3478
-
#1998 Mit akartok? Az még így is hosszabb, mint a MW2 singléje :D -
Hát már látom hogy nem ez lesz az első MoHom... -
#1996 ba+.
Vajon engem miért nem lep meg ez a hír? -
#1995 Ezek szerint a multira helyezték a hangsúlyt.
Hát igen ezeket nem a single rész adja el!
De legalább hamar lehet uninstalálni! -
#1994 most olvason hogy hardon 4 óra a single, hát szégyen gyalázat :S -
#1993 jó de nekem van életem :DDD
ha lenne időm rá énis tolnám még biztosan, mondjuk tény h már nem érzek benne kihívást, így unalomba fullad a dolog sokszor
de h 1000 órát nem tudnék beleölni az is biztos, de semeik game-be, nálam már ez a 120 óra is soknak számít :) -
#1992 :DDDDDDDD -
#1991 Mi olyan meglepő ,nekem 60 óra után teli lett a tököm és eladtam . A MW2 meg két kör után töröltem is le akkora szar volt (szerencsére a codért nem kellet pénzt kiadni). -
#1990 mondjuk az érdekes, hogy 120 óra után már meguntad...nekem 1000 órám van MW2-be és csak a rohadt lagg és csíterek hada ami miatt abbahagytam, egyébként még mindig azt nyomnám végtelenségig...és inkább a lagg zavart, csíterekkel még lehetett is kezdeni valamit, ha több haver is bent volt. -
HUN BECSEHELY #1989 Nyámnyorogsz?:-) -
#1988 finnyáskodol? :) -
strebacom #1987 Szoptok mi....xatriodhhnllssgd -
rholas #1986 Bfbc2 124/1 el valaki azaz cheater.
Sajnos a medal of honort beta-ban is volt pár cheater.
Megvenném ezt is de igy...
Ha már a betaban cheatelnek....
-
#1985 miért lenne?
a kemperek játéka ez vazze.
Alig várom hogy bekempeljek egy sarokba, és egy jó kis aimbottal szépen írtsam az embereket. És még csak le sem bukhatok, ha csalok. Zsír. -
cocacola111 #1984 Remélem hogy a full verzióba lessz majd Killcam , mert ez elég idegesítő hogy sokszor nem tudod hogy honnan lőttek le..... -
#1983 lol ügye ez is csak irónia :D
bfbc2be van 120 órám, és most mondom azt h meguntam....
az este 8 ezerből meg elhúzható tovább is mint 4-5 óra, csak okosan kell vásárolni :) -
#1982 60 sok? wow 55 óra volt csak az első héten, és nem vagyok egy hc gamer :] -
#1981 egy multis gém nehogy 20 órát adjon már, ne viccelj :D ott a L4D2, van benne vagy 60 órám, TF2ben meg 200, és az 6k HUF volt megjelenéskor. -
Gascan #1980 főleg ha az a 20 óra szünet nélkül történik
és amúgy mit akarsz.. 20 óra már szép teljesitmény.. add hozzá még az 5 óra szinglit
25 óra... menny el este szórakozni és mond meg mennyi időre elég 8e forint ... 4-5 óra max -
#1979 Ez vicces volt. :D -
#1978 gyorsan vége lett, nehogy megunják az emberek, mert csak 20 órán át képes szórakoztatni a multi xD -
Gascan #1977 hát az a 4 se éppen 4 volt pontosan :) -
#1976 4-7 ig volt!
És már erősen 8. van! -
Gascan #1975 vége a betának? -
N1tro #1974 Köszi -
NagyDavid17 #1973 Szia N1tro!
http://forums.electronicarts.co.uk/16272513-post35.html
ezen rajta vannak a pályák,persze képek nélkül -
#1972 hívd fel és mondd le még1x -
#1971 irónia -
#1970 srácok, nekem ma jött sms az 576tól hogy telózzak az előrendeléssel kapcsolatban, nah de én közbe lemondtam az előrendelést....ilyenkor mi van ? :S -
#1969 általában olyanok, mint a hangyák, akik anélkül csinálnak csapatmunkát, hogy tudnának róla. Ennyire nem szörnyű a helyzet, mint leírjátok, nem értem miért jó mindig sírni? Inkább mennénk innen 5-6-an csapatban és mindjárt jó kis meccsek lennének...mondjuk azt nem tudnánk beállítani, hogy melyik csapatban legyünk, de gondolom ezt a teljesben majd már be lehet. Én ez alatt a 2 nap alatt jobban szórakoztam vele, mint az mw2-vel, úgyhogy megéri megvenni. Legfeljebb ezzel is csak 1 évet nyomom, aztán úgyis jön ki valami jobb. -
#1968 miért ne lenne? :) -
janihunk #1967 Én megvárom a PAL-ost nah majd abból szép kis aranyt csinálok. -
N1tro #1966 Lehet tudni hogy mennyi multi map lesz? Sehol se találom. Valaki dobna egy linket? Köszi -
#1965 jah a sok hülye meg tölti :D na akkor letépek egy db rart belőle aztán felmegy pár gb. -
#1964 konzolon ninsc warez -
janihunk #1963 De sajna NTSC-ezzel itthon nem lehet gamelni ha csak nem JTAG a box.. -
Nagyi06 #1962 Medal.Of.Honor.Limited.Edition.NTSC.XBOX360-COMPLEX -
HUN BECSEHELY #1961 Kint van XBOX-360-ra. -
gstup #1960 Nem volt kedvem kommentálni,mert szerintem hülyeség amit kérdezel és mondasz.De nem bírtam ki szó nélkül.Ha szép nagy pályák lennének,eléggé nehéz lenne A-ból B-be eljutni a sok sniper miatt,hacsak nincs sok fedezék.Mivel kicsik a pályák én sokszor 10-15 másodperc alatt odaértem az ellenség mesterlövész állásaihoz.Ergo,pikk-pakk ott vagyok a sniperek seggében.Természetesen ez nem mindig 100%-ig működött,de az esetek többségében igen. -
#1959 arra kíváncsi lennék, hol rohansz körbe...szűkebbek és lineárisabbak (lesznek) a pályák, mint egy szűzlány se**e...