3478
  • Majestic01
    Oks. Írj rám priviben, ott megbeszáljük.
  • deestroy
    csak én látom úgy hogy a grafika kicsit elnagyolt? nem olyan mint a bad company 2... am nem rossz.. de vmi hiányzik.
  • Maxtreme
    Kivégezve. Hát. Az utolsó előtti pálya (amikor sötétben kellett bóklászni) az hangulatos volt, de az összes többi felejtős..
  • HUN BECSEHELY
    Megveszem a COD-7 is.Eddig az összes megvan:-)
  • HUN BECSEHELY
    Holnap tudok rá vevöt.Ha addig tudsz várni vele hogy ne add el.
  • Majestic01
    Ja, kérdeznék egy olyat, hogy nem lehet azt beállítani, hogy ne kelljen egyfolytába nyomni a jobb egeret mikor célzok? szokatlan így.
  • Majestic01
    BFBC2 őt én is eladnám. Kb 10 percet nyomtam vele...
  • Prince23
    Ha most meg fogod venni a Black opsot, akkor nem éri meg. De ha nem veszed meg Cod 7-et, akkor megéri sztem. Csak hát kérdés, hogy BC 2-őt mennyire tolod online....
  • zotya10002
    Az egyik kollégám totál hasonlít erre a sandokánnak nevezett főhősre!!:-)

Sapi-szemcsi-szakáll totál:-)
  • HUN BECSEHELY
    Tessék akkor
  • lolSL
    inkább cs-t vennék 2 ezerért vagy vmelyik régi codot
  • HUN BECSEHELY
    Megéri megvenni a Multi miatt?
  • Majestic01
    :D inkább mondjuk úgy, hogy szeretek képregényt olvasni...:D
  • MR ME
    legjobb az h még éjjel is rajta van
  • DarkSector
    juj az közelit a bullettime-hoz akkor neked se kell ma matrix. :P
  • Majestic01
    Nekem is tetszik a game. Csak az a bajom, hogy 20 fps-el kell játszanom... na de majd ha elsz meló..lesz új gép is...:D
  • DarkSector
    a cod-al semmi baj, Sky barátom a BC2-őt szereti ennyi ne akadj fel mindenen...ne keresd másban a rosszat.
  • frango
    "egyszerű COD-osok akiknek a BFBC2 már gusztustalanul magas szint"- gratulálok!
    Nekem a BFBC2 gusztustalanul alacsony szint:)
    Nem értem a szórással mi a gondod. Cod4-ben pont jó. Nem is túl nagy nem is túl kicsi. Cod6-ban is alapból csak kicsit lettek összehúzva.
    Az se nagy szórakozás ha 1v1ben 3 tárat el kell löni az ellenre, hogy megfeküdjön...
  • strebacom
    Úgy olvastam, hogy az EA Store verza az magyar feliratos....
  • Tatyla
    ohh,köszi
  • Prince23
    Egér görgővel
  • Tatyla
    itt hogy lehet változtatni hogy hellfire vagy gau vagy gbu legyen mert itt elakadtam?
  • Skynet
    Bc2 lassan fél éve tömött multis. Ez 1-2 hónap múlva dögüres lesz.:)
    Ha pedig COD ellenfélként nézzük,mivel annak készült,akkor pedig esélytelen.
    A multinak nem az a baja hogy a DICE készítette,hanem az hogy nyomorba akarták butítani hogy az egyszerű COD-osok akiknek a BFBC2 már gusztustalanul magas szint (mivel rántanak és szórnak a fegyverek ahogy illik) elégedettek legyenek. Csak sajnos túlbutították a dolgokat..:D
  • Muttley
    Na, milyen márkájú Sandokan-nak a napszemcsije?
  • Prince23
    Ja ezt elfelejtettem beágyazni:

• Laci82
    Áhhh 20 percig bírtam,beleuntam az fps-ekbe.
    Mindig ugyanaz ,mész lősz,mész lősz,vagy a 2.vh-ban vagy újabban valamelyik közel-keleti esetleg dél-amerikai háborús övezetben.
    Semmi újdonság,semmi olyan amivel az egyik fps kitűnne a másik mellett.
    Vagy csak én vagyok már öreg a játékokhoz....
  • Prince23
    Vannak benne jó dolgok, de minta a multiplayer túlságosan STERIL lenne. Kevés kasszttal és fegyverekkel. Azt azért hozzá kell tegyem, hogy többb mint 2 óra multi után mondom ezt. BC2-nek szvsz több jövője van mint most a MoH-nak.
    A single player is elég jó lett. Változatos, de a MW2 hangulatát és játékmenetét nem éri útól.

Összegezve egy 8/10 ez a játék.

Egy a baja a MOH multinak, hogy a DICE készítette! Jól mellényúltak. Ha az EALA végzi az UE3 graffal sztem jobb lett volna. Dice maradjon meg BAd Companynak. Remélem BF3-at nem ők készítik :D mert akkor kapunk egy BC 2.5 játékot BF 3 néven.
  • Dj Toto
    hali. Valaki megutdná mondani,hogy miért van az ,hogy elinditom a játékot hang van a monitor kikapcsol mintha nem birná az adott felbontást?! thx
  • The Protector
    Nah.A játék az eleje alapján egy nagy határ szar.Borzalmas.Aztán a mintha felállították volna az értelmi fogyatékosokat a játék elől és egyre jobb lett.Kurvajó lett a játék.Nekem nagyon tetszik.
  • mascarun
    Kövezzetek meg de nekem ez eddig tetszik!
    A végén lehet fikázom majd meg találok benne még pár hibát de eddig jó!
    Repteres pályáig jutottam el!
    Nem tudom mit magyarázták egyesek hogy nem lehet hasalni mert az én verziómban le lehet! (Ctrl hosszan nyomva)
    Lehet vannak benne fura dolgok de eddig nem adott még okot hogy megbánjam a vételt!
  • Puhos
    Valaki a #2319-re?
  • Maxtreme
    Az hagyján, de lejtőn lefelé sem igazán gyorsul :)
  • mascarun
    Szintúgy!
    Csak angolul és dávárisul lehetett telepíteni!
  • Prince23
    Én angolt kaptam, akkor hogy is van ez?
  • Gabe18
    Hát ez a quad is igen érdekes, amivel az éjszakában száguldozunk... Full sebességről 1 méteren belül megáll még a lejtőn is... Ok, hogy arcade na de hát akkor is.
  • DarkSector
    szeretek lecsapni lasztikat. :)
  • nyuny01 #2322
    Köszi!

Majd valamikor elkezdem megint a missiót,most valahogy nincs hozzá türelmem,elég hosszú is meg annyira nem fogott meg a game!
  • strebacom
    Most ez kijön magyarul is????
    MULTI9-2: EN/DE/FR/ES/IT/HU/PL/RU/CZ (EA Store: 10-2010)
    Ha igaz ez akkor mikor?????
  • oregon1987
    Fasza nincs szerkesztés gomb minek is az?

Sniperes pálya:

• Puhos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csá! Írtam a warez topikba, valaki segítene nekem? köszönöm!