3478
  • Fpocok
    Fél órát toltam. Nem rossz, de ez nem mohaa. Ez egy BC2.5.
  • Smithwarden
  • Spészgószt
    Steam elindult!
    nekem megy faszán nem lagol nem dob ki!
    Részemről OK game, pörgős, futós lövős mint rég!
    toltam kb 2 kört (egy terró, egy tier) 30 ember a termés :D meg vagy 5 érem :) a késelés tetszik!!!
    BC és MW és 1000szer lenyúzott társaikkal nem játszottam de nem is fogok!
  • Fpocok
    Tök jó hogy DICE nem is töri magát... a screen adjust MÉG MINDIG benne van.
  • MR ME
    jó úgy játszani h fél perc után kivág mindenhonnan :D
    jó ez az open beta, azthitték ettől többen fogják megvenni, szvsz még az is lemondja aki eddig megvette volna
  • lolSL
    bc2 meg nem több egy bc1 modnál, visszazongorázhatunk 10 évet
  • Fpocok
    Na megnyílt STEAMen... megcsekkolom.
    NE VEGYE MEG SENKI! Elég lesz ha végig toljuk majd singlét. Ez nem több egy BC2 mod nál.
  • mascarun
    Nyugi! Várok vele egy 2-3 hetet!
    És még akkor is lesz Limited. Nem hinném hogy nagyon kapkodnának érte.
  • DarkSector
    nehogy véglegesítsd bazze.
    főlegne Limited-et vegyé.
  • Spészgószt
    igen mert eddig csak a kókányolás ment, a hivatalos nyitás 1 óra múlva lesz STEAM-en is!
  • Rage47
    úgyis*
  • Rage47
    most úgy leálltak a szerverek..
  • kill3r21
    én is most toltam egy órácskát a bétát, nekem bejön, csak a 24 emberhez szűk a pálya vagy nem tudom, de állandóan egymás lába alatt voltunk!
  • exec79
    hat eddigi betakbol itelve bc2 siman viszi raadasul ott rombolhato szinte minden.
  • Spészgószt
    MOHAA multi még talán most is él...csak már az sem a régi szarrá van moddolva meg mindenféle anti camp plugin...stb...régi szép idők...
  • Gabe18
    Azért érdekes hogy az első Medal óta nem tudnak normális multit gyártani hozzá. A Pacific Assault meg a Airborne multija is eltűnt a süllyesztőben pillanatok alatt. Asszem erre is ez vár...
  • MR ME
    na kipróbáltam énis, hát ez mekkora szar :DDDD
  • mascarun
    Á most nem tudom mi legyen vele!
    Ez eddig nagyon sovány , pedig edig nagyon pártoltam ezt a játékot.
    Lehet itt bas**ák el hogy kidobták ezt a nyilt Bétát.
    Megérné várni vele hogy aki megveszi mit reagál rá.
  • Cefre
    hello engem is kidobál mindég a játékból próbáltam a pb t a játékból installálni de azt irja h tests completed successfully without error
  • Bogdogege
    Ja és már hétfőn hozzák, nem szaroznak
  • mascarun
    Közben jött a mail hogy véglegesítsem a Limited Edition os megrendesléem!
    Internetes kedvezményes ár: 7.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft helyett, 20% kedvezménnyel)
    De jelenleg el vagyok bizonytalanodva xD
  • Prince23
    Ha meg Metro 2033-at akarsz, akkor nehogy a steamről és a D2D-ről vedd meg. Cdgalaxison 8990- és jár hozzá a legújabb Red Faction játék is.
    Elég elgondolkodtatóak ezek a dolgok XD
    Mondjuk én nem akartam megvenni AVP-t, de láttam a D2d-s leárazást, azonnal lecsaptam rá. És meg kell mondjam, egyre jobban tetszik a játék nem tom miért :D Anno egy 7.2-esre értékeltem a játékot, ha most kellene, akkor kb 8.0-8.4-et kapna tőlem.
    Lara Croft meg szép hogy 9.5-ös játék :D

AVP árak

Steam 50 EUR
    D2D 20 euró
  • Spészgószt
    jah lol az orange boxot 4200Ft ért vettem a Saturnban és volt benne portál +ep1 +ep2 nameg a TF2 steam-en darabja 3-4000 :D
  • Prince23
    Attól függ, hogy mit töltesz le onnét, sokszor drágán adjáka cuccost.
    Pl. az AVp-t 50 euróért, míg a D2D csak 20 euróért adja. Nem mindegy. szét kell nézni mindenképpen a két oldalon, főleg ha only steam PC support a játék.
  • Fpocok
    Tudom, hogy a STEAM jó!!! Én mondom is hogy jó, ha egy játékot egy accountra regelsz.
    Viszont az, hogy már letöltöttem BÉTÁ-t... és nem tudok vele még játszani, mikor már rég megy...
  • Puhos
    Csá!
    Ha valaki olvasgat külföldi fórumokat, szétnézhetne egy kicsit persze ha van ideje, és írhatna ide utána, hogy ott miket írnak erről a förmedvényről. Sajna idegen nyelvből gyenge vagyok.
    Nem tudom, hogy valaki mást érdekel-e esetleg!

Köszönöm.
  • Spészgószt
    régi szép idők.... :D anno a MOHAA-ban is ez ment beállt egy két jó snipa a kezdővel szemben valami bokorba és kész seki sebe senyő, öröm volt a játék...
  • Rage47
    pedig egyre több dolgot kell kötelezően onnan tölteni:D
  • aricsi
    A steam az egy elég jó cuccc,én most töltök róla 2,3mb/sec-el,igaz nem ezt a retket.
  • mascarun
    Egyébként az a szar hogy a sokat fikázott IW net ezek után megnyugtató felüdülés volt.
    Az IW nem dobál le legalább 1-2 perc játékidő után.
    AZ előbb volt egy szerver ahonnan nem dobott le de az meg olyan lagos volt hogy inkább kiléptem!
  • Fpocok
    Faszom a rohadt STEAMbe... többet nem töltök le ezzel a fossal semmit.
  • Bogdogege
    Amúgy meg ez egy nagy hányás , a legaljánál is van legaljább köszi EA DICE .
  • Bogdogege
    próbálkozz többször.
  • DeerHunter01
    Titeket most felenged valahová ?
    most szedtem le a beta-t de azt irja hogy nem tud csatlakozni az EA szerverihez.
  • fejnelkuli
    Uristen!Ezmiez?Egesz palyan sniperek akiket nemlatni es spawn utan azonnal lelonek es fingod sincs honnet.
  • HUN BECSEHELY
    Inkább nekik kellene fizetni,hogy kipóbáljuk.Ez nem ér egy Guriga Taknyot sem
  • Spészgószt
    most vettem észre steam írja is nagy zöld ablakban, hogy 5 óra múlva lesz elérhető....
  • mascarun
    Én is már rég félreraktam a pénzt rá de ez így elkeserítő.
    Lehet inkább elbaszom makettre :)
    Az lehet nem okoz mégnagyobb csalódást...
  • Gabe18
    Nem Steam verzió már megy. De minek...
    Kb 4 percet tudtam játszani aztán ledob, visszamenni nem lehet. Bár lehet ez ilyen jótékony öncenzúra, nem akar maradandó károsodást okozni...
  • TDC Geronimo
    BC2 fényévekkel jobb, mint ez a szutyok. Azután ez olyan, mint egy olcsó frostbite motorra írt mod, amit valami kezdő csapat összedobott.