3478
  • oregon1987
    Na sikerült megcsinálni! leguggoltam! [/IMG] Végén az Apachok megmentették a kis seggünket!

Kővetkező helis pálya tetszett!

Az utána levő Sniperes meg még jobb volt! :D

[IMG]http://noob.hu/2010/10/13/moh_2010-10-13_16-28-54-02.jpg
  • Prince23
    Én multizom már, de egyszer az EA kivágott. Disconnectel. szal még ma elég instabil a rendszer. Meg mindig csak egy pályán volt a meccs nálam, utobbi meccs mondjuk 2 új pályát is hozott.
  • Skynet
    Talán az egész játék legnehezebb része itt haltunk meg a kb 5 halálból 2-szer,de medium fokozaton szerintem halálmentes övezet ez is...
  • Muttley
    Te is felcsaptál fikázóba, vagy
    összeettél mindent uzsira? ;)
  • Bogdogege
    Multizik már valaki? Mert én nem tudok.
  • Prince23
    Fut mint az atom vsync nélkül nekem. Viszont ha videófelvétel van, sajna visszaesik az fps:S de ez gondolom nem érint
  • DarkSector
    persze hogy hazudik, idáig el se jutott még senki, kell hozzá gyomor is. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Valaki tud mondani valamit a gépigényről?(tudom google, már néztem, de a tapasztalatok is érdekelnek)
  • lolSL
    guggolj le
  • oregon1987
    Áhhh itt voltatok már?

Kurva nehéz ez a rész annyi tálib jön hogy nem emberi! Nem tudom ki írta hogy nagyon könnyű a játék mert ez a rész marhára nem az! 4-en vagyunk 100 ellen! Már meghaltam vagy 3-szor most megpróbálom megint csak sikerül végre! Aki azt mondja hogy elsőre megcsinálta ezt a részt az hazudik!

• Skynet
    COD hivatalos fórumán azt be is bizonyította egy türelmes ember aki a sokezres banolt hírnél szépen végigszámolta a COD6 megjelenésétől a hírig eltelt VAC banokat,és bizony ha jól emlékszem kb 100-nál jártak COD6-ban..:D
  • lolSL
    sc2-ben még single player csalásért is bannoltak embereket, tele is volt sírva a bnet fórum :)
  • Majestic01
    Mondjuk én nem vagyok ám olyan biztos abban, hogy 5000 SC játékost bannoltak. Anno ugyan ez volt CODMW2nél is, és az is csak kamu volt. Legalábbis 10emberből 9 azt írta.
  • lolSL
    kösz az infót
  • Majestic01
    ja, okok.
  • Skynet
    A különbség csak az hogy a BFBC2-ben a Starcrafzt2-ben és a jobb címekben simán találni értelmes meccset. Ugyan ez a COD6-ról és 1-2 hónap múlva erről a szemétről már nem mondható el...:)
  • lolSL
    bolti játéknak semmi köze a steamhez
  • Majestic01
    Mármint azért hívtak mert átvehetem:)
  • Majestic01
    Üdv. Most hívtak az 576-ból. Akkor mostmár lehet játszani neten vele? Vagy várni kell míg steam feloldja?
  • lolSL
    mintha a bc2 topic nem a napokon át tartó cheaterezésről szólna...
    ez ma a pc gaming, nem játék függő. starcraft2ben is most bannoltak 5000 embert
  • Skynet
    Ahogy mondtam,1-2 hónap és akárcsak a COD6,ez is cheaterek és lowok játéka lesz,értelmes meccset sem lehet majd találni.
    Mindenesetre akinek ehhez a játékhoz is csít kell csak gratulálni tudok :D
  • Prince23
  • HUN BECSEHELY
    Kérdezd meg töle,hogy magyar-e,és Pesten lakik-e :-)
  • Prince23
    Már vannak csíterek online, hogy rohadnának meg. Közülök a legkiemelkedőbb Zombie1. ugyanis istent játszik. GL, M4a1 nem fog rajta hogy baszan meg. 34/1 statját
  • HUN BECSEHELY
    Nem,meg kell venni
  • Keroz1n
    Már le lehet szedni?
  • Skynet
    Nem,az MI sajnso fényévekkel rosszabb a BFBC2 singpleplayer ellenfeleinél is....:(

nyuny01: bug,töltsd vissza a játékot régebbi mentett állásból a játk hemzseg az ilyen "megakadós" bugoktól,például lesz egy rész ahol egy szobában leszakad alattad a padló,na a havernál 1 órán át bojongtunk hogy mi a francot kell csinálni,visszaloadoltuk az állást erre az egyik szobában beszakadt a padló alattunk...

Gabe18: és te egérrel tolod hardon,el tudod képzelni mennyire nehéz a játék ha boxon hard fokozaton szép nyugiba végigtolva maximum 5ször ha meghaltunk...:D
  • oregon1987
    Kipörgettem én is! :D A fejem tetején! xD Ennyi marhát mint akik itt veszekednek! xD
  • stardate
    Egy számítópépes játékokról szóló fórumon mindenki pontosan tudja hogy kivinni egy játékot azt jelenti hogy végigjátszani(és nem pedig hogy kivittem a konyhába), innentől fogva pedig ez csak szőrszálhasogatás és én az ilyen embereket nem szeretem mert csak okoskodnak, közben meg elfelejti hogy köze sincs a hsz.-nek a forum témájához ami jelen esetben a medal of honor és nem pedig nyelvtan.
    Téma lezárva!
  • MerlinW
    A b*szogatás mellett ott a jószándék is hidd el. Ha nem lenne akkor nem javítanánk ki, ezzel elkerülve, hogy a nevetség tárgya legyél a jövőben. Béke:)
  • MerlinW
    +1
  • TerranceG
    Köszönöm!
  • stardate
    Figyu (ó bocsánat akarom mondani figyelj ide) ha zavar ahogy írok akkor ne olvasd el, ilyen egyszerű.A témát lezártam úgyhogy kímélj meg hülyeségeidtől légy szíves.

TerranceG:
    1.Lehet benne több karaktert is készíteni.
    2.Ha jól tudom nincs benne coop mód.
  • TerranceG
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem.
    1. multiplayerben ha többen játszunk ugyanazon gépen (persze nem egyszerre) akkor egy karaktert húz mindenki, vagy lehet profilt választani?
    2. Van-e benne Coop? 2-4 fő játszhat-e lanon/interneten együtt?

köszönöm előre is.
  • bgabor
    Te szlengnek nevezed, én igénytelenségnek.
  • lolSL
    nem kell lefordítani
    vagy googleben 2 perc alatt megtalálják hogy a "Joint Special Operations Command"-ra utal és abból kihoznak valamit értelmesen magyarul.
  • Prince23
    Első lépcső

XD
  • koschwarz
    és mi lenne a tier 1 fordítása? "legfaszább gyerekek"? mert kb. lefordíthatatlan (ilyen röviden és frappánsan legalábbis, inkább csak körülírni lehet).
  • Prince23
    Most nézem a kézikönyvét, de nagyon lol, magyarra lefordították a Tier 1-et . istenkém. ekkora hibát
  • nyuny01 #2279
    A 2. küldetés vége felé,mikor a toronyból Hell Fire-el kell kilövetni az ellent,nekem ott elsőre minden tökéletesen működött csak nem sikerült kilőnöm mindenkit!Azóta nem tudok segítséget kérni,hiába adom meg a célpontot,nem jön az AGM–114!Ez valami Bug lehet,vagy én csinálok valamit rosszul?

Előre is köszi!