Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
http://forums.electronicarts.co.uk/16272513-post35.html
ezen rajta vannak a pályák,persze képek nélkül
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Milyen jót FOGOK sniperkedni.
<#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
Just do it :)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
az assaultok-ok egyik feladata, hogy fedezzék társaik elõrenyomulását, csapatjáték ez is, mint a többi. Nekem a többi kaszt is bejött, csak kiemeltem, hogy ezt a részét nagyon eltalálták. Egyébként sem kötelezõ megvenni mindent, hülyeség is lenne, de nekem ez a cod és a bf ötvözése, eddig többnyire a jó oldalát mutatva mindkét válfajból és ez tetszki benne. Anno MW2 is úgy indult, hogy az évtized játéka lesz és az is lenne, ha nem lennének meg az azóta hírhedté vált lagg és cheater effektusok totál ellenõrizetlenné válása. Itt bízok a laggmentes dedikált szerverekben, de a cheater-eket sajnos nem tudjuk kikerülni, azok mindig lesznek, olyanok mint a csótányok..mindenféle értelemben. Azért én utóbbiból eddig nem tapasztaltam túl sokat, azaz eddig semmit, remélem sokáig így marad vagy engem legalábbis elkerülnek (vagy Én õket).
The Matrix has you...
rátapintottál a lényegre<#hehe>#hehe><#law>#law>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
nemtudom nekem annyira nem jó szórakozás h ûljek egy bokorban és lövöldözzek vagy h lépek kettõt és kapom is a fejest, de ti tudjátok :) tudom most jön majd a duma h létezik segítõkész, normális sniper is aki nem csak egyhelyben ûldögél, ezt alá is támasztom, de az átlag és a játékban eltöltött 4-5 óra nem ezt mutatja...dehát kinek a pap kinek a papné
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Supportból nekem is jobban bejött a védekezõs-fajta, így több a csapat-filing is, hiszen másoknak is segítek velük. Ami biztos, hogy ha dilettáns csapatba kerülsz akkor esélyed nincs a gyõzelemre, bár itt talán kevésbé motiváló ez, hiszen akkora bónusz nem jár a gyõzelemért - vagy igen?
Lvl 7-es csipa-távcsõ baromi jó lett, nagyon jókat vadásztam vele mikor meglett:)
The Matrix has you...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Meddig fog még tartani a béta? Csak azért, hogy van-e értelme még most letölteni...
We're very aware of the hacks in the #MOH PC Open Beta. These WILL be addressed in the final game.
1 minute ago from TweetDeck
dejo beta cheatek már nem fognak menni 2 hét múlva...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most az új részben amirõl a videó van állítólag új játékmód is lesz, na meg a feltuningolt grafika.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
voltak hangulatos helyszinek fasza fegyverek, csak mégis nem simmelt valami.
Én az Airborne javított multijának örültem volna jobban ez a beta helyett.
és már letisztult elõttem hogy nem lesz errõl szó, mikor kiderült hogy frostbite és modern korba lesz áthelyezve. Valszeg nemvélelen lett ekkora bukta.
Régebben sok volt a 2.vlágháborúból, de manapság már jöhetne 1-2 régi stilusu multi, valszeg ez a hiány tartja tartotta életben máig a cod2-õt is.
szóval nem panaszkodhatunk majd.
amúgy drukkolok annak a játéknak is amit belinkeltél, de a cod nekem ha lesznek ded szerók, hangulatra tutira bejön míg amit linkeltél nem annyira ismert játék és nincs rá garancia, hogy jól fog majd elsülni, de megnézzük majd. :)
amúgy te mit gondolsz? hülyeséget mondok ha errõl a videóról nekem a cod2 multi jut eszembe? mert ott láttam ien atmoszférát, ha jól emlékszem. :)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ha jól bereklámozzák (német single player kampánnyal lehet botrányt kelteni :) akkor jó lesz ez egy ideig.
Én szerettem, meg biztos ránézek az újra is, de félek hogy erõsen bukásra van már ítélve a mai mezõnyben egy ennyire "hardcore" próbálkozás.
Vagy nem lesz annyira "hardcore" ,de akkor meg nem is lesz már az a Red Orchestra amit pl. Gyuszopapa is vár...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert már megint melózok:-(
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sztem 1rõl beszélünk, csak még nem tudjuk xD
Az O.K., h sokkal szélesebb körben elérhetõek a konzolok az áraik miatt, de az, h most a csávókám konzolos vagy PC-s nem változtat a játékok iránti igényességi szintjén. A hack'n slash fanok PC-n is ugyanúgy és ua.-t nyomják. A platform választás a legtöbb esetben anyagi lehetõséget mutat. Hiszen a játékmenet minden platformon (amelyiken megjelenik) ua.
A másik: IMO a mai technikával SIMÁN megvalósítható egy grafikailag felturbózott BF2 (egy az egyben) BF3 mintára és a lényeg: mind3 fõ platformon.
Más kérdés, h meg merik-e csinálni. ;)
Szûz lányoknak is:
"You need to be f.cked first to f.ck good. Be f.cked to f.ck good."