Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Régebben kisebbek voltak. Most meg annyit kitakarnak a kamerából hogy õrület. Bizonyos fegyóknál csak a játéktér bal oldali része látszik, a jobbot egy az egybe elfoglalja a fegyver. Régen ez nem volt így.
Egyébként a Dájsz hozta a szokásos színvonalat a parás akciókkal meg a kötelezõ jármûhasználattal... egyedül az esti pályák nem tetszenek helyenként. Az éjszakai fények kölcsönhatása a környezettel az viszont szép volt.
A grafika a nappali részeken csillog a legjobban, de még itt is borzalmas textúrákkal találkoztam az afgán épületek és kunyhók belsejében. Egyszerûen szánalmasan vannak kidolgozva csúnya szétmosott barna falakkal. Kívácsi vok hogy egy Ati 5970 mit javítana a látványon.
<#smile>#smile>
Az MI is cserbenhagyja néhol a játékot, mert több milicista is késve reagált mikor nappali (!) pályán befordultam elé és becéloztam. Már lábon lõttem, mikor felfogta hogy ott vagyok, pedig pont szembe állt velem.
Szerencsére ilyen nem sok volt, de azért zavaró. Újat nem hozott ez sem, nem nagyon tudott kiemelkedni a többitõl.
Majd Crytek apánk talán újít valamit a Crysis 2-vel, de ez már egy másik topik. <#smile>#smile>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Modernizálódtunk kérem:) de jó lenne már egy normális 2. vh-s FPS, ez a Red Orchestra vagy mi nem fogott még meg.
The Matrix has you...
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Majdnem minden játékkal játszottam.De elenyészõt játszottam végig.
Azért is üt a befejezés mert erre aztán nem számítottam.És ez tetszett benne nagyon.
A Codot eleve leszarom.Élvezettel fogom behúzni a torrent progiba és végigjátszani.Valahogy az egész sorozat olyan mûvi,amcsi szar.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Már látom elõre:
1. black Ops
2. BC2
3. moh
Next PC upgrade: 2022
Persze nem árt több értékelést is megnézni, mivel abban igazad van hogy egy jó játékot is lehúzhat egy tesztelõ sok okból.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Az még hagyján, hogy kempelnek és nem foglalkoznak a feladatokkal, de ha már megcsinálja a pontjait, akkor miért nem olyan cuccot hiv le amivel segiti a társait? pl radar (uav) és lényegében az összes védekezõ cuccot, ha sikerül összehoznia. Demoban rájöttem, hogy sokkal könnyebb ezekkel eljutni táposabb segítségekhez, mert ezek tuti adnak pontot, mig pl a mortar és a többi csak találat esetén. Valahogy sokkal hatékonyabb is a csapat, ha van rajtuk védõmellény és FMJ-s lõszer..vajon miért? :)
The Matrix has you...
Nagyon remélem, hogy single player nem lesz benne és teljes mértékben a multira fókuszálnak csak. Egy BFbe nem kell single...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
The Matrix has you...
De félek, hogy a BF3-nak tök ugyanaz lesz a látványa mint a BC2-nek. de nem baj
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Másrészt, októberben piszkosul jó húzónevek jönnek/jöttek ki konzolokra is.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.