3478
  • DarkSector
    nem, csak általában azok mennek eszetlenül.
  • DarkSector
    és attol még a taktika igaz...én csak azt írtam, a többiről nem írtam. :)
  • MR ME
    akkor te mégcsicskább vagy, mennyé innen, te nem is játszhatsz ezekkel a játékokkal
    18+ -.-
  • szabii98
    Alap hogy 13 leszek :D
  • szabii98
    Jómindegy, de viszont a CoD és a MoH oldalán az áll hogy patchekkel hozzák a cuccokat, BC2ben meg ha jól tudom úgy kell venni hozzá a Vietnam kieget(dlc-t)...
  • MR ME
    azért csicska mert 14 éves?
  • DarkSector
    figy cod-ban általában egyedül mennek be, akkor kivel játszak csapatmunkát a kis csicska 14évessel?
  • szabii98
    :D
  • Gabe18
    Mondjuk pont TDM-ben nem tudom mit akarsz taktikázni. Az meg a DM szerintem arról (kéne) szóljon hogy mész, lősz, pörög. Persze ott egy csomóan lehasalnak és várják hogy jöjjön arra valaki.
    Taktikára ott a HQ, SD és társai. Ott meg ha taktikázol, elbújsz, kivársz (akár védőként is) egyből te leszel a kemper állat...
    Battlefield-CoD vita meg értelmetlen szerintem. Más stílus, más felépítés , más feladatok, más lehetőségek játékon belül. Egy közös van bennük, a régi fanok szerint, egykor mindkettő jobb volt...
  • szabii98
    De(!) azért mégis CoDban van "csapatmunka" nevű típus, mégis 10ből 1 szerveren ha összedolgoznak.Hiába, a War az War, attól még a TDMben is lehetne segíteni egymást, de aztmondják:Nem.
    Battlefieldben meg igenis tudnak csapatmunkázni mert van Medic, Assault szval kasztok.Ismerek olyan CoD 4es szerót ahol ugyanígy vannak kasztok, oké.

Megértelek, de a kasztok miatt az én véleményem szerint jobb a BC2.
  • DarkSector
    azért itt álljunk meg egy szóra, hogy te vagy néhány bc-s azt hiszi hogy a cod az csak a megyek ugrok headshot, akkor kicsit azt kell hogy monnyam, tisztelettel irányodban nem rosszból, hogy naív buta kijelentés.

ha. mondom ha egyedül bemész bc2-be. kíváncsi lennék i a rákomat taktikázol.
    ha összeáll egy csapat cod-ba, hát ugyanugy össze kell dolgozni, mint bármi más fps-ben.
    ha nyomtál pl klánba régen akár 1 war-t is mw-ben, megérted miről beszélek, próbálj meg ott futkosni összevissza, headshotozni, meg nem összedolgozni a csapattársaddal.

ezt nem rosszból mondom, nem vagyok kifejezetten oda egyik fps-ért sem, nem az én stílusom, de ezt hidd el, nem agyatlanság a cod se, ez attól füg hogy egyedül játszol-e vagy többen.

BF-ek a járművekben térnek el, hogy a szimulátor rajongók együtt tudnak játszani az fps rajongókkal ennyi.
    taktikázáshoz semmi köze hogy mekkora a map.
  • szabii98
    Bocsi csak nemvolt vessző és könnyen félreértettem.Gondoltam hogy így értetted :)
  • zooleeh
    Nekem a MOH es a BC2 is nogyon tetszik,csak az a ba..as hogy mindkettot nem tudom megvenni ezert kerdeztem.
  • DarkSector
    huh már kezdek összekavarodni. :)
    bocs de mire írtad hogy "nem vagyok hülye?"

én írtam hogy hülye vagy? :)
  • szabii98
    Olvass vissza kérlek :)
    BC2ben a legnagyobbak a multiplayer pályák, ezért szeretem mert kénytelen a csapat taktikázni !
    A CoD végig arról szólt hogy ugrálsz töltesz lősz hedshot ugrasz respawn.
    MoHal még nem játszottam így inkább nem beszélek róla.Vannak benne tankok?
  • DarkSector
    jah azért írtam amit írtam, hogy:
    "nem mw2 vagy medal közt vacilál a gyerek :)" folytathattam volna, "hanem a BC2 és MoH 2 közt" de ez egyértelmű azok után hogy azzal kezdi hogy CoD-ot már megunta, és utána irja hogy EZT vagy a BC2-őt vegye meg.

most nemis értem mit lehet ezen félreérteni és miről beszélünk...:)
  • zooleeh
    aaaaa nem !nem vagyok hulye ,az mw 2-ot megvettem
  • DarkSector
    BC2-őt ki szidja? Jó az a hibái ellenére. Azok szidják, akik nem szeretik azt a stílust. :)

az mw2-ben mihez képest kicsik a mappok?
    mikor demolitionban megölnek és minden egyes halál után 30km-t kell futnood hogy megint meghalj, hát nekem pont elég nagyok. :)

MoH ugyanaz mint BC2 csak szarabb kivitelben. :)
  • szabii98
    BC2 vagy MoH volt a kérdése tárgya.Szerintem lolSL is így értette, mert nemhiszem hogy MoHban lesznek tankok.
  • szabii98
    Tankosharc?LoL...
    Nem minden szólám a tankokról vannak ott más járművek is!
  • DarkSector
    nem mw2 vagy medal közt vacilál a gyerek :)
  • szabii98
    Én sem tudom, a listám:
    BC2, BO vagy MOH nemtudom.BC2-t nagyon szídják, BOban kicsik a pályák, erről meg semmit sem tudok.
  • lolSL
    döntsd el hogy közelharc vagy tankosharc kell-e
  • DarkSector
    lol csalók miatt???
    itt a beta kliensbe hekkeltek ember, bc2-ben szintúgy vannak csíterek.

de amugy inkáb bc2.
  • zooleeh
    Nem tudom eldonteni hogy ezt ,vagy a bc2-ot vegyem meg:( (mindkettore nem futja)az mw2-ot erossen megutaltam a csalok ,es a lagg miatt!
  • szabii98
    Jó bocsántatot kérek óhh nagy úr hogy tetszik nekem egy játék ami a nagy BF fanoknak nem!
  • DarkSector
    pedig imádkoztam :)
  • lolSL
    igen ezért nem játszik vele kb egy jó bf2 játékos se :]
    de egy olyan embernek ezt nem lehet megmagyarázni aki 1 évvel a cs megjelenése előtt született
    egyszerűen noobabb generációban vagy, nem a te hibád
  • szabii98
    5 milliárd :)
  • DarkSector
    a 10 helyett 3millió vagy az 5 millió helyett 3 millió? :)
  • szabii98
    Az kicsit már sok :D
  • Prince23
    Inkább 3 milliónak :D
  • szabii98
    xD
  • DarkSector
    11-en :P
  • szabii98
    De nemigaz, vagytok akik nemszeretik 10en aztán a maradék 5 milliárd embernek meg tetszik, nem érted?:)
  • MR ME
    így van
  • DarkSector
    semmi, de ez olyan dolog, aki hagyja magát befolyásolni, az meg is érdemli. :)
    ki kell próbálni mindent először. még ujságok értékelését sem szabad döntő 100%-ban komolyan venni.

ha énis mindenben más szavára hallgatnék, sok jó cuccot kihagytam volna, ami nekem meg bejött.
  • Gabe18
    De milyen alapon döntöd el Te, vagy Én, vagy akárki, hogy annak a másiknak mi a jó játék?
  • MR ME
    ja szal azzal h lefikázod akinek tetszik azzal a játékgyártóval közlöd h nem jó amit csinált mert NEKED nem tetszik...keresem a logikát, csak nehéz megtalálni
  • lolSL
    mert rá kell ébreszteni őket hogy nem túl jó játékokkal játszanak, különben örökké ilyeneket fognak gyártani