3478
  • vernyuszi
    A t..köm kivan ezzel a játékkal, nem tudok multizni mert állandóan kidob a pb-s szerver... Már mindent megpróbáltam... Pb-t frissíti rendesen, evenbalance oldalról letöltöttem htm-eket bemásoltam, de semmi... Pb teszt rendben talál mindent....Szerverek mégis kidobnak... Valami 5-let valakinek ??? Legszívesebben a fejéhez csapkodnám annak, aki így oldotta meg, hogy egy sima telepítés után nem lehet játszani vele... Kipróbáltam XP-n, W7-en is és ugyan azt csinálja...Csak olyan szerverhez tudok csatlakozni, ahol ki van kapcsolva Pb...persze cheater paradicsom...
  • Smithwarden
    En nem igazan tudok "buszke" lenni azokra a magyar sportolokra sem akik doppinggal szereznek aranyat az olimpian.
    Itt sem gondolom maskepp (ha persze tenyleg igy van).
  • Tono34
    Cheatet a badkiller használ 1 nap 13 óra alatt 933000 pont???

Egyszer volt "szerencsém" ellene játszani 78/6 K/D. Ja hiszi a piszi.
    Fedezékbe van terepen bárhol röpült a fejes.
  • The Protector
    Csak vicceltem.
  • Majestic01
    Inkább legyünk rá büszkék, hogy Magyar az első player. Néha nem szégyen elismerni, hogy valaki jól játszik...:)
  • Smithwarden
    Mert te lennel amugy ez a "Norbesz16"?
  • Smithwarden
    Ez igy van ahogy irod, de nem olyan haveroktol hallottam akik lama vagy kozepszinten tolnak FPS-eket, es eleg jol kiszurik ha valakivel nem stimmel valami.
  • Majestic01
    Elhiszem, de szerintem ha használna vmit már kiderült volna. Sztem sok ember csak ezzel nyugtatja magát, hogy csal...
  • The Protector
    Az hogy a bugokat használom ki az csak kiskapu.Cheatelni meg sosem szoktam.XD
  • Smithwarden
    Jah "pro"...en nem ismerem de tobb ismerostol ezeket hallottam rola:
    - szinte biztos hogy cheateket hasznal
    - multi jatekokban bugokat hasznal ki ahol csak tud
    - forumokon/uzenofalakon/stb szinte mindenkivel osszeveszik es nyomja a trollkodast
    Ujra mondom hogy en nem ismerem de tobb helyrol ezeket hallottam rola es leirtam ha mar rola van szo.
  • foxxi
    a 16 ugyan mi lehet a nickjébe?!.. muhaha, ha nekem is lenne annyi időm meg haver tolni, akkor nem lenne egyedül De sajna, musza pízt keresni...
  • Prince23
    Az sokkal jobb gém :))))))
  • Tono34
    Köszi, meg van az is, szerintem jobb is.
  • Rotyoka
    Hello hello

Ha valakinek esetleg nem jött be a játék, nálam beválthatja egy Bad Company 2 re :)
  • Majestic01
    Ja, nem. Elnéztem. Csak a Special ops class-a 15-ös. De van akinek mind3 az.
  • Majestic01
    Na igen...Norbesz16...hogy utálom. Ő az első, de a világon, gondolom csak PC-n persze. Nézzétek meg, van összesítés, kinek mennyi pontja van. Én valami 25ezredik ember vagyok..:D Norbesz16 meg az első, amúgy neki mind3 class 15ös.... szal pro
  • Prince23
    Egyébként sokkal jobb ha védekezést nyomunk be. Észrevettem egyébként, akkor tuti nyer a csapatunk.
  • Tono34
    Ezen már én is gondolkodtam, de nem találtam rá magyarázatot.
    Általában én is +10-el megyek felfelé (bár láttam már +32-t is).
    Volt egy jól sikerült köröm nagy K/D arányom volt, nyomattam a off, def dolgokat is, adta a ribbonokat nyertünk erre -32
  • bigapó
    Azt Én sem vágom, nekem ugyan 200 felett van már, de ilyen 10 pontokkal megyek felfelé, nagyon gáz:)

Van egy srác, Norbesz16, elég jól nyomja, ha megnézitek a statjait 6500 feletti skill-je van, de jóformán csak Spec Ops-al megy, az már maxon van neki. Nem ismeri valaki?
  • bigapó
    Ja meg van egy olyan rész ahol pirkadatkor indul a csapat és a játék közben folyamatosan jön fel a nap és világosodik ki, az is kurva jól néz ki, ahogy jönnek elő a színek, eszméletlen jó szerintem.
  • bigapó
    Nekem nagyon tetszett az a rész ahol a quad-okkal kell menni. Ott a hegyes vidék éjszaka és a hold az valami elképesztően gyönyörű. Na meg ahogy lopakodni kell, nem agyatlanul hentelni, az tetszik nagyon.
  • bigapó
    csak meg kell szokni és nem "normál" FPS-ként hozzáállni, úgy egy idő után nagyon szórakoztató lesz. Meg kell tanulni kezelni a különböző class-okat és jó ha van haver akikkel játszol, mert össze kell benne rendesen dolgozni, pont ez a jó benne, általában nagyon nagy csaták vannak. :)
  • maori721
    Tűzfalam engedi mivel a server keresőben látom a servereket,de amikor csatlakozni akar és tölt befele akkor ezt dobja ki nekem....Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.
  • lolSL
    tűzfalad vagy routered blokkolja
  • maori721
    Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.:(Mit kell tennem ,hogy tudjak serveren játszani?Tud valaki segiteni?Köszönöm!
  • Prince23
    Nekem sem jön be
  • Majestic01
    Köszi.
    Tudom nagyon nagy sikere van amúgy, csak nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok..:D
  • Rage47
    TF2-t megjelenés óta játszom:)
    Nem lehet eladni Steames játékokat, csak ha az egész accot eladod.
  • Rage47
    Na, 3. nekifutásra erőt vettem magamon és végigjátszottam. Az eleje nagyon nem tetszett, de azon túllépve egész jó kis lövölde ez. A hangulat legnagyobb részét a zenék és a hangok adják, olykor a látvány is szépnek mondható. Remélem jön vmi folytatás minél előbb:)
  • Majestic01
    Amúgy valaki érti ezt a pontrendszert? Egyszerűen nekem nem világos, hogy adja. Van mikor csinálok egy 14-6 os statot, nyer a csapatunk is, és levon 34 pontot... de miért??? Egyszerűen nem tudok 2k pont felé menni, ja meg ráadásul csak Defense KS-eket nyomok közbe...
  • Majestic01
    Na, TF2-re én kidobtam csak a pénzt... Nagyon nem jön be... Na de mind1.
    Amúgy steam-es játékot el lehet adni valahogy?
  • hegege
    Amikor 4en vagyunk épületbe és körbe vagyunk véve(és védeni kell a pozíciót) az nagyon kemény rész :)
  • determinator
    Az elakadás/megakadás eredeti játéknál fordult elő 3-szor is.
    Egyszer csapattársam félig kilógott a falból és egy helyben futott. Hiába jártam körbe a terepet, nem lehetett tovább menni.
  • bigapó
    valami gebasz van vele akkor, szedd le valamilyen törlő progival registryből is és rakd be a telepitőjét, mintha felraknád megint a játékot(vagy csak simán DVD-ről futtasd a pb.exe-t, rakja fel úgy, hátha megjavul). Nekem nem irta ki eddig egyszer sem.
  • hiper KOCKA
    Eredetinél miért van az hogy kiírja mikor csatlakozni akarok, hogy installáljam a PB-t. Installálva van pedig...
  • bigapó
    közben is használom majd, felváltva, amikor felidegesít a cod majd, akkor jön a tf2 és ez :)
  • Majestic01
    :) Ne feledd, ez csak unaloműző míg nincs CODBO
  • bigapó
    fú, hát azt akkor érdemes megszerezni...:(
  • Majestic01
    Nem, csak terepmintás. Ennyi a kül.
  • bigapó
    Közben még tegnap este megkaptam a Tier 1-et:) igaz, recruit, mert hát ugye ranglétra van itt is :D

Szerintetek a veteran fokozat mi a fegyvereknél? erősebb az alapnál?