3478
  • bigapó
    nem eredetinél fordulhat elő ilyesmi, egyébként mondja és mutatja is, hogy mit kell csinálni, nekem nem volt ilyen elakadásos/beakadós problémám. Lehet csak egy méterrel kell továbbmenned és akkor odaadja a távcsövet, nekem ilyen volt, egy szikla mögött dekkoltam 5 percet mire kicsit közelebb mentem és egyből beadta, ott be kellett céloznom a géppuska-fészket és már mntünk is tovább (lebombázták). Szóval ilyenek vannak, csak figyelni kell:)
  • gstyle
    Köcc, akkor újrakezdés következik, hátha megoldódik a dolog:)
  • IMYke2.0.0.0
    Úgyis rájuk rohad a teljes készlet.
  • MR ME
    nekem még így se kell :D
  • mascarun
    Aki még nem vette meg annak figyelmébe ajánlom!

Medal of Honor - Limited Edition - ajándék Zboard alapkészlettel
  • Majestic01
    Na igen... Régebben nem vettem észre ilyen hibákat (CS 1.6) de azóta minden FPS játékban, vhogy szar a hitbox:D
  • determinator
    Én többször úgy akadtam el hogy a társam beleragadt a falba , vagy egyszerűen nem ment tovább.
    Ilyenkor segített a pálya újrakezdése.
    De lehet hogy nem ez a baj.
  • gstyle
    Sziasztok!

hihetetlen, hogy egy fps-ben el lehet akadni:)))

A reptérnél a warehouse-at kell biztosítanom, és ott meg is állt a tudomány:)
    Szaladgálok jobbra-balra és nemtom mi a köv lépés.

Ha megszánna valaki infóval, azt megköszönöm:))
  • Smithwarden
    Ebben sajnos nem vagyok biztos hogy ki fogjak / ki tudjak javitani.
    BC2-ben is ez tortenik soxor: fedezek mogott halok meg 1-2-3 meterrel.
    Ott is egy patch-el jobb lett a hitbox, de ezt a problemat nem javitottak ki teljesen, ezert is van ott is sok olyan szituacio, hogy egyszerre halunk meg az ellenseggel.
    Mintha csuszna a jatek vagy csak x idonkent szamolna ki a torteneseket, loves-talaltokat.
  • bigapó
    Most már megvan a szupercsipa:) mármint a távcső, ezzel már komolyabban lehet játszani, most már látok :)

Ami a demo-ban volt pálya, a havas-hegyes, ott mikor talibánok vagyunk és még az első pontot kell védeni, ott a támadóknál van valamilyen láthatatlanná tévő szikladarab vagy mi, mert mindig felmegyek balra a dombra és onnan csipázom őket, de egy bizonyos pontról mindig kilőnek és egyszerűen nem látom, hogy honnan, senkit találok ott, hiába nézem, egyszercsak bumm, halál...kicsit idegesítő már, hogy nem tudom hogy ölnek meg.

Tier fokozatot mikor lehet megkapni? Ez olyan, mint a prestige mod cod-ba?
  • bigapó
    nézz utána, hogy melyik fegyver mire van és akkor rájössz, hogy mikor melyiket kell használni. Úgy értem, hogy valóságban, google-be beírod pl hogy GBU-81 (asszem ez az egyik bomba tipusa) és kidobja a leírását, hogy mikor mire használják, lézeres vagy egyéb fegyver stb. De egyébként is rájössz egy idő után szerintem, van amelyik tudja követni van amelyiket te irányítod, egyáltalán nem nehéz feladat, csak ne idegeskedj, mert akkor nem figyelsz oda. Görgővel lehet köztük könnyen váltani, szóval ez sem gáz, szerintem jól megoldották.
  • foxxi
    És tényleg feltetted xD A MOH multija a BC2 "light"-sított változata, tehát gondolhatod hogy akkor melyik a butítottabb.

Amugyan ezt ugy is lehet 2értékelni" hogy ha arcade játékmenetre vágysz ( MOH ), ha "profibb" "szimulációra" akkor BC2.

Bár mindjárt jön a MOH-hoz egy baba patch.
  • Cubex
    sziasztok szerintetek a battlefield bad company 2 multija jobb mint a medal of honor multija?
  • hekhubá
    Kösz
  • Danryu82
    Csak eredetivel lehet.
  • hekhubá
    Sziasztok lehet multizni sima gameval vagy csak eredetivel?
  • foxxi
    sztár kérdés!
  • hekhubá
    Sziasztok
    Hogy kell multizni?De csak eredetivel lehet?
  • zotya10002
    Azt vettem észre.Mikor nagyobb robbanások vannak akkor színesebb a grafika!De csak egy pillanatra!Nálatok?(multi)
  • Danryu82
    A grafika egyáltalán nem béna!! Viszont elmaradott a mai igényekhez képest tényleg.
  • JaSoN HuNTeR #2738
    Szerintetek nem hulladék ez a játék? Nekem nem jön be, béna a grafika és elmaradott a mai igényekhez képest.
  • Doomista
    Jól hangzik, csak ez az nhancer program nálam betölti a logóját és onnantól meg se nyikkan:S 64bites win7-m van, 64 bites verzióját letöltöttem, net frame is fent van, restartoltam de valamiért nem működik, még safe mód lehetőségével se. Feladatkezelőbe néztem, míg a logója látható addig egy exe fájl megtalálható a feladatkezelőben, aztán ha eltűnik a logó, vele együtt az exe fájlja is. :D Már kínomban röhögök :D Azért kösz! Driver beállításaiban is szétnézek.
  • Danryu82
    Igen erre!
  • Prince23
    Erre gondolsz?

megoldás: egérgörgő, minél változatosan csinálod a feladatot, annál több esélyed van a küldetés sikerére.
  • Danryu82
    A 2. pályán tartok és nem tudom megcsinálni egyszerűen azt a távcsöves bombázós feladatot. Hol a falvakat kell lebombáztatni a repülőkkel, hol a támadó kocsikat. Mi a taktikája ennek a feladatnak, mert egyszerűen nem tudok rájönni? Valaki segítsen!!!
  • Prince23
    Azt egér görgővel csináltad :D
  • Italo4ever
    hi!

bocs, de amikor 4 autot kell leszedni laseres megoldassal, azt hogy kell megcsinalni, mert kettot sikerul kilovetnem,de a masik kettonel hiab nyomok barmit,semmit nem csinal, egyszer sikerult atvaltani,hogy rakete csapodjon be,ne sortuz vagy mi,de hogy hogy csinaltam mar nem tudom. a vege mindig az,hogy jonnek es mission failed

elore is kosz, de en nem jottem ra
  • maori721
    Szia!Nekem is ezt a hibát irja ki!Connecction interrupted....Hogyan oldotad meg?Mit lehet vele tenni?

Leírná valaki a megoldást?Eredeti game..
  • Majestic01
    Az azért van mert csúszik a hitbox. CS-be is ugyan ez van. Az ember mellé lősz, és eltalálod...:D ám nekem is volt mikor egy szikla mögött snipereztem, rálőttem egy másik sniperesre, nem találtam el, de ő akkor lőtt le mikor én már rég a szikla mögött voltam...:D dühítő kicsit:D
  • Majestic01
    Na igen, nekem is így volt az elején, most már egész jól megy. Én is idegeskedtem sokat, mert nagyon más mint a cod. Mondjuk én mellette CS-zek is, szóval nehéz megszoknom, de nem vészes. Majd fölveszlek én, aztán játszunk. De lehet, hogy nem is játszok addig, míg ki nem jön az új patch, ami orvosolja az általad is említett "előbb lövök, még is én halok meg előbb" szindrómát.
  • mascarun
    Engem multiban inkább az idegesít amikor szemtől szemben állok az ellenel
    elkezdjük lőni egymást. Én beugrok egy vasbeton fedezékb mögé mire utána lő le!!!?!?! A távolság és a szög miatt még csak azt sem mondhatom hogy gyorsan mozgott és úgy lőtt le. Kilógni biztos nem lógok ki.
  • bigapó
    Mármint az a név amin játszom? Az petterson.
  • Hypo #2726
    Hali nekem ugyan ez a hibam volt fris install utan, de megoldodott.

En nhancert hasznalok regota, na jobb klikk taskbaron es reset driver defaults, ero semmilyen profilt nem allitok be, es lass csodat minden fegyver szepen latszik.

aztan jatekon belul emeltem meg a beallitasokat. azota minden jo
  • Prince23
    Neked mi az akkod?
  • Skynet
    A ps3 első betajánál patcheltek egyet mondván megnövelik a recoilt...A második BETA-nál nagyba beígérték hogy a teljesben javítva lesz és komoly recoil lesz...Ez a 3. ígéret, és DICE-os szokás szerint ha a negyede teljesül már tapsolni lehet.
  • bigapó
    eddig vegyesek az érzelmeim, elég sok érdekes dolgot fedeztem fel, ami nem tetszik, név szerint állandóan fejlövést adó egyének, most meg egy olyan szeróról léptem ki ahol egyik srácot egyszer sem lehetett megölni, vagyis inkább nem halt meg, mert látni sosem láttam, de tőle meghaltam párszor. Ezenkívül az említett lövöm de Én halok meg szindróma, az nagyon tud zavarni.
    Egyébként ez az egyik legnagyobb bajom most a játékkal, annyira újak és szokatlanok még a pályák, hogy nem tudom ki honnan jön és hol lő le, úgyhogy egyenlőre csak idegesít, de majd megszokom. Nem egy COD, de el lehet vele molyolni.

Hogy tudlak felvenni?
  • Majestic01
    Én csak a multiba tudtam beállítani. Single playerbe, nem jöttem még rá. Mulitba úgy tudod, hogy a dokumentumok mappa-EA games-MOH-multiplayer-settings.ini-DxVersion sort átírod erre: DxVersion=9
  • Smithwarden
    - Increased recoil
    – Deviation
    — Increased deviation when not zooming
    — Deviation bug fixed (increased while shooting)
    – Jumping deviation increased
    — Arms and legs 20% less damage

Sniper:
    – Less damage from bolt action
    – Increased recoil on semi-automatic
    — 2 shots to kill on body from long range

Na a vegen nem csak 1-shot-lezer-cellovolde lesz a multi?
  • Doomista
    Nem lehet hogy a DirectX miatt van ? Pl arra gondolok hogy 11 helyet 9t kellene beírni az ini config fájlba? Csak mert nem tudom hova írjam bele mit írjak bele vagy mit írjak át, ötlet?
  • Majestic01
    "Sokan panaszkodtak amiatt, hogy hiába ők kezdték el a lődözést X egyénekre, mégis ők hulltak el a csatatéren, érthetetlen okokból"
    Na ez a legfontosabb javítani való. Várjuk a javítást.