Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Megtudnátok nekem mondani hogy kell multizni?Valahova be kell regisztrálni?Lécci segítsetek.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Töltsd be újra a mentést.
Elsõ körben pucold ki a barlangot alul, ha ez meg van ne várd meg míg az utolsó csapat tálib lefut a deszkán, hanem te fuss fel elõttük és a haverral pucoljátok ki együtt a legbelsõ barlangot is. Nekem ezek után tovább ment az emberünk és nem rekedt meg a ládáknál. Remélem tudtam segíteni...
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
Nemtudom jó helyre írok-e, de elakadtam annál a résznél, mikor ilyen távcsõvel vagy mivel kijelölöm, hogy miket kell felrobbantani (épületeket). Tudnátok segíteni? Vagy végigjátszást linkelni?
Hálás köszönet!!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nekem a medal of honor single player akad, döcög, de nem tudom miért. Pedig a gépem bõven megvan hozzá és komolyabb játékok, mint például a Metro 2033, GTA 4, BFBC2, fut rendesen akadás nélkül. Új vga driver már tettem fel és nem oldódott meg. A játékot Steamen vettem nem dobozosan. Mi lehet a baj? Lehet a steamen kell várnom egy frissítés és majd az rendezi talán?
Üdv!
biztos aki végigvitte tudja meik rész ez.
Valami SMOKE-ról beszélnek a társak a játékban de nem tudja mit kell tenni. HELP
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszönöm!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A problémám a következõ. A single részben a checkpointoknál (valószínûleg azoknál ahol töltené a következõ részt) lefagy a játék. Ctrl+alt+del= program nem válaszol! Ha újra indítom a játékot, akkor már továbbmegy. DE A TIER 1 módnál szívás, mert ugye nincs checkpoint, és kezdhetem az elején, de mindig ugyanott lefagy. Ha valakinek, van ötlete megköszönném ha megosztaná
25x haltam meg a játék során ebbõl egyszer magamat robbantottam fel!
Nem volt rossz a single része csak baromi rövid.
Ami nem tetszett az a grafika néha elég sokszor bamba volt az AI.
Egyszer felmentem egy helyre lehet hogy nem kellett volna és ott respawnoltak elõttem az ellenek.
Nem volt rossz ez,de az akció része a Codoknak jóval jobb volt.Itt nem volt semmi kimagasló/jó (ki hogy mondaná) amire érdemes emlékezni!
Elakadtam egy helyen amikor a helikopterrel megyünk és a hegyoldalon vannak a tálibok, kiírja hogy nyomjam hosszan a 4-es gombot. Lövök a géppuskával meg a hellfire rakétával, de a rakéta nem a befogott célt lövi. Megyünk egy pár kört azt kiírja mission failed. Mit kell csinálni, már legalább 5-ször kezdtem újra?
Köszi.
bár nem értem a texturák mért ien gagyik benne itt ott:S
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
HELP !!!
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem lehet valamti csinálni ezzel a szar streames cuccal? rohadtul idegesítõ.
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Lézer is csak a kép jobb szélén látszik.
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy multiban 1-2 szerver kivételével szinte mindegyik kidob alig 10-15 másodperc után olyan kiírással h "You have been kicked..." de nulla magyarázat!(még a magyar szerverrõl is) Eredeti a játék,limited version!
Történt valakivel ilyesmi vagy csak velem?! Ötlet javaslat ?! Elõre is köszönöm a válaszokat!
Késõbb beigazolódott: az EA felvette a sziti interaktívos arcokat játékot fejleszteni!<#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>