3478
  • Fpocok
    Mit akartok? Az még így is hosszabb, mint a MW2 singléje :D
  • szabii98

Hát már látom hogy nem ez lesz az első MoHom...
  • DarkSector
    ba+.
    Vajon engem miért nem lep meg ez a hír?
  • grebber
    Ezek szerint a multira helyezték a hangsúlyt.
    Hát igen ezeket nem a single rész adja el!
    De legalább hamar lehet uninstalálni!
  • kill3r21
    most olvason hogy hardon 4 óra a single, hát szégyen gyalázat :S
  • MR ME
    jó de nekem van életem :DDD
    ha lenne időm rá énis tolnám még biztosan, mondjuk tény h már nem érzek benne kihívást, így unalomba fullad a dolog sokszor
    de h 1000 órát nem tudnék beleölni az is biztos, de semeik game-be, nálam már ez a 120 óra is soknak számít :)
  • MR ME
    :DDDDDDDD
  • Bogdogege
    Mi olyan meglepő ,nekem 60 óra után teli lett a tököm és eladtam . A MW2 meg két kör után töröltem is le akkora szar volt (szerencsére a codért nem kellet pénzt kiadni).
  • bigapó
    mondjuk az érdekes, hogy 120 óra után már meguntad...nekem 1000 órám van MW2-be és csak a rohadt lagg és csíterek hada ami miatt abbahagytam, egyébként még mindig azt nyomnám végtelenségig...és inkább a lagg zavart, csíterekkel még lehetett is kezdeni valamit, ha több haver is bent volt.
  • HUN BECSEHELY
    Nyámnyorogsz?:-)
  • DarkSector
    finnyáskodol? :)
  • strebacom
    Szoptok mi....xatriodhhnllssgd
  • rholas
    Bfbc2 124/1 el valaki azaz cheater.
    Sajnos a medal of honort beta-ban is volt pár cheater.
    Megvenném ezt is de igy...
    Ha már a betaban cheatelnek....
  • DarkSector
    miért lenne?
    a kemperek játéka ez vazze.

Alig várom hogy bekempeljek egy sarokba, és egy jó kis aimbottal szépen írtsam az embereket. És még csak le sem bukhatok, ha csalok. Zsír.
  • cocacola111
    Remélem hogy a full verzióba lessz majd Killcam , mert ez elég idegesítő hogy sokszor nem tudod hogy honnan lőttek le.....
  • MR ME
    lol ügye ez is csak irónia :D
    bfbc2be van 120 órám, és most mondom azt h meguntam....

az este 8 ezerből meg elhúzható tovább is mint 4-5 óra, csak okosan kell vásárolni :)
  • lolSL
    60 sok? wow 55 óra volt csak az első héten, és nem vagyok egy hc gamer :]
  • Rage47
    egy multis gém nehogy 20 órát adjon már, ne viccelj :D ott a L4D2, van benne vagy 60 órám, TF2ben meg 200, és az 6k HUF volt megjelenéskor.
  • Gascan #1980
    főleg ha az a 20 óra szünet nélkül történik

és amúgy mit akarsz.. 20 óra már szép teljesitmény.. add hozzá még az 5 óra szinglit

25 óra... menny el este szórakozni és mond meg mennyi időre elég 8e forint ... 4-5 óra max
  • kirol
    Ez vicces volt. :D
  • Rage47
    gyorsan vége lett, nehogy megunják az emberek, mert csak 20 órán át képes szórakoztatni a multi xD
  • Gascan #1977
    hát az a 4 se éppen 4 volt pontosan :)
  • mascarun
    4-7 ig volt!
    És már erősen 8. van!
  • Gascan #1975
    vége a betának?
  • N1tro
    Köszi
  • NagyDavid17
    Szia N1tro!
    http://forums.electronicarts.co.uk/16272513-post35.html
    ezen rajta vannak a pályák,persze képek nélkül
  • lolSL
    hívd fel és mondd le még1x
  • Rage47
    irónia
  • kill3r21
    srácok, nekem ma jött sms az 576tól hogy telózzak az előrendeléssel kapcsolatban, nah de én közbe lemondtam az előrendelést....ilyenkor mi van ? :S
  • bigapó
    általában olyanok, mint a hangyák, akik anélkül csinálnak csapatmunkát, hogy tudnának róla. Ennyire nem szörnyű a helyzet, mint leírjátok, nem értem miért jó mindig sírni? Inkább mennénk innen 5-6-an csapatban és mindjárt jó kis meccsek lennének...mondjuk azt nem tudnánk beállítani, hogy melyik csapatban legyünk, de gondolom ezt a teljesben majd már be lehet. Én ez alatt a 2 nap alatt jobban szórakoztam vele, mint az mw2-vel, úgyhogy megéri megvenni. Legfeljebb ezzel is csak 1 évet nyomom, aztán úgyis jön ki valami jobb.
  • DarkSector
    miért ne lenne? :)
  • janihunk
    Én megvárom a PAL-ost nah majd abból szép kis aranyt csinálok.
  • N1tro
    Lehet tudni hogy mennyi multi map lesz? Sehol se találom. Valaki dobna egy linket? Köszi
  • lolSL
    jah a sok hülye meg tölti :D na akkor letépek egy db rart belőle aztán felmegy pár gb.
  • Rage47
    konzolon ninsc warez
  • janihunk
    De sajna NTSC-ezzel itthon nem lehet gamelni ha csak nem JTAG a box..
  • Nagyi06
    Medal.Of.Honor.Limited.Edition.NTSC.XBOX360-COMPLEX
  • HUN BECSEHELY
    Kint van XBOX-360-ra.
  • gstup
    Nem volt kedvem kommentálni,mert szerintem hülyeség amit kérdezel és mondasz.De nem bírtam ki szó nélkül.Ha szép nagy pályák lennének,eléggé nehéz lenne A-ból B-be eljutni a sok sniper miatt,hacsak nincs sok fedezék.Mivel kicsik a pályák én sokszor 10-15 másodperc alatt odaértem az ellenség mesterlövész állásaihoz.Ergo,pikk-pakk ott vagyok a sniperek seggében.Természetesen ez nem mindig 100%-ig működött,de az esetek többségében igen.
  • koschwarz
    arra kíváncsi lennék, hol rohansz körbe...szűkebbek és lineárisabbak (lesznek) a pályák, mint egy szűzlány se**e...