500 GB-os Blu-ray a Pioneer tarsolyában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ez az egész csak mókusvakítás, persze ez viszi elõre (?) az emberiséget. Nem az utolsó seggszõrt akarom látni a kivetítõn, hanem egy érdekes történetet, játékban dettó.
Csak a szart kell becsomagolni, ha azt akarják, hogy megvegyék.
Hattyú? Hol?
Meg mindenkit, aki 20 éve azt mondta, hogy kevés a CD, kell a DVD.
Ilyen világban élünk.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nézz junoszty tv-t, hallgass szokol rádiót.
Igény kérdése.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hattyú? Hol?
Ha ez megvalósul, jöhet a 16.7-es hangrendszer a (következõ lépésig mindenesetre) a legtökéletesebb hangzással.
Értsék meg emberek: Nincsen kompromisszum, az Önök javát akarjuk, méghogy 55-72 cm-es tévén bármit is nézni? Pfuj, undoító! (Hányáshang) Egyúttal megígérjük, hogy a 7 perce piacradobott fejlesztésünk már mindennel kompatibilis lesz, ami a jövõben megjelenik (értsd: 124 perc múlva) , nem kell lecserélniük semmit! (Itt csuriba csavarodó ujjak láthatók hátulról)
Hattyú? Hol?
Hát igaza van. Már most a mai játékok közzel elérik 8giga tartományt. De ebben az évben vagy következõben meg megprobalják belesûríteni egy játékot egy dupla rétegû DVD-be, de már tényleg lassan kevés lesz a hely.
Lehet már a következõ generációs játék motorok és azzal kijövõ játékoknak tényleg nem lesz elég a 8giga DVD és így tényleg átt térnek Blu-rey -ra és reméllhetõleg kezd lejebb menni az árúk.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
De egyébként fejlettebb a hibajavító kódolása is, mint a DVD-é.
Amúgy nem tudom mikor jelenik meg a Rage -gondolom még min 1.5 év-, de nem tetszik amikor az emberekre kényszerítenek valamit.
Persze már most kezd szépen lassan a notikba szivárogni a BR olvasó, így gondolom 1.5 év múlva már a desktop pc-kben is alapértelmezett lesz, de akkor is.
Eddig 1 játék ami BR-t igényel... nem is nagyon van PC-re kilátásban más cím, ami BR lemezt igényelne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
PSN ID: jay-jupiter
hddvd már fél éve elbukott😄 minden filmes cég átpártolt a blurayre. ebben vita már nem lesz
én inkább attól félek, hogy hogy fog ez a 20 réteg a valóságban szuperálni. mármint megbízhatósági szempontból. vacakabb dvd lemezek(kínajipiacos) már a maguk 1 rétege is vacak....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PSN ID: jay-jupiter