3478
  • Muttley

Erről van szó.
  • lolSL
    nem
  • Csirke4
    Multiba lehet feküdni/hajolni?
  • HUN BECSEHELY
    Van olyan pörgös mint a nyílt béta?
  • gilaba
    Szerintem is.
  • strebacom
    Jó ez....
  • zooleeh
    En nem ertelek titeket... szerintem kurva jol nez ki a game
  • Gascan #2231
    mondjuk az ilyen megoldások, ahol egy jármű keresztben áll az úton és igy van megoldva, hogy itt van vége a mapnak már eléggé elavultak és gyerekesek szerintem
  • Maxtreme
    nem csak képeken. Mint írtam 1 másik forumon, ez ilyen "végigviszem, törlöm, és soha többé fel nem rakom a gépre" típusú játék.
  • Gascan #2229
    igy képeken elég uncsinak néz ki :)
  • mascarun
    Ezzel nem nyugtattál meg!
  • szabii98
    Hmm nem is olyan rossz
  • DarkSector
    THX
    Köszke a képeket, így ránézésre nem olyan rossz ez, szeintem szebb mint a multija.
    Nekem 1 végigjátszást megér így biztos. :)

én inkább az irányítástól félek, multiban nem tetszett az irányítás.
  • Maxtreme
    No akko képz (1680x1050, max, AA + 16xAF + vsync )

• Gascan #2224
    :D "annyira" ... köszi :)
  • lolSL
    77%-on áll a játék átlag értékelése. azért ha befut több majd felmegy 80 fölé talán, annyira nem gyászos a helyzet.
  • lolSL
    jobb mint a city interactive játékai
    :)
  • Gascan #2221
    na most akkor jó a játék vagy nem????

nekem holnap érkezik .. szóval ne vegyétek el a kedvem.. köszi :D
  • Maxtreme
    bázze tényleg pff.. Mondjuk tökmindegy, mert alapból mindent maxra rakott. (mondjuk az AA kissé furán müxik)
  • Maxtreme
    igen? lol akkor benéztem. na mindjárt meglesem.
  • Fpocok
    De van! Háromféle quality is. Terrain, World, Shadow... azt hiszem. Ebből kettő tuti, a harmadik lehet hogy másnéven fut.
  • alma2
    Miert ne lenne ?
    Van egy csomo.
    Csak nem birtam megallni tovabb neztem meg egy palyat, hegyes kuldetes mar jobbra sikerult hala a nagy terepnek, itt erosebbek a fiuk.
  • Maxtreme
    felbontáson kívül semmi beállítási lehetőség nincs, szal
  • bigapó
    megnézem ha megjött a gém.
  • DarkSector
    jah neked durva géped van biztos maxra fel tudod hunzi a grafot.
  • barmi
    Dobhatnál néhányat! thx
  • Maxtreme
    No rálestem gyorsba én is.
    Nekem így kb 20 perc alapján bejön. Semmi extra, pörgős akció fps.
    A gfx-től nem kell hasraesni, de legalább a gépigénnyel nem lesz gondja senkinek :)
    Majd ha kell dobok pár képet.
  • Prince23
    Vajon kétszemélyes coop lesz a játékban? Mert ez a kecskepásztor mindig velünk van. A videókból ítélve....
  • Benny04
    nektek most jó a játék?
    mert nekem azt írja, hogy nem elérhető jelenleg az ea szervere :S
  • foxxi
    Ha csak ennyit tudsz kipréselni magadból mi a francért írsz ide? Mánai, kényszer?

Amugy megvettem. Nem bántam meg! ez csak hozáállás kérdése. A sok rinyagépet megsajnálni tudom akik warez alapján ilyen okosak. Amugyan pedig mindenki azt várja hogy az első nap klappoljon minden és hibátlan legyen? Hol éltek?! Majd szépen jön a gyorstapasz, aztán a nagyobb majd extra tartalom, kieg stb. BC2 mellé pont jó. Holnap jön a Gothic ( azt is várom xD )
  • Muttley
    én is téged ;)
  • DarkSector
    ebből +1 pont hogy szép a dvd borítója. :)
  • TDC Geronimo
    Na IGN értékelése egy gyenge 6os. Kivételesen ez most egy normális értékelés tőlük :D
  • DarkSector
    pfff XD
  • DarkSector
    :)
    én probáltam leszedni havermnak kellene majd elvinni, de egyedül 1 helyen tőtik fel kb 30-40kb-al mondom szuper.
  • alma2
    Tovabbi jo jatekot mindenkinek, lehet, hogy itt mar felre is teszem, nem kockaztatom meg, hogy elaludjak a single playeren kora delutan :)
  • alma2
    masodjara inditva mar nem tunt fel az nvidia logo lehet, hogy csak kaprazaott a szemem :) akkor ez nagyon keves, amit osszehoztak. meg 3 ev is keves lett volna.
    na mind1.
    --
    A jatek majdnem legelejen beleneztem a celzokaba, valami fustot, kodot lattam benne, celzoka elvele, kod, fust nem latszik. Mondom mi a fene. Aztan kozelebb leptem 2 lepest, akkor megjelent siman is a fust. Ekkora alapveto benasagokat bennehagyni...
  • DarkSector
    jah nemtudom, Unreal motor van a single alatt de fiszikszről nem halottam eddig, sima alap nvidia lesz ami nem + kártyás, hanem csak amiket procira tud terhelni.

de mindegy multiban is szar a fiziksz, semmi nem robban szét, max 1-2 doboz vagy raklap.
  • alma2
    gondoltam, ha mar frosbite es a jelek szerint nem csak multiban ez az engine. A magas procihasznalatbol es a videokartyam untakozasabol gondolva A'la bc2, dolni torni fog itt minden. Ellenben a duke nukem 3d ami lassan 20 eves tobb eletjelet, interekciot mutat mint ezt a f*stalicska.
    Aztan felunt az nvidia logo, gondoltam ott van a turpissag elasva, de akkor megsem :)
  • DarkSector
    miért ebben van fisziksz?