3478
-
ribery7 #2398 Sziasztok!
Én még nem vettem meg és még a törtet sem töltöttem le de az lenne a kérdésem hogy tényleg nagyon érzékeny az egér mert egy haver azt mondta ,hogy nagyon érzékeny.Én még nem tudom de ha nincs az egérrel gond akkor szerintem megveszem, majd meglátjuk.Előre is kösz. -
#2397 ha valaki jon multizni vegyen fel friend-nek , ne'v : OreaL
-
Scharnhorst #2396 Üdv!
Van egy rész amihez kellene egy kis segítség. Mikor a rangerekkel nyomulsz 4-s csapatban és találtok DHSK fészket amit meg kell jelölni a légierőnek h kifüstöljék és pofáznak nekem h lőjem a fészket h addig ők rohannak előre. Na szóval itt a probléma h nem igazán akarnak futni a barmok :D -
#2395 faszfej vagy. -
#2394 Én meg az orosz nyelv miatt töröltem véletlenül.Én is kedthetem elolröl.Vki szánjon meg 1 Angol menuvel.
A localization mappa kéne. -
Árnyvadász #2393 Francba. Első küldetés annyira unalmas volt, hogy töröltem. Most tehetem vissza :) -
#2392 Tier 1 tk. a campány része, csak annyi különbséggel, hogy időre kell menni, és ha meghalsz a pályán, akkor kezdheted az egészet az elejétől. Online stat frissítéssel.
Kár hogy nincs coop hozzá :( -
#2391 Valaki magyaritotta ezt?.Vagy ha Lenne Angol az is jo lenne.Sikerült 1 orosz verziot kapnom. -
oregon1987 #2390 Utolsó is marha jó volt sztem! Főleg amikor lezuhantok az állat! -
#2389 Mennyire érezhető a hangoztatott "Júeszdzsointopörésönforszizkolleborésön" a játékban?
A Tier 1 Mode-ot kipróbáltad?
Ez utóbbi élvezhető? -
#2388 ez elég nehéz rész volt. -
#2387 Az első küldetés nagyon sablonos, és unalmas is ráadásul, szóval vigyázzál. de utána szerencsére nagyon látványosnak és felettébb, piszkosul élvezhetőnek és hangulatosnak ígérkezik a játékmenet.
na az uccsó mondatra minden elhasználtam egy csomó jó és pozitív jelzőket :D
de ez van a játék hozta ki. A vége nagyon sajnálatos, elég rossz, szomorú befejezése lett. ja és még annyit, hogy az utolsó pálya az első pálya rossz vonásait hozza magával!
Tehát a single rész leggyengébb láncszeme: az első és az utolsó küldetés. itt nagyon lehet unni magunkat. ez a gond. de az összes többi küldi emlékezetes marad számomra. -
#2386 pc-s melo + otthon is pc.... nem a napszempa miatt :D -
#2385 Jó ezt tőled hallani.
Holnap már péntek ééééés... -
#2384 Végigvittem én is. S Single rész szinte tökéletes, modern hadviselés sokkal komolyabb atmoszférában. Drámaibb. Nem tökös, vagány mint a MW2. ezért jó a moh singleje.
Single player rész: 9.2
Multiplayer rész: 6
Összegezve: a single miatt 8/10!
Ergó a játékot a multi helyett a single viszi a hátán. Ez is milyen érdekes, hogy egy multis FPS játék a singlije erős, nem pedig a multija. -
#2383 Akkor hordd még jó sokáig...
Hátha annyira rossz lesz, hogy már jó.
(-) x (-) = (+)
-
Majestic01 #2382 Ja azt elfelejtettem írni, hogy a serverkereső miért nem talál egy servert se?:S Hogy lehet ez? -
Majestic01 #2381 Valaki régebben írta, hoigy indítanak szervert. Nos én oda szeretnék csatlakozni majd, de nem tudom, hogy lehet a favoritba servert add-olni. Valaki leírná? -
#2380 jóhát de azt vhol még meg is értem -
#2379 már most így látom kb. 3 méterről... :\ -
Gascan #2378 mondjuk én highon játszom, de ha highon ilyen "csúnyák" a textúrák, akkor már meg se merem nézni a lowot :D -
Gascan #2377 tegnap megjött nekem is a game, engem mondjuk annyira nem zavarna "szűk" pálya... ha szépen van körítve és nem veszem észre, ami sajnos a MOH esetében nem mindig mondható el, van, ahol már rendesen zavaró, hogy olyan mintha a monte carlói versenypályán mennék :D
meg azt se értem, hogy miért kell ennyire szétvenni a multit meg a szinglit.. miért nem jó az a régi jól bevállt módszer, hogy elinditom a játékot, és a menüből választom ki mit akarok
a játék még annyira nem is lenne rossz egyébként, főleg a multi nem! szerintem tök jó lett a multija -
#2376 Erősen veri vissza a holdfényt a nedvességtől csillogó p.na, mi?
Az a "nagyon sok ember" meg Te is 10 év múlva meg így fogjátok látni a kölköket.
Szóval buli lesz ;) -
bgabor #2375 nem annyira filmszerű Hollywoodszerű maszlag az egész
Azért a gonosz tálibok legyőzése elég amerikai dolog, sok köze nincs a valós afganisztáni állapotokhoz, ott semmi sem fekete és fehér, mint az amcsik képzeletében.
De egyébként én is elégedett vagyok a játékkal, semmi gond nincs vele szerintem. Az nagyon szépen érződik rajta hogy az edigi COD-ok készítői csinálták, de sajnos az is hogy csak alig fél évük volt a munkára. Ennek ellenére egyáltalán nem rossz darab. -
#2374 néha én is hordom éjjel :D sőt nagyon sok ember :ASD -
oregon1987 #2373 Szerintem is jó játék lett! 10-ből 8-at adok rá! Legvégén már majdnem sírtam! Nagyon jó története van! Én nem bánom hogy mindent a filmekből meg más játékokból szedtek össze mert nagyon jól elegyítették! -
#2372 Nah végigvittem a játékot.Hát nekem baromira tetszett.Döcögősen indult de a végére nagyon nagyon jó lett.Élvezetesek a tűzharcok+ a befejezés is nagyon hangulatos volt. -
#2371 2369 és 2370.
jah hogy a csípás? amiben egy négyzetből néztek egy kopár hegyoldalt? az nagy gameplay vót jah. :P -
#2370 jah, volt single is, még a hivatalos oldalon is fent van asszem. amikor egy domboldalt kellett nekik megtámadni, meg volt a csipás is. -
#2369 Hát hirtelenjében itt van pl. ez de volt olyan ahol a hegyen sniperkedtek, vagy pl. az első küldetést mutatták be, meg ilyesmi azok jóval hosszabbak és csak adott küldetést mutattak, ez meg ilyen egyveleg.
http://www.youtube.com/watch?v=dYvOvqn57dg -
#2368 jah nem láttam linkeld pls be megnézem meik az. -
#2367 Volt a single-ről is video :) -
#2366 mien videóra gondolsz mert tudtommal csak a multiról voltak gameplay vidik a játék megjelenése előtt, vagyis sejteni se lehetett mien lesz a single. :) -
#2365 Na belenéztem én is a singlebe (multi nem érdekel) és szerintem teljesen élvezhető, bár vannak érdekes dolgok, meg lehet nálam van a hiba de valahogy grafikailag nem úgy fest a monitoromon, mint az előzetes képeken videokban. Sok helyen csúnya mosottas textúra, a karakterek meg sem közelítik pl a COD kidolgozott figuráit stb. Aztán vannak érdekes bugok, 1-2 mozgásfázist kihagyó ellenségek, sofőr nélküli furgonok. Úgyhogy kicsit felemás lett a dolog, mert maga a tűzharc, meg a többi nagyjából ok és tetszik ,hogy nem 5 perces egy pálya, mint a COD-ban és hogy nem annyira filmszerű Hollywoodszerű maszlag az egész (persze a COD-ban pont ez a jó) hanem a hagyományos fps receptet követi a játék. Úgyhogy egyelőre nekem bejön (a repülőgép temetőnél tartok)a LP2-től pl. fényévekkel élvezetesebb a játékmenet. -
Zoliz #2364 Nem vagy öreg. Egyszerűen csak unalmas a játék. Magyarul egy nagy nulla.
Most egyszerre játszok a Gothic 4-el, Lost Planet 2-vel és ezzel, de ennek remélem ennek néhány óra múlva vége mert rettenetesen unom és mindig az az érzésem, hogy ezt meg azt a jelenetet már százszor láttam. -
#2363 tudom, hogy egy beta nem mérvadó - bár sokan annak veszik, de állitólag BFBC2 pont rácáfolt és sokkal jobb a bétánál -, de nekem anno pont a betája nem tetszett a bf-nek, nem volt olyan pörgés, mint a COD-ban. Tudom, hogy miért nem, nem kell magyarázni, ismerem a két játék közötti különbséget, de ezért is nem vettem meg, nekem az a stilus COD után nem jelentett semmi pluszt. Na, most nekem a MoH bétájában ez az érzés megvolt. Hiába szarabb sok szempontból COD-nál, meg ezek szerint BF-nél, utóbbi nem tetszik, előbbi 6. része meg nekem csak idegrohamot okoz 2 perc után, úgyhogy inkább nem foglalkozom vele. TF2 túl "egyszerű" vagy hogy mondjam, az funolni jó, de nem háborús játék. Most kijött ez, megvettem, mert jó alternativának tűnt a többihez képest. Lehet, hogy november 9 után verem majd a fejem a falba és kidobott pénznek tűnik, mert az új COD alázza minden tekintetben, de addig és majd pihenésképpen jó lesz ez B-tervnek is :) -
#2362 Ha a stílusodon meg a nyers modorodon változtatnál akkor nem szereznél ennyi ellenséget vagy legalább is olyan fórumozókat akik nem kedvelnek. -
#2361 Frango: a COD4-el nincs bajom a mai napig warozok vele klánostul a COD6-al van bőven bajom de ez mellékes, a szórással pedig az egyetlen probléma az hogy ebből a játékból KIMARADT akárcsak a fegyverek rángatása,így a térkép legtávolabbi szegletéből is szinte bármelyik fegyverrel el lehet makkolni bárkit minden különösebb probléma nélkül.
Egyébként igen egyszerű COD-osok akiknek a BFBC2 túl magas szint--> magas szint mert sokkal nehezebb benne célozni,mivel számít a távolság és a golyók pályaíve,ráadásul szórnak a fegyverek és rángatnak ahogy kell. -
#2360 Ha megvan a COD4 akkor felesleges megvenned,abban még mindig tartalmas szerókat találsz,ez a game 1-2 hónap múlva multi szempontjából hulla lesz. -
#2359 Battlefield Bad Company 2 + Dragon Age (1-2 DLC kivetelevel az osszessel egyutt) EA Accountot cserelnek Medal of Honor 2010-re. Privi ha érdekel!