Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Egyébkén nekem se megy ez a helikopteres rész...<#zavart2>Nyomom én a négyest, "weapons disable"...Már a guta megüt!<#wow3>

pisztácia
Üdv. Valaki segítene abban, hogy hogy lehet UAV-t hívni? ami fönt repked, és beméri az ellenséget. Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék közbe jobb alsó sarokba jelennek meg kis ikonok. Azok mire jók? Match ammo stb....
köszi

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

A Dice csak a multit csinálta, a single az EALA munkája.

Muttley
Ja, tényleg. :)

Just do it :)

brothers in arms <#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Synchronous
Nem annyira rossz a gém, csak nekem kezd nem tetszeni, hogy akkorákra csinálják a fegyvereket mint egy ólajtó.
Régebben kisebbek voltak. Most meg annyit kitakarnak a kamerából hogy õrület. Bizonyos fegyóknál csak a játéktér bal oldali része látszik, a jobbot egy az egybe elfoglalja a fegyver. Régen ez nem volt így.

Egyébként a Dájsz hozta a szokásos színvonalat a parás akciókkal meg a kötelezõ jármûhasználattal... egyedül az esti pályák nem tetszenek helyenként. Az éjszakai fények kölcsönhatása a környezettel az viszont szép volt.
A grafika a nappali részeken csillog a legjobban, de még itt is borzalmas textúrákkal találkoztam az afgán épületek és kunyhók belsejében. Egyszerûen szánalmasan vannak kidolgozva csúnya szétmosott barna falakkal. Kívácsi vok hogy egy Ati 5970 mit javítana a látványon.
<#smile>
Az MI is cserbenhagyja néhol a játékot, mert több milicista is késve reagált mikor nappali (!) pályán befordultam elé és becéloztam. Már lábon lõttem, mikor felfogta hogy ott vagyok, pedig pont szembe állt velem.
Szerencsére ilyen nem sok volt, de azért zavaró. Újat nem hozott ez sem, nem nagyon tudott kiemelkedni a többitõl.
Majd Crytek apánk talán újít valamit a Crysis 2-vel, de ez már egy másik topik. <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Muttley
Az mi?

Just do it :)

Prince23
Majd a BiA...

Hassel606
Most erõlködöm ezzel a MOHA-val, unatkozom. :) Nem ártana valami már, de ezek már lerágott csontok.

bigapó
Talán még COD2-ben? :)

Modernizálódtunk kérem:) de jó lenne már egy normális 2. vh-s FPS, ez a Red Orchestra vagy mi nem fogott még meg.

The Matrix has you...

The Protector
Nekem meg már túl sok ez az amcsi faszagyerekes dolog.Jó játék a COD de nem egetrengetõen.Sztem túl nagy a hájpot kap ahoz képest amit fel tud mutatni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Hát sokan ezt szeretik benne, hogy mozis. Köztük én is. Ed Harrisra kíváncsi leszek, milyen "morajlást" fog adni nekünk. na meg visszatér Gary Oldman is.

The Protector
lolSL
Majdnem minden játékkal játszottam.De elenyészõt játszottam végig.
Azért is üt a befejezés mert erre aztán nem számítottam.És ez tetszett benne nagyon.
A Codot eleve leszarom.Élvezettel fogom behúzni a torrent progiba és végigjátszani.Valahogy az egész sorozat olyan mûvi,amcsi szar.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Eddig az év legszomorúbb befejezése, ha lehet rá ilyet kiosztani majd év végén.

Most a MoH-ról beszélsz? :D

Prince23
Az biztos le fogja mosni a MoH-t. De jelenleg, 2010-ben ez a második legjobb katonai témájú FPS.

Már látom elõre:

1. black Ops
2. BC2
3. moh

szabii98
Na akk várd meg a konkurens CoDot! :D

I met God. She's black

lolSL
mivel játszottál ezen kívül idén? :)

Hassel606
Régen láttalak:)

grebber
Ez így van.Mert hiába írják le a tesztben hogy azért szar mert xy ha neked az az xy nem hiba/szar dolog.

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Nekem eddig az év játéka.Fõleg a befejezés miatt.Az odaver mindent.

Nyilván van akit érdekel, mivel sokan ezek alapján próbálják belõni hogy mire költsék a pénzüket, melyik játék az amire megéri kiadni.
Persze nem árt több értékelést is megnézni, mivel abban igazad van hogy egy jó játékot is lehúzhat egy tesztelõ sok okból.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

senkit sem érdekel, mivel minden teszt valahol szubjektív is. És az hogy épp a "tesztelõnek" nem teszik ( me mondjuk nem hülye, és szétnéz a világban, majd követi a trendet, még ha tetszene is neki ), nekem még tetszhet. Meg sok más embernek.. ez a baj ezekkel a tesztekkel...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Pedig elfér a single, még az is faja lesz, ha csak 3 órás kampányt raknak bele, mivel ugye a bf multiplayer orientált játék, így nincs is szükség 6-12 órás végigjátszásra. De ismétlem: bf 3-ban nyugodtan elférne egy 2-3 órás single rész, amiben full látvány meg hangulatbomba van. Üresjáratokat teljesen ki

bigapó
Nézegetek videókat amíg nincs meg a játék, de nagyon ûberlol lámákat mutogatnak, remélem játék közben nem ezek vannak többségben :)
Az még hagyján, hogy kempelnek és nem foglalkoznak a feladatokkal, de ha már megcsinálja a pontjait, akkor miért nem olyan cuccot hiv le amivel segiti a társait? pl radar (uav) és lényegében az összes védekezõ cuccot, ha sikerül összehoznia. Demoban rájöttem, hogy sokkal könnyebb ezekkel eljutni táposabb segítségekhez, mert ezek tuti adnak pontot, mig pl a mortar és a többi csak találat esetén. Valahogy sokkal hatékonyabb is a csapat, ha van rajtuk védõmellény és FMJ-s lõszer..vajon miért? :)

The Matrix has you...

World texturest levettem high-ról, de még mindig akad a játék. brrr. Egyéb ötlet? Legalább egyszer végig szeretném tolni normálisan. :D
TDC Geronimo
BF3 alatt már frostbite 2.0 motor lesz, amit teljesen az alapoktól írtak és nem az 1.5öt fejlesztették tovább. Hidd el, más lesz :p

Nagyon remélem, hogy single player nem lesz benne és teljes mértékben a multira fókuszálnak csak. Egy BFbe nem kell single...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nagyon rövid a single player rész, az a baj hogy ez a divat mostanában.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

bigapó
ha akciódúsabb lesz, akkor jöhet:) Jó lenne már, ha végre egy kombót kapnánk a jobb játékokból :) szép álom, mi?

The Matrix has you...

Prince23
na meg maradjanak a Battlefield témáknál. ha ilyen játékokat fognak kiadni, kénytelenek leszünk minden gammát a Bad Company 2-höz hasonlítani, független attól, hogy most TPS vagy RPG játékot készítenének :D

De félek, hogy a BF3-nak tök ugyanaz lesz a látványa mint a BC2-nek. de nem baj

Vagy inkább dolgozhattak volna a single részen még 1 évet.

Kontrakcio
dice meg inkább álljon rá a Mirrors Edge 2-re, ha nem akkor seggeket fogok szétrúgni.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Prince23
EA elég hülyén döntött, hogy októberben adja ki moht. Szeptemberi megjelenést jobb lett volna neki. Így még távolabb lenne a BO-tól.
Másrészt, októberben piszkosul jó húzónevek jönnek/jöttek ki konzolokra is.

Mi az a tier 1 mode?Mit nyerünk vele?Hogy kell reggelni?
bigapó
egyébként nem értem a társaság azon részét aki elakad a pályákon, nem jelzi a játék, hogy mikor mi a feladat vagy csak gondolkodni is kéne és azért nem megy?

The Matrix has you...

bigapó
most kellett kiadni, mert jön a COD...hülye elmélet, mert belebuknak igy is :) de ezt nem nézik a pénzügyesek, csak, hogy minél hamarabb legyen belõle lóvé, vagyis inkább az igazgató vagy aki ezért felelõs és nem nézi, hogy milyen állapotú a gém, 90%-ban kész akkor már játszható, majd patch-ben javitjuk ami kimaradt..vagy nem...

The Matrix has you...

Köszi. Akkor format c:

matthias92
uu, köszi:D sejtettem, hogy valami ilyesmit kell. :$

lolSL
meg kell venni

Tier 1 mod-nál?
Hogy kell multizni?
fél évvel késõbb se lett volna más szerintem!

Kontrakcio
már jó lett <#mf2> de nem bejövõs a gém, inkább vártak volna vele fél évet és kiadnak egy szinvonalasabbat.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

MR ME
pihi van kisgyerek, neked még a géped is szar hozzá <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kontrakcio
me péna puha phöcs vagy

-.-

MR ME
énis szoptam vele párszor :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ja akkor ez nem az a küldi sry :D ott a géppuskával szemben találsz egy rpg-t, lõdd szét a torlaszt és végqa a küldinek ahogy lentebb írták

Prince23
Haver fel is vette videóra, mert mindenki sírt, hogy nem érti mit kell csinálni XD

Katt

Prince23
Nem géppuskázni kell, keress egy RPG-t és lõdd szét a torlaszt. és kész. vége a küldinek.