3478
-
Erről van szó. -
#2237 nem -
#2236 Multiba lehet feküdni/hajolni? -
HUN BECSEHELY #2235 Van olyan pörgös mint a nyílt béta? -
gilaba #2234 Szerintem is. -
strebacom #2233 Jó ez.... -
#2232 En nem ertelek titeket... szerintem kurva jol nez ki a game -
Gascan #2231 mondjuk az ilyen megoldások, ahol egy jármű keresztben áll az úton és igy van megoldva, hogy itt van vége a mapnak már eléggé elavultak és gyerekesek szerintem -
#2230 nem csak képeken. Mint írtam 1 másik forumon, ez ilyen "végigviszem, törlöm, és soha többé fel nem rakom a gépre" típusú játék. -
Gascan #2229 igy képeken elég uncsinak néz ki :) -
#2228 Ezzel nem nyugtattál meg! -
#2227 Hmm nem is olyan rossz -
#2226 THX
Köszke a képeket, így ránézésre nem olyan rossz ez, szeintem szebb mint a multija.
Nekem 1 végigjátszást megér így biztos. :)
én inkább az irányítástól félek, multiban nem tetszett az irányítás. -
#2225 No akko képz (1680x1050, max, AA + 16xAF + vsync )
-
Gascan #2224 :D "annyira" ... köszi :) -
#2223 77%-on áll a játék átlag értékelése. azért ha befut több majd felmegy 80 fölé talán, annyira nem gyászos a helyzet. -
#2222 jobb mint a city interactive játékai
:) -
Gascan #2221 na most akkor jó a játék vagy nem????
nekem holnap érkezik .. szóval ne vegyétek el a kedvem.. köszi :D -
#2220 bázze tényleg pff.. Mondjuk tökmindegy, mert alapból mindent maxra rakott. (mondjuk az AA kissé furán müxik) -
#2219 igen? lol akkor benéztem. na mindjárt meglesem. -
#2218 De van! Háromféle quality is. Terrain, World, Shadow... azt hiszem. Ebből kettő tuti, a harmadik lehet hogy másnéven fut. -
#2217 Miert ne lenne ?
Van egy csomo.
Csak nem birtam megallni tovabb neztem meg egy palyat, hegyes kuldetes mar jobbra sikerult hala a nagy terepnek, itt erosebbek a fiuk.
-
#2216 felbontáson kívül semmi beállítási lehetőség nincs, szal -
#2215 megnézem ha megjött a gém. -
#2214 jah neked durva géped van biztos maxra fel tudod hunzi a grafot. -
barmi #2213 Dobhatnál néhányat! thx -
#2212 No rálestem gyorsba én is.
Nekem így kb 20 perc alapján bejön. Semmi extra, pörgős akció fps.
A gfx-től nem kell hasraesni, de legalább a gépigénnyel nem lesz gondja senkinek :)
Majd ha kell dobok pár képet. -
#2211 Vajon kétszemélyes coop lesz a játékban? Mert ez a kecskepásztor mindig velünk van. A videókból ítélve.... -
#2210 nektek most jó a játék?
mert nekem azt írja, hogy nem elérhető jelenleg az ea szervere :S -
foxxi #2209 Ha csak ennyit tudsz kipréselni magadból mi a francért írsz ide? Mánai, kényszer?
Amugy megvettem. Nem bántam meg! ez csak hozáállás kérdése. A sok rinyagépet megsajnálni tudom akik warez alapján ilyen okosak. Amugyan pedig mindenki azt várja hogy az első nap klappoljon minden és hibátlan legyen? Hol éltek?! Majd szépen jön a gyorstapasz, aztán a nagyobb majd extra tartalom, kieg stb. BC2 mellé pont jó. Holnap jön a Gothic ( azt is várom xD ) -
#2208 én is téged ;) -
#2207 ebből +1 pont hogy szép a dvd borítója. :) -
#2206 Na IGN értékelése egy gyenge 6os. Kivételesen ez most egy normális értékelés tőlük :D -
#2205 pfff XD -
#2204 :)
én probáltam leszedni havermnak kellene majd elvinni, de egyedül 1 helyen tőtik fel kb 30-40kb-al mondom szuper. -
#2203 Tovabbi jo jatekot mindenkinek, lehet, hogy itt mar felre is teszem, nem kockaztatom meg, hogy elaludjak a single playeren kora delutan :) -
#2202 masodjara inditva mar nem tunt fel az nvidia logo lehet, hogy csak kaprazaott a szemem :) akkor ez nagyon keves, amit osszehoztak. meg 3 ev is keves lett volna.
na mind1.
--
A jatek majdnem legelejen beleneztem a celzokaba, valami fustot, kodot lattam benne, celzoka elvele, kod, fust nem latszik. Mondom mi a fene. Aztan kozelebb leptem 2 lepest, akkor megjelent siman is a fust. Ekkora alapveto benasagokat bennehagyni... -
#2201 jah nemtudom, Unreal motor van a single alatt de fiszikszről nem halottam eddig, sima alap nvidia lesz ami nem + kártyás, hanem csak amiket procira tud terhelni.
de mindegy multiban is szar a fiziksz, semmi nem robban szét, max 1-2 doboz vagy raklap. -
#2200 gondoltam, ha mar frosbite es a jelek szerint nem csak multiban ez az engine. A magas procihasznalatbol es a videokartyam untakozasabol gondolva A'la bc2, dolni torni fog itt minden. Ellenben a duke nukem 3d ami lassan 20 eves tobb eletjelet, interekciot mutat mint ezt a f*stalicska.
Aztan felunt az nvidia logo, gondoltam ott van a turpissag elasva, de akkor megsem :) -
#2199 miért ebben van fisziksz?