3478
  • DarkSector
    Veled értek egyet, ez hülyeség.
    Most aki szereti a BC2-őt az érdekesmód elhatárolódik ettől a játéktól és máris a COD-ra hasonlít, mert nekik nem jön be, holott 10 emberből 11 kapásból a BF-et köpné ki ha az utcán megkérdeznétek hogy meikre hasonít.

Detto ugyanaz ez a játék mint a BF, csak nincsenek jármúvek benne.
    Tetszik vagy nem tetszik. De nem meglepő, hiszen ugyanazok csinálták.

A BC2-ben se hordanak jobban félre a fegyverek mint a COD6-ban, a BC Vietnam-os dlc-ben meg szabályossan meg se rezzenek jóformán a fegyverek lövés közben. Szóval ha COD 6-ban valaki szerint norecoil lenne, akkor az a BC2-re is érvényes.
    A pályák meg kisebbek mint a cod-ban? Ez vicces.
    Legalább ielyen hülyeségeket ne írna 1-2 ember.
  • Skynet
    Egyébiránt a helyes képlet:

{ [BFBC2-(skulóballisztika + fegyverfizika+járművek)] + (COD6játékmenet-megmaradtminimálisszínvona) + új hud + újmenü + új pályák } /10 = MOH.
  • Skynet
    Butított COD4?
    A COD 6 butítva van a COD4-hez képest nem kicsit a fegyverek viselkedése terén...Ez a játék még a COD6 norecoil fegyverarzenálján is túltesz,a legnagyobb távolságokból is pontosabban lehet lőni akár csípőből is mint csipával,mivel az egyetlen fegyver aminek itt rántása van az a csipa...:D
    Ez egy szarrá butított BFBC2 mod,amit COD-osítani akartak.
    Olyan annyira sikerült COD-osítani hogy nem gyengén a COD színvonala alá zuhantak minden téren...Állítom hogy még az ősrégi Soldiers Of Fortune 2 is tartalmasabb multiélmény...
    Annyira BFBC2 mod,hogy ha megnézzük,a legtöbb textúra BFBC2 textúra,a hangok a bfbc2ből jöttek át,a játékmódok BFBC2 módok átnevezve,a mozgásanimáció szinte 100%-ban bfbc2...Raktak bele új, kisebb pályákat,minimalizálták a járműhasználatot, szarrá butították a fegyverek hatását, növelték a sebzéserősséget,és megváltoztatták a külcsínt (menü,hud,stb). És kész is a MOH.
    Ilyen munkát egy jobb modder csapat kb 1-2 hónap alatt csinált meg a COD4-ben...:D
    Itt finoman holmi beta-kkal etetni kell a népet,hogy egyék,ez valami új. Új a francot.
    Ehez tudás kell és ezt bárki bizonyítaná? Csak röhögni tudok....Ez egy nagy nulla norecoil célbaklikkelgetés.
    Ahogy írtam,a hype és a minőségi "skilles" célközönség elviszi majd a vállán, sajnos túl sokan vannak akiknek a gagyi színvonal a tökély.
  • Muttley
    "azt ha nem jó egy hónap múlva megveszi a CoD-ot is..."

és ha jó, akkor is. :) Nálam nem alternatíva. Must-have mind2 :)
    #1829: nálam pont ez az egyenlet a nyerő.
  • Robez84
    te beteg vagy! -.-
  • Rage47

kivéve, hogy tele van BC2 hangokkal
  • Gabe18
    Hát pedig szerintem egyértelmű hogy itt mi volt a cél.
    Bad Company alapokat átalakítani úgy hogy gy CoD riválist kapjunk. Járművek ki, pályaméret CoD vagy inkább az alá (az előrehaladós pálya se nagy, mert olyan szűk hogy csak na...), játékritmus felpörgetve az egekbe. Kész a nagy mű.
  • Prince23
    PC multiplayer gameplay

Akárhogy nézem ez tisztára BC 2, ezt nem kellett volna a DICEnak elvállalnia. Maradjon BF-nél. faszomba már :P
  • lolSL
    pont egyikhez sincs köze
    inkább egy butított cod4
  • Prince23
    Ahogy a videókon nézem a MOH gamepalyeket, hát röviden egy egyszerű matek egyenlettel tudnám elmagyarázni XD

MW2 + BC2 = MOH xd
  • eugabesz
    Istenkém...off a kedvencekből,mert menten sírva fakadok...
  • lolSL
    mivel? van egy frag movied amiben lövöd az egygolyós fejeseket?
  • Majestic01
    Üdv!
    Nekem nagyon is tetszik a game. Valaki írta korábban, hogy semmi skill nem kell hozzá. Nos, azért én ezt megcáfolnám.
  • DarkSector
    nem, ha nem jön be egy játék multiban nem warez-olom le független attól hgy hamachin vagy tört szervereken futna-e.

a moh érdekelt volna, de addig míg nem próbáltam ki. majd még a single-t megnézem ha lesz demo.
    ha a single jobb lesz, lewarezolom ha meg nem akkor végeztem vele. Ezt a BETA-t is kizárólag azért néztem meg mert tudtommal egy baszotthosszú listán nyilatkozták hogy miket javítottak a zárt beta-hoz képest.
    Semmi egyébb oka nem volt hogy megnézzem.

nekem annyira nem nagy trauma, ez úgyis csak unaloműző lett volna, a nekem fontos játékokat ettől függetlenül még megveszem.

És függetlenül attól hogy nem tartozok magyarázattal mikor miért mivel játszom, ez a 3 kérdés csak kérdés volt. nem kijelentés, hogy ez feltétlen hiba.
    Csak kíváncsi voltam hogy ez másnak is szemet szúrt vagy csak nekem furák ezek a dolgok és egyszerűen nem vagyok hozzászokva.
    kápise? :)
  • Gabe18
    Amúgy lényeg hogy konzolon elmenjen a megfelelő mennyiség, tesznek ők a PC-re. Márpedig konzolon MINDEN EA szutyok jól megy (mondom ezt úgy hogy én is szeretek konzolon játszani) úgyhogy itt sem lesz gond. Összesítésben még a 3 milliós tervük se lesz elérhetetlen, ha jó a reklám. Az időt is jól belőtték, CoD elé egy hónappal, még mindenkinek belefér aki a stílust kedveli hogy berakja a kosarába, azt ha nem jó egy hónap múlva megveszi a CoD-ot is...
  • Skynet
    DICE remekmű,nem fejlődik ez már szinte sehova,minimális finomhangolással kiadják pár hét múlva,és amire majd nagyon nagy a sírás,nagykegyesen javítják ha tudják/akarják.
  • Skynet
    A single szerintem ki fog tenni max 6-8 órát,utána marad egy COD színvonalnál gyengébb multid. Bohóckodásra jó,másra nem.
    A régi MOH-ok pedig elég erősek voltak multiban régen.
    Az új MOH multija SEMMIBEN sem közelíti meg a régi moh részek multi színvonalát...Ja de. Grafikában. Ennyi.
  • tmisi
    Számomra érthetetlen ez a csalódás. Nem vagyok nagy multis, de a MOH-t én sosem hallottam, hogy erős MP játék lenne, de a COD-ot, meg a Battlefieldet, na azokat már igen. Ha a single jó lesz, megér egy misét. Mondom ezt úgy, hogy még nem próbáltam a bétát.
  • The Protector
    HY..nah feltettem ezt az új betat.Az előző zárt betan is részt vettem és nem is keveset játszottam vele mert majdnem mindent kimaxoltam benne.

Szerintem rengeteget fejlődött a játék.Nincsen már az a rohadt HIT-REG hiba.Villámgyorsan törtnek össze a rombolható dolgok és nem 2mp után.Sokkal gyorsabb,pörgősebb lett a játék.És már nincsen az a hiba h mind2 en meghaltok mikor 1v1 ben összekerülsz az ellenféllel a harcmezőn.
    NAgyon jól néz ki az új választó menü.A grafika nagyon szép,bár nem tudok róla sokat mondani mert egy homályos szar CRT monitorrol egy 20,3 colos LCd monitorra váltottam közben szóval hatalmas a különbség(nekem legalábbis).Lagg-al abszolút nem találkoztam.Már nincsenek teleportáló emberkék.stb......Nekem eddig így nagyon tetszik.Igaz h vannak még hibák.
    PL,itt nincs ugrabugra,pattogás mint a codban,az nyer aki előbb veszi észre a másikat.A hasalást és a kihajolást nagyon hiányolom.

Negatív dologként a rongybaba effektet említeném meg.Mert bár javult még mindig nevetséges dolgokat művel.

A másik egyéni negatívum h a szerverkereső nekem abszolút nem talál szervert.Csak matchmake-el tudok játékot indítani,de legalább ez villámgyorsan és jól oszt be egy szerverre.

Nekem még valami nagyon de nagyon hiányzik a játékból,egy olyan dolog mint a COD-ban hogy várjam mikor játszhassak vele hogy ilyen-olyan szarságokat begyűjtsek.Ne higgyetek nagy codosnak mert a modern warfare-val 2 hónapot,a 2vel meg öszvissz 2hetet toltam.

JAj.még 1 dolog,a hangok brutálisan jók.Ezt mindig meg kell elítenem mert nagyon tudnak a srácok.El sem merem képzelni h egy drága hangcuccon h szól a game mert nekem egy crative 2.1em van,de így is nagyon jó.

Végezetül.Ha ennyit fejlődne a teljes játékig ez a multi,mint amennyit ez fejldődött az előző zárt betahoz képest akkor egy ISteni multi móka lehetne belőle.
    Majd várjuk ki a végét.
  • Skynet
    Új beta kipróbálva,és továbbra is csak azt tudom mondani:

Hatalmasnagy rakás szar ez multiplayer tartalomra.
    Nem minden játék tudja überelni a COD 6 féle gagyi norecoil fegyverarzenált,ennek sikerült,továbbra is norecoil egytől egyig minden a csipát kivéve. A Hitreg szintén a COD alá sűllyed,ott legalább a fejlövéssel nagyjából tisztában van a program itt csipával sokszor 2szer lövök valakit fejbe 20 méterről akkor hajlandóságot is mutat a halálra.Hasalás,kihajolás luxus,ráadásul ugrabugrálva simán ellőhető bárki, nincs ballisztika,semmi.
    És továbbra is egy mezei BFBC2 mod (BFBC2 COD mod...:D )az egész multi,csak jócskán szarrábutítva minden egyes elemében.
    Arcade primkómultilövölde óvodásoknak. Köszönjük az új MOH-ot....

Persze majd a fizetett értékelések és a "színvonalas" célközönség elviszi a hátán,nehogy ocsmánymód megbukjon és neadjisten valami tartalmasat próbáljanak meg legközelebb összehozni a szar helyett...
  • lolSL
    akkor meg mit érdekel a moh? úgyis csak levarezolod ha lesz törtszerver
  • DarkSector
    ki mondta hogy nem cod-ozok?
  • lolSL
    miért nem codozol tovább ha abban minden megfelel neked? bezárták a servereket?
  • DarkSector
    A single HALADJA meg a cod színvonalát inkább.
  • frango
    Pontozok kicsit...

Medal of Honor Multiplayer Beta
    Grafika: 4/10
    Hangok: 3/10
    Irányítás: 2/10
    Hangulat: 2/10

Skillt egyáltalán nem igényel a multi. Lényege az, hogy melyik fél veszi észre előbb a másikat. A mapok sincsenek rendesen összerakva és még icipicikék is. Obikat olyan szinten lehet becampelni, hogy a legjobb high+++++++ teamek se rohannak rá egy low+ csapat ellen.
    Ha valaki multi FPSt akar játszani az menjen ET-zni vagy Cod4-ezni. Ez a MOH egy bohóckodás...
    Remélem a single majd legalább megközelíti a Codok színvonalát.
  • DarkSector
    Jah és 3 kérdés még így amit tegnap elfelejtettem.

Ez valóban így korrekt vagy valósághű, hogy a gránátokat tegnap eldobtam mikor játszottam, és ha nem egyenessen dobtam, hanem ívesen, akkor a levegőbe robbant????

Jah és miért volt az hogy pisztollyal meg GL-el nem tudtam 1 embert se leölni?
    (gondoltam majd közelről a pisztollyal, de nem jött össze ahoz nem tudok elég gyorsan körbefordulni ha netán a hátammőgé kerül valaki, mintha sánta lennék a játékban)

és miért van olyan érzésem hogy mint a BF-ben nincs killcam, és ez a foskemperek játéka lesz?
  • DarkSector
    PC vs Konzol gondokat ne itt próbáld felsznre hozni:

• Muttley
    U R Rite, man.
  • Gabe18
    Ez a nincs hasalás ez valami EA-s agybetegség, gondolom azt hitte aki kitalálta hogy akkor nem lesz kemp. Csak arra nem gondolt hogy a rutinos kemp brigádok első dolga lesz az összes pályán felmérni hova hogy lehet úgy odaállni hogy kilásson de belőle ne látszódjon semmi.
    Igy sikerült megalkotni a dombtető szélén tipegő-topogó sniperek hadát BC2-ben is akiket szintén nem lehet lelőni de legalább jó hülyén néznek ki...
    Gomb meg természetesen a kontrolleren is van elég, ha meg nem lenne, még mindig megoldható lenne hogy a guggolás gomb hosszabb lenyomására lehasaljon. Úgyhogy ez nem kifogás.
  • DarkSector
    igen konzolon nincs hasalás?
  • Muttley
    Jaja, BC2-ben sincs hasalás. Sajna. :(
    Nekem akkor is az FPS gyűjteményem egyik éke. :)
    És van elég gomb a kontrolleren. :) MW2 és OF:DR jó példák erre.
  • zotya10002
    Jó lesz ez gyerekeeek!!Türelem!

Na mentem melózni!Csá
  • zotya10002
  • Muttley
    Nekem inkább ez gáz.
    M82-vel, csak fekve, támasztó talppal lehet lőni, egyrészt mert 14 kg alapban, másrészt, mert hátravág rendesen.
    Sebaj, majd hason fekszek hozzá a szőnyegen. :)
  • koschwarz
    nincs, és kihajolás sem. csak guggolás, de az meg minek, semmire nem jó. szóval kiugrasz a fedezékből, lősz, és ha nem csap fejbe egy sniper, akkor még vissza is ugorhatsz a fedezékbe :D
    mondjuk ez már a bc2-ben is így volt.
    nincs elég gomb a kontrolleren, gondolom. vagy nem akarták, hogy az egyébként epikus sniperkedés bibliai méreteket öltsön, és a végén mindenki hasalva, fedezékből kihajolva lövöldözzön, lol...
  • zotya10002
  • zotya10002

• Prince23
    Akkor ki se próbálom szerintem. Bár addig lehet letöltöm, de annak nagyon kicsi az esélye :S

De mindezek ellenére az angolok vinni fogják a MOH-t mint a cukrot :S
  • Muttley
    NINCS HASALÁS??
    Biztos ez?
  • Hamed
    Fel orat bohockodtam vele en is, hat a 3 eves cod4 meg mindig boven jobb ha valaki cs stilusu, kispalyas fps-t keres. Az iranyitas itt is full le van butitva konzolszintre, nincs hasalas, nincs kihajolas, ami alap lenne az ilyen taktikai, sarokrol sarokra sunnyogo fps-ekben. Komolyan nem ertem mire jo ez a leepules, basszus 8-10 eves jatekokban benne voltak mar ezek. Szoval erosen felejtos sajna. Single nemtom kit kot le egy vegigjatszas utan, tort multi meg ugyse lesz mert ennek is csinaltak valami zart rendszert, ugyanazzal a gagyi browserrel mint bc2-ben volt az elejen.

Hogy valami pozitivat is irjak, a fegyverhangok bejottek, dorognek rendesen. Vegre valamit sikerult visszaadni abbol milyen az amikor a fuledtol par centire levo fegyverbol leadsz egy sorozatot, nem ilyen akciofilmekbol kolcsonzott tompa kelepeles van.