3478
-
#1518 nem, csak általában azok mennek eszetlenül. -
#1517 és attol még a taktika igaz...én csak azt írtam, a többiről nem írtam. :) -
#1516 akkor te mégcsicskább vagy, mennyé innen, te nem is játszhatsz ezekkel a játékokkal
18+ -.- -
#1515 Alap hogy 13 leszek :D
-
#1514 Jómindegy, de viszont a CoD és a MoH oldalán az áll hogy patchekkel hozzák a cuccokat, BC2ben meg ha jól tudom úgy kell venni hozzá a Vietnam kieget(dlc-t)... -
#1513 azért csicska mert 14 éves? -
#1512 figy cod-ban általában egyedül mennek be, akkor kivel játszak csapatmunkát a kis csicska 14évessel?
-
#1511 :D
-
Gabe18 #1510 Mondjuk pont TDM-ben nem tudom mit akarsz taktikázni. Az meg a DM szerintem arról (kéne) szóljon hogy mész, lősz, pörög. Persze ott egy csomóan lehasalnak és várják hogy jöjjön arra valaki.
Taktikára ott a HQ, SD és társai. Ott meg ha taktikázol, elbújsz, kivársz (akár védőként is) egyből te leszel a kemper állat...
Battlefield-CoD vita meg értelmetlen szerintem. Más stílus, más felépítés , más feladatok, más lehetőségek játékon belül. Egy közös van bennük, a régi fanok szerint, egykor mindkettő jobb volt... -
#1509 De(!) azért mégis CoDban van "csapatmunka" nevű típus, mégis 10ből 1 szerveren ha összedolgoznak.Hiába, a War az War, attól még a TDMben is lehetne segíteni egymást, de aztmondják:Nem.
Battlefieldben meg igenis tudnak csapatmunkázni mert van Medic, Assault szval kasztok.Ismerek olyan CoD 4es szerót ahol ugyanígy vannak kasztok, oké.
Megértelek, de a kasztok miatt az én véleményem szerint jobb a BC2. -
#1508 azért itt álljunk meg egy szóra, hogy te vagy néhány bc-s azt hiszi hogy a cod az csak a megyek ugrok headshot, akkor kicsit azt kell hogy monnyam, tisztelettel irányodban nem rosszból, hogy naív buta kijelentés.
ha. mondom ha egyedül bemész bc2-be. kíváncsi lennék i a rákomat taktikázol.
ha összeáll egy csapat cod-ba, hát ugyanugy össze kell dolgozni, mint bármi más fps-ben.
ha nyomtál pl klánba régen akár 1 war-t is mw-ben, megérted miről beszélek, próbálj meg ott futkosni összevissza, headshotozni, meg nem összedolgozni a csapattársaddal.
ezt nem rosszból mondom, nem vagyok kifejezetten oda egyik fps-ért sem, nem az én stílusom, de ezt hidd el, nem agyatlanság a cod se, ez attól füg hogy egyedül játszol-e vagy többen.
BF-ek a járművekben térnek el, hogy a szimulátor rajongók együtt tudnak játszani az fps rajongókkal ennyi.
taktikázáshoz semmi köze hogy mekkora a map. -
#1507 Bocsi csak nemvolt vessző és könnyen félreértettem.Gondoltam hogy így értetted :) -
#1506 Nekem a MOH es a BC2 is nogyon tetszik,csak az a ba..as hogy mindkettot nem tudom megvenni ezert kerdeztem. -
#1505 huh már kezdek összekavarodni. :)
bocs de mire írtad hogy "nem vagyok hülye?"
én írtam hogy hülye vagy? :) -
#1504 Olvass vissza kérlek :)
BC2ben a legnagyobbak a multiplayer pályák, ezért szeretem mert kénytelen a csapat taktikázni !
A CoD végig arról szólt hogy ugrálsz töltesz lősz hedshot ugrasz respawn.
MoHal még nem játszottam így inkább nem beszélek róla.Vannak benne tankok? -
#1503 jah azért írtam amit írtam, hogy:
"nem mw2 vagy medal közt vacilál a gyerek :)" folytathattam volna, "hanem a BC2 és MoH 2 közt" de ez egyértelmű azok után hogy azzal kezdi hogy CoD-ot már megunta, és utána irja hogy EZT vagy a BC2-őt vegye meg.
most nemis értem mit lehet ezen félreérteni és miről beszélünk...:) -
#1502 aaaaa nem !nem vagyok hulye ,az mw 2-ot megvettem -
#1501 BC2-őt ki szidja? Jó az a hibái ellenére. Azok szidják, akik nem szeretik azt a stílust. :)
az mw2-ben mihez képest kicsik a mappok?
mikor demolitionban megölnek és minden egyes halál után 30km-t kell futnood hogy megint meghalj, hát nekem pont elég nagyok. :)
MoH ugyanaz mint BC2 csak szarabb kivitelben. :) -
#1500 BC2 vagy MoH volt a kérdése tárgya.Szerintem lolSL is így értette, mert nemhiszem hogy MoHban lesznek tankok. -
#1499 Tankosharc?LoL...
Nem minden szólám a tankokról vannak ott más járművek is! -
#1498 nem mw2 vagy medal közt vacilál a gyerek :) -
#1497 Én sem tudom, a listám:
BC2, BO vagy MOH nemtudom.BC2-t nagyon szídják, BOban kicsik a pályák, erről meg semmit sem tudok. -
#1496 döntsd el hogy közelharc vagy tankosharc kell-e -
#1495 lol csalók miatt???
itt a beta kliensbe hekkeltek ember, bc2-ben szintúgy vannak csíterek.
de amugy inkáb bc2. -
#1494 Nem tudom eldonteni hogy ezt ,vagy a bc2-ot vegyem meg:( (mindkettore nem futja)az mw2-ot erossen megutaltam a csalok ,es a lagg miatt! -
#1493 Jó bocsántatot kérek óhh nagy úr hogy tetszik nekem egy játék ami a nagy BF fanoknak nem! -
#1492 pedig imádkoztam :) -
#1491 igen ezért nem játszik vele kb egy jó bf2 játékos se :]
de egy olyan embernek ezt nem lehet megmagyarázni aki 1 évvel a cs megjelenése előtt született
egyszerűen noobabb generációban vagy, nem a te hibád -
#1490 5 milliárd :) -
#1489 a 10 helyett 3millió vagy az 5 millió helyett 3 millió? :) -
#1488 Az kicsit már sok :D -
#1487 Inkább 3 milliónak :D -
#1486 xD -
#1485 11-en :P -
#1484 De nemigaz, vagytok akik nemszeretik 10en aztán a maradék 5 milliárd embernek meg tetszik, nem érted?:) -
#1483 így van -
#1482 semmi, de ez olyan dolog, aki hagyja magát befolyásolni, az meg is érdemli. :)
ki kell próbálni mindent először. még ujságok értékelését sem szabad döntő 100%-ban komolyan venni.
ha énis mindenben más szavára hallgatnék, sok jó cuccot kihagytam volna, ami nekem meg bejött. -
Gabe18 #1481 De milyen alapon döntöd el Te, vagy Én, vagy akárki, hogy annak a másiknak mi a jó játék?
-
#1480 ja szal azzal h lefikázod akinek tetszik azzal a játékgyártóval közlöd h nem jó amit csinált mert NEKED nem tetszik...keresem a logikát, csak nehéz megtalálni -
#1479 mert rá kell ébreszteni őket hogy nem túl jó játékokkal játszanak, különben örökké ilyeneket fognak gyártani