Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ha jól emlékszem ott jönnek az emberek, és az rpg-s arcokat meg is jelöli az egyik társad, azokat kell lekapni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

matthias92
az addig oké, de mit? :S

BiG G
nem indul el, észleli a daemon toolst, mit kéne csinálnom khtx:)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

MR ME
lõni? :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

matthias92
tudnátok segíteni? mi a fészkes francot kell csinálni, mikor a tálibok lõnek egy repülõgépet, engem meg beküld a géppuska mögé??

Sziasztok.
Megtudnátok nekem mondani hogy kell multizni?Valahova be kell regisztrálni?Lécci segítsetek.
Ok megpróbálom, köszi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hi!
Töltsd be újra a mentést.
Elsõ körben pucold ki a barlangot alul, ha ez meg van ne várd meg míg az utolsó csapat tálib lefut a deszkán, hanem te fuss fel elõttük és a haverral pucoljátok ki együtt a legbelsõ barlangot is. Nekem ezek után tovább ment az emberünk és nem rekedt meg a ládáknál. Remélem tudtam segíteni...

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Megint elakadtam amikor a barlangba vagyunk a sgt. Patterson-nal. Eldobják a fényjelzõt majd lelövünk mindenkit aztán felmegy egy fa tákolmányom, mond valamit hogy kövessem és megáll a ládák elõtt. Ott vár nem csinál semmit, én hiába megyek elõre a barlangból nem tudok kijutni. Viszont vissza se tudok menni, mert egy helyen le kell ugrani. Hogyan tovább, mert már egy párszor újra kezdtem itt is. Köszi!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Nah, szép lassan eljutok a folyamatos plusszos K/D-ig <#hehe><#ticking> Egyre jobban tetszik igy BFBC2 mellé... Az HC ez meg Arcade, csak pénzt nem kell dobálni bele <#hehe> Noh, back...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tatyla
multit a központi EA szerver tárolja

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Üdv. Ma formázom a gépem, és szerintetek a save mappát ki kell írnom, vagy a multiplayer mentést a server tárolja? Single mentés nem érdekel, csak a multi.

Tatyla
jó volt ez a single csak rövidke volt de olyan durván hamar hogy csak néztem ,hogy áá itt még nem lehet vége de mégis...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Talán mert elõbb elõ kéne szedni a Hellfire-et? 4-es gomb a gyengébbek kedvéért!

Next PC upgrade: 2022

hello!help! van egy olyan pály ahol apache helikopterrel kel szétlõni gránátvetõket 30 millisel nem lehet azt mondja használjak hellfire rakétákat de hogy kell kilõni a jobb gombal próbálom de azt irja kivûl esik a hatósugarán ötlet?
matthias92
végülis megvan, a tankot kellett szétlövetni :$

matthias92
Sziasztok!
Nemtudom jó helyre írok-e, de elakadtam annál a résznél, mikor ilyen távcsõvel vagy mivel kijelölöm, hogy miket kell felrobbantani (épületeket). Tudnátok segíteni? Vagy végigjátszást linkelni?
Hálás köszönet!!

Kontrakcio
hali. én is igy vagyok vele. world texturest kell levennem high-ról med-re és akkor egyböl jó lesz. h mi okozza passz, de nem dõlök kardba, jó nagy fos a gém.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Fpocok
Leges legújabb Daemon Tools. Frissítsd.

Parasite Eve 2, best game EVER!

baajos
Hali, Mivel tudom megnyitni az mdx fájlt???

Pet

Sziasztok!
Nekem a medal of honor single player akad, döcög, de nem tudom miért. Pedig a gépem bõven megvan hozzá és komolyabb játékok, mint például a Metro 2033, GTA 4, BFBC2, fut rendesen akadás nélkül. Új vga driver már tettem fel és nem oldódott meg. A játékot Steamen vettem nem dobozosan. Mi lehet a baj? Lehet a steamen kell várnom egy frissítés és majd az rendezi talán?
Üdv!
ozimak
Warezban megírtam a válaszokat Darksectornak meg Puhosnak is!!!
grebber
Valamit rosszul csinálsz ezek a legkönnyebb részek!

hát az hegyes rész, amikor bombákkal ki kell lõni a kocsikat, az kurva szarul van megcsinálva. A negyediket sehogy sem lehet kilõni!

Pedig az a Hellfire, nyomd a 4-est, amíg végig nem megy a csík, aztán engedd el és ki kéne lõnie egy Hellfire rakétát
Lövök az egérrel, meg a "g" betût nyomom akkor lõ valami rakétával! A 4-es gomb nem indít semmit, csak rögzíti a célpontot.

DarkSector
Haverom most írt hogy a játékban valami 13-as missziónál elakadt vagy hol, messzebb van egy emelkedõn egy gépfegyveres, és nem lehet kilõni az állás mögül a tagot, mit kell ott csinálne, se ajtón nem lehet bemenni, se a hegyoldalon nem tud kerülni.

biztos aki végigvitte tudja meik rész ez.

Valami SMOKE-ról beszélnek a társak a játékban de nem tudja mit kell tenni. HELP

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rage
Valaki legyen szíves, töltse fel valahová a játék nem crackelt, eredeti single player exe file-ját.

Köszönöm!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok!
A problémám a következõ. A single részben a checkpointoknál (valószínûleg azoknál ahol töltené a következõ részt) lefagy a játék. Ctrl+alt+del= program nem válaszol! Ha újra indítom a játékot, akkor már továbbmegy. DE A TIER 1 módnál szívás, mert ugye nincs checkpoint, és kezdhetem az elején, de mindig ugyanott lefagy. Ha valakinek, van ötlete megköszönném ha megosztaná

grebber
Végére értem én is hardon. 4 óra 16 perc volt minden átvezetõ videót megnézve!
25x haltam meg a játék során ebbõl egyszer magamat robbantottam fel!
Nem volt rossz a single része csak baromi rövid.
Ami nem tetszett az a grafika néha elég sokszor bamba volt az AI.
Egyszer felmentem egy helyre lehet hogy nem kellett volna és ott respawnoltak elõttem az ellenek.

Nem volt rossz ez,de az akció része a Codoknak jóval jobb volt.Itt nem volt semmi kimagasló/jó (ki hogy mondaná) amire érdemes emlékezni!

Biztos Hellfire rakétákat lõsz? Mert 2 fajta rakéta van, az egyik nem pusztítja el az állásokat, elvekben a megjelölt célra kell menni és 4-essel lövi a Hellfire-t.
Csá!
Elakadtam egy helyen amikor a helikopterrel megyünk és a hegyoldalon vannak a tálibok, kiírja hogy nyomjam hosszan a 4-es gombot. Lövök a géppuskával meg a hellfire rakétával, de a rakéta nem a befogott célt lövi. Megyünk egy pár kört azt kiírja mission failed. Mit kell csinálni, már legalább 5-ször kezdtem újra?
Köszi.

hmm single része teljesen rendbe van a játéknak.

bár nem értem a texturák mért ien gagyik benne itt ott:S
mNzJean
Nálam is volt ez a hiba , kezd újra a küldetést utánna megjavul. Ne a checkpointnál tölts be mert akkor nem lesz jó , újra kell tolnod azt a részt .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ha valaki win7 64-re telepítette a játékot, fellökhetne mondjuk datára egy telepített pb mappát....Havernak is igy oldottunk meg 1 pb problémát..
HELP !!!
Szerintem is azzal lehet a gond, de többször ujra telepítettem, és semmi változás.
bandi007
#2439-re vmi +oldás?

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

Fpocok
Tele kell spamolni oldalt, hogy átkerüljön a másik oldalra.

Fpocok
Idõre és vagy pontra megcsinálni a kampányt?

Nem lehet valamti csinálni ezzel a szar streames cuccal? rohadtul idegesítõ.

mascarun
Punkbuster-ed rendben van?

zotya10002
Az a "Tier 1" mód az mi is?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

WuFraZselic
nekem is "csupán" ennyi a problémám, kb 4 óra volt végigvinni =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Prince23
Oda nem felhasználóit kell írni, hanem az email címedet :)

Sziasztok, nekem a "Tier 1" móddal lenne problémám egyszerûen nem tudok belépni hiába írom be az EA accom nem enged be "érvénytelen jelszó vagy felh. név"-re hivatkozva (multizni tudok). Mi lehet a probléma? Próbáltam másikat regelni de nem fogad el semmilyen e-mail címet csak a gmail-ost, továbbdob oda ahol a cd kulcs be van írva de nem tom regelni mivel a cd kulcs a t-online-os címemhez van regelve már.
Rage47
magától induló flash, büntit szoktak érte adni :S
Nyomom. Jó esetben egyszer lõnek és semmi. Utána nem tudok tüzelni.
Lézer is csak a kép jobb szélén látszik.

ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy multiban 1-2 szerver kivételével szinte mindegyik kidob alig 10-15 másodperc után olyan kiírással h "You have been kicked..." de nulla magyarázat!(még a magyar szerverrõl is) Eredeti a játék,limited version!
Történt valakivel ilyesmi vagy csak velem?! Ötlet javaslat ?! Elõre is köszönöm a válaszokat!
Az elsõ néhány pályán támadt egy gyanúm.
Késõbb beigazolódott: az EA felvette a sziti interaktívos arcokat játékot fejleszteni!<#taps><#csodalk>
grebber
Hardon ha rambozik az ember akkor nagyon hamar meglehet halni.2 órát játszottam csak és már 12x meghaltam!

remélem nem is lesz:)))))))))