3478
-
#1758 Fél órát toltam. Nem rossz, de ez nem mohaa. Ez egy BC2.5. -
#1757 -
#1756 Steam elindult!
nekem megy faszán nem lagol nem dob ki!
Részemről OK game, pörgős, futós lövős mint rég!
toltam kb 2 kört (egy terró, egy tier) 30 ember a termés :D meg vagy 5 érem :) a késelés tetszik!!!
BC és MW és 1000szer lenyúzott társaikkal nem játszottam de nem is fogok!
-
#1755 Tök jó hogy DICE nem is töri magát... a screen adjust MÉG MINDIG benne van. -
#1754 jó úgy játszani h fél perc után kivág mindenhonnan :D
jó ez az open beta, azthitték ettől többen fogják megvenni, szvsz még az is lemondja aki eddig megvette volna -
#1753 bc2 meg nem több egy bc1 modnál, visszazongorázhatunk 10 évet -
#1752 Na megnyílt STEAMen... megcsekkolom.
NE VEGYE MEG SENKI! Elég lesz ha végig toljuk majd singlét. Ez nem több egy BC2 mod nál. -
#1751 Nyugi! Várok vele egy 2-3 hetet!
És még akkor is lesz Limited. Nem hinném hogy nagyon kapkodnának érte. -
#1750 nehogy véglegesítsd bazze.
főlegne Limited-et vegyé. -
#1749 igen mert eddig csak a kókányolás ment, a hivatalos nyitás 1 óra múlva lesz STEAM-en is! -
#1748 úgyis* -
#1747 most úgy leálltak a szerverek.. -
#1746 én is most toltam egy órácskát a bétát, nekem bejön, csak a 24 emberhez szűk a pálya vagy nem tudom, de állandóan egymás lába alatt voltunk! -
exec79 #1745 hat eddigi betakbol itelve bc2 siman viszi raadasul ott rombolhato szinte minden. -
#1744 MOHAA multi még talán most is él...csak már az sem a régi szarrá van moddolva meg mindenféle anti camp plugin...stb...régi szép idők... -
Gabe18 #1743 Azért érdekes hogy az első Medal óta nem tudnak normális multit gyártani hozzá. A Pacific Assault meg a Airborne multija is eltűnt a süllyesztőben pillanatok alatt. Asszem erre is ez vár... -
#1742 na kipróbáltam énis, hát ez mekkora szar :DDDD -
#1741 Á most nem tudom mi legyen vele!
Ez eddig nagyon sovány , pedig edig nagyon pártoltam ezt a játékot.
Lehet itt bas**ák el hogy kidobták ezt a nyilt Bétát.
Megérné várni vele hogy aki megveszi mit reagál rá. -
Cefre #1740 hello engem is kidobál mindég a játékból próbáltam a pb t a játékból installálni de azt irja h tests completed successfully without error -
#1739 Ja és már hétfőn hozzák, nem szaroznak -
#1738 Közben jött a mail hogy véglegesítsem a Limited Edition os megrendesléem!
Internetes kedvezményes ár: 7.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft helyett, 20% kedvezménnyel)
De jelenleg el vagyok bizonytalanodva xD -
#1737 Ha meg Metro 2033-at akarsz, akkor nehogy a steamről és a D2D-ről vedd meg. Cdgalaxison 8990- és jár hozzá a legújabb Red Faction játék is.
Elég elgondolkodtatóak ezek a dolgok XD
Mondjuk én nem akartam megvenni AVP-t, de láttam a D2d-s leárazást, azonnal lecsaptam rá. És meg kell mondjam, egyre jobban tetszik a játék nem tom miért :D Anno egy 7.2-esre értékeltem a játékot, ha most kellene, akkor kb 8.0-8.4-et kapna tőlem.
Lara Croft meg szép hogy 9.5-ös játék :D
AVP árak
Steam 50 EUR
D2D 20 euró -
#1736 jah lol az orange boxot 4200Ft ért vettem a Saturnban és volt benne portál +ep1 +ep2 nameg a TF2 steam-en darabja 3-4000 :D -
#1735 Attól függ, hogy mit töltesz le onnét, sokszor drágán adjáka cuccost.
Pl. az AVp-t 50 euróért, míg a D2D csak 20 euróért adja. Nem mindegy. szét kell nézni mindenképpen a két oldalon, főleg ha only steam PC support a játék. -
#1734 Tudom, hogy a STEAM jó!!! Én mondom is hogy jó, ha egy játékot egy accountra regelsz.
Viszont az, hogy már letöltöttem BÉTÁ-t... és nem tudok vele még játszani, mikor már rég megy... -
Puhos #1733 Csá!
Ha valaki olvasgat külföldi fórumokat, szétnézhetne egy kicsit persze ha van ideje, és írhatna ide utána, hogy ott miket írnak erről a förmedvényről. Sajna idegen nyelvből gyenge vagyok.
Nem tudom, hogy valaki mást érdekel-e esetleg!
Köszönöm. -
#1732 régi szép idők.... :D anno a MOHAA-ban is ez ment beállt egy két jó snipa a kezdővel szemben valami bokorba és kész seki sebe senyő, öröm volt a játék... -
#1731 pedig egyre több dolgot kell kötelezően onnan tölteni:D -
#1730 A steam az egy elég jó cuccc,én most töltök róla 2,3mb/sec-el,igaz nem ezt a retket. -
#1729 Egyébként az a szar hogy a sokat fikázott IW net ezek után megnyugtató felüdülés volt.
Az IW nem dobál le legalább 1-2 perc játékidő után.
AZ előbb volt egy szerver ahonnan nem dobott le de az meg olyan lagos volt hogy inkább kiléptem! -
#1728 Faszom a rohadt STEAMbe... többet nem töltök le ezzel a fossal semmit. -
#1727 Amúgy meg ez egy nagy hányás , a legaljánál is van legaljább köszi EA DICE . -
#1726 próbálkozz többször. -
#1725 Titeket most felenged valahová ?
most szedtem le a beta-t de azt irja hogy nem tud csatlakozni az EA szerverihez. -
#1724 Uristen!Ezmiez?Egesz palyan sniperek akiket nemlatni es spawn utan azonnal lelonek es fingod sincs honnet. -
HUN BECSEHELY #1723 Inkább nekik kellene fizetni,hogy kipóbáljuk.Ez nem ér egy Guriga Taknyot sem -
#1722 most vettem észre steam írja is nagy zöld ablakban, hogy 5 óra múlva lesz elérhető.... -
#1721 Én is már rég félreraktam a pénzt rá de ez így elkeserítő.
Lehet inkább elbaszom makettre :)
Az lehet nem okoz mégnagyobb csalódást... -
Gabe18 #1720 Nem Steam verzió már megy. De minek...
Kb 4 percet tudtam játszani aztán ledob, visszamenni nem lehet. Bár lehet ez ilyen jótékony öncenzúra, nem akar maradandó károsodást okozni... -
#1719 BC2 fényévekkel jobb, mint ez a szutyok. Azután ez olyan, mint egy olcsó frostbite motorra írt mod, amit valami kezdő csapat összedobott.