3478
-
#1798 valszeg igen, de single miatt én nem is vennék ilyen játékot... -
#1797 dettó... -
#1796 Mind pontos. :) ala CoD 4, Cod 6, BF: BC2. Vhogy benyelem. :)
Szerintem hangulatos.
Teccccc, h nem csak meghal az ellenbség, hanem repül a fej, végtagok stb. :) Nem értem, hogy miért céloz alá. Cél: Mellkas, derék. Eredmény: repül a fej.
Itt a meg a kedvenc fegyverem: M82 :) Hangulat itt is van bőven.
Lehet, h a Multija kaka lesz, de single-ben nekem tuti vétel.
Ha meg lesz benne splitscreenes OFFLINE co-op mode, akkor dupla -
#1795 nézd meg bármelyik single játékmenet videót... -
#1794 "- minden fegyver röhejesen pontos, az eddig az árkádjátékok legalja szintje ilyen szempontból"
Véleményed szerint single-ben is ilyenek lesznek a fegyverek? -
NHLFAN #1793 na én is nyomtam k. 4 órát.egyszer nem dobott le!néha egy minimál lag.ha jó csapat jön össze akkor nagyon élvezetes meccsek mentek,én biztos veszem,igaz olcsóbban tudom a Tier 1-es verziót megkapni. -
#1792 Csacskaság a BF3-ra várni. -
eugabesz #1791 Mivel minden játékot és játékost szívesen támogatok,(már csak ilyen vagyok) itt is bejelentem a saját ts3-on szívesen adok helyet akár egyénileg jelentkezőnek,akár csapatnak,ha persze igény van rá.
Csak egy privát üzibe,vagy e-mailbe kerül.Írjatok bátran.(10-40 user,ingyen és bérmentve) -
Paranoia #1790 hát akkor addig marad bc2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem sok remény fűzök már a bf3hoz,ugyan úgy szarni fognak a PCsekre(pedig úgy érzem lenne miért nyalni a seggünnket!)...de ne legyen igazam! -
Puhos #1789 Én tegnap visszamondtam a megrendelést! Csatlakozom az előttem íróhoz. -
#1788 számomra felejtős. letöltöm, single-t végigviszem egy vasárnap délelőtt, és a továbbra is reménykedem, hogy a dice nem baxxa el a bf3-at. -
eugabesz #1787 Pénzfüggő...ha sok a pénzed megveszed,majd két-három hét után felteszed a többi közé a polcra.
Ha kevés-mint pl. nekem is- megvárod míg 2-3E ft-ért meg lehet venni,akkor teszed fel a polcra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Istenem,de messze még a bf3.. -
Paranoia #1786 na mien a játék?
meg vevős vagy nem? -
#1785 kemény vagy, mint a napon felejtett teavaj. -
#1784 s s s s skeeeeeeeeeeel -
#1783 thats the skill motherfucker -
#1782 a lényeg, hogy sokat eladjanak, és évente ki tudják adni, mint a CoD-ot, sztem -
#1781 ez játék nektek?:D első pár másodpercbe beleszédültem már:D -
#1780 részletesebben:
negatív:
- a bétában mindkettő pálya iszonyat kicsi. én a bc2-őt szerettem, bár a bf2-höz képest még abban is kicsik a pályák...játszottam az összes pályáján összesen kb. 100 órát, aztán meg is untam. ezt a két pályát a tegnapi bő másfél óra alatt meguntam. a CTF pálya már csak szánakozó mosolyt tudott kiváltani belőlem
- és az előrenyomulós kis pályán is keményen megtervezték azt az egymás mellet lévő két útvonalat. véletlenül se lehessen egy kicsit sem taktikázni. vagy nyomulsz izomból előre és hagyod, hogy a sniperek röhögve leszedjenek, vagy leragadsz egy szikla mögött. ha (HA!) jó a csapat és mindenki nyomul előre, meg lehet persze csinálni a foglalást.
- "béta" ugyan, de másfél óra alatt 2x ctd-zett szó nélkül. lesz itt még patch a megjelenés után 1 nappal.
- ha a frontvonalon spawnoltam, 10-ből 6-7x azonnal meghaltam. eleve milyen röhej a frontvonal-spawnolás, mikor kb. 15 mp laza futással is le lehet jutni az alapbázisról a legtávolabbi frontvonalra
- a játékosok 2/3-a sniper egy picsaszőrnyi pályán
- minden fegyver röhejesen pontos, az eddig az árkádjátékok legalja szintje ilyen szempontból
- gratulálok a mortarhoz és a rakétához, pont ez hiányzott mindig is ezekből a játékokból
pozitív:
- a hitboxot jónak találtam
- a grafikai még mindig nem rossz egy multis fps-hez
összefoglalva: aki életében először játszik multiban, annak biztos jó lesz. meg a <13 éves korosztálynak. egyébként meg egy nevetségesen árkád szar, amit kb. 2 hónapnál hosszabb ideig nem lehet "élvezni", mert nincs benne szavatosság, hamar unalomba fog fulladni, leginkább a nyomorék pályák miatt. -
cocacola111 #1779 Jobban pörög mint a BC2, pedig azzal is szeretek játszani.......... -
eugabesz #1778 Erről...na ne... -
#1777 Nekem bejön a játék, a netkód illetve a sebzésmodell jobban tetszik mint a COD4-5-6ban, a grafika 21. századi szinvonal, és stabil is volt (ma toltam vele 4-5 órát) (legalábbis 3.7ghz x4 + GTX280-on :) )
A sniper nagyon jó, a Day of Defeat óta nem snipereztem ilyen jót.
Meg is venném DE máris feljött a PBs szerverre két aimos ... nemtom a hackerek lettek-e ilyen jók hogy jún. 21. óta (closed beta) máris írtak hozzá aimot, vagy egy régebbi játék motorját használja, mindenesetre így hülye aki pénzt ad érte, hogy felbassza az agyát MPben (SPre meg jó a warez :P )
HA majd bannolják a csítereket (HA a PB jó lesz valaha) és HA majd akciós lesz 5 ezer körülért akkor megveszem.
Addig meg ott a LoL, ahhoz -még?- nincs hack. -
#1776 -
#1775 Csináltam két jó képet:-)
Jó éjt!! -
#1774 Háát nálam a Bbc2 a No1. aztán inkább ez van a 2. helyen nem a cod6:-)
De lehet ebből még jó kis játék... -
eugabesz #1773 Már elnézést az érdeklődésért,te játszottál akár egy percet is valamelyik battlefield játékkal? -
#1772 Szerintem meg EZ a jó! Nem a 600 féle gombot nyomkodjál, meg hívd a csapatot, meg a faszt tudja milyen inventoriból szedjél ki mikor mit!
alap fegyók belépsz élsz lősz/bicska lastused és meghalsz, kezded előről!
asdf+balgomb (néha jobb) futás last used ennyi 7-8 gomb a többi minek!
-
#1771 na azért csak kipróbáltam, hogy ne csak szájhősként gyalázzam...a színvonal még a cod6-ét is alul múlja. ez egy vicc. és én még komolyan eljátszottam a gondolattal hogy megveszem...basszus, lassan pac-man szintjére süllyed vissza egy multis FPS is, bár ezzel szegény pac-man emlékét gyalázom meg. -
#1770 Üdv. Nekem mikor elindul a játék, a kép villogni kezd. Ha kilépek win-be akkor meg sötétebb lesz a kép is. valaki tudja mi a gond? köszi. -
Baxo #1769 De nincs hozzá vmilyen program??? -
#1768 LOL ne má te is! Én is! Melyik klánban voltál :DDD -
eugabesz #1767 Nem,mert ahhoz portot kéne hozzáadni,azt te meg ugye nem tudsz. -
Baxo #1766 KOLIBA JÁTSZANÉK de a külső routerek miatt nem tudok. A szerókat látom de hiába próbálkozok valamelyikre felcsatlakozni csak egy ideig joinol és utána leáll de nem ír ki semmit :S Tudtok e olyan programot ami kikerüli a külső központi routert???? -
eugabesz #1765 Ehhez rombolható környezet??A bc2-ben egy komolyabb csata után alig marad valami a pályán...itt b+ pálya sem maradna.
Ha egy 9-est levesznek az árából(999 Ft),talán megveszem,jó lesz támasztéknak,úgyis mindig eldől a polcon a BC2 dvd-m. -
cocacola111 #1764 Szerinem azé nincs benne rombolható környezet , mivel hogy kicsi a pálya, így ha mindent szétrombolunk, akkor nem marad fedezék....(jobb 5letem nincs.) -
#1763 Istenkém a régi szép idők hmm... Az első komoly netes játékom. Első klán tagságom is ehhez a játékhoz fűződik, sőt még a clanbase-en -európa bajnokok is voltunk. De szép volt... -
#1762 komolyan gondolják, hogy nyílt beta-t indítanak és híg fosz az egész. eddig egy 1mp-et sem tudtam játszani, mert nem mennek a szerverek
szép rebootot kapott egy a franchise is -.- -
#1761 ne fájdítsd a szívem...de jó is volt ez! faja kis hajolgatós scriptel
esküszöm az első az volt kerestem a kihajolást!!! Kurvára kéne bele!
bár úgy több lenne a kemper... -
#1760 mint rég?
sose fognak már olyan játékot kiadni amiben hasonló szinten lehetne játszani ha időt szánsz rá :( -