25
-
trogi #25 Egy film/játék ha igazán izgalmas, érdekes, mindegy hogy min nézed/játszod.
Tehát ez az egész csak mókusvakítás, persze ez viszi előre (?) az emberiséget. Nem az utolsó seggszőrt akarom látni a kivetítőn, hanem egy érdekes történetet, játékban dettó.
Csak a szart kell becsomagolni, ha azt akarják, hogy megvegyék. -
#24 Lefizette a sony, ja.
Meg mindenkit, aki 20 éve azt mondta, hogy kevés a CD, kell a DVD.
Ilyen világban élünk. -
#23 Nem kötelező.
Nézz junoszty tv-t, hallgass szokol rádiót.
Igény kérdése. -
#22 ez a carmack egyre hülyébb, egyre több faszságot mond. Vagy csak azért csinálja mert neki ha hülyeségeket mond jó lesz(ha értitek mire gondolok)? :D -
trogi #21 Még mielőtt belekötnétek: mindez vonatkozik játékra, programra és zenére is (utóbbinál értelemszerű szűkítésekkel) ! -
trogi #20 S előbb-utóbb meggyönnek a normális felbontású filmek is az 500 gigabájos lemezre. 5760x3240-et a népnek! S hozzá illő plazma/lcd/nextgen tévét/kivetítőt is, hogy az 5x4x2,5-es szobában is jól mutasson a 3 méteres képátlón a mozifilm.
Ha ez megvalósul, jöhet a 16.7-es hangrendszer a (következő lépésig mindenesetre) a legtökéletesebb hangzással.
Értsék meg emberek: Nincsen kompromisszum, az Önök javát akarjuk, méghogy 55-72 cm-es tévén bármit is nézni? Pfuj, undoító! (Hányáshang) Egyúttal megígérjük, hogy a 7 perce piacradobott fejlesztésünk már mindennel kompatibilis lesz, ami a jövőben megjelenik (értsd: 124 perc múlva) , nem kell lecserélniük semmit! (Itt csuriba csavarodó ujjak láthatók hátulról) -
RecoPhile #19 "John Carmack szerint a DVD már nem elég az új játékokhoz."
Hát igaza van. Már most a mai játékok közzel elérik 8giga tartományt. De ebben az évben vagy következőben meg megprobalják belesűríteni egy játékot egy dupla rétegű DVD-be, de már tényleg lassan kevés lesz a hely.
Lehet már a következő generációs játék motorok és azzal kijövő játékoknak tényleg nem lesz elég a 8giga DVD és így tényleg átt térnek Blu-rey -ra és reméllhetőleg kezd lejebb menni az árúk. -
dez #18 De az is nagyon messze van még, hogy adattárolásra olyan GB/ár arányban legyen a flash, mint egy lemez. Akkor már inkább sima vinyó. Bár ha bejönnek ilyen többszáz GB-os lemezek értelmes áron, akkor az sem... -
dez #17 Flash memórián nem fognak játékokat v. filmeket kiadni, mert ha jóval olcsóbb lesz, mint most, akkor is sokkal drágább lesz, mint egy műsoros lemez előűllítási költsége; és a másik, hogy a műsoros lemezeket nem írják, hanem nyomtatással készül, egy mp alatt rajta van az adat, a flash-memóriát meg tele kell írni, ami több perc. -
dez #16 Kis karc nem nagyon lesz, mert azt kivédi a karcálló réteg; csak nagy karc, de ahhoz meg már széndékosság kell.
De egyébként fejlettebb a hibajavító kódolása is, mint a DVD-é. -
#15 Lesz belőle DL rip :-DDD
Amúgy nem tudom mikor jelenik meg a Rage -gondolom még min 1.5 év-, de nem tetszik amikor az emberekre kényszerítenek valamit.
Persze már most kezd szépen lassan a notikba szivárogni a BR olvasó, így gondolom 1.5 év múlva már a desktop pc-kben is alapértelmezett lesz, de akkor is.
Eddig 1 játék ami BR-t igényel... nem is nagyon van PC-re kilátásban más cím, ami BR lemezt igényelne. -
1hengeresVmotor #14 mi jó ebben lesz egy karcolás a lemezen és oda lesz 20-100 gb adatunk .... nemhogy inkább a flash memókat fejlesztenék és nyomnák le az árát -
#13 Vagy ez lesz a tökéletes másolásvédelem, 500 gb lesz egy játék, és azt letölteni... -
slickboy #12 És egy kis karc, és elveszett 50 GB adat. Vagy van valami spéci hibajavító módszer is a tarsolyban? Mennyi ideig kell írni majd egy ilyen lemezt? Feltéve ha lesz írható változat és író elérhető áron. -
heyman8909 #11 Mire a rage megjelenik, olcsóbbak lesznek az olvasók/írók, ugyanúgy mint a dvd esetében. -
saba30 #10 szerintem ennek már majdnem több köze van a holografikus (3D) adattároláshoz mint a blue-ray-hez. 20 réteg! -
feamatar #9 mire oda jutunk hogy a prog megjelenjen, nem hinnném, hogy a bluray lesz a legnagyobb gond. Másrészt boxosok is lehet kapnak majd külső blurayt??? vagy azért is csökkent árat az ms hogy legyen hely a blurayes box számára? mindez spekuláció persze, de kitudja.... -
Xabinho87 #8 Akkor aki Pc-n akar Rage-t játszani, az vegyen blu-ray olvasót a pc-hez? Ne csodálkozzanak ha a játékosok nagy része majd letölti a netről és kész. -
#7 Ja bocs, most esett le, hogy pc... -
#6 Te miről beszélsz? -
warrior28 #5 OMG, PC-re Blu-Rayen?? -
#4 nem is arra gondoltam, hanem a PC Xbox PS3 kombó, mikor fognak egymásnak esni, mert az utolsó bekezdés végébe gondoltam sokan fognak reagálni, de én is tévedhetek:D -
#3 le vagy te maradva.
hddvd már fél éve elbukott:D minden filmes cég átpártolt a blurayre. ebben vita már nem lesz
én inkább attól félek, hogy hogy fog ez a 20 réteg a valóságban szuperálni. mármint megbízhatósági szempontból. vacakabb dvd lemezek(kínajipiacos) már a maguk 1 rétege is vacak.... -
#2 belese merek gondolni hogy milyen viták lesznek mindjárt a fórum táborok közt, hozok is egy kis popcorn és sört -
kurdipeter #1 Egyre csak nő a processzorok teljesítménye és az adathordozók kapacitása, de szerintem ha már 500Gb áll rendelkezésre, akkor ideje lenne száműzni a setupokat. Lemezről futtatható játékok kellenének, amik csak az elmentést teszik a merevlemezre. Így rengeteg időt és energiát spórolhatnánk meg.