3478
-
#1958 -
gstup #1957 Imádom a sniperkedős arcokat!Körberohanom a pályát a jó kis shotgunnal és észre sem veszik,ki lőtte le őket! Mellesleg tényleg nagyon erős a shotgun... -
#1956 én inkább az közlöm:
Milyen jót FOGOK sniperkedni.
-
Gyuszopapa #1955 Az ezzel játszók 90% szarni fog a csapatmunkára a K/D-én kívül semmi más nem fogja őket érdekelni. -
HUN BECSEHELY #1954 VÉGE A Bétának. -
#1953 van ellenszerük, úgy hívják Smoke :)
az assaultok-ok egyik feladata, hogy fedezzék társaik előrenyomulását, csapatjáték ez is, mint a többi. Nekem a többi kaszt is bejött, csak kiemeltem, hogy ezt a részét nagyon eltalálták. Egyébként sem kötelező megvenni mindent, hülyeség is lenne, de nekem ez a cod és a bf ötvözése, eddig többnyire a jó oldalát mutatva mindkét válfajból és ez tetszki benne. Anno MW2 is úgy indult, hogy az évtized játéka lesz és az is lenne, ha nem lennének meg az azóta hírhedté vált lagg és cheater effektusok totál ellenőrizetlenné válása. Itt bízok a laggmentes dedikált szerverekben, de a cheater-eket sajnos nem tudjuk kikerülni, azok mindig lesznek, olyanok mint a csótányok..mindenféle értelemben. Azért én utóbbiból eddig nem tapasztaltam túl sokat, azaz eddig semmit, remélem sokáig így marad vagy engem legalábbis elkerülnek (vagy Én őket). -
#1952 "sniperharc az egész, nem véletlen h a topikban is azoknak a 90% aki írta h megrendeli közölte h jajj de jót sniperkedett"
rátapintottál a lényegre -
#1951 na igen, pont ezért nem rendelem meg, mivel sniperharc az egész, nem véletlen h a topikban is azoknak a 90% aki írta h megrendeli közölte h jajj de jót sniperkedett :)
nemtudom nekem annyira nem jó szórakozás h űljek egy bokorban és lövöldözzek vagy h lépek kettőt és kapom is a fejest, de ti tudjátok :) tudom most jön majd a duma h létezik segítőkész, normális sniper is aki nem csak egyhelyben űldögél, ezt alá is támasztom, de az átlag és a játékban eltöltött 4-5 óra nem ezt mutatja...dehát kinek a pap kinek a papné -
#1950 Én megrendeltem Zavvi-ról, nekem a beta alapján tetszik, TF2 mellé kell egy kis komolyabb harc is:) BFBC2 nem jött be a stilusa, de ez pörgősebb (nek tűnik).
Supportból nekem is jobban bejött a védekezős-fajta, így több a csapat-filing is, hiszen másoknak is segítek velük. Ami biztos, hogy ha dilettáns csapatba kerülsz akkor esélyed nincs a győzelemre, bár itt talán kevésbé motiváló ez, hiszen akkora bónusz nem jár a győzelemért - vagy igen?
Lvl 7-es csipa-távcső baromi jó lett, nagyon jókat vadásztam vele mikor meglett:) -
gregtom6 #1949 Akkor mind1. -
#1948 Holnapig -
#1947 túl sok nincs sztem, pár órát -
gregtom6 #1946 Üdv!
Meddig fog még tartani a béta? Csak azért, hogy van-e értelme még most letölteni... -
#1945 Medal of Honor
We're very aware of the hacks in the #MOH PC Open Beta. These WILL be addressed in the final game.
1 minute ago from TweetDeck
dejo beta cheatek már nem fognak menni 2 hét múlva... -
#1944 most a környezetre gondoltam meg fegyvertipusokra. -
Gabe18 #1943 Hát azon kívül hogy 2.VH és lőni kell, sok közös nincs benne. A Red Orchestra akkor már inkább Battlefield-re hasonlít. Nagy pályák, sok ember, objektum foglalós játékmenet, némely pályán tank és csapatszállító járművekkel. De ebben a BF-től eltérően nem lehet "összevissza" foglalni a pontokat hanem meghatározott, és logikus sorrendben. Éppen ezért folyamatosan van egy "frontvonal" ahová a játékosok csoportosulnak, koncentrálnak. Mindezt erős szimulációs megoldásokkal. Sebesülten lelassulsz, karlövésnél elejted a fegyvert, állva bizonytalanabb a célzás mint fekve, falakhoz támaszthatod célzásnál a fegyver, stb...
Most az új részben amiről a videó van állítólag új játékmód is lesz, na meg a feltuningolt grafika. -
#1942 amúgy nekem nagyon bejött régen az Airborne és a multi is szuper lett volna csak hiányzott belőle valami.
voltak hangulatos helyszinek fasza fegyverek, csak mégis nem simmelt valami.
Én az Airborne javított multijának örültem volna jobban ez a beta helyett.
és már letisztult előttem hogy nem lesz erről szó, mikor kiderült hogy frostbite és modern korba lesz áthelyezve. Valszeg nemvélelen lett ekkora bukta.
Régebben sok volt a 2.vlágháborúból, de manapság már jöhetne 1-2 régi stilusu multi, valszeg ez a hiány tartja tartotta életben máig a cod2-őt is. -
#1941 jo tudom hogy a stilus nem változik, de kurvaszép lesz.
szóval nem panaszkodhatunk majd.
amúgy drukkolok annak a játéknak is amit belinkeltél, de a cod nekem ha lesznek ded szerók, hangulatra tutira bejön míg amit linkeltél nem annyira ismert játék és nincs rá garancia, hogy jól fog majd elsülni, de megnézzük majd. :)
amúgy te mit gondolsz? hülyeséget mondok ha erről a videóról nekem a cod2 multi jut eszembe? mert ott láttam ien atmoszférát, ha jól emlékszem. :) -
HUN BECSEHELY #1940 Hali.Majd ird meg skype-ra hogy milyen a játék.Én elmentem Afganisztánba.December eleje fele jövök.Csók a családnak. -
Gyuszopapa #1939 A csapból is az folyik.Szimpla cod 6 mód lesz egy kis Frontline Fuel Of War beütéssel mert onnan lopták a távirányításu robbanó autókat. -
#1938 megjelenés után azért jóval többen tolták azt is, volt sok tankos meg pár gyalogos server. 4 év meg sajnos jobban meglátszik rajta mint egy régi codon, de ezvan
ha jól bereklámozzák (német single player kampánnyal lehet botrányt kelteni :) akkor jó lesz ez egy ideig. -
Gabe18 #1937 Aztán majd ha nem "butítják" a megfelelő szintre lesz is belőle akkora rétegjáték mint az Ostfront-ból, hogy kb két 50-es szerver volt folyamatosan tele a többin meg lézengett 6-7 ember (ami a pályaméretekből adódóan minden játékot értelmetlenné tett).
Én szerettem, meg biztos ránézek az újra is, de félek hogy erősen bukásra van már ítélve a mai mezőnyben egy ennyire "hardcore" próbálkozás.
Vagy nem lesz annyira "hardcore" ,de akkor meg nem is lesz már az a Red Orchestra amit pl. Gyuszopapa is vár... -
#1936 Jó lenne hagynák hétvégére!
Mert már megint melózok:-( -
#1935 végre valami az igazi gamereknek
fotelbohócoknak meg jólesz a mohcodbf -
#1934 még akár jó is lehet -
#1933 látom a cod7-ről te se hallottál még. :) -
#1932 Várj-várj! :)
Sztem 1ről beszélünk, csak még nem tudjuk xD
Az O.K., h sokkal szélesebb körben elérhetőek a konzolok az áraik miatt, de az, h most a csávókám konzolos vagy PC-s nem változtat a játékok iránti igényességi szintjén. A hack'n slash fanok PC-n is ugyanúgy és ua.-t nyomják. A platform választás a legtöbb esetben anyagi lehetőséget mutat. Hiszen a játékmenet minden platformon (amelyiken megjelenik) ua.
A másik: IMO a mai technikával SIMÁN megvalósítható egy grafikailag felturbózott BF2 (egy az egyben) BF3 mintára és a lényeg: mind3 fő platformon.
Más kérdés, h meg merik-e csinálni. ;)
-
#1931 Ez tök logikus :D
Szűz lányoknak is:
"You need to be f.cked first to f.ck good. Be f.cked to f.ck good." -
tmisi #1930 Na ez az alapgame, vazze. Mit nektek MOH, gyertek a tanyára, ott legalább nem lehet meghalni, ha csak be nem esel a kombájn alá. -
Gyuszopapa #1929 Hány milliót is adtak el a BF2-ből?Senki nem tudja de kurva sokat. -
Gyuszopapa #1928 Only pc játékra vágytok:
-nem vagy vérpisti?
-szereted a taktikázást?
-utálod már a konzolfosportoshentelőjátékokat?
-nem feltétlen a modern háborút szereted?
-szereted a pc játékok szép textúráját?
Only pc fps
Ide nézz be. -
NHLFAN #1927 tessék,only PC game:
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/landwirtschaft_simulator_2011_gamescom_trailer -
#1926 Jól tudod a kulcsos dolgot. -
NagyDavid17 #1925 én valahol olvastam hogy már a Battlefield 3 is PC,XBOX360,PS3-n jön,csak én amúgy arra vagyok kíváncsi hogy ugye most a MOH limitált verzióhoz adják ezt a BF3 beta kulcsot.Ezek szerint elvileg már meg is tudunk róla valamit hamarosan -
NHLFAN #1924 ma 1-2 fejlesztő engedheti meg magának az only pc-t,de azok sem fps-t gyártanak.az úgy volt,hogy sokat warezoltak az emberek,nem kell a mostani duma,hogy legyenek jó játékok és akkor megvesszük,régen voltak jó játékok mégis lewarezolták.ennyi,itt a következménye.egy kiadó sem fog engedni,majd ha valamiből millió eladás lesz utána fognak a pc-s fejlesztéseken gondolkodni. -
Csokis #1923 Ez nagyon jó!
-
#1922 tulajdonképpen egyetértek veled, bár tegyük hozzá, hogy a bf2 nem lehetett volna az ami, ha valamelyik konzolra rá kellett volna erőltetni.
de. azt mondod, a mai mainstream piac alacsony igényszintje miatt olyanok a játékok, amilyenek. mi volt előbb, a tojás vagy a tyúk? a konzolok egyszerű, bárki számára elérhetősége miatt lett ilyen igénytelen ez a közönség, vagy az "igénytelen" (értsd: nem akarnak nagyon belebonyolódni játékokba, egy gyors szórakozás, azt ennyi) közönség miatt "találták ki" a konzolokat? én nem tudom.
de az tény, hogy a mai játékok (nagy része) olyanok, amilyenek. és ezért félek attól, hogy az életben nem kapok a kezeim közé olyan játékot, mint pl. a bf2 volt, ami talán tényleg az utolsó volt a fajtájából (mármint multis FPS amit csak és kizárólag pc-re gyártottak).
igazából nem tudom, hogy a bf3-mal mi a dice, illetve a kiadó terve, csak ps-s lesz, vagy ezt is ki kell adni konzolra is...mert onnantól én semmi jóra nem számítok. és egyébként a kiadóknak sem érdeke, hogy megvegyél egy játékot, és évekig mással sem játszol, mert az biztos hogy roncsa a további bizniszt. -
#1921 Tegnap este sniperkedésem.
-
cocacola111 #1920 Totál egyet értek veled Dávi.... -
#1919 jah megértelek.