3478
  • extra sensory
    A víz az szép legyen... : ) Az elvárásaink szigorúak, mert az FC 1-ben és a HL2-ben is szuper kis tócsákat, tengereket kreáltak nekünk a fejlesztők, pedig ezek több éves játékok.
    De még lehetne folytatni a sort... ami a leggyengébb elem volt mindig is az a fák és a falevelek kidolgozottsága, megjelenítése.
    Crysis-ban is ha közel megyek hozzá... hát ronda... sok kis apró elem ezért nehéz tökéletesre csinálni. Na de azért Medal-ban nem nagyon lesz dzsungeles rész.
  • DarkSector
    a vizet ien meszsiről valóban megítélni nehéz, meg öszintén a helis résznél kurvára nem is figyelném...

de valóban a fizika átlagos, mivel ez nem multi hanem single, az Unreal motor megszokott dolgaival.
    de fizikát csak a multiban igérték be amugyis.
  • sherlock1

vegyél fel szemüveget...
  • janihunk
    Úristen végig sem mertem nézni remélem ez még béta állapotban készült videó mert a fizika nagyon gyenge a víz meg ocsmány.
  • Prince23
    CHOPPER gameplay

Láttunk már ilyet, nem igaz? :D
  • Prince23
    ÉLŐ
  • Prince23
    amcsi előrendelői adatok:

PC versus XBOX360
  • szabii98
    én is :/
  • DarkSector
    én még mindig kételkedem...:P
  • szabii98
    Ide egy kis hírarchívumot csinálok, MoH és CoDBO hírekből, nyugodtan lehet nézegerni :)
  • szabii98
    ok:)
    csak mondom hogy konzolon rásegítés van :)
  • sherlock1
    Mármint annál a fegyvernél.50.cal rifle
  • sherlock1
    Az a ballisztikus röppálya miatt van, elivleg közel volt az ellenség, úgyhogy rendben van. Nem tudom pontosan meddig, de olyan 100m-ig emelkedik a lövedék, ezért célzott mindig lejjebb. Az életben a lövedékek nem nyílegyenesen repülnek, mint a szaros codokban.
  • szabii98
    :DDD

De miemár Sznájpör videón tökre láccik hogy nem fejre célozott, hanem a konzol lövés segítője, rácéloz a hátára és fejen lövi
  • Prince23
    jóban vagyok a kiadókkal XDDDDDDDD
  • szabii98
    Am köszi az infót, meg is nézem a vidiket :D
  • szabii98
    b+ mi a rák, te honnan tudsz ennyi mindent?:D
  • Prince23
    Kételkedőknek!

én is most nézem GTről:)
  • szabii98
    igen, de történetileg a BF a New Yorki EA kezeműve, a MoH meg a Los Angelesi :)
  • DarkSector
    mien más játékát?
    mindkettő EA.
  • szabii98
    naezaz, más játékkal akarják eladni az övéket.
  • DarkSector
    énse, csak a bf3 miatt lepődtem meg, ien szarért mégegyszer nem adok pénzt, a cod6-ot se használom...
  • szabii98
    :D
    De leesett, és meg kell mondjam nem tud érdekelni,hisz úgyse veszed meg sztem meg én se(az LE-t biztos nem)
  • DarkSector
    most nem a ráunásról beszélek, mert az nekem már 2 óra játék után megtörtént.
  • FSpofon
    már akinél
  • DarkSector
    nem esett le?
    BF 3? mikor a BC2 még ki sem hült?
  • szabii98
    ok és?:D
  • DarkSector
    most kaptam e-mail-t...ha megveszem a limited edition szart, akkor jogosult lehetek összel a Battlefield 3 multi beta-ra!!!!
  • szabii98
    ja :D
    na meglátjuk :)
  • DarkSector
    jó, de nekem ahhoz hogy eldöntsem jó-e vagy-e nem-e elég lesz a szingli demo...:)
  • szabii98
    "majd ha kijött a demo, még ránézek, de nekem max ha jó ÉS IRÁNYÍTHATÓ lesz a single, max az jöhet szóba..."

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na és a warez?:)
  • DarkSector
    lehet csak én vagyok így ezzel, de több problémám is van a játékkal.

1. a multi, ez ahhogy van úgy összeségében jelent gondot.
    2. nem komálom a multiban meg amúgyse a dice motort, nagyon zizis grfaikát csinál....
    3. a single nekem eddig nagyon elszomorító.
    - nem látok benne semmi extrát
    - nincs ingame jelenet világos helyszínen, csak sötétben ahol szartse látni
    - ami van jelenet, az rendereltnek tűnik, és sok részen, a távcsőves meg nem beszélve a helikopteres, meg a kis quad-os jelenetek is mesterkéltnek tűnnek...(ugye ezek láthatóak nappali megvilágítás mellett)

majd ha kijött a demo, még ránézek, de nekem max ha jó ÉS IRÁNYÍTHATÓ lesz a single, max az jöhet szóba...
  • szabii98
    szerintem megfontolom hogy ez lesz az 1 MoHom, vagy jön 1 újabb CoD :D
  • Prince23
    Single player!!!!

Érdemes megnézzük:)
  • Smithwarden
    A PCs es PS3as betanak vege, csak Xboxon mukodik meg kis ideig a jatek.
  • Dinamic
    Nem tud a szerverhez csatlakozni. Végleg lelőtték a szervert?
  • Prince23
    A sztori egész ütős lesz.
  • FSpofon
  • Dj Tommy
    Pedig jó lett/kellett volna
  • FSpofon
    Cease fire! After six weeks, the Medal of Honor beta will be ending for the PlayStation 3 and PC on July 31st, 2010. We at DICE appreciate all of you who took the first step toward Tier 1 and participated in the beta – your contribution is invaluable and will only help improve the final game. Unfortunately, a PC beta patch will not be released. We have implemented a number of changes and fixes, however, that will appear in the final game – many of which were originated from your feedback! Here are a few of those:

Improved hit detection
     Breath control for all classes
     Crash fixes
     Improved control input mapping
     In-game HUD polished
     All weapon stats are now updated in the spawn menu
     Spawn points tweaked

For our Xbox fans, the battle rages on! The beta will be extended for the Xbox 360 until August 9th, 2010. Thank you to all of you for continuing to provide us with excellent feedback!

1 patchre nem futotta...