3478
-
#1918 hájp mindig kell, meg is fogják venni sokan, mégiscsak nagy név a MOH -
#1917 valszeg, de azért nem vagyok kibékűlve ezzel a "2 kis ösvényen tudsz bejutni a pontig, körbe csipák mindenhol azt menjél majd dögölj meg" dologgal, nagyon nem :( szvsz ezzel baszták el az egészet, maga a játékmenet még el is fogadható, de kicsit uncsi h kb védőként beállok egy helyre, és killezek orrba szájba géppityuval mert esélyük nincs kb kijönni néha a bázispontról se, nagyon kevés taktikázási lehetőséget engednek ezek a pályák -
#1916 Huuhh az EA kitesz magáért, akármilyen szar játékot csináltak, akkor is reklámozzák !
Fehérvár, Alba Pláza, 576 üzlet, mondom bemegyek megnézni a játékokat...
A bolt bejáratában egy kurva nagy tábla:
MEDAL OF HONOR 2010 !
egy nagy műanyag AK-47, a férfi képe, meg 4-5 homokzsák szerű valami...Férfi nekem ugrik egy szórólappal nemtudom mennyit költhettek erre -
#1915 rövidebb is lesz talán. -
#1914 Igen mert neked minden játék, progi, op rendszer eredetibe van meg... -
#1913 el lehet vele lenni, annyira nem is rossz cucc, elgondolkoztam rajta a mai nap után h megvegyem e, de sztem kimarad, túl sok sniper, túl kicsi pálya, inkább bf vietnam, az ócsóbb is lesz talán -
HUN BECSEHELY #1912 Beáltam az elörendelésbe. -
#1911 Én is szóltam 576os havernak,hogy legyen egy félrerakva míg meleg:D.
Warezhuszároknak meg majd jó single-t amiből meegint megy a szájkarate hogy milyen szar milyen gagyi,addig a többiek meg 1-3 órát kényelmesen kikapcsolódnak egy jó kis lövöldével,meg killstrike gyüjtögetéssel(egyébként ritkán haszánlom a mortart és a rocket-et,inkább magamra váltam a supplyért uav-ért.) -
#1910 Én holnapig még rágódom rajta.... -
#1909 Na én megrendeltem kedden hozzák. -
Gabe18 #1908 Részben igaz. De azért a fejlesztőt/kiadót se kell félteni, a legtöbb ha két fillért spórolhat már minden szutyok megoldásban benne van.
Elég csak az olyan portokra gondolni, ahol a menüben a beállításoknál arra nem képesek hogy a konzol irányító A-B-X-Y stb. gombjainak megnevezését lecserélje, hanem arra hivatkozik végig. Vagy ahol a video beállításokon szinte egyáltalán nem lehet beállítani semmit, mert majd a hülye pc-s széttúr minden config meg egyéb file-t ha akar valamit, nehogy már mi belerakjuk a játékba a beállításokat... -
#1907 nah 2 napja megy a beta de már televan cheaterrel...a legtöbb a teleportálgatós de az egyikkel nagyon kib*sztam: összegyűjtöttem egy rocket strike killstreaket és vártam mig elteleportált majd magam alá nyomtam (mert úgyis egy másodpercig éltem) 5 másodperc múlva feküdt az összes enemy
és a játékról magáról röviden, tömören: szar! -
#1906 Na, azért most ne kezdjük el... :)
Tényleg jó a BF2. Én a mai napig előveszem single-ben is + reality MOD.
Nekem az a bajom (bár tul.képp nekem nem fáj, hogy az illető teeeeljesen hülye), hogy ilyenkor néhányan folyton elkezdik fikázni a konzolokat. Mintha a konzol tehetne róla, hogy azok a jó eladással rendelkező játékok, amik egyszerűek, mint a bot. Konzolon is lehet(ne) jó FPS-t csinálni, lsd. Operation Flashpoint: Dragon Rising. A játék nagyon jó próbálkozás volt arra, hogy bebizonyítsa lehet konzolokra is taktikai FPS-t csinálni sok lépcsős gombkombinációval. Nyilván volt rengeteg más hibája, de most nem ez a lényeg.
Mennyit adtak el belőle: töredékét egy GeoW-hoz, vagy egy Halo-hoz képest. Miért?
Eeeeemondok egy titkot! psszt-psszt!
Ne mondjátok el senkinek :)
Gyere, figye'-figye'
Szóval az van, hogy...
A játék kínálat a tömeges felvevő piac (mainstream) extrém szintű "igényessége" miatt olyan, amilyen és NEM a konzolosok miatt.
A konzolt a költséghatékony kikapcsolódásra találták ki és nem azért, h kib.sszanak a PC-sekkel. A szoftverfejlesztő ahhoz igazítja a kínálatát, amire a legnagyobb a kereslet. Nekik is meg kell élni vmiből.
Kik tehát a fő célközönség? 6-23 éves korig, gyerekek, tinik, ifjak.
Mi az igény? Ez: "hö-hö-hö, agyonlőttem, felrúúúgtam, széjjelkéseeeetem, egy tárbúúúú, hö-hö-hö, de kirááááály vóót, vazzze"
Ez a szint. És ez nemcsak konzol. Ödönke (apuka ugye megveszi fél millábúúú, me fusssssa) azt élvezi, hogy fikázza a neten a konzolosokat, meg "hogy lehet ilyen grafikával, játékot csinááni 2010-ben"
Nekem erre a válaszom: "így, vazze! Apuka nem venné, te sem a fél millás gépeddel játszanál, hanem max. a p.csöddel"
Összefoglalva:
Tudom, h manapság nagy divat fikázni mindig vmit. :) Ezt én pont le is kakkantom. A nagyobb baj az, hogy egy hülye százat csinál, mert jön a sok követő és "néz'má de menő, fikázzuk mi is"
A mai mainstream-nek fogalma nincs mi, h mi az, h küzdeni egy eredményért, sportolni a mozgás öröméért. Innentől kezdve nem várhatjuk el tőlük, hogy élvezzék a kicsit is "megerőltető" játékot.
Már pedig ők veszik meg zömmel, így a játékfejlesztők rájuk építenek. -
#1905 -
#1904 ja: mondanom sem kell, teli volt az is hibákkal persze, de mivel kizárólag PC-re jött, és nem szenvedett a "többplatformos" betegségektől (értsd: egyszerűség - de rossz értelemben), ezért az (volt) a király.
mikor 64 játékos csapott össze egy térképen...vagy volt egy frontvonal, ahol igazi "nagy" háborús hangulat volt, vagy ha a squadok ügyesen elsunnyogtak a "front" mellett, akkor meg igazi foglalós játék alakult ki.
minden hibája ellenére, a bf2 az utolsó jó multis FPS, amiben még nem szarakodtak ilyen "legyen benne" single kampányokkal sem. -
#1903 hangulatos multis FPS-t? az utolsó igazán jó multis FPS, ami ráadásul csak PC-re jött, a 2005-ben megjelent battlefield 2 volt. 4 évig intenzíven játszottam vele és "sajnos" én már nem tudom máshoz hasonlítani a ma megjelenő új játékokat. a bc2 valamilyen szinten még megközelítette, az összes többi csak "gyermeteg" vacak. -
#1902 Vannak hibái, persze. Melyik játéknak nincsenek.
Mondasz egy FPS-t, ami szerinted hangulatos? :) -
#1901 és még így is akkor nyomorék, aki játszott vele. éljen a kontroller! -
#1900 Egyébként ez is magyar felirattal jelenik meg?
Vagy arra még várhatunk egy kicsit.. -
#1899 mi hangulatos 5 perc norecoil gombnyomáson? :) -
#1898 Nem tudom vótemáá' :)
SP hangulatos gameplay video -
Gabe18 #1897 Nem elég hogy rossz a multi, de aki ezzel játszik az amúgyis elmehet a pokolba...
Amúgy az ilyen beteg embereket mért nem zárják be valami kényelmes, gumifalú helységbe? Mindenkinek jobb lenne... -
#1896 Van-e már hivatalos fegyverlista vhol? M82 tuti
Azt tudja-e vki, hogy singleplayerben küldetésenként kötött fegyverekkel rohangálhatunk vagy BFBC2 mintára küldetésenként az összes fegyverből lehet választani? -
NagyDavid17 #1895 Sziasztok!
Noha én inkább csak olvasgatom a hozzászólásokat de én is leírom a véleményemet.Lehet kritizálni, nekem tetszik tényleg.Sokan leszarozzák meg írják hogy fúú de szar meg ennél még az MW2 is jobb,nos nekem azért esik a választás a MOH-ra mert egyrészt nagyon elegem lett az MW2-ből,abból hogy kis hangyafasznyi pályákon rohangálsz nem lehet életben maradni meg 6 méterről késelés meg amikor a faszi esik 40 métert azt fut tovább,nálam a COD az nagyon leesett a 6 éves kisgyerekek színvonalára,a Black Ops meg még ennél is alább fog menni ,ahogy néztem róla videókat.
A MOH-nak legalább egy picit átgondoltabb a játékmenete,kifejezetten tetszik ez a combat mission mód,ez elég jó ellentétben a COD-al ahol csak kis egyszerű játékmódok vannak,annyi az idegesítő ebben az új MOH-ban hogy ugye nem lehet hasalni,az tényleg szar én is bevallom,meg az hogy általában mindenki mesterlövész és meg se lehet mozdulni a pályákon.
Még az is tetszik hogy létező eseményeken alapul,tehát amerikaik meg tálibok.Végezetül a fegyverekről,sokkal jobb szerintem ha van kevesebb ,úgy 24 fegyver(mert a teljesben annyi lessz)mint a COD-ban ahol van vagy 55 fegyvered aztán abból igazából használsz 10-et,legalábbis én így voltam az MW2-ben.
Nah ennyi,bocs a hosszúságért,csak én inkább figyelő vagyok,keveset írok.
Én is szeretném megrendelni de igaz hogy ez a sok lehúzás engemet is visszariaszt egy kicsit -
#1894 Az a baj hogy későn érek haza!De felnézek! -
HUN BECSEHELY #1893 Este Skype? -
#1892 Hy HUN BECSEHELY!!
Mi a helyzet?
Látom te is itt vagy szokásunkhoz híven!
Ahh mennem kell melózni:-(Este re
-
HUN BECSEHELY #1891 Én sem azt mondtam hogy megveszem,bár ki tudja -
#1890 Dettó!:-)Bár én lehet megveszem! -
#1889 mert még ingyen van, ökörködni jó (én spec meló után egy sör mellett ellövöldözök vele 1-2 órát, de pénzt tuti nem adnék érte) -
#1888 Sziasztok!!
Jó lenne azért ha hétvégéig lehetne tesztelgetni:-) -
#1887 Már elő van :D
Csak nem jött visszaigazoló link, ezé kérdem. -
HUN BECSEHELY #1886 5,6 -
priluki #1885 oké kösz -
#1884 A scorechainre gondolsz? A számokkal... 4 5 6 7 valamelyik, már nem tudom pontosan. -
HUN BECSEHELY #1883 Nem azért,de itt mindenki panaszkodik,és mindenki azt mondja hogy "szar" játék.Attól függetlenül,nagyon sok HUN-van fent a szervereken.Tudom hogy nem éppen egy szinvonalas jól kidolgozott játék,de szerintem várható volt.Ennél már csak az lenne nagyobb pofon,ha színes lenne a teljes verzió.{bár kétlem}. -
#1882 mert akkor te is elő fogod?:) -
priluki #1881 hi a betaba melyik gombal lehet radart meg légit küdni? vagy ez hogy megy? -
#1880 Nah valaki előrendelte a játékot? -
#1879 nem maradtál le sokról, az mégszarabb volt :D