3478
  • MR ME
    hájp mindig kell, meg is fogják venni sokan, mégiscsak nagy név a MOH
  • MR ME
    valszeg, de azért nem vagyok kibékűlve ezzel a "2 kis ösvényen tudsz bejutni a pontig, körbe csipák mindenhol azt menjél majd dögölj meg" dologgal, nagyon nem :( szvsz ezzel baszták el az egészet, maga a játékmenet még el is fogadható, de kicsit uncsi h kb védőként beállok egy helyre, és killezek orrba szájba géppityuval mert esélyük nincs kb kijönni néha a bázispontról se, nagyon kevés taktikázási lehetőséget engednek ezek a pályák
  • szabii98
    Huuhh az EA kitesz magáért, akármilyen szar játékot csináltak, akkor is reklámozzák !
    Fehérvár, Alba Pláza, 576 üzlet, mondom bemegyek megnézni a játékokat...
    A bolt bejáratában egy kurva nagy tábla:
    MEDAL OF HONOR 2010 !
    egy nagy műanyag AK-47, a férfi képe, meg 4-5 homokzsák szerű valami...Férfi nekem ugrik egy szórólappal nemtudom mennyit költhettek erre
  • DarkSector
    rövidebb is lesz talán.
  • frango
    Igen mert neked minden játék, progi, op rendszer eredetibe van meg...
  • MR ME
    el lehet vele lenni, annyira nem is rossz cucc, elgondolkoztam rajta a mai nap után h megvegyem e, de sztem kimarad, túl sok sniper, túl kicsi pálya, inkább bf vietnam, az ócsóbb is lesz talán
  • HUN BECSEHELY
    Beáltam az elörendelésbe.
  • tutituti
    Én is szóltam 576os havernak,hogy legyen egy félrerakva míg meleg:D.
    Warezhuszároknak meg majd jó single-t amiből meegint megy a szájkarate hogy milyen szar milyen gagyi,addig a többiek meg 1-3 órát kényelmesen kikapcsolódnak egy jó kis lövöldével,meg killstrike gyüjtögetéssel(egyébként ritkán haszánlom a mortart és a rocket-et,inkább magamra váltam a supplyért uav-ért.)
  • mascarun
    Én holnapig még rágódom rajta....
  • Bogdogege
    Na én megrendeltem kedden hozzák.
  • Gabe18
    Részben igaz. De azért a fejlesztőt/kiadót se kell félteni, a legtöbb ha két fillért spórolhat már minden szutyok megoldásban benne van.
    Elég csak az olyan portokra gondolni, ahol a menüben a beállításoknál arra nem képesek hogy a konzol irányító A-B-X-Y stb. gombjainak megnevezését lecserélje, hanem arra hivatkozik végig. Vagy ahol a video beállításokon szinte egyáltalán nem lehet beállítani semmit, mert majd a hülye pc-s széttúr minden config meg egyéb file-t ha akar valamit, nehogy már mi belerakjuk a játékba a beállításokat...
  • xXtamasXx
    nah 2 napja megy a beta de már televan cheaterrel...a legtöbb a teleportálgatós de az egyikkel nagyon kib*sztam: összegyűjtöttem egy rocket strike killstreaket és vártam mig elteleportált majd magam alá nyomtam (mert úgyis egy másodpercig éltem) 5 másodperc múlva feküdt az összes enemy
    és a játékról magáról röviden, tömören: szar!
  • Muttley
    Na, azért most ne kezdjük el... :)

Tényleg jó a BF2. Én a mai napig előveszem single-ben is + reality MOD.
    Nekem az a bajom (bár tul.képp nekem nem fáj, hogy az illető teeeeljesen hülye), hogy ilyenkor néhányan folyton elkezdik fikázni a konzolokat. Mintha a konzol tehetne róla, hogy azok a jó eladással rendelkező játékok, amik egyszerűek, mint a bot. Konzolon is lehet(ne) jó FPS-t csinálni, lsd. Operation Flashpoint: Dragon Rising. A játék nagyon jó próbálkozás volt arra, hogy bebizonyítsa lehet konzolokra is taktikai FPS-t csinálni sok lépcsős gombkombinációval. Nyilván volt rengeteg más hibája, de most nem ez a lényeg.
    Mennyit adtak el belőle: töredékét egy GeoW-hoz, vagy egy Halo-hoz képest. Miért?

Eeeeemondok egy titkot! psszt-psszt!
    Ne mondjátok el senkinek :)
    Gyere, figye'-figye'

Szóval az van, hogy...

A játék kínálat a tömeges felvevő piac (mainstream) extrém szintű "igényessége" miatt olyan, amilyen és NEM a konzolosok miatt.
    A konzolt a költséghatékony kikapcsolódásra találták ki és nem azért, h kib.sszanak a PC-sekkel. A szoftverfejlesztő ahhoz igazítja a kínálatát, amire a legnagyobb a kereslet. Nekik is meg kell élni vmiből.
    Kik tehát a fő célközönség? 6-23 éves korig, gyerekek, tinik, ifjak.
    Mi az igény? Ez: "hö-hö-hö, agyonlőttem, felrúúúgtam, széjjelkéseeeetem, egy tárbúúúú, hö-hö-hö, de kirááááály vóót, vazzze"
    Ez a szint. És ez nemcsak konzol. Ödönke (apuka ugye megveszi fél millábúúú, me fusssssa) azt élvezi, hogy fikázza a neten a konzolosokat, meg "hogy lehet ilyen grafikával, játékot csinááni 2010-ben"
    Nekem erre a válaszom: "így, vazze! Apuka nem venné, te sem a fél millás gépeddel játszanál, hanem max. a p.csöddel"
    Összefoglalva:
    Tudom, h manapság nagy divat fikázni mindig vmit. :) Ezt én pont le is kakkantom. A nagyobb baj az, hogy egy hülye százat csinál, mert jön a sok követő és "néz'má de menő, fikázzuk mi is"
    A mai mainstream-nek fogalma nincs mi, h mi az, h küzdeni egy eredményért, sportolni a mozgás öröméért. Innentől kezdve nem várhatjuk el tőlük, hogy élvezzék a kicsit is "megerőltető" játékot.
    Már pedig ők veszik meg zömmel, így a játékfejlesztők rájuk építenek.
  • tutituti
  • koschwarz
    ja: mondanom sem kell, teli volt az is hibákkal persze, de mivel kizárólag PC-re jött, és nem szenvedett a "többplatformos" betegségektől (értsd: egyszerűség - de rossz értelemben), ezért az (volt) a király.

mikor 64 játékos csapott össze egy térképen...vagy volt egy frontvonal, ahol igazi "nagy" háborús hangulat volt, vagy ha a squadok ügyesen elsunnyogtak a "front" mellett, akkor meg igazi foglalós játék alakult ki.

minden hibája ellenére, a bf2 az utolsó jó multis FPS, amiben még nem szarakodtak ilyen "legyen benne" single kampányokkal sem.
  • koschwarz
    hangulatos multis FPS-t? az utolsó igazán jó multis FPS, ami ráadásul csak PC-re jött, a 2005-ben megjelent battlefield 2 volt. 4 évig intenzíven játszottam vele és "sajnos" én már nem tudom máshoz hasonlítani a ma megjelenő új játékokat. a bc2 valamilyen szinten még megközelítette, az összes többi csak "gyermeteg" vacak.
  • Muttley
    Vannak hibái, persze. Melyik játéknak nincsenek.
    Mondasz egy FPS-t, ami szerinted hangulatos? :)
  • koschwarz
    és még így is akkor nyomorék, aki játszott vele. éljen a kontroller!
  • mascarun
    Egyébként ez is magyar felirattal jelenik meg?
    Vagy arra még várhatunk egy kicsit..
  • lolSL
    mi hangulatos 5 perc norecoil gombnyomáson? :)
  • Muttley
    Nem tudom vótemáá' :)

SP hangulatos gameplay video
  • Gabe18
    Nem elég hogy rossz a multi, de aki ezzel játszik az amúgyis elmehet a pokolba...

Amúgy az ilyen beteg embereket mért nem zárják be valami kényelmes, gumifalú helységbe? Mindenkinek jobb lenne...
  • Muttley
    Van-e már hivatalos fegyverlista vhol? M82 tuti

Azt tudja-e vki, hogy singleplayerben küldetésenként kötött fegyverekkel rohangálhatunk vagy BFBC2 mintára küldetésenként az összes fegyverből lehet választani?
  • NagyDavid17
    Sziasztok!
    Noha én inkább csak olvasgatom a hozzászólásokat de én is leírom a véleményemet.Lehet kritizálni, nekem tetszik tényleg.Sokan leszarozzák meg írják hogy fúú de szar meg ennél még az MW2 is jobb,nos nekem azért esik a választás a MOH-ra mert egyrészt nagyon elegem lett az MW2-ből,abból hogy kis hangyafasznyi pályákon rohangálsz nem lehet életben maradni meg 6 méterről késelés meg amikor a faszi esik 40 métert azt fut tovább,nálam a COD az nagyon leesett a 6 éves kisgyerekek színvonalára,a Black Ops meg még ennél is alább fog menni ,ahogy néztem róla videókat.
    A MOH-nak legalább egy picit átgondoltabb a játékmenete,kifejezetten tetszik ez a combat mission mód,ez elég jó ellentétben a COD-al ahol csak kis egyszerű játékmódok vannak,annyi az idegesítő ebben az új MOH-ban hogy ugye nem lehet hasalni,az tényleg szar én is bevallom,meg az hogy általában mindenki mesterlövész és meg se lehet mozdulni a pályákon.
    Még az is tetszik hogy létező eseményeken alapul,tehát amerikaik meg tálibok.Végezetül a fegyverekről,sokkal jobb szerintem ha van kevesebb ,úgy 24 fegyver(mert a teljesben annyi lessz)mint a COD-ban ahol van vagy 55 fegyvered aztán abból igazából használsz 10-et,legalábbis én így voltam az MW2-ben.
    Nah ennyi,bocs a hosszúságért,csak én inkább figyelő vagyok,keveset írok.
    Én is szeretném megrendelni de igaz hogy ez a sok lehúzás engemet is visszariaszt egy kicsit
  • zotya10002
    Az a baj hogy későn érek haza!De felnézek!
  • HUN BECSEHELY
    Este Skype?
  • zotya10002
    Hy HUN BECSEHELY!!

Mi a helyzet?

Látom te is itt vagy szokásunkhoz híven!

Ahh mennem kell melózni:-(Este re
  • HUN BECSEHELY
    Én sem azt mondtam hogy megveszem,bár ki tudja
  • zotya10002
    Dettó!:-)Bár én lehet megveszem!
  • MR ME
    mert még ingyen van, ökörködni jó (én spec meló után egy sör mellett ellövöldözök vele 1-2 órát, de pénzt tuti nem adnék érte)
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Jó lenne azért ha hétvégéig lehetne tesztelgetni:-)
  • Prince23
    Már elő van :D

Csak nem jött visszaigazoló link, ezé kérdem.
  • HUN BECSEHELY
    5,6
  • priluki
    oké kösz
  • Fpocok
    A scorechainre gondolsz? A számokkal... 4 5 6 7 valamelyik, már nem tudom pontosan.
  • HUN BECSEHELY
    Nem azért,de itt mindenki panaszkodik,és mindenki azt mondja hogy "szar" játék.Attól függetlenül,nagyon sok HUN-van fent a szervereken.Tudom hogy nem éppen egy szinvonalas jól kidolgozott játék,de szerintem várható volt.Ennél már csak az lenne nagyobb pofon,ha színes lenne a teljes verzió.{bár kétlem}.
  • Rage47
    mert akkor te is elő fogod?:)
  • priluki
    hi a betaba melyik gombal lehet radart meg légit küdni? vagy ez hogy megy?
  • Prince23
    Nah valaki előrendelte a játékot?
  • MR ME
    nem maradtál le sokról, az mégszarabb volt :D