Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Only pc játékra vágytok:
-nem vagy vérpisti?
-szereted a taktikázást?
-utálod már a konzolfosportoshentelõjátékokat?
-nem feltétlen a modern háborút szereted?
-szereted a pc játékok szép textúráját?
Only pc fps
Ide nézz be.<#violent>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

tessék,only PC game:

http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/landwirtschaft_simulator_2011_gamescom_trailer
Fpocok
Jól tudod a kulcsos dolgot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

én valahol olvastam hogy már a Battlefield 3 is PC,XBOX360,PS3-n jön,csak én amúgy arra vagyok kíváncsi hogy ugye most a MOH limitált verzióhoz adják ezt a BF3 beta kulcsot.Ezek szerint elvileg már meg is tudunk róla valamit hamarosan
ma 1-2 fejlesztõ engedheti meg magának az only pc-t,de azok sem fps-t gyártanak.az úgy volt,hogy sokat warezoltak az emberek,nem kell a mostani duma,hogy legyenek jó játékok és akkor megvesszük,régen voltak jó játékok mégis lewarezolták.ennyi,itt a következménye.egy kiadó sem fog engedni,majd ha valamibõl millió eladás lesz utána fognak a pc-s fejlesztéseken gondolkodni.
Ez nagyon jó! <#vigyor>

koschwarz
tulajdonképpen egyetértek veled, bár tegyük hozzá, hogy a bf2 nem lehetett volna az ami, ha valamelyik konzolra rá kellett volna erõltetni.

de. azt mondod, a mai mainstream piac alacsony igényszintje miatt olyanok a játékok, amilyenek. mi volt elõbb, a tojás vagy a tyúk? a konzolok egyszerû, bárki számára elérhetõsége miatt lett ilyen igénytelen ez a közönség, vagy az "igénytelen" (értsd: nem akarnak nagyon belebonyolódni játékokba, egy gyors szórakozás, azt ennyi) közönség miatt "találták ki" a konzolokat? én nem tudom.

de az tény, hogy a mai játékok (nagy része) olyanok, amilyenek. és ezért félek attól, hogy az életben nem kapok a kezeim közé olyan játékot, mint pl. a bf2 volt, ami talán tényleg az utolsó volt a fajtájából (mármint multis FPS amit csak és kizárólag pc-re gyártottak).

igazából nem tudom, hogy a bf3-mal mi a dice, illetve a kiadó terve, csak ps-s lesz, vagy ezt is ki kell adni konzolra is...mert onnantól én semmi jóra nem számítok. és egyébként a kiadóknak sem érdeke, hogy megvegyél egy játékot, és évekig mással sem játszol, mert az biztos hogy roncsa a további bizniszt.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

The Protector
Tegnap este sniperkedésem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totál egyet értek veled Dávi....

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

DarkSector
jah megértelek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MR ME
hájp mindig kell, meg is fogják venni sokan, mégiscsak nagy név a MOH

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
valszeg, de azért nem vagyok kibékûlve ezzel a "2 kis ösvényen tudsz bejutni a pontig, körbe csipák mindenhol azt menjél majd dögölj meg" dologgal, nagyon nem :( szvsz ezzel baszták el az egészet, maga a játékmenet még el is fogadható, de kicsit uncsi h kb védõként beállok egy helyre, és killezek orrba szájba géppityuval mert esélyük nincs kb kijönni néha a bázispontról se, nagyon kevés taktikázási lehetõséget engednek ezek a pályák

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szabii98
Huuhh az EA kitesz magáért, akármilyen szar játékot csináltak, akkor is reklámozzák !<#eljen>
Fehérvár, Alba Pláza, 576 üzlet, mondom bemegyek megnézni a játékokat...
A bolt bejáratában egy kurva nagy tábla:
MEDAL OF HONOR 2010 !
egy nagy mûanyag AK-47, a férfi képe, meg 4-5 homokzsák szerû valami...Férfi nekem ugrik egy szórólappal nemtudom mennyit költhettek erre

I met God. She's black

DarkSector
rövidebb is lesz talán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

frango
Igen mert neked minden játék, progi, op rendszer eredetibe van meg...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

MR ME
el lehet vele lenni, annyira nem is rossz cucc, elgondolkoztam rajta a mai nap után h megvegyem e, de sztem kimarad, túl sok sniper, túl kicsi pálya, inkább bf vietnam, az ócsóbb is lesz talán <#idiota>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

tutituti
Én is szóltam 576os havernak,hogy legyen egy félrerakva míg meleg:D.
Warezhuszároknak meg majd jó single-t amibõl meegint megy a szájkarate hogy milyen szar milyen gagyi,addig a többiek meg 1-3 órát kényelmesen kikapcsolódnak egy jó kis lövöldével,meg killstrike gyüjtögetéssel(egyébként ritkán haszánlom a mortart és a rocket-et,inkább magamra váltam a supplyért uav-ért.)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mascarun
Én holnapig még rágódom rajta....

Bogdogege
Na én megrendeltem kedden hozzák.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Részben igaz. De azért a fejlesztõt/kiadót se kell félteni, a legtöbb ha két fillért spórolhat már minden szutyok megoldásban benne van.
Elég csak az olyan portokra gondolni, ahol a menüben a beállításoknál arra nem képesek hogy a konzol irányító A-B-X-Y stb. gombjainak megnevezését lecserélje, hanem arra hivatkozik végig. Vagy ahol a video beállításokon szinte egyáltalán nem lehet beállítani semmit, mert majd a hülye pc-s széttúr minden config meg egyéb file-t ha akar valamit, nehogy már mi belerakjuk a játékba a beállításokat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

xXtamasXx
nah 2 napja megy a beta de már televan cheaterrel...a legtöbb a teleportálgatós de az egyikkel nagyon kib*sztam: összegyûjtöttem egy rocket strike killstreaket és vártam mig elteleportált majd magam alá nyomtam (mert úgyis egy másodpercig éltem) 5 másodperc múlva feküdt az összes enemy <#mf1>
és a játékról magáról röviden, tömören: szar!

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Muttley
Na, azért most ne kezdjük el... :)

Tényleg jó a BF2. Én a mai napig elõveszem single-ben is + reality MOD.
Nekem az a bajom (bár tul.képp nekem nem fáj, hogy az illetõ teeeeljesen hülye), hogy ilyenkor néhányan folyton elkezdik fikázni a konzolokat. Mintha a konzol tehetne róla, hogy azok a jó eladással rendelkezõ játékok, amik egyszerûek, mint a bot. Konzolon is lehet(ne) jó FPS-t csinálni, lsd. Operation Flashpoint: Dragon Rising. A játék nagyon jó próbálkozás volt arra, hogy bebizonyítsa lehet konzolokra is taktikai FPS-t csinálni sok lépcsõs gombkombinációval. Nyilván volt rengeteg más hibája, de most nem ez a lényeg.
Mennyit adtak el belõle: töredékét egy GeoW-hoz, vagy egy Halo-hoz képest. Miért?

Eeeeemondok egy titkot! psszt-psszt!
Ne mondjátok el senkinek :)
Gyere, figye'-figye'

Szóval az van, hogy...

A játék kínálat a tömeges felvevõ piac (mainstream) extrém szintû "igényessége" miatt olyan, amilyen és NEM a konzolosok miatt.
A konzolt a költséghatékony kikapcsolódásra találták ki és nem azért, h kib.sszanak a PC-sekkel. A szoftverfejlesztõ ahhoz igazítja a kínálatát, amire a legnagyobb a kereslet. Nekik is meg kell élni vmibõl.
Kik tehát a fõ célközönség? 6-23 éves korig, gyerekek, tinik, ifjak.
Mi az igény? Ez: "hö-hö-hö, agyonlõttem, felrúúúgtam, széjjelkéseeeetem, egy tárbúúúú, hö-hö-hö, de kirááááály vóót, vazzze"
Ez a szint. És ez nemcsak konzol. Ödönke (apuka ugye megveszi fél millábúúú, me fusssssa) azt élvezi, hogy fikázza a neten a konzolosokat, meg "hogy lehet ilyen grafikával, játékot csinááni 2010-ben"
Nekem erre a válaszom: "így, vazze! Apuka nem venné, te sem a fél millás gépeddel játszanál, hanem max. a p.csöddel"
Összefoglalva:
Tudom, h manapság nagy divat fikázni mindig vmit. :) Ezt én pont le is kakkantom. A nagyobb baj az, hogy egy hülye százat csinál, mert jön a sok követõ és "néz'má de menõ, fikázzuk mi is"
A mai mainstream-nek fogalma nincs mi, h mi az, h küzdeni egy eredményért, sportolni a mozgás öröméért. Innentõl kezdve nem várhatjuk el tõlük, hogy élvezzék a kicsit is "megerõltetõ" játékot.
Már pedig õk veszik meg zömmel, így a játékfejlesztõk rájuk építenek.

Just do it :)

tutituti
<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

koschwarz
ja: mondanom sem kell, teli volt az is hibákkal persze, de mivel kizárólag PC-re jött, és nem szenvedett a "többplatformos" betegségektõl (értsd: egyszerûség - de rossz értelemben), ezért az (volt) a király.

mikor 64 játékos csapott össze egy térképen...vagy volt egy frontvonal, ahol igazi "nagy" háborús hangulat volt, vagy ha a squadok ügyesen elsunnyogtak a "front" mellett, akkor meg igazi foglalós játék alakult ki.

minden hibája ellenére, a bf2 az utolsó jó multis FPS, amiben még nem szarakodtak ilyen "legyen benne" single kampányokkal sem.

koschwarz
hangulatos multis FPS-t? az utolsó igazán jó multis FPS, ami ráadásul csak PC-re jött, a 2005-ben megjelent battlefield 2 volt. 4 évig intenzíven játszottam vele és "sajnos" én már nem tudom máshoz hasonlítani a ma megjelenõ új játékokat. a bc2 valamilyen szinten még megközelítette, az összes többi csak "gyermeteg" vacak.

Muttley
Vannak hibái, persze. Melyik játéknak nincsenek.
Mondasz egy FPS-t, ami szerinted hangulatos? :)

koschwarz
és még így is akkor nyomorék, aki játszott vele. éljen a kontroller!

mascarun
Egyébként ez is magyar felirattal jelenik meg?
Vagy arra még várhatunk egy kicsit..

lolSL
mi hangulatos 5 perc norecoil gombnyomáson? :)

Muttley
Nem tudom vótemáá' :)

SP hangulatos gameplay video

Nem elég hogy rossz a multi, de aki ezzel játszik az amúgyis elmehet a pokolba...

Amúgy az ilyen beteg embereket mért nem zárják be valami kényelmes, gumifalú helységbe? Mindenkinek jobb lenne... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Muttley
Van-e már hivatalos fegyverlista vhol? M82 tuti <#vigyor1>

Azt tudja-e vki, hogy singleplayerben küldetésenként kötött fegyverekkel rohangálhatunk vagy BFBC2 mintára küldetésenként az összes fegyverbõl lehet választani?

Sziasztok!
Noha én inkább csak olvasgatom a hozzászólásokat de én is leírom a véleményemet.Lehet kritizálni, nekem tetszik tényleg.Sokan leszarozzák meg írják hogy fúú de szar meg ennél még az MW2 is jobb,nos nekem azért esik a választás a MOH-ra mert egyrészt nagyon elegem lett az MW2-bõl,abból hogy kis hangyafasznyi pályákon rohangálsz nem lehet életben maradni meg 6 méterrõl késelés meg amikor a faszi esik 40 métert azt fut tovább,nálam a COD az nagyon leesett a 6 éves kisgyerekek színvonalára,a Black Ops meg még ennél is alább fog menni ,ahogy néztem róla videókat.
A MOH-nak legalább egy picit átgondoltabb a játékmenete,kifejezetten tetszik ez a combat mission mód,ez elég jó ellentétben a COD-al ahol csak kis egyszerû játékmódok vannak,annyi az idegesítõ ebben az új MOH-ban hogy ugye nem lehet hasalni,az tényleg szar én is bevallom,meg az hogy általában mindenki mesterlövész és meg se lehet mozdulni a pályákon.
Még az is tetszik hogy létezõ eseményeken alapul,tehát amerikaik meg tálibok.Végezetül a fegyverekrõl,sokkal jobb szerintem ha van kevesebb ,úgy 24 fegyver(mert a teljesben annyi lessz)mint a COD-ban ahol van vagy 55 fegyvered aztán abból igazából használsz 10-et,legalábbis én így voltam az MW2-ben.
Nah ennyi,bocs a hosszúságért,csak én inkább figyelõ vagyok,keveset írok.
Én is szeretném megrendelni de igaz hogy ez a sok lehúzás engemet is visszariaszt egy kicsit
zotya10002
Az a baj hogy késõn érek haza!De felnézek!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Este Skype?

zotya10002
Hy HUN BECSEHELY!!

Mi a helyzet?

Látom te is itt vagy szokásunkhoz híven!

Ahh mennem kell melózni:-(Este re

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Én sem azt mondtam hogy megveszem,bár ki tudja

zotya10002
Dettó!:-)Bár én lehet megveszem!

MR ME
mert még ingyen van, ökörködni jó (én spec meló után egy sör mellett ellövöldözök vele 1-2 órát, de pénzt tuti nem adnék érte)

zotya10002
Sziasztok!!

Jó lenne azért ha hétvégéig lehetne tesztelgetni:-)

Prince23
Már elõ van :D

Csak nem jött visszaigazoló link, ezé kérdem.

5,6

oké kösz

Fpocok
A scorechainre gondolsz? A számokkal... 4 5 6 7 valamelyik, már nem tudom pontosan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem azért,de itt mindenki panaszkodik,és mindenki azt mondja hogy "szar" játék.Attól függetlenül,nagyon sok HUN-van fent a szervereken.Tudom hogy nem éppen egy szinvonalas jól kidolgozott játék,de szerintem várható volt.Ennél már csak az lenne nagyobb pofon,ha színes lenne a teljes verzió.{bár kétlem}.

Rage47
mert akkor te is elõ fogod?:)
hi a betaba melyik gombal lehet radart meg légit küdni? vagy ez hogy megy?

Prince23
Nah valaki elõrendelte a játékot?

MR ME
nem maradtál le sokról, az mégszarabb volt :D