Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
gyorsan vége lett, nehogy megunják az emberek, mert csak 20 órán át képes szórakoztatni a multi xD
hát az a 4 se éppen 4 volt pontosan :)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

mascarun
4-7 ig volt!
És már erõsen 8. van!

vége a betának?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Köszi

Szia N1tro!
http://forums.electronicarts.co.uk/16272513-post35.html
ezen rajta vannak a pályák,persze képek nélkül
lolSL
hívd fel és mondd le még1x

Rage47
irónia
kill3r21
srácok, nekem ma jött sms az 576tól hogy telózzak az elõrendeléssel kapcsolatban, nah de én közbe lemondtam az elõrendelést....ilyenkor mi van ? :S
bigapó
általában olyanok, mint a hangyák, akik anélkül csinálnak csapatmunkát, hogy tudnának róla. Ennyire nem szörnyû a helyzet, mint leírjátok, nem értem miért jó mindig sírni? Inkább mennénk innen 5-6-an csapatban és mindjárt jó kis meccsek lennének...mondjuk azt nem tudnánk beállítani, hogy melyik csapatban legyünk, de gondolom ezt a teljesben majd már be lehet. Én ez alatt a 2 nap alatt jobban szórakoztam vele, mint az mw2-vel, úgyhogy megéri megvenni. Legfeljebb ezzel is csak 1 évet nyomom, aztán úgyis jön ki valami jobb.

The Matrix has you...

DarkSector
miért ne lenne? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én megvárom a PAL-ost nah majd abból szép kis aranyt csinálok.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Lehet tudni hogy mennyi multi map lesz? Sehol se találom. Valaki dobna egy linket? Köszi

lolSL
jah a sok hülye meg tölti :D na akkor letépek egy db rart belõle aztán felmegy pár gb.

Rage47
konzolon ninsc warez
De sajna NTSC-ezzel itthon nem lehet gamelni ha csak nem JTAG a box..

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Medal.Of.Honor.Limited.Edition.NTSC.XBOX360-COMPLEX

Kint van XBOX-360-ra.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nem volt kedvem kommentálni,mert szerintem hülyeség amit kérdezel és mondasz.De nem bírtam ki szó nélkül.Ha szép nagy pályák lennének,eléggé nehéz lenne A-ból B-be eljutni a sok sniper miatt,hacsak nincs sok fedezék.Mivel kicsik a pályák én sokszor 10-15 másodperc alatt odaértem az ellenség mesterlövész állásaihoz.Ergo,pikk-pakk ott vagyok a sniperek seggében.Természetesen ez nem mindig 100%-ig mûködött,de az esetek többségében igen.

koschwarz
arra kíváncsi lennék, hol rohansz körbe...szûkebbek és lineárisabbak (lesznek) a pályák, mint egy szûzlány se**e...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

zotya10002
<#rinya>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Imádom a sniperkedõs arcokat!Körberohanom a pályát a jó kis shotgunnal és észre sem veszik,ki lõtte le õket!<#vigyor2> Mellesleg tényleg nagyon erõs a shotgun...

Muttley
én inkább az közlöm:
Milyen jót FOGOK sniperkedni.
<#nevetes1><#awink>

Just do it :)

Az ezzel játszók 90% szarni fog a csapatmunkára a K/D-én kívül semmi más nem fogja õket érdekelni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

VÉGE A Bétának.<#csodalk>

bigapó
van ellenszerük, úgy hívják Smoke :)

az assaultok-ok egyik feladata, hogy fedezzék társaik elõrenyomulását, csapatjáték ez is, mint a többi. Nekem a többi kaszt is bejött, csak kiemeltem, hogy ezt a részét nagyon eltalálták. Egyébként sem kötelezõ megvenni mindent, hülyeség is lenne, de nekem ez a cod és a bf ötvözése, eddig többnyire a jó oldalát mutatva mindkét válfajból és ez tetszki benne. Anno MW2 is úgy indult, hogy az évtized játéka lesz és az is lenne, ha nem lennének meg az azóta hírhedté vált lagg és cheater effektusok totál ellenõrizetlenné válása. Itt bízok a laggmentes dedikált szerverekben, de a cheater-eket sajnos nem tudjuk kikerülni, azok mindig lesznek, olyanok mint a csótányok..mindenféle értelemben. Azért én utóbbiból eddig nem tapasztaltam túl sokat, azaz eddig semmit, remélem sokáig így marad vagy engem legalábbis elkerülnek (vagy Én õket).

The Matrix has you...

koschwarz
"sniperharc az egész, nem véletlen h a topikban is azoknak a 90% aki írta h megrendeli közölte h jajj de jót sniperkedett"

rátapintottál a lényegre<#hehe><#law>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

MR ME
na igen, pont ezért nem rendelem meg, mivel sniperharc az egész, nem véletlen h a topikban is azoknak a 90% aki írta h megrendeli közölte h jajj de jót sniperkedett :)

nemtudom nekem annyira nem jó szórakozás h ûljek egy bokorban és lövöldözzek vagy h lépek kettõt és kapom is a fejest, de ti tudjátok :) tudom most jön majd a duma h létezik segítõkész, normális sniper is aki nem csak egyhelyben ûldögél, ezt alá is támasztom, de az átlag és a játékban eltöltött 4-5 óra nem ezt mutatja...dehát kinek a pap kinek a papné

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigapó
Én megrendeltem Zavvi-ról, nekem a beta alapján tetszik, TF2 mellé kell egy kis komolyabb harc is:) BFBC2 nem jött be a stilusa, de ez pörgõsebb (nek tûnik).

Supportból nekem is jobban bejött a védekezõs-fajta, így több a csapat-filing is, hiszen másoknak is segítek velük. Ami biztos, hogy ha dilettáns csapatba kerülsz akkor esélyed nincs a gyõzelemre, bár itt talán kevésbé motiváló ez, hiszen akkora bónusz nem jár a gyõzelemért - vagy igen?
Lvl 7-es csipa-távcsõ baromi jó lett, nagyon jókat vadásztam vele mikor meglett:)

The Matrix has you...

Akkor mind1.

TDC Geronimo
Holnapig

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MR ME
túl sok nincs sztem, pár órát

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Üdv!
Meddig fog még tartani a béta? Csak azért, hogy van-e értelme még most letölteni...

lolSL
Medal of Honor
We're very aware of the hacks in the #MOH PC Open Beta. These WILL be addressed in the final game.
1 minute ago from TweetDeck

dejo beta cheatek már nem fognak menni 2 hét múlva...

DarkSector
most a környezetre gondoltam meg fegyvertipusokra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát azon kívül hogy 2.VH és lõni kell, sok közös nincs benne. A Red Orchestra akkor már inkább Battlefield-re hasonlít. Nagy pályák, sok ember, objektum foglalós játékmenet, némely pályán tank és csapatszállító jármûvekkel. De ebben a BF-tõl eltérõen nem lehet "összevissza" foglalni a pontokat hanem meghatározott, és logikus sorrendben. Éppen ezért folyamatosan van egy "frontvonal" ahová a játékosok csoportosulnak, koncentrálnak. Mindezt erõs szimulációs megoldásokkal. Sebesülten lelassulsz, karlövésnél elejted a fegyvert, állva bizonytalanabb a célzás mint fekve, falakhoz támaszthatod célzásnál a fegyver, stb...
Most az új részben amirõl a videó van állítólag új játékmód is lesz, na meg a feltuningolt grafika.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
amúgy nekem nagyon bejött régen az Airborne és a multi is szuper lett volna csak hiányzott belõle valami.
voltak hangulatos helyszinek fasza fegyverek, csak mégis nem simmelt valami.
Én az Airborne javított multijának örültem volna jobban ez a beta helyett.
és már letisztult elõttem hogy nem lesz errõl szó, mikor kiderült hogy frostbite és modern korba lesz áthelyezve. Valszeg nemvélelen lett ekkora bukta.

Régebben sok volt a 2.vlágháborúból, de manapság már jöhetne 1-2 régi stilusu multi, valszeg ez a hiány tartja tartotta életben máig a cod2-õt is.

DarkSector
jo tudom hogy a stilus nem változik, de kurvaszép lesz.
szóval nem panaszkodhatunk majd.
amúgy drukkolok annak a játéknak is amit belinkeltél, de a cod nekem ha lesznek ded szerók, hangulatra tutira bejön míg amit linkeltél nem annyira ismert játék és nincs rá garancia, hogy jól fog majd elsülni, de megnézzük majd. :)

amúgy te mit gondolsz? hülyeséget mondok ha errõl a videóról nekem a cod2 multi jut eszembe? mert ott láttam ien atmoszférát, ha jól emlékszem. :)

Hali.Majd ird meg skype-ra hogy milyen a játék.Én elmentem Afganisztánba.December eleje fele jövök.Csók a családnak.

A csapból is az folyik.Szimpla cod 6 mód lesz egy kis Frontline Fuel Of War beütéssel mert onnan lopták a távirányításu robbanó autókat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lolSL
megjelenés után azért jóval többen tolták azt is, volt sok tankos meg pár gyalogos server. 4 év meg sajnos jobban meglátszik rajta mint egy régi codon, de ezvan
ha jól bereklámozzák (német single player kampánnyal lehet botrányt kelteni :) akkor jó lesz ez egy ideig.

Aztán majd ha nem "butítják" a megfelelõ szintre lesz is belõle akkora rétegjáték mint az Ostfront-ból, hogy kb két 50-es szerver volt folyamatosan tele a többin meg lézengett 6-7 ember (ami a pályaméretekbõl adódóan minden játékot értelmetlenné tett).
Én szerettem, meg biztos ránézek az újra is, de félek hogy erõsen bukásra van már ítélve a mai mezõnyben egy ennyire "hardcore" próbálkozás.
Vagy nem lesz annyira "hardcore" ,de akkor meg nem is lesz már az a Red Orchestra amit pl. Gyuszopapa is vár...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zotya10002
Jó lenne hagynák hétvégére!

Mert már megint melózok:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

lolSL
végre valami az igazi gamereknek
fotelbohócoknak meg jólesz a mohcodbf

MR ME
még akár jó is lehet

DarkSector
látom a cod7-rõl te se hallottál még. :)

Muttley
Várj-várj! :)
Sztem 1rõl beszélünk, csak még nem tudjuk xD
Az O.K., h sokkal szélesebb körben elérhetõek a konzolok az áraik miatt, de az, h most a csávókám konzolos vagy PC-s nem változtat a játékok iránti igényességi szintjén. A hack'n slash fanok PC-n is ugyanúgy és ua.-t nyomják. A platform választás a legtöbb esetben anyagi lehetõséget mutat. Hiszen a játékmenet minden platformon (amelyiken megjelenik) ua.
A másik: IMO a mai technikával SIMÁN megvalósítható egy grafikailag felturbózott BF2 (egy az egyben) BF3 mintára és a lényeg: mind3 fõ platformon.
Más kérdés, h meg merik-e csinálni. ;)

Muttley
Ez tök logikus :D
Szûz lányoknak is:
"You need to be f.cked first to f.ck good. Be f.cked to f.ck good."

Na ez az alapgame, vazze. Mit nektek MOH, gyertek a tanyára, ott legalább nem lehet meghalni, ha csak be nem esel a kombájn alá. <#hehe><#eljen>

Hány milliót is adtak el a BF2-bõl?Senki nem tudja de kurva sokat.