3478
-
foxxi #2278 "...ott vagyunk már? mondom, ott vagyunk már?" -
#2277 win7 alatt hogy "működik" a cmd.exe-és a továbbiak? "programozásban" nem vagyok ok...:/ köszönöm. -
#2276 Kedves bgabor a kivinni egy játékot sokan használják, ezt úgy hívják hogy szleng (amikor bizonyos szavakat más értelemben használ egy réteg hogy ezzel kiszínezze a mondandóját).A kipörgetni szót meg egyáltalán nem is használtam tehát fogalmam sincs hogy kinek írtad.És igen ezt a kifejezést is szokták használni a végigjátszásra.És ha ez neked nem tetszik akkor ne olvasd el a hsz.-t.
Bár semmi közöd hozzá a Széchenyi István Egyetemre járok.
És képzeld el meg tudom különböztetni azt a környezetet ahol használhatók szlenget meg ahol nem. -
#2275 Egéssssssségedre. :)
El is olvastad? -
Paranoia #2274 7.5 ?
hát ez el mond mindent.
- fav
-
#2273 Medal of Honor 2010 Gamespot teszt -
simonl #2272 Mindenekelőtt azzal kezdeném, hogy nem játszottam még a játékkal.
Igazából mit is vártak egyesek ettől a típusú játéktól?
Nagyon nem írták meg egy fórumon sem ...
Harci szimulátort? Hülyeség, olyan nincs...
Szerintem mindenki a címétől várt sokat, mindenkinek szép élményei lehetnek azokból az időkből amikor ezzel multizott vagy akár csak a single -t nyomta 1000 -szer.
Mostanra srácok, valljuk be, megöregedtünk. Mindent kisajtoltak már a műfajból.
Annyi "gerinc" legalább volt a kiadóban - és ez ma már nagy szó - hogy adtak ki demót, fogadták a véleményeket.
Annak lehet igaza aki korábban már írta is, hogy kicsit siettek a kiadással, gondolom mindenképpen a COD: BO előtt akarták kiadni.
bocsi a hosszú comment -ért....
-
#2271 NA a grafikaval meg nem is volna nagy baj.de a tobbi egy talicska f.., a fegyverek mozgasa bazkiii.. fuj -
#2270 Nem rólad szólt.
Ez nem a te "inged". :)
Korrekt, amit írsz.
Pénteken elvileg én is tesztelem. Meglásssssssssssuk. ;) -
bgabor #2269 Kedves stardate, kivinni a szemetet kell, kipörgetni a hátsókerekes autókat, a játékokat pedig végigjátszani szokás. Szerintem olvass többet mert ebből óriási pofára esés lesz ha egyszer elkerülsz egy igényes felsőoktatási intézménybe. -
#2268 he? -
#2267 Elvileg nekem ma hozza a futár a játékot!
Ha tényleg ennyit tud a játék amit írtatok nem tudom hogy akarta az EA letaszítani a képzeletbeli trónjáról a COD ot!
Ez nagyon nem fog nekik összejönni!
Ha meg valamivel jobb a City Interactive-os játékoknál akkor már az is valami! :) -
#2266 Elég gyengus ez 2010-ben MOHA singleplayernek... Se rombolható környezet, se fizika, agyonscriptelt, mosottas textúrák, csőpályák, semmi taktika, ugyan az mint az első MOHAA csak valamivel szebb, és többször vannak társak, meg benne van pár filmes scriptjelenet (amit a COD-ban már eleget láttunk)... Nem választhatok fegyvert, buta MI, a társaimat se irányíthatom, mégis mit kell itt "játszani"? Menjek a csőben, és lövöldözzek? Ezért kár volt leprogramozni a WASD mozgást, mehetne magától a kamera, egérrel meg lehetne lövöldözni mint Wii-n, meg a régi játéktermi stuffokban... -
oregon1987 #2265 Töltsd le aztán megvan oldva a probléma!
Amúgy sokan a Bad Companyhoz hasonlítják a játékot de tudni illik hogy a Medal of Honor egyszemélyes kampánya egy erősen módosított Unreal Engine 3-at, míg a multiplayer szekciója a DICE által kifejlesztett Frostbite nevű grafikus motort fogja használni.
-
#2264 Sziasztok, még nincs meg a game, lenne néhány kérdésem vele kapcsolatban
Az MI épp olyan hülye mint a BattleField Bad Company 2-ben?
Ha ékezetes a felhasználói fiókom, akkor ebben sem lehet menteni? (egyedül csak a BFBC2 miatt kellett külön fiókot létrehozni régebben)
Ahogy olvasom senki sincs elragadtatva ettől a játéktól (én a BFBC2töl sem voltam, COD sokkal jobb) szóval egyáltalán érdemes "megvásárolnom"? -
oregon1987 #2263 Nem rossz a játék mondjuk gépemen eléggé döcög néha, de hát ez van újítani kéne már egy két dolgot! Grafika szerintem szép fegyverek faszák! Sajna semmi rombolhatóság! Hiába lövöm a kocsit nem törik be a szélvédő stb és fizika sincs! Amibe bele lősz az a helyén marad! Egy Call of Dutyban azért ezek alap dolgok szerintem! Ami eddig nagyon tetszett amikor a tankokra meg az autókra kellett küldeni az égi áldást meg a Quados éjszakai lopakodás! Egy szó mint száz a Black Ops szerintem jobb lesz ennél!
Lőttem pár képet én is igaz nem full grafon!
-
Gabe18 #2262 Single része hangulatra annyira nem is rossz. Nekem a grafika is megüti a vállalható szintet. Sokan írták hogy könnyű, hát mondom akkor legyen Hard egyből legfeljebb szívok vele, de eddig kb. egy óra játék alatt nem sikerült lelövetni magam...
Hangok BC2 után itt is jók, erre úgy tűnik jól ráleltek az EA-nél.
Hát az "MI" az enyhén szólva botrányos, 5 méterre nyílt terepen nem veszik észre egymást a rivális felek, enemy lő balra a távolba, társam jobbra az emeleten lévőket...
Mindenesetre a single része még talán befér az eddigi MoH sorozatba, kár hogy a multi olyan amilyen...
Ez a társam viszont itt engem egy prédára leső, szaglászó szatírra emlékeztetettet a fekete szakállával...
-
Csokis #2261 Muszáj, pénz abból van. -
#2260 LOL már de azért még reklámozzák az oldalon ott a képe a kecskepásztornak (háttérkép) :D -
#2259 úgy hallottam a single 3 óra azt cső
fasza lesz :D -
Majestic01 #2258 Értem amit írsz, igazad is van de akkor se kéne azért ilyen hsz-t írni:) kicsit durva volt. szerintem -
#2257 én magyar katonában is megforgatnám a kést ha ellenem lenne ingame
ahogy a cs magyarítás mondta, hitetlen kutyák és köcsög arabok -
#2256 Aki ilyen baromságot képes leírni,azokután hogy a szarláda amerikaiak halomraölik a lakosságot is és nem békefentartóként vannak ott hanem szó szerint megszálló hatalomként az ásványkincsek miatt (vagy van aki még hisz a békefenntartó mesében?) az kb ennyit érdemel. -
Majestic01 #2255 Hét azért Te se panaszkodhatsz, Te is szépeket írsz. A Te muterod se egy minta szülő ezek szerint? (Mármint a hsz-edből leszűrve.) -
Majestic01 #2254 Nekem is nagyon tetszettek a hangok. Meg a beta multi is, biztos jó game lesz. Mint korábban írtam nekem amúgy sincs nagy igényem. -
#2253 "Az tetszik eddig a legjobban, hogy a tálibok hulláját is lehet gyalázni a késsel."
Anyukádban kéne a kést forgatni amiért sikerült egy ilyen "szuperintelligens" hülyegyereket felnevelnie...Pont a fajtádnak csinálták a játékot...Faszkalap. -
#2252 -
priluki #2251 mp arcade-ban majd übereli az uj cod ahogy néztem a videokat.. ez a mai szinvonal... legyen cod,moha vagy akrmi más -
Zoliz #2250 Nem is rossz ez a játék mint ahogy korábban említettem. Az tetszik eddig a legjobban, hogy a tálibok hulláját is lehet gyalázni a késsel. Beledöföm mint egy malacba. Kiválóak a lövéshangok és modern pörgős black hawk dawnos a zene. Magyarul érdemes megvenni/letölteni. -
#2249 Ha olvastad és értelmezted amit írtam,nem az a bajom hogy nincs benne semmi új,az a bajom hogy van egy bizonyos színvonal szint amit illett volna megütni,de még a lécet sem rezgeti,színvonaltalan fos az egész játék multistul singleplayerestül.
Az utóbbi évek egy leghülyébb MI-je, single-ben is nevetségesnek ható norecoil fegyverek,itt ott szószerint 2-3 évvel ezelötti időket idéző grafika mindez belesűrítve kb 5-6 órányi játékidőbe,és megspékelve az eddigi talán legarcade-abb szenny multiplayer résszel.
Nem érdekel hogy nincs újítás,az eddigi nagy újítások is csak gondot ooztak (pl perk rendszer), de legalább színvonalügyileg egy erős 7 pontot elérne a játék egy tizes skálán,de ez jóindulattal is csak egy erős 5-ös. -
Majestic01 #2248 Jó lenne, ha már péntek lenne... szar 576-ba csak akkor jelenik meg. Valakinek megvan már eredetibe? CD galaxisba megjelent már? -
#2247 -
yooyoo #2246 Jó a single csak rövid. -
#2245 azért látszik h törekedtél arra hogy szépnek tűnjön a játék. -
#2244 A csávó, amennyire levettem, 3 dolog miatt húzza le:
- Ettől a címtől: Medal of Honor, sokkal jobbat várt volna 2010. (ő sem mondja el, hogy mit)
- scriptelt singleplayer játékmenet (általában az sp-t scriptelni szokták, ezért singleplayer)
- kaka multiplayer (ez meg tudható volt a bétából) -
#2243 Jó lesz ez!!
Na jó éjt mindenkinek!! -
#2242 én megfőttem a mortalos résznél csak jönnek a kocsik meg a tankok valahogy nem érzem merre kéne lőni... -
cocacola111 #2241 nagyon nem pörög.....néhol iszonyatosan könnyű megölni bárkit is akár Hard-on is.Szerintem el kapkodták 1 picit ezt a játékot, lehet hogyha egy félévet belefecóznak , nem lett volna így elgányolva... -
Csokis #2240 IGN - 6.5 Igen, kb. ennyit is ér. -
#2239 Sniper pályákról is linkelj képeket
légy szíves, ha tudsz.