500 GB-os Blu-ray a Pioneer tarsolyában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy film/játék ha igazán izgalmas, érdekes, mindegy hogy min nézed/játszod.
Tehát ez az egész csak mókusvakítás, persze ez viszi elõre (?) az emberiséget. Nem az utolsó seggszõrt akarom látni a kivetítõn, hanem egy érdekes történetet, játékban dettó.
Csak a szart kell becsomagolni, ha azt akarják, hogy megvegyék.

Hattyú? Hol?

Dzson
Lefizette a sony, ja.
Meg mindenkit, aki 20 éve azt mondta, hogy kevés a CD, kell a DVD.

Ilyen világban élünk.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Nem kötelezõ.

Nézz junoszty tv-t, hallgass szokol rádiót.

Igény kérdése.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Sanyix
ez a carmack egyre hülyébb, egyre több faszságot mond. Vagy csak azért csinálja mert neki ha hülyeségeket mond jó lesz(ha értitek mire gondolok)? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Még mielõtt belekötnétek: mindez vonatkozik játékra, programra és zenére is (utóbbinál értelemszerû szûkítésekkel) !

Hattyú? Hol?

S elõbb-utóbb meggyönnek a normális felbontású filmek is az 500 gigabájos lemezre. 5760x3240-et a népnek! S hozzá illõ plazma/lcd/nextgen tévét/kivetítõt is, hogy az 5x4x2,5-es szobában is jól mutasson a 3 méteres képátlón a mozifilm.
Ha ez megvalósul, jöhet a 16.7-es hangrendszer a (következõ lépésig mindenesetre) a legtökéletesebb hangzással.

Értsék meg emberek: Nincsen kompromisszum, az Önök javát akarjuk, méghogy 55-72 cm-es tévén bármit is nézni? Pfuj, undoító! (Hányáshang) Egyúttal megígérjük, hogy a 7 perce piacradobott fejlesztésünk már mindennel kompatibilis lesz, ami a jövõben megjelenik (értsd: 124 perc múlva) , nem kell lecserélniük semmit! (Itt csuriba csavarodó ujjak láthatók hátulról)

Hattyú? Hol?

"John Carmack szerint a DVD már nem elég az új játékokhoz."
Hát igaza van. Már most a mai játékok közzel elérik 8giga tartományt. De ebben az évben vagy következõben meg megprobalják belesûríteni egy játékot egy dupla rétegû DVD-be, de már tényleg lassan kevés lesz a hely.
Lehet már a következõ generációs játék motorok és azzal kijövõ játékoknak tényleg nem lesz elég a 8giga DVD és így tényleg átt térnek Blu-rey -ra és reméllhetõleg kezd lejebb menni az árúk.

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

De az is nagyon messze van még, hogy adattárolásra olyan GB/ár arányban legyen a flash, mint egy lemez. Akkor már inkább sima vinyó. Bár ha bejönnek ilyen többszáz GB-os lemezek értelmes áron, akkor az sem...

Flash memórián nem fognak játékokat v. filmeket kiadni, mert ha jóval olcsóbb lesz, mint most, akkor is sokkal drágább lesz, mint egy mûsoros lemez elõûllítási költsége; és a másik, hogy a mûsoros lemezeket nem írják, hanem nyomtatással készül, egy mp alatt rajta van az adat, a flash-memóriát meg tele kell írni, ami több perc.

Kis karc nem nagyon lesz, mert azt kivédi a karcálló réteg; csak nagy karc, de ahhoz meg már széndékosság kell.
De egyébként fejlettebb a hibajavító kódolása is, mint a DVD-é.

Tinman
Lesz belõle DL rip :-DDD

Amúgy nem tudom mikor jelenik meg a Rage -gondolom még min 1.5 év-, de nem tetszik amikor az emberekre kényszerítenek valamit.
Persze már most kezd szépen lassan a notikba szivárogni a BR olvasó, így gondolom 1.5 év múlva már a desktop pc-kben is alapértelmezett lesz, de akkor is.
Eddig 1 játék ami BR-t igényel... nem is nagyon van PC-re kilátásban más cím, ami BR lemezt igényelne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mi jó ebben lesz egy karcolás a lemezen és oda lesz 20-100 gb adatunk .... nemhogy inkább a flash memókat fejlesztenék és nyomnák le az árát

zola2000
Vagy ez lesz a tökéletes másolásvédelem, 500 gb lesz egy játék, és azt letölteni...

A

És egy kis karc, és elveszett 50 GB adat. Vagy van valami spéci hibajavító módszer is a tarsolyban? Mennyi ideig kell írni majd egy ilyen lemezt? Feltéve ha lesz írható változat és író elérhetõ áron.
Mire a rage megjelenik, olcsóbbak lesznek az olvasók/írók, ugyanúgy mint a dvd esetében.

szerintem ennek már majdnem több köze van a holografikus (3D) adattároláshoz mint a blue-ray-hez. 20 réteg!
mire oda jutunk hogy a prog megjelenjen, nem hinnném, hogy a bluray lesz a legnagyobb gond. Másrészt boxosok is lehet kapnak majd külsõ blurayt??? vagy azért is csökkent árat az ms hogy legyen hely a blurayes box számára? mindez spekuláció persze, de kitudja....

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Akkor aki Pc-n akar Rage-t játszani, az vegyen blu-ray olvasót a pc-hez? Ne csodálkozzanak ha a játékosok nagy része majd letölti a netrõl és kész.

zola2000
Ja bocs, most esett le, hogy pc...

A

zola2000
Te mirõl beszélsz?

A

OMG, PC-re Blu-Rayen??

stockhouse
nem is arra gondoltam, hanem a PC Xbox PS3 kombó, mikor fognak egymásnak esni, mert az utolsó bekezdés végébe gondoltam sokan fognak reagálni, de én is tévedhetek😄

PSN ID: jay-jupiter

takysoft
le vagy te maradva.
hddvd már fél éve elbukott😄 minden filmes cég átpártolt a blurayre. ebben vita már nem lesz

én inkább attól félek, hogy hogy fog ez a 20 réteg a valóságban szuperálni. mármint megbízhatósági szempontból. vacakabb dvd lemezek(kínajipiacos) már a maguk 1 rétege is vacak....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

stockhouse
belese merek gondolni hogy milyen viták lesznek mindjárt a fórum táborok közt, hozok is egy kis popcorn és sört<#pias>

PSN ID: jay-jupiter

Egyre csak nõ a processzorok teljesítménye és az adathordozók kapacitása, de szerintem ha már 500Gb áll rendelkezésre, akkor ideje lenne számûzni a setupokat. Lemezrõl futtatható játékok kellenének, amik csak az elmentést teszik a merevlemezre. Így rengeteg idõt és energiát spórolhatnánk meg.