3478
-
vernyuszi #2798 A t..köm kivan ezzel a játékkal, nem tudok multizni mert állandóan kidob a pb-s szerver... Már mindent megpróbáltam... Pb-t frissíti rendesen, evenbalance oldalról letöltöttem htm-eket bemásoltam, de semmi... Pb teszt rendben talál mindent....Szerverek mégis kidobnak... Valami 5-let valakinek ??? Legszívesebben a fejéhez csapkodnám annak, aki így oldotta meg, hogy egy sima telepítés után nem lehet játszani vele... Kipróbáltam XP-n, W7-en is és ugyan azt csinálja...Csak olyan szerverhez tudok csatlakozni, ahol ki van kapcsolva Pb...persze cheater paradicsom...
-
#2797 En nem igazan tudok "buszke" lenni azokra a magyar sportolokra sem akik doppinggal szereznek aranyat az olimpian.
Itt sem gondolom maskepp (ha persze tenyleg igy van). -
#2796 Cheatet a badkiller használ 1 nap 13 óra alatt 933000 pont???
Egyszer volt "szerencsém" ellene játszani 78/6 K/D. Ja hiszi a piszi.
Fedezékbe van terepen bárhol röpült a fejes. -
#2795 Csak vicceltem. -
Majestic01 #2794 Inkább legyünk rá büszkék, hogy Magyar az első player. Néha nem szégyen elismerni, hogy valaki jól játszik...:) -
#2793 Mert te lennel amugy ez a "Norbesz16"? -
#2792 Ez igy van ahogy irod, de nem olyan haveroktol hallottam akik lama vagy kozepszinten tolnak FPS-eket, es eleg jol kiszurik ha valakivel nem stimmel valami. -
Majestic01 #2791 Elhiszem, de szerintem ha használna vmit már kiderült volna. Sztem sok ember csak ezzel nyugtatja magát, hogy csal... -
#2790 Az hogy a bugokat használom ki az csak kiskapu.Cheatelni meg sosem szoktam.XD -
#2789 Jah "pro"...en nem ismerem de tobb ismerostol ezeket hallottam rola:
- szinte biztos hogy cheateket hasznal
- multi jatekokban bugokat hasznal ki ahol csak tud
- forumokon/uzenofalakon/stb szinte mindenkivel osszeveszik es nyomja a trollkodast
Ujra mondom hogy en nem ismerem de tobb helyrol ezeket hallottam rola es leirtam ha mar rola van szo. -
foxxi #2788 a 16 ugyan mi lehet a nickjébe?!.. muhaha, ha nekem is lenne annyi időm meg haver tolni, akkor nem lenne egyedül De sajna, musza pízt keresni... -
#2787 Az sokkal jobb gém :)))))) -
#2786 Köszi, meg van az is, szerintem jobb is. -
Rotyoka #2785 Hello hello
Ha valakinek esetleg nem jött be a játék, nálam beválthatja egy Bad Company 2 re :) -
Majestic01 #2784 Ja, nem. Elnéztem. Csak a Special ops class-a 15-ös. De van akinek mind3 az. -
Majestic01 #2783 Na igen...Norbesz16...hogy utálom. Ő az első, de a világon, gondolom csak PC-n persze. Nézzétek meg, van összesítés, kinek mennyi pontja van. Én valami 25ezredik ember vagyok..:D Norbesz16 meg az első, amúgy neki mind3 class 15ös.... szal pro -
#2782 Egyébként sokkal jobb ha védekezést nyomunk be. Észrevettem egyébként, akkor tuti nyer a csapatunk. -
#2781 Ezen már én is gondolkodtam, de nem találtam rá magyarázatot.
Általában én is +10-el megyek felfelé (bár láttam már +32-t is).
Volt egy jól sikerült köröm nagy K/D arányom volt, nyomattam a off, def dolgokat is, adta a ribbonokat nyertünk erre -32 -
#2780 Azt Én sem vágom, nekem ugyan 200 felett van már, de ilyen 10 pontokkal megyek felfelé, nagyon gáz:)
Van egy srác, Norbesz16, elég jól nyomja, ha megnézitek a statjait 6500 feletti skill-je van, de jóformán csak Spec Ops-al megy, az már maxon van neki. Nem ismeri valaki? -
#2779 Ja meg van egy olyan rész ahol pirkadatkor indul a csapat és a játék közben folyamatosan jön fel a nap és világosodik ki, az is kurva jól néz ki, ahogy jönnek elő a színek, eszméletlen jó szerintem. -
#2778 Nekem nagyon tetszett az a rész ahol a quad-okkal kell menni. Ott a hegyes vidék éjszaka és a hold az valami elképesztően gyönyörű. Na meg ahogy lopakodni kell, nem agyatlanul hentelni, az tetszik nagyon. -
#2777 csak meg kell szokni és nem "normál" FPS-ként hozzáállni, úgy egy idő után nagyon szórakoztató lesz. Meg kell tanulni kezelni a különböző class-okat és jó ha van haver akikkel játszol, mert össze kell benne rendesen dolgozni, pont ez a jó benne, általában nagyon nagy csaták vannak. :) -
maori721 #2776 Tűzfalam engedi mivel a server keresőben látom a servereket,de amikor csatlakozni akar és tölt befele akkor ezt dobja ki nekem....Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.
-
#2775 tűzfalad vagy routered blokkolja -
maori721 #2774 Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.:(Mit kell tennem ,hogy tudjak serveren játszani?Tud valaki segiteni?Köszönöm! -
#2773 Nekem sem jön be -
Majestic01 #2772 Köszi.
Tudom nagyon nagy sikere van amúgy, csak nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok..:D -
#2771 TF2-t megjelenés óta játszom:)
Nem lehet eladni Steames játékokat, csak ha az egész accot eladod. -
#2770 Na, 3. nekifutásra erőt vettem magamon és végigjátszottam. Az eleje nagyon nem tetszett, de azon túllépve egész jó kis lövölde ez. A hangulat legnagyobb részét a zenék és a hangok adják, olykor a látvány is szépnek mondható. Remélem jön vmi folytatás minél előbb:) -
Majestic01 #2769 Amúgy valaki érti ezt a pontrendszert? Egyszerűen nekem nem világos, hogy adja. Van mikor csinálok egy 14-6 os statot, nyer a csapatunk is, és levon 34 pontot... de miért??? Egyszerűen nem tudok 2k pont felé menni, ja meg ráadásul csak Defense KS-eket nyomok közbe... -
Majestic01 #2768 Na, TF2-re én kidobtam csak a pénzt... Nagyon nem jön be... Na de mind1.
Amúgy steam-es játékot el lehet adni valahogy? -
hegege #2767 Amikor 4en vagyunk épületbe és körbe vagyunk véve(és védeni kell a pozíciót) az nagyon kemény rész :) -
determinator #2766 Az elakadás/megakadás eredeti játéknál fordult elő 3-szor is.
Egyszer csapattársam félig kilógott a falból és egy helyben futott. Hiába jártam körbe a terepet, nem lehetett tovább menni. -
#2765 valami gebasz van vele akkor, szedd le valamilyen törlő progival registryből is és rakd be a telepitőjét, mintha felraknád megint a játékot(vagy csak simán DVD-ről futtasd a pb.exe-t, rakja fel úgy, hátha megjavul). Nekem nem irta ki eddig egyszer sem. -
hiper KOCKA #2764 Eredetinél miért van az hogy kiírja mikor csatlakozni akarok, hogy installáljam a PB-t. Installálva van pedig... -
#2763 közben is használom majd, felváltva, amikor felidegesít a cod majd, akkor jön a tf2 és ez :) -
Majestic01 #2762 :) Ne feledd, ez csak unaloműző míg nincs CODBO -
#2761 fú, hát azt akkor érdemes megszerezni...:( -
Majestic01 #2760 Nem, csak terepmintás. Ennyi a kül. -
#2759 Közben még tegnap este megkaptam a Tier 1-et:) igaz, recruit, mert hát ugye ranglétra van itt is :D
Szerintetek a veteran fokozat mi a fegyvereknél? erősebb az alapnál?