555
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
-
Persze, szerintük te hülye vagy aki nem tudja hogy használt e outlookot vagy sem (arról nem beszélve hogy az outlookban ki lehet kapcsolni hogy törölje a levelet a távoli szerverről). Szeretem az ilyen cégek hozzállását, hogy mindig az ügyfél a hibás, a szolgáltató sosem, valamint náluk alapfelállás lehet hogy az ügyfél mindig hülye, és, ha mégsem, akkoris hülye... -
Igen. Folyamatosan, mindenhol hülyének néznek. Nekem ilyenek miatt jut eszembe időnként, hogy az emberek egy részét (sokan vannak) pl nem ártana különböző netes dolgokra megtanítani.
A hülyének nézés csúcsait döntögette egy internetszolgáltató cég, akiket felhívtam: jó lesz elővenni a szervizes emberüket, mert az az üzenet jön: a távoli szerver hibája miatt nem lehet kapcsolatot létesíteni. A válasz: telepítsem újra a Windowst. Nem tettem. Amit válaszoltam nem illik idézni, de náluk felvették magnóra.
Ez kb. 2 hétig ment így, aztán megszűnt. A szervizes legalább felhívott, hogy kösz. mert éjszakai és hétvégi üzemmódban jelentkezett, beállítási hiba volt náluk. Elgondolkodtam, vajon hány százezer emberrel etették meg az újratelepítést?
Leiratkoztam egy hírlevélről, pedig érdekelt volna, ha nem úgy jön folyton, hogy a tárgy és az aláírás között semmisincs. Megfejtettem, az egész levelet képként szeretnék küldeni (még jó, hogy nem flash, vagy mindjárt exe), de a képre hivatkozás egyben az ő szerverüket jelentette. Ő megnézte a próbalevelet, kép megvolt. Kiküldte a próbát, megnézte a saját gépén, ott volt a kép.
Felhívtam, elmondtam, elküldtem emilben. Nem változott, mondván: a próbalevél jó. És ő akarta elmagyarázni, hogyan lehet megjeleníteni a képeket a levélben. Én meg kicsi vagyok, ezért még/már csak 5 cégnél vagyok netes rendszergazda.
Azok a cégek meg, akik ilyen nagy léptékben cserélnek verziókat, sose lesznek hiba nélkül. Amikor ilyet mondanak, mint neked is a levelekről, azonnal le kell tölteni a netről a másolatát(!!!). Outlookot meg használjon hozzá Bill Gates meg a Mailbox ügyfélszolgálat. -
n3whous3 #272 Olyan nem volt, hogy csak 2-3 levelet töltöttünk be. Vagy mindent
betöltöttünk, vagy semmit se. Ha betöltődött pár darab, az azt
jelenti, hogy annyi volt. Lehet, Outlook vagy más program letöltötte a
szerverről.
Üdvözlettel:
Mailbox ügyfélszolgálat, éjszakai őrség
Tanítjuk, használd! Kérdezz, felelünk!
Klikk ide: http://blog.mailbox.hu
2009/1/16 <itt az én mail címem>:
> Tisztelt cím Pár hónapja (azt se tudom már mikor) a gmail rendszerre áttérés
> után azt mondták, hogy helyre fogják tenni a korábbi levelesláda üzeneteit.
> Nekem körülbelül ha 2-3 érkezett meg a címemre azok közül, amik rajta
> voltak. Bár már valószínűleg úgyse tudják helyre hozni a dolgot, gondoltam
> értesítem önöket róla.
Nem spam, csak kurva idegesítőek. Egyáltalán nem használok outlookot, ott a webes felülete a mailboxnak, ami ua, mint a google mail. És tudom mennyi levelem volt az átállás előtt és kurvára nem küldték ki azokat. Nem volt bár csak olyan 10 körül, de pl. barátnőm is küldött oda 1-2 levelet még annak idején és azokat én nem kaptam vissza. Aztán az sg.hu-s regisztrációmnak a levele sincs pl, pedig ilyeneket én nem törlök. Hülyének nézik az embert? -
Igen, ahogy mondták. Az adatgyűjtés értelme:
1. reklámlevelek papíron és e-mailben.
2. mivel nagyon sokan azzal sincsenek tisztában, mi az a spam, nemhogy mi az a spamtörvény, kőkemény pénzekért árusítják az így összegyűjtött adatokat. Ha hozzájutnak emiledhez, címedhez, telefonszámodhoz, nevedhez, hogyan bizonyítod, hogy nem önként adtad meg? És itt még a spamtörvény se segít.
Ilyen adatbázisokat darabszám és céges, vagy magántartalom függően 10 és 300 eFt között árulnak. Értelemszerűen eladják többször. Teljeskörű adatokkal a magáncímek a legdrágábbak most.
Ezek miatt érdemes odafigyelni a barátkérő levelekre is. Főleg, ha feladóként ismerős, de e-mail címként érdekes címet látsz. Én ezért szeretem a gmail.com és az in.com stílusú levelezőket, ahol a levél megnyitása nélkül ellenőrizhetem az e-mail címet.
Érdekes volt számomra pl. a h2 sorozat, amikor megérkezett ismerős nevével a levél és kiderült: nem küldött meghívót, sőt, azt sem tudja, mi az. Ezeken a leveleken ismerős neve és info@h2.... volt az e-mail cím.
Ma már szerencsére eljutottam oda: sok ismerős a számára gyanús leveleket nem nyitja meg. Ha megnyitja és bizonytalan a tartalmi értékkel kapcsolatban átküldi nekem, nem küldi tovább. Bárhova meghívót csak előzetes értesítésem és beleegyezésem esetén küldenek. -
n3whous3 #270 jeeee :D -
"Szia!
A tegnapi nap találtam egy nagyon jó oldalt ahonnan bármit le lehet szedni akár ingyen is!
Ezért szólok most neked! A címe: *******************
Rengeteg új filmet raktak fel hétvégére mi épp a Spílert és a Valami Amerika 2-õt szedjük le a Cin Cin Lovag szinte 10-20 perc alatt leért a gyerekeknek!
Szerintem még fogunk több dolgot is leszendni mert találtunk egy csomó magyar albumot és pár jó játékot is!
Ezek profik ezért merem nektek is ajánlani!
A Valami Amerika 2-õt nézzétek ti is meg!
Pá
Andi"
Kiemelném ezt: "a Cin Cin Lovag szinte 10-20 perc alatt leért a gyerekeknek!"
-
Jó kérdés. NessieGraf biztos tudja :) -
Fbn Lx #267 azt soha nem értettem, hogy a hasonló adatgyűjtő spamoknak egyébként mi értelme?
Tehát, kinek lesz, és mi lesz a haszna abból, hogy megtudja a neved, címed, telefonszámod, stb...? -

-
:DDDDDDDDDD -
Seholse voltunk eddig. A legnagyobb tartalmú spam, amit valaha láttam. Egy blogban akadtam rá, azóta röhögök:
"Csak érdekesség!
egy pár órával később, már két példányban kaptam meg az előzőleg egypercesben kapottat, de már Emailben, barátaim, ismerőseim által... ez csúcs..de mivel ez csak vicc, így mást nem teszek, nevetek, törlök, nevetek, törlök...hogy még ilyet is továbbítanak, megáll az eszem...
Ez az ímail szerencsét hoz, feltéve, ha 13 példányban továbbküldöd. Kizárólag olyanoknak küldd el, akiknek tudod az ímélcímét. Ellenkezo esetben óriási szerencsétlenség fog érni.
Kovács Géza megkapta a levelet, és olyannak továbbította, akinek nem tudta az ímélcímét, másnap meghalt az anyósa. Mindenképpen küldd tovább, nagy szerencséd lesz.
Ezt az ímélt a XVIII. században indította útjára egy informatikus szerzetes, másnap Ő lett XIII. Piusz pápa. De senki nem küldte tovább és mindenki meghalt.
Jézus csak 12 pédányban küldte tovább. Hamadnapra megírta a 13-at is.
Ajszek Nyuton továbbküldte, és másnap a fejére esett egy alma.
Albert Ejnstejn továbbküldte, másnap megalkotta a speciális relativitáselméletet.
Zsan Dark nem volt babonás, ezért nem küldte tovább, másnap boszorkányság vádjával megégették.
Sztálin elküldte Hitlernek, de Ő nem küldte tovább.
Etiópiában senki nem küldte tovább, mivel ott nincs internet, másnapra kialakult a szahel övezet. Ez egy nép tévedése volt, melynek problematikája ma is foglalkoztatja az emberiséget.
A japánoknál jól kiépített a világháló, ok továbbküldték.
A svájciak is.
A horvátok tovább akarták küldeni, de a szerbek nem engedték. Másnap Jugoszlávia szétszakadt és kitört a háború.
Bill Gécc továbbküldte, másnap o lett a világ leggazdagabb embere.
Angliában egy gyufaárus kislány, K. Erzsébet nem 13, hanem 14 pédányt küldött tovább olyanoknak, akiknek ismerte az ímélcímét, egy héten belül királynővé választották, és Ő lett a világ leggazdagabb nője.
Arnold Svarcenegger továbbküldte. Másnap Ő lett a terminátor.
Pamela Anderzon is továbbküldte, másnap kétszer akkorák lettek a mellei.
Bill Gecc újból megkapta, de úgy gondolta, elég gazdag ahhoz, hogy ne küldje tovább, és nem küldte el. Azonnal lefagyott a vindóz. Másnap mégis továbbküdte, aznap 50 millió dollart keresett.
Én is megkaptam, de nem küldtem tovább, mert nem vagyok babonás, és másnap 40 millió forintot vesztettem kártyán. Megbántam, hogy nem küldtem tovább, ezért mégis továbbküldtem, aztán kivándoroltam brunejbe. Másnap szultánná választottak.
Horn Gyula hat évvel ezelott továbbküldte, de két éve nem.
Orbán Viktor továbbküldte.
Torgyán József csak 11 példányban küldte tovább.
Egy román férfi palackposta formájában a Tiszába dobta, de a Tisza nem sodorta tovább.
Luk Szkajvoker továbbküldte
Dart Véder nem küldte tovább
Amidala hercegnő eleinte nem akarta továbbküldeni, de amikor látta, hogy leigázzák a bolygóját, az egész palotát ráállította az ügyre, és 1313 példányban továbbküldte. Másnap a kis Anakin megnyerte az autóversenyt.
Brusz Villisz továbbküldte, és másnap az ötödik elemben megmentette a világot egy böhöm meteorittól, ráadásul élve megúszta, és megkapta Milla Jovovicsot, aki nem küldte tovább, és másnap a zsan dark cimu Luk Besszon filmben boszorkányság vádjával megégették.
Amikor Brusz Villisz újból megkapta, nem küldte tovább, mert teljesen lefoglalta a daj hard forgatása. Másnap fölkérték az Armageddon foszerepére.
Kérlek szabadkézzel írd le 13 példányban, és ne használj semmiféle sokszorosító eljárást. Aztán szkenneld be, mindet külön-külön, és küldd tovább olyanoknak, akiket a legjobban kedvelsz, és tudod az ímélcímüket. Ha megteszed, és szerencséd van, másnapra sikerül befejezned és túl leszel rajta. Csak olyannak küldd el, akinek ismered az ímélcímét. Mert ha másnak is elküldöd, óriási szerencsétlenség fog érni, például meghalsz vagy beteg lesz egy közeli ismerosöd, akinek ismered az ímélcímét. Ne tegyél hozzá, mert csak így eredeti formájában van mágikus ereje, ahogy XIII. Piusz
megírta.
Küldd tovább mindenképpen. Másnap szerencséd lesz. Ígérem.
Ui: Ne feledd, 13 példányban!" -
Lantee #263 A legkirályabb a "VEGYÉL FIGYELMET"!!
Anyám kérdezi, mit hozzon nekem a közértből, csak rávágom, hogy Vegyél Nekem FIGYELMET! :D -
Jól ragza a magyartot :D -
Lantee #261 ...és nincs is myvip profilom... -
Lantee #260 Hello a kedvesem,
A nevem Constance engem lenyűgöz a profilod, amit olvasok www.myvip.com ban, és érdeklődő vagyok, hogy a barátod vagyok és engem rólam részletekért tudnak elérni [email protected] -on keresztül annyira amíg várok a válaszodra, vegyél figyelmet.
Constance. -
n3whous3 #259 Hello!
Nem kaptad meg azt a filmet vagy játékot karácsonyra amire vágytál?
Nem kell elkeseredned, mert most azonnal letöltheted a kedvenced, sok ezer másik filmmel, zenével, és játékkal együtt!
Kattanj rá most azonnal:
http://ez egy url cím ami ide jön ugye
----------
Leiratkozás
Ez egy opt-in hírlevél. Jelenleg fel vagy iratkozva az SMSRUSH hírlevélre. Ha nem szeretnél több SMSRUSH hírlevelet kapni - Kattints ide a leiratkozáshoz, és azonnal törlünk az SMSRUSH levelezési listáról.
Unsubscribe
This email is an opt-in newsletter. You are currently subscribed to receive SMSRUSH newsletter. If you no longer want to receive SMSRUSH newsletter - Click here to unsubscribe and we will promptly remove you from SMSRUSH mailing list.
-------------------
persze, hogy nem vagyok felírva, de ha oda most felírnám a mail címemet, akkor még több szart kapnék -
egy oldal ahol pl vírusos linkeket, hosszab urleket le lehet rövidíteni egy kódsorrá, és nem a tényleges címet, hanem egy http://tinyurl.com/xxxxxx linket küld el -
http://scamomatic.com/
De innen megmondom, akkora kamu, hogy sosincs vége. -
toto2700 #256 :DDD ez vmi vicc:) -
"tinyurl"
azmi? -
:DDDDDDDDD -
Dátum: 2009. január 5., hétfő, 14:26:21
Feladó: Barclays Bank Plc <[email protected]>
Címzett: (((( én ))))
Válaszcím: [email protected]
Tárgy: : UTASÍTÁSOK FELTÉTELEZNEK A BANKSZÁMLÁDRÓL 6,800,000.00 US DOLLÁRT
Melléklet:
Global Banking Division
Barclays Bank Plc
1 Churchill Place London, E14 5HP-United Kingdom
http://www.barclays.co.uk
Kedves úr/úrhölgy,
: UTASÍTÁSOK FELTÉTELEZNEK A BANKSZÁMLÁDRÓL 6,800,000.00 US DOLLÁRT
Mi ennél a banknál szeretnéd tájékoztatni téged és szeretnél gratulálni neked az az alapjaid alapos áttekintése után vigyél át idobeosztást a World Bankkel együtt és a Nemzetközi Valutaalap értékelo jelentés, a fizetési fájlodat továbbították nekünk US$6,800,000.00 egy rész-fizetésének a közvetlen átviteléért a kijelölt bankszámládra a velünk rendelkezo külföldi számlájukról.
Az Auditor jelentés, amiket továbbítottak nekünk, mutatja azt keresztülmentél kemény idokön a múltban azáltal, hogy sok pénznek fizetted, hogy gondoskodjon a kiemelkedo alapjaid kibocsátásáról, amit elhalasztott néhány kétes hivatalnok.
Mi azért tanács, hogy megállsz, mozdíts elo kapcsolatot bármilyen levelezéssel ezen kívül az irodán kívül, amíg átvisszük az alapokat a bankszámládba, mióta neked nem kell pénznek vagy az átviteli vádaknak fizetned, hogy kapják meg az alapjaidat, ahogy összetalálkoztál az egész alapokkal követelményeket visz át.
Az egyetlen dolognak, amit követeltek toled, szereznie kell a Non-Residential Clearance Formot hogy tegyen lehetové minket, közvetlenül távirati átvitel által ad hitelt a számládnak vagy keresztül annak bármekkora része, hogy mi megfelelünk, megdol és küldi a bankunk telexének a másolatait és konfirmálásért finanszíroz átviteli dokumentumokat neked és a bankáraidnak.
Kellene követed az útmutatásainkat, az alapjaidnak hitelt fognak adni és megerosít a bankszámládban benn öt (5) dolgozó napok a napról szerzed ezt a Non-Residential Clearance Formot.
Messzibb részletekért és segítségért ezen a Transfer Notice-on továbbítsd a Full Name-edet, CONTACT ADDRESSÖDET, TELEPHONE-ODAT és FAX NUMBERSÖDET közvetlenül a közlegényemnek kedvesen E-MAIL: [email protected], a tartalma bizalmasságáért.
A tiéd oszintén,
Mr Anthony Smith
Global Banking Division, Barclays Bank Plc, UK.
Private Email: [email protected] -
:DDDDD -
Megkérdezted, hogy műtét előtt, vagy után Aladár? -
:DDDDDDDDD 
OFF: Hova tűnt a mama topic?:D -
n3whous3 #249 mézga looooooooooooool
mifaszomaz ilyn? :D -
Dátum: 2008. december 28., vasárnap, 17:51:12
Feladó: Kiss Juci <[email protected]>
Címzett: Én magam
Tárgy: Új üzenet!
Melléklet:
Szia Aladár vagyok a mézga családból....
Van egy oldal amit nektek is csak ajánlani tudunk...
Oldal: http:XXXXXXXXXXXX
Boldog Karácsonyt!
-
n3whous3 #247 :AS:ASD -
Szia!
Eloszor is Bekes Boldog Karacsonyt kivanok!
Masodszorra, amiert hozzad fordulok, az pedig az, hogy
hallottam, hogy szeretned a szunetben megnezni a mostani filmsikereket,
a legjobb sikerfilmeket stb. Tudok egy oldalt, ahonnan
az OSSZES magyar filmet le tudod tolteni! Hat nem csodas? :)
A cimuk: nemwarez
Toltsel le toluk rentgeteg filmet! En is innen toltok!
mindezt január 3-án... kicsit megkésett :D Ráadásul tinyurles link volt, szóval...
-
n3whous3 #245 Tisztelt leendő felhasználónk.
3 hónapja indult a Blade Sector bittorrent tracker, ami igazán
......
...
..
E-mail címed a [email protected] jóvoltából került bele hírlevél rendszerünkbe -
n3whous3 #244 lol -
Szia!
Kellemes karácsonyi meglepetések várnak rád az új oldalon, ahol 37.000 GB tartalom,
rengeteg film, sex, zene, játék található!
Látogasd meg, hogy az ünnepek alatt se unatkozz:
xyz - link
Jó szórakozást!
Cya
kérdéseim:
1. rengeteg sex van az oldalon... fú anyám de perverz webmasterek lehetnek ha éjjel nappal sexet nyomnak
2. Vajon hogy reagálna édesanyám, ha megajándékoznám mondjuk a "Hátsó Ajtó" című örökklasszikus poresszal? :D:D:d -
cseles, cseles :D:D:D -
Tárgy: Szerezd meg te az iPhone 3G -t meg Szilveszter elott!
Szia!!!
Eljon a Karacsony ideje, az emberek ilyenkor altalaban kicsit kikapcsolodnak.
Szeretned a leghumorosabb, legujabb, legjobb filmeket megnezni, es kikapcsolodni?
Ha igen (es miert is ne?! :) , akkor latogass el az oldalunkra, ahonnan letoltheteda
legfrissebb premier filmektol kezdve a regi klasszikusakig!
Az oldalunk cime:
xxxxxxxxxxxxxxxx <---- VALASSZ MINKET!
A legszebb Karacsonyi ajandek!
_bb
-
megvolt-.- -
Kedvesné Juhász Zsuzsanna
címzett: saját magam
részletek megjelenítése dec. 17. (1 napja)
Szia!!!
Eljon a Karacsony ideje, az emberek ilyenkor altalaban kicsit kikapcsolodnak.
Szeretned a leghumorosabb, legujabb, legjobb filmeket megnezni, es kikapcsolodni?
Ha igen (es miert is ne?! :), akkor latogass el az oldalunkra, ahonnan letoltheteda
legfrissebb premier filmektol kezdve a regi klasszikusakig!
Az oldalunk cime:
http://noreklam.hu <---- VALASSZ MINKET!
A legszebb Karacsonyi ajandek! -
Elég érdekes reakciókat vált ki. Jelenleg elektronikus levélben több, mint 20.000 ember támogatja. A nő létezik, a sztori rendben.
Kb. 10.000 olyan támogatja, mint akitől a levelet kaptad. -
MILLIÁRDOS LETTEM!!!!!!!!! :D:D
Your mail account has won £1,000,000.00 pounds on UK end of year donations. Please acknowledge the receipt of this mail with the detail below to Dr. Jones Walker, [email protected]: .................. Sex:....................Age:....................Occupation:............. Tel:.................... Address:................ City/State:............. Country:................ -
azóta sem jött a folytatás... pedig már nagyon várom :D -
Kedves leendő útitársunk!
Ezen a télen is több száz fiatal vár Téged és barátaidat, Chamrousse-ba, a francia síparadicsomba.
Snowboard, sí, éjszakai partik és rengeteg élmény vár a 2250 méter magas Croix de Chamrousse hegy magaslatai között.
A szálláson fűtött medence, szauna, gőzfürdő, fitnessz és rengeteg extra vár.
A téli sport adta örömöket karakoke, poker, és bulik koronázzák meg.
6 nap megállás nélküli csúszás a hegyoldalakon és esténként szétcsúszás a hegy lábánál.
Részletes információ:
Gyere Te is!
Üdvözlettel: ppl.hu és a Collage Travel