Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
van egy 50% kedvezményes kódom a Medal of Honor Digital Deluxe Edition-re EA Store-on.
akit érdekel küldjön egy privit.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mercedes-Benz®
Ebben is tévedésben vagy,mert a játékra rávan írva,hogy minimum 512-es net,vagy gyorsabb,a mobilnet meg kb 256.
A másik,meg az,hogy a gyártó nem fog neked garanciát válalni eme faxszopó,kommunista elmaradott,tolvaj,genya ország tetves,T-online,Vodafone,Telenor nevû pénzmosodák szinvonal alatti,3 világ beli szánalmas netszolgáltatásuk hibáira,minõségére!!
Mercedes-Benz®
Jó a 3700Ft a 7Gb-é,de én a pc boltomban 4800Ft-ot fizetek a 10megás korlátlan forgalomért,és van melette egy vonalas telefon is😊))
Meglesném az 5-600K-ás feltõltésedet😄D 220V-ró megy ez a cucc,vagy csak elnézted,és 5-6k😄D
De ne erõltessük,a mobilnet egy szar,nekem a boltba naponta keserítik meg az életemet,mikor behoznak ilyeneket telepítésre,javításra....
Mercedes-Benz®
Voodoo
Nem érdemes vitatkozni úgy látom. Nem Te használod hanem én, nekem jó és tökéltessen tudok játszani vele, kivéve MoH, de úgy érzem el is adom a csába a játékot, a black ops szintén mûködik és inkább azzal tolom.
Voodoo
Voodoo
😄DDD
priv me
Egyáltalán hogy a pcsben lehet egy mobilnettel játszani?😄DD
A világ legszarabb netje!!
Amennyit fizetsz érte,annyiért már kapsz egy alap 2megás netet,amivel hibátlanul nyomhatod!!
Ne reménykedj,és tegyél le arrol a szarrol!
Mercedes-Benz®
Nem csináltam semmit,a játék eredeti.
Kipróbáltam olyan serveren is ahol csak én voltam egyedül,de onnan is 1 perc után kirakott!
Van valami tippetek?
Valaki találkozott már olyan problémával a játékban hogy a Day 1 elsõ pályán (running with wolfes a pálya neve) amikor felrakom az nekem kell felrakni a teherautóra a bombát utána lelövöm a 2 õrt és dusty nem segít felmászni arra a falra vagy micsodán amin õ fent van 😞 és egyszerûen képtelenség így tovább menni. PLS!!!! Ha valaki tud rá megoldást írjon mert már nagyon szeretnék tovább jutni.
Voodoo