnyire ezt nézik -
#1475 Én leszarom a pontokat rangokat nem az fogott meg benne hanem a légkör és hangulat! -
Az a véleményem hogy a BF3 után inkább beszélnék erről. -
#1473 Ez egy érv, de mi haszna lenne a járműveknek/robbanószereknek stb.-knek ha nem kapsz érte pontot? -
#1472 Sydac már megírta olvasd el -
#1471 jah a casualokat megfogja hogy mindenre ad pontot meg kitűzőt meg rangot stb stb, ma már lőni nem kell tudni mint a régi játékokban -
#1470 Attól mert 14 év alatt vagyok meglehet a véleményem.Most nemkérem hogy írd le mi baja a játéknak, de azért mégis grafika jó, játékmenet élvezhető nem érten. -
#1469 Csak sajnálni tudlak -
#1468 Itt most mindent elmondtál , mind a 14 éveddel . -
#1467 A régi BF fanokat.
Szerintem sokkal fontosabb az új játékos csoport megszerzése mint a régiek megtartása.Tény, hogy én nekem még jó a játék, igazi csapatmunka.Lehet hogy a többi nem ilyen volt, de akkor is remek lépés volt ez a játékez az én véleményem, bárkinek lehet másik... -
#1466 Marhára nem vagyok BF fan mivel mindegyik multis ezért nem is játszottam velük de a BC2 megfogott valami oltári hatalmas videók alapján megvettem egyből és nem bántam meg! -
#1465 Sokak szerint.Kérdezd meg a régi Bf fanokat. -
#1464 Szerinted. -
#1463 A Bad Company 2 BÉTA is egy nagy kalap szar volt , meg az játék is 1 hónapig normálisan játszani sem tudtál.
3 hónap után lett egy normális patch hozzá, azt is húzták halasztották.
Szóval a Bad Company 2 egy nagy kalap szar volt és lesz is -
#1462 mert tényleg szar, legalábbis nekem meg sok embernek nagyon nem jött be béta után... -
Paranoia #1461 hmmm
pcre ennyire xarúl sikerült (a multis része)?
nagyon negatívak a hozzászólások -
Gabe18 #1460 Medal of Honor név jobban fog csengeni konzolos körökben, meg a CoD szerű játékmenet is hozni fog egy csomó embert nekik. Szerintem meglesz 3 millió körüli eladás. -
#1459 jah eladtak 5 millo-t, de ettől mérföldekkel jobb is. állítólag. -
#1458 BC2-ből is eladtak 5+ milliót, és az nem volt ennyire hypeolva
pc-n fail lesz de hát azt már megszoktuk -
#1457 úgy játszatok majd a játékkal, hogy ez lesz az utolsó medal of honor. -
#1456 Nekem nagyon tetszik!!! -
#1455 -
#1454 HG Előzetes! -
#1453 WarCraft III
Végül is csak jobb lesz mint az a szar Battlefield Bad Company 2, itt biztos sikerül a DICE-nak a CoD-ot teljes mértékben lekoppintania. -
#1452 *biztos -
#1451 amúgy ha nektek minden szar, akkor mi számít jó játéknak?
és mért ilyen biszots h elb*sszák? -
#1450 Na az kurvajó lesz......
Most mindenki fosik ettől a játéktól is meg az új COD tól is!
Jóformán csak azt lehet hallani hogy biztosan el fogják baszni...... -
#1449 kb :DD -
#1448 sztem attttomjóóó játék lesz (Y) :DDD
Mint a BFBC2 -
De8Vent #1447 egy Hulladék lesz...^^ -
#1446 Ez játék is Steam-es lesz ? -
#1445 simán a telefonomat is rányomatom vazze. :) -
#1444 :) -
#1443 Csak 1 szép sárga kábel kell hozzá :) -
#1442 Látszik hogy le van butítva :D -
#1441 és normál textúrákkal. -
#1440 Így fut a GTA4 nálam 2GB
-
#1439 jah ez meg amúgyis mof szóval ennyit erről...:)