3478
  • Paranoia
    HJA bots :D
    én erről is le maradtam.
  • MR ME
    ez még az előző béta tesztje...
  • Paranoia
    Beta teszt
  • Muttley
    Honnan az info, h nem lesz benne 2 személyes offline co-op mode?
    Vagy csak nem olvastál róla semmit, ezért úgy véled nem lesz? xD
  • DarkSector
    Köszönöm a bókokat.
  • szabii98

Külön élmény veled beszélni.:D
  • DarkSector
    Háde mégis úgy jött le.
  • frango
    A MW, WaW, MW2 is ilyenek. A specular mapot kell kikapcsolni és nem fog csillogni semmi.
  • szabii98
    Hátde nemis téged kérdezlek hogymért fénylik ... :D
  • DarkSector
    Hátde nemérted hogy nemértem hogy miért fénylik.
    A videókban nem vettem észre ezt.

majd pc-n bemész az opsönszbe és leveszed a babaolaj effektet medium-ra vagy low-ra. :)
  • szabii98
    Hátde nemérted, fénylik a ruha !!!4444
  • TDC Geronimo
    Ez nem beta, Ugyanezt fogod kapni 1 hét múlva.
  • DarkSector
    ez nem vetélkedő. :)
    miazhogy világossabb? majd lehúzod a hdtv-n a brigness-t ennyi. :D
  • soo277
    Hátez 1 atom fos,nem ezt vártam egy ekkora névtől!!de remélem csaka bétára mondom ezt!!
  • szabii98
    ŐŐ nemtudom, de a cuccuk eleve világosabb ^^
    Jó mind1 nyertél xD
  • DarkSector
    BC2 szebb mint a MoH ezt nem vitatta senki.

az a fura körvonal a cod-ban lehet azmiatt van mert steroscope lesz, és hasonló effect (vagy nevezzük mellékhatásnak) van az Avatar-nál is, franctudja. Mozgás közben nem vettem ennyire észre.
  • szabii98
    Jóak, de sztem a BC2ben jobbak, és a MOH a BC2re épül(Multi...)
  • DarkSector
    Jóvanna bazzeg ki vannak kenyve egy kis babaolajja. most kössé bele vazze. Nem a részletek miatt van a kép, csak hogy ebben télleg jók a textúrák. se több se kevesebb oka nem volt.
  • szabii98
    Nem de azért ilyen ocsmány grafikai fényt se láttam még egy olyan tárgyon, aminek matt színe van :S
    De oks :D
    #1858:
    Ez kb, BC2 multija járművek és ízlés nélkül.
  • DarkSector
    szerinted érdekel a ruha engem? :)
    most nem arról van szó, az izlés kérdése.

#1856:
    persze, akinek nem tetszik nem fog vele játszani.
    a minőség viszont tagadhatatlan. ettől még nem kell szeretni. :)

*****saját vélemény:
    én ha játszok fps-el, számít hogy ellegyek vele és lehetőlég legalább a fegyver faszán nézzen ki, mivel kb a játékban végig azt látom.
    TPS-eknél a karakterekkel vagyok így, amit végig a képen kell bámulnom, igenis legyen kellően igényes.
    Ez mindenre vonatkozik.
    A Frostbite által megvalósított fegyverek nekem csúnyák, egyrészt ezért nem játszok szívessen ezekkel*****
  • Prince23
    Azért ez is ritka hogy a Medal of Honor a multi alapján senkinek sem tetszik. Na jó, ahogy olvasgatok, 80-90%-a a játékosoknak nem szereti ezt az "új" multis MOHt.

Én terveztem, hogy megveszem CDG-n, de olvasva a kommenteket, hááát. lesokkolt.

Kár, hogy singleben nem lesz legalább min. 2 személyes coop. mert az erősíteni a játék megvételét, számomra. de így....:/
  • frango
    A CODBO multija kétszer olyan lesz mint a MW2. Dupla darálás dupla "élvezet"?
    Ha valaki azt merészeli mondani:D, hogy a MOH jobban néz ki mint a MW2, azt egy laza tarkólövéssel intézem.
  • MR ME
    érdekes grafika...
  • szabii98
    Milyen ruhák te jóóó ég
  • DarkSector
    én tudom mire gondolt, csak rosszul fogalmazott a srác.
    csak akarom hogy javítsa ki önnmagát, hogy mit írt le rosszul. :)

Ezt csak te olvasd el:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

És a textúrákkal kapcsolatban most ráadásul a vicc az, hogy egy 1 éves cod-ról beszélünk, és még be se merem linkelni ezt, ami 1 hónap különbséggel fog megjelenni. :)Katt
  • TDC Geronimo
    jó az 0.5nek is :D
  • frango
    Jobban néz ki a BC2 meg a MOH mint a MW2? Na ne már.....
  • DarkSector
    Nem a stílusről beszélek, nem izgat engem hogy bf vagy moh vagy cod1 vagy cod8.

nekem mondod, énis csalódtam a cod6-ban etől hülyébb rendszert még nem láttam mint az IW net.
    engem sokszor lecsesztek mert szóvá tettem

nem is erről van szó.
    csak kérdeztem hogy BIZTOS vagy abban hogy jobbak a textúrák?
    2 válasz lehet igen és nem.
  • cocacola111
    A Bad Companyban mindenféleképpen.Ezt ha max-ra teszem picit olyan mesefilmes.de én nagyot csalódtam a mw2-be úgyhogy nállam ez eleve egy minuszpont.
  • DarkSector
    Ebbe biztos vagy hogy szebbek a textúrák mint a cod-ban?
  • cocacola111
    Egy szónak is 200 a vége.Ha a MOH egy BC2 klón, Akkor a CODBO egy MW2 klón.......(inkább battlefiled , mint az idegesítő COD)
  • frango
    Na játszottam egy huzamba több időt(2óra) ezzel a "csodával".
    Egy játék célja a szórakoztatás ugyebár. Hát én nem szórakoztam. Elején még nyugtattam magam, hogy van 3 kaszt meg más fegyverek is, úgyhogy elleszek. Az első óra után már azon gondolkodtam, hogy milyen rétegnek is készülhet ez a játék(ennyire kötött le a gamma). A játék +17-es!:DDDDDD hagyok időt......

Itt módosítanám is a pontokat amiket adtam.
    Grafika: 3/10 (brutálisan gyenge)
    Hangok: 2/10 (1óra után már iszonyat idegesítő)
    Irányítás: 1/10 (semmi. ez semmi. ilyen nincs is. ennyi erővel botokkal is játszhatnánk)
    Hangulat: 1/10 (háborús, puff puff, lövöldözős, ratatatata, vicc)
    Ha nem tudnám, hogy idén jelenik meg azt mondanám kb. 2000es játék.
    Gondolom megjelenésig már nem fog sokat változni(alapjaiban kellene újraalkotni). Aki Multi miatt megveszi ezt a hát őőő őőő FPS-t az meg is érdemli. Ne pazarolja senki ezzel az idejét(kivéve, ha szellemi leépülésre vágyik). Jönnek ki nagyon brutális játékok a közeljövőben és ha már pénzt áldozunk egy játékra akkor az legyen minőségi(Tera, GW2, CODBO stb.).

Ha nonstop Postás Józsival kínoznának akkor se tudnának rávenni, hogy megvegyem ezt az FPSt. Megvegyem......:D.....installáljam

ijjjjj ilyen durván még egy játékról sem nyilatkoztam
  • tutituti
    closed beta végén azt mondtam,na akkor volt egy játék amit felejtünk.Aztán megvárom az open beta-t és akkor meglátjuk.

C.B. teljesen más volt.2 napig bírtam a küzdelmet.Viszont azt azért el lehet mondani hogy lehet nem omlik össze még az atyaúristen és nem ugrat át a fejed fölöt 3 humvee meg 32 tank,de nem is szaggatsz be a szerveren amikor elötted van 12 ember és mellettted meg 11.
    Mig bc2-ben ha nem duruzsol a gépházadban egy kisebb 3-as blokk,akkor bizony küzdj a 20 fps-sel.
    Míg itt egy szerveren lag volt,elég erős,majd kiírta az admin hogy pillanat és javítják,5 perc és ment minden.

Egykét hibája van persze,nekem kellene ezért még egy kaszt,de elvagyok ezzel is.
    Több ribbon és medals.Csak a villogásért a haverok előtt.
    És a friendsben legyen compare,vagy legalábbis láthassuk haverunk miket csinált.
    És talán pisztolyt is cserélhessünk,unlockolhassunk,vagy ilyesmi.
  • vzajcev
    Minek ide hasalás xD
  • Prince23
    Ezért BC 1.9 a MoH multiplayerje :)
  • cocacola111
    Egy , két dologgal egyet értek , de nem mindennel.amivel igen az nem más mint amit mindnenki tud hogy a bc2 motorja tolja a játékot.Na most nem tom ezzel mi a gond hiszen nagyon eltalálták.Kalszisokkal jobb texturák világ efektek satöbbi mint pl. a modern warfare 2,de nyugodtan ide ir6juk a black ops-ot is.Az megemlíteném hogy a hangok nem a BC2-böl vannak kivéve,(talán egy kettö efekt)az emberek hangja tök más meg a bc3be nincsennek tálibok .a fegyóg hangja nekem jobban tetszenek mint a bc2-ben vannak amik igazán bejön az a han amikor eltalálnak a fegyóval(totál beszarás).Nekem aki nem egy nagy játékos,(BF2142,MW2,BC2,BH)bejön a gamme,könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.nem olyan időigényes mint pl a bc2(ezalatt a játék időt értetm)Lehet itt fikázni meg minden (Ilyen munkát egy jobb modder csapat kb 1-2 hónap alatt csinált meg a COD4-ben), de nem hinném hogy ez egy pikk-pakk összegányolt játék lenne.Én játszottam a Closed Betával,nah az nem ütötte meg azt a minőséget , mint amit a mostani produkál.Nekem tetszik , ennyi .Akinek nem tetszik ne vegye meg , ne játszon vele.......
  • DarkSector
    Pedig full ugyanolyanok a hangok, a robbanások minden. :)
  • TDC Geronimo
    "a hangok a bfbc2ből jöttek át," Ezzel nem értek egyet. BC2ben fényévekkel jobbak a hangok. MoHba szerintem nevetségesen szar.
  • DarkSector
    jól teszed, ne is hallgass másra, haveromnak a COD a BC és ez is tetszik.
    ennyi.
  • tutituti
    Hát akárki akármit mond,nekem tetszik.
    Pedig Bf2-ben is volt pár 100 órám,bc2-t is zúztam.
    És sok mást is persze(akkor még no life).
    Most hazajövök csinálok egypár jó k/d-s kört.
    És nekem ennyi elég.Én nekem megvevős.