Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy nincs konzolom.<#mf1>#mf1>
Példájul engem. ;)
Ha bullshit lesz a multi, a single nagyon gyorsan fel fog értékelõdni.
és itt fog majd hiányozni egy idõ után az offline splitscreen co-op :(
Just do it :)
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Én hardon vittem végig is nem volt több mint 4 óra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát már látom hogy nem ez lesz az elsõ MoHom...
I met God. She's black
Vajon engem miért nem lep meg ez a hír?
Hát igen ezeket nem a single rész adja el!
De legalább hamar lehet uninstalálni!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
ha lenne idõm rá énis tolnám még biztosan, mondjuk tény h már nem érzek benne kihívást, így unalomba fullad a dolog sokszor
de h 1000 órát nem tudnék beleölni az is biztos, de semeik game-be, nálam már ez a 120 óra is soknak számít :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
The Matrix has you...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Sajnos a medal of honort beta-ban is volt pár cheater.
Megvenném ezt is de igy...
Ha már a betaban cheatelnek....
a kemperek játéka ez vazze.
Alig várom hogy bekempeljek egy sarokba, és egy jó kis aimbottal szépen írtsam az embereket. És még csak le sem bukhatok, ha csalok. Zsír. <#puszi>#puszi>
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
bfbc2be van 120 órám, és most mondom azt h meguntam....
az este 8 ezerbõl meg elhúzható tovább is mint 4-5 óra, csak okosan kell vásárolni :)
és amúgy mit akarsz.. 20 óra már szép teljesitmény.. add hozzá még az 5 óra szinglit
25 óra... menny el este szórakozni és mond meg mennyi idõre elég 8e forint ... 4-5 óra max
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3