3478
  • MR ME
    az is igaz :DD
  • zotya10002
    Sziasztok!

Valaki tehetne be a 8 multi map-ról képeket hogy milyenek!
  • HUN BECSEHELY
    köszike
  • Majestic01
    Felvettelek. Ma még leszel?
  • Prince23
    Csak 8
  • DarkSector
    Az utcsó pálya a legjobb. VÉGET ÉR VELE A SZENVEDÉS. :)
  • HUN BECSEHELY
    Embörök.Hány mapp van Multiba?
  • czky
    hátőőő xD
  • MR ME
    vidd tovább, utolsó pálya már egész jó :D
  • czky
    2. pályánál uninstall. Ez valami borzalom.
  • Vádá
    Srácok egy kis help. Hogy találom meg a szervereket a szerverkeresővel? Egy darabot se látok , se európait se semmilyet. Nem müxik a szerverkereső benne vagy valahol engedélyezni kell valamit ?
  • Metalmilitiakid
    Hát single player után azt mondom hogy még 1 évet maradhatott volna fejlesztés alatt a játék mert ez valami siralmas.
    Az egeret ha lehúztam 0 ra még úgy is vissza kellett venni a csak 1800 dpi s egeremet 10/2 esre és néha közelharcban még így is gyors volt.
    A textúrát kinézete és valós mérete nem egyezik meg.
    A hullák fizikája valami siralmas.
    Az hogy nem kell soha figyelni a lőszerre mert a társ mindig ad megint elég gáz.
    Az is elég siralmas hogy egy olyan láma katonával vagyok aki azután hogy 3 társa simán felmászott segítség nélkül őt meg fel kell húzni.Nekem ez csak rontotta a játékélmény nem színesítette.
    A pozitív rész a helizés volt meg a hegyi rohan megfogása a helizés előtt, ja meg az hogy ha rátárazol akkor +1 golyó lesz a fegyóban.
    Nem flémkeltés csak vélemény nyilvánítás!
  • Majestic01
    Oks. Este 8után fölveszlek majd.
  • SeanJRRussel
    #2225 utolsó kép,azon a pályán vok.
  • SeanJRRussel
    Vki segítsen pls.
  • oregon1987
    Ez egy 2001-es játék! xD
  • SeanJRRussel
    Nem,kiadták az 1. rész felújítva...
  • bakkerman
    most ez új gém???
  • dark night
    hello
    a 2. pályánál tartok és jönnek lefele a hegyről az ellenség autói
    hogy kell légi csapást küldeni rájuk mert aaz egyik konvojt ki tudom iktatni de a másikat nem enged sehova hogy légi csapást küldjek
    kösz a segítséget
  • SeanJRRussel
    Srácok,2. pályán amikor odaérek egy kapuhozamin kék fólia van végig,reptéren vagyok, egyzserűen nem tom h mit kell csinálni.2 társam csak áll előtte és ennyi.oka???
  • stardate
    szerver keresőbe beírod hogy Dragon vagy HUN ha (néha kiadja rá a szervert néha nem) nem talál semmit akkor teljes keresést futtatsz úgy hogy minden szűrőt any-ra állítasz, név szerint sorba rendezed és a szerver ott lesz a D betűnél.
    Ha gondolod vegyél fel friendbe: Balika23HUN
  • DarkSector
    jah nekem mediumon 1 megás uppal is néha szaggat. :)
  • Majestic01
    Okés, de akkor most, hogy tudok fölmenni hozzátok?:S
  • Prince23
    Ok, ezt nem tudtam am. Hát ingamebe eléggé szaggat nekem Highon közvetítés közben. nagyon zavaró:/
    Meg most mediumon tolom direkt, nem is hardon ez miatt.
  • stardate
    A favorite-ba rakás sztem még bugos mert nekem is hol mutatja hol nem.
    Viszont ha felmész egy szeróra akkor berakja a recent-be és onnan nem tűnik el.
    Egyébként mi indítottunk szervert, ahol mindenkit szívesen látunk.
  • Fpocok
    ??? A streamen hol állítsam be?
  • strebacom
    Köszi!!!
  • DarkSector
    jah 4670-esen előfordulhat. tedd lejjebb a grafikát.
  • Fpocok
    Nekem itt csak diavetítés van.
  • DarkSector
    ha legközelebb nyomatsz élőt, úgy csináld hogy rákattintasz az élődre és a közvetlen linket dobd be majd. :)

így: ÉLŐ
  • zotya10002
    nézném de semmi nem megy:-)
  • Prince23
    Élő adást tolok xfireon. Megteszek mindent hogy jó minőségű legyen a live videó, de ugyanakkor játszható is legyen.

Profil, élő adás
  • Reg5
    4-es gomb.
  • strebacom
    Hali!!
    Itt mit kell csinálni, oké hogy löni kell 3-rom helyen a barlangból kijövö csákókat, na de már 20perce lövöm öket, és ,ég mindig jönnek??????
  • zotya10002
    Nincs az egérrel gond vedd meg!

Vagy etesd meg sajttal:-)
  • Reg5
    Inkább legyen a végefelé unalmas, mint ez a kampánynak alig nevezhető pár órás szösszenet.
  • oregon1987
    Egérérzékenység miatt nem vennéd meg mert haverod bamba és nem tudja beállítani? xD LOL mekkora láma emberek léteznek!
  • oregon1987
    Ha tripla ilyen hosszú lenne akkor meg azt írnád hogy unalmas volt a végére!
  • Reg5
    Most vittem végig, és le vagyok döbbenve. Mire belejöttem volna vége... Mindenből kaptunk egy kicsit amivel nem is lenne baj, de ennyire keveset? Legalább dupla ilyen hosszúnak kéne lennie ha nem tripla...
  • chicco
    van option-ben állítási lehetőség egérre