Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szegény látogató, aki ide bekukkant... 😊
Bár levették a komplett 13 single küldetés gameplay videóit tube-ról, de én egyáltalán nem találtam aggasztónak. Sõt. Pl. az éjjellátó adta kép ebben a játékban elõször olyan végre, amilyen a valóságban is.
Nyilván más vele játszani és más videot nézni róla.
DE!
Multit fikázók: Biztos, úgy van. 😊
Single-t fikázók: O.K. Nektek nem tetszett. Ez jól is van így.
Engem tulajdonképpen 1 azaz egy érv piszkál csak:
Mi az, hogy SEMMI ÚJ nincs benne??
Értem, hogy hasonlít más FPS-re. Dehát mire hasonlítson??
Nem akarom, hogy single-fikázók, megszeressétek a játékot. Isten õõõõõõõõrizzen. 😊
Ha nektek nem kell, nem kell. Maj'jáccccccunk vele mi. 😊
De komolyan: MI KÉNE NEKTEK BELE, AMI NINCS?
Geronazzo Mária szexuális élete Gyõzikével egy céllövölde pulton?
Tényleg mi?
Ha maga a mûfaj nem jelent kikapcsolódást, akkor rövidebb/ hosszabb idõre váltani kell rpg-re, sportjátékra, jármû szimulátorra stb.
Az, hogy vki megcsömörlik egy adott stílustól, az teljesen rendben van, de ne keverjük ezt össze, annak játszhatóságával, hangulatával.
3szorra is: tényleg kíváncsi vagyok, h a single-fikázók milyen ÚÚÚÚJdonságot gondolnának még, vagy csak szimplán jó fikázni... 😉
Just do it :)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Óh de remek!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"to punish and enslave...\"
The Matrix has you...
Nemgond majd azzal magyarzzk a készitök,hogy ennyire elszántak a "tálibok"😄😄
Mindent megmagyaráznak ehez értenek...
Addig vittem el, hogy a quaddal kell menni. Addig annyira monoton az egész. Vagy nem is erre gondolok. Úgy érzem, ezt már láttam valahol. Igen, ott.
Ja. És azért is rohadjon meg a játék, mert így kezdõdik. Filmekben meg sorozatokban nagyon utálom, erre itt is el kellett lõni.
az kit érdekel?
senkit, de ez még csak nem is a multiért készült, úgyis elfog belõle fogyni pár milka oszt kész, ezért lett ez kreállva, hogy a cod6-nak legyen vmi ellenfeleféleség.
ettõl nem kellet volna senkinek se várnia semmit, vagy is inkább ilyen cod6 copyt.
az meg megint más kérdés melyik ilyen modern játékba normális a single?
cod6,bc2,MOH nem a single miatt készülnek....
a bc2 singleje meg inkább vmi hallahtatlan csapat gyülekezet.
cod-ba legalább az a 2 hallhatatlanon kívül a többiek esnek el.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Mellesleg én nem szeretem a cod-ot.Vártam a gamet mint a messiást de én mondom h a COD ezerszer jobb minden téren.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A játék egyetlen érdemi része a singleplayer (lehetett volna).
Ma volt szerencsém kipróbálni havernál úgy 5-6 órát nyomtuk boxon felváltva, 1-2 óra game után már szó szerint csak azért hogy röhögjünk.
Igen röhögtünk,mert a singleplayer szó szerint ostoba. HARD fokozaton is kõkeményen szó szerint buta az ellenfél,az hogy elõrescriptelt,az hagyján.
Hajítottunk közéjük gránátot,ordítanak hogy gránát,de senkinemmegy sehova pedig lett volna idejük,szépen felrobbant mind..😄
Kaptunk mi is gránátot,mi elvetõdtünk onnan a társaink szépen ottmaradtak,komoly...
A legnagyobb jelenet az volt amikor az egyik csapattárs üvöltötte el magát hogy "Fire in the hole" vagy mi és behajított a harctér közepére ahol kb 50 méteres körzetben senki nem volt egy gránátot..😄
HARD fokozaton szépen haladva elõrefelé nem berohanva tûzvonalakba szinte elhalás nélkül vittük a pályákat....
A fegyverek hatása akárcsak a multiban a singleben is szánalmas,egy csípõbõl leadott sorozattal kilehet írtani egy fél hadsereget,se felrántás se szórás semmi.
Fedezékbe vonulásról csak a pár scriptelt ellenfél hallott a kedvencem az amikor a helikoptert nyílt téren a hülye géppisztollyal lõtte,ahelyett hogy fedezékbe vonult volna...El lehet képzelni mennyire mennek akkor fedezékbe akikre földrõl lövünk😄
A grafika nem érdekelt volna ha legalább a játék jó de még a single sem közelíti meg semmilyen téren legalább a 10/6 kategóriát...
A hangok tompák,ittott bfbc2-bõl kiragadtak,mindent összevetve ittott szépen szólnak ittott inkább nevetségesek.
Mire hazaértem a haver kitolta a játékot,kb 7-8 óra tehát hardon,nem rambózva (3-4 halállal,nevetséges).
Az hagyján hogy a multiplayer egy mezei BFBC2 mod, csak vérig van butítva a BFBC2höz képest,és még butább a COD6-nál is ami elég nagy szó. De a singpleplayert nem igazán értem hogy tudták így elcseszni,szánalmas,szó szerint szánalmas a BFBC2 singpleplayer részéhez képest.
Játékmenet: 5/10
Grafika: 7/10
Hang: 7/10
Multi: 2/10
Maga az egész játék egy erõs 5/10-nél egy ponttal nem ér többet. Majd a fanok,és a hype tesztek elviszik a vállukon. Csak gratulálni tudok annak aki ezt a szemetet megveszi,támogassuk csak a fejlesztõt,nehogy észbekapjanak és megpróbáljanak színvonalas játékot készíteni.Sikerült a MOH nevet mégjobban sárbagyalázni....
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
A single szerintem nem szar. Kifejezetten tetszik a csúszás, van lean, a fegyver modell halványosodása, illetve, a +1 töltény a tárban.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert nem olvastam a topicban errõl. 😊
de alapvetõen nem rossz a single, csak nagyon lapos egy mostani codhoz képest. de egy igazi háború köré írt kamu történetbõl csak ennyit lezhet kihozni, nincs nagy mozgásterük.
mindegy, csak azért irtam, mert mindig csak buta amcsikról beszélünk - egyébként tényleg azok 😊
közbe meg az egész világ buta..köztük én is 😊
The Matrix has you...
Pár hiresebb alkotás.
Hol lehet megnézni a ribbonokat, amiket a beta-ban osztogatott a gép ha jól teljesitettünk? gondolom ez lesz teljesben is és nagyon gyorsan elkapta a szöveget, hogy melyiket miért kaptuk.
The Matrix has you...
"Owners of the The Medal of Honor Limited Edition will also receive an invitation to the beta for another highly-anticipated EA shooter, Battlefield 3™. "
Nem tudom mikor jön meg a játék, ma vonták le a tényleges pénzt, Zavvi-tól rendeltem, ha ma elindult akkor kb. 1 hét mire megjön...jó esetben😊 de ne legyen igazam és legyen itt 4 nap múlva 😄
Jelzem ha megvan és felvesszük a kapcsit.
Egyébként steam-es lesz a játék?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amúgy rajtam kívül vlaki elõrendelte a játékot? Mert játszhatnánk együtt majd.
The Matrix has you...
I met God. She's black
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
* MP-7 - Az 1. lépcsõs csapásmérõk különleges fegyvere. Pehelykönnyû és rendkívüli tûzgyorsaságú; lövedékei a testpáncélt is átütik. Kezes, akár egy pisztoly, de egy karabély megbízhatóságával semlegesíti a célpontokat
* TOZ194 és 870MCS rohampuskák - azonnali hozzáférés e megsemmisítõ erejû közelharceszközökhöz
* A különleges erõk álcaruhája - Ha magukra öltik, a játékosok könnyebben beleolvadnak környezetükbe, és hatékonyan meg is különböztetik magukat az egyszerû bakáktól.
Ha most mindenki megveszi a Limited Edition-t akkor mégnagyobbat legeünk vele mert ugye ahoz elvileg kapunk egy álcaruhát a mesterlövészhez és akkor már esélytelen lesz õket kiszúrni!